Poradna duly
Jana Čurdová
Bef: já to mám k mamce asi 3 hodiny autem. Ale už mi nabídla že až se to narodí tak přijede a pomůže mi…(jenže jestli budem v 1+1 tak nevím kam se mamka vejde)Takže asi nic…Ale až budemn ve větším tak přijedou. Už to plánujou, ale zatím se neodhodlali…
Befi, to mě mrzí. Vždyť daleko to máte obě stejně a když můžeš jezdit ty, tak proč by nemohli Vaši?
Já ti v tomto bohužel moc neporadím. Já to mám k mamce ani ne 10 minut pěšky a navíc se vidíme každý den v práci + někdy víkendy, když příjdeme na oběd, nebo oni k nám. Takže já jsem upřímně ráda, když ji chvíli nevidím. Ne, že by nebyla super, ale všeho moc škodí
.
A kam za nima byste se měli přestěhovat? Na barák?
BEFI:já to mám k mamce 5km…buebo autem 10minut, jsem tam docela často, ale ne jen za ní, ale mám tam kamarádky, nebo prostě cournout po obchodech, po městě, vyřídit si věci…ale tohle nemusela říkat tvoje mamča, vždyť každá babička se ráda vydá za vnoučátkama na návštěvu..proč by ti nepomohla, třeba se k vám nechce plést(soukromí)…k nim se nestěhujte, buďte v soukromí, vždť to nemá tak daleko,na návštěvy a pomoc,ne?! ![]()
Můj brácha bydlí s manželkou a dětma skoro 20km a není problém pohlídat nebo jezdit na návštěvy,pomoct …od toho přece babičky a dědečkové jsou… ![]()
Já pádím domů, musím udělat tu večeři, nebo za chvíli padnu hlady.
Dneska tu R. ještě není, tak doufám že se až tak moc nezdrží, abych stihla ještě dneska tu žádost odeslat…
No tak to nestíhám, páč mi jí nevytiskne!!!!!Prý tam někdo něco tiskne a on tam čekat nebude!!!!! ![]()
Tak, já jsem nakrouhala a postavila zelí, dala péct maso a teď začnu škrábat brambory na knedlíky. Že já si vždycky vymyslím takové jídlo, když mám největší hlad
.
Daisy, tak tu žádost pošleš v pondělí. myslím si, že už se to ty 3 dny nezblázní. Hlavně žádné stresy ![]()
Dík za podporu.já vím,že to tak nemyslí,ale prostě mi to přišlo líto. já si pořád ještě naivně myslím,že si po porodu vezme týden dovolenou a přijede k nám,pomoct mi se s tím ze začátku poprat…tak uvidíme.
Jinak k nim stěhovat ne.Jen do stejného města.My pořád plánujeme koupi nového bytu,a oni nám furt vnucují,at koupíme v jejich městě,že budeme blízko. Prostě se děsej toho jezdit do Prahy…
Jo,a přitom můj táta,moje ségra i její manžel pracují v Praze.Myslíte,že se po cestě domů z práce zastaví?? jenom občas taťka,když potřebuju něco odvést.
Befi, takže skoro všichni pracují v Praze?
. Tak ty za nima bys měla jezdit, nejlépe Ti vyčtou, že by to mohlo být častěji, VY byste se měli stěhovat…Promiň, že to tak napíšu, ale tohle je sobeckost s leností dohromady.
Hlavně to prosím neber zle. Neznám je a určitě nehodlám soudit. To jen vyplývá z toho, co čtu…
Ahoj ,dlouho jsem tu nebyla a naposledy jsem to tu ukončila špatnou zprávou. Je to neuvěřitelné ,ale moje ohromné krvácení způsobil potrat ovšem jednoho z dvojčat ,takže čekám 1 miminko jsem 12 plus 2 , je to rizikové těhu ,ale je! Prostě jedno mimčo vydrželo k velkému údivu lékaře a daří se mu dobře - dnes mi vše potvrdil na UTZ. Jinak i projasnění šíje v pořádku , nosní kůstka je.
MALVI:tak hlevně, že aspoň jedno miminko je ok a je v pořádku, hold je silnější, tak se popralo a vydrželo!!! Bu´d na sebe opatrná!!!
BEFI:taky souhlasíms e SAMMY, moje mamka kdybych jí řekla, tak zůstane okamžitě doma, stejně tak zůstala se švagrovou-jo…moje švagrová tam chtěla moji mamku, tak moje mamka pomáhala!!! Divné, co?! Ale je to tak…no ale jelikož bydlíme nahoře u tchánů, tak po mamce nechci,ať je tu a uvidím jak to půjde, byl by pár dnů doma prostě manžel…ten má stejně nárok na paragraf na manželku…ale snad to zvládnu ![]()
Malví, tak to moc gratuluju, že to alespoň jeden mrňousek nevzdal a zůstal u Tebe. Jsem moc ráda.
A jak se jinak cítíš?
Popravdě v sedmém nebi
. Možná to tady bude znít tvrdě ale dvojčátka po pěti dětech to by bylo asi na mašli .Hlavně mi do dnešního dne nikdo neřekl , že byli dvě a jedno zůstalo. Sice jsem zvracela ,ale myslela jsem , že je to stresem
Sammy: ono to není tak černobílé.naši mají spoustu starostí,a dost nestíhají.snad jsem z toho měla dnes jen blbý pocit,a realita bude jiná.protože naši se jinak strašně moc těší na první vnoučátko ![]()
Malvíno: teda,to je překvápko!! ale krásný
gratuluju
Malvino no to cumim jak puk
to jako jsi do ted nevedela ze jsi porad tehu??
no mocinky gratuluji ![]()