Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak jsem tu ![]()
DAISY:tak to gratuluju, že je vše ok…holčička zatím jistá není, neřek to najisto?!
ale gratuluju ![]()
BEFI:já taky měla míň o 3tisíce než na výplatě a to mi kámojda říkala, že to měla vždy stejné skoro jako výplatu…minulý měsíc jsem to měla ok, protože tam bylo ještě 5dnů ze starého měsíce(marodím od 23.6) a tenhle málo ![]()
KATKY:promin, ze sjem vcera ti nenapsala, ale jak me bolely ty krize, na net jsem nesla, to byl des, ta bolest, dnes ok, jen me poboliva rameno a za krkem,asi pruvan
a ja trouba-a jak se vlozi do galerky fotky,abych ji mohla pok dat sem, dkyz budes hodna o podrobny popis ![]()
MEDU:jj,bud mam taky skriply nerv,ale uz to preslo,jak jsem si to mazala, nebo to mam od pruvanu a pater..uz aby doslo to dvd a mohla jsem cvicit…
SAMMY:nedoslo ti jeste to dvd? Nevis jak tam bylo napsane za jak dlouho to poslou?!
Befi , minulý měsíc jsem měla jen pár dnů neschopenky a velkou odměnu, takže to ve finále vyšlo dobře, víc než normálně mívám. A teď o 4 tis. míň než zákl. plat bez odměn
Ale dobrá zpráva je, že se mateřská nepočítá i z těch nemocenských, to by byla almužna. Tobě to teda vychází takhle?
no a nechceš se už na tu práci úplně vybodnout, když je to pro tebe nevýhodný?
Miruš , to je dobře, že už tě to přešlo, mě to přešlo za 3 dny, myslela js, že se bolestí zblízním
na to cvíčo už se taky těším, myslím, že nám to hodně pomůže …i plavání ![]()
Holky, mě je zase šoufl
jdu se natáhnout
MEDU:taky me to chytlo od vecera az do tri do rana, to jsem už zaspala, ale pořád jsem se budila
a bolí mě teď rameno a za krkem,tak asi průvan nebo co,ale včera to byl děs, se mi až chtělo
fakt…
Taky ti ještě nedošlo to dvd?Už by ho mohli poslat ![]()
No nic, jdu se umýt a kukáme na tv-Ordinačka ![]()
Miruš: já sem pak řekla, takže holčička, jo? On no vypadá to na holčičku…Ono to stejně nikdy není 100%Takže on si to myslí (určitě) Ale nemůže říct 100% že to bude holka, že…
Miruš , já js to dvd zkusila objednat u nás ve zdravotních potřebách s tím míčem, tak uvidím, co mi zítra řeknou, ale už se taky těším ![]()
Peti , jakpak ti dneska bylo, lepší?
Jdu na kutě, dobrou ![]()
DAISY:tak to ano
tak šup nakupovat růžovučké věci..stejně ale je to taková pořád nejistota,viď
aby pak nebyl brouk v růžovém:) ale gratulace k holčičce…teď sme na řadě asi my se Sammy ![]()
MEDU:já si to objednala přes net, tak jsem zvědavá, kdy mi to dorazí..už se musím začít hýbat,i když asi začnu chodit i s kámojdou na balóny…je to i cvíčo pro těhulky,tak se přidám,jak do toho najedu,a´t si tam netrhnu ostudu ![]()
TAky jdu chrnět, tak papá, pupíčci ![]()
Dobré ráno pupíci.
Daisy, velká gratulace k holčičce
.
Miruš, DVD mi zatím nedošlo, ale včera mi psali mail, že to odeslali. Takže teď už jen naše česká pošta. Počítám, že to bude v pondělí. Taky už se těším, až se začnu hýbat. Teď doma poskakuju na balonu a ta plotýnka je o trošku lepší. Takže doufám, že mi ty speciální cviky pomohou ještě víc.
Befi, já bych se na firmu asi taky vykašlala, pokud Ti to tak kazí průměr. Nebo se nemůžeš domluvit, ať Ti to neevidují?
Všechny ostatní moc zdravím..
Dobré ranko - konečně je dneska pátek ![]()
ja sem dneska od rana vtipna, nejdriv jsem si odrela auto (jen malinko nastesti) no a ted sem v praci zjistila ze mam flicek na bily sukni, tak sem si ho sla na zachod vydrbat no ale sukni sem si zamocila snad uplne celou a flicek tam zustal, takze sem ted s obrovskym mokrym flekem ![]()
medu vcera mi bylo v poho, diky za optani
a co ty? jeste porad obcasne nevolnosti? co cisteni zubu? ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)------TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček? befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Charisa (????)--------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---?? dětí In.ka (Jindřiška, 30)-------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Hezké ránko všem ![]()
Já za chvíli jedu s manželem na výlet na hory, jen tak se projít a na obídek a pak na oslavu jeho narozenin k rodičům, tak nakouknu asi až večer ![]()
Peti , tak přeci jen se to u tebe lepší, to js ráda!! No čištění zubů mi ani nepřipomínej
![]()
papa, krásnej den ![]()
Medu, užij si den a nezmrzni tam
.
Peti, to ti ten pátek pěkně začíná, dnes ale není 13.!
. Hlavně, že to bereš s humorem
. A jakpak Ti je?
Dobre ranko
Kdo zna Nikitku z Tehulek z nove snazicich se tak ma Matyaska dnes ve 4.15 3515 kg a 51 cm
![]()
medu ja se musim priznat ze kdyz je mi po ranu extremne divne, tak cisteni zubu nahrazuju zvejkackou ![]()
sammmy je mi ok, dneska budem mít celej den v práci samý porady, tak se na ně chystám, tisknu si podklady a tak ![]()
joo holky, ale co vám musim napsat - praská mi jizva
mám na břiše skoro přes celej pupek svisle dolů velkou jizvu po operaci - to že se rozšiřuje do stran to budiž, s tim sem počítala, ale začíná mi uprostřed praskat
jak je ta kůže i na tý jizvě taková normálně růžová, tak uprostřed prostě už se mi děla tmavě červená prasklinka - samozřejmě to není praklý na povrchu, ale je to pod tou horní vrstvou kůže - děsim se jak to bude vypadat až budu mít fakt pupek jak balón ![]()