JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
13.9.08 17:04

Malvi, já bych sice taky neměla odvahu si ty kalhoty kupovat bez vyzkoušení, ale musím Ti říct, že vypadají opravdu skvěle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
13.9.08 19:13

SAMM:tak to jsem zvědavá,snad brzo dorazí jen mi je divné, že mi ještě neposlali ani ten mail 8O
Ale aspoň něco, nějak se prohýbeme a bude nám to k něčemu:)

MALVI:já si třeba nezkouším trika atd.ale kalhoty a sukně a šaty musím, ať vidím jak sednou…tak zítra právě jedeme s Michalem někam kuknout po obchodech a chci si nějaké koupit…už je kosa,brrr :? a třeba i nějaký teplý svetřík s kapucí nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
13.9.08 19:17

SAMMY:jak sem vložíš fotku-myslím první asi musíš do galerky a potom sem..bych vám ukázala můj kráááásný úlovek :wink: (Kaťule mi popisovala jak sem,ale já nevím ani jak do galerky :oops: ) ale zmenšovat fotky mi už jdou-jupííí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.9.08 19:35

Miruš, a jak jsi to DVD platila? Předem, nebo na dobírku?
Možná i to pro ně hraje roli…A taky můžeš ledovat objednávku na těch internetových stránkách…

AD fotky :
Vložení do galerie - když máš obrázek někde v PC, v galerce dáš Upload obrázku, vybereš naši galerku Jarňátek, najdeš fotku v PC a uploadeš.
Vložení do diskuze - v galerce si najdeš svůj obrázek, pravou myší vyber Vlastnosti, zkopíruj URL adresu. Pak, když píšeš příspěvek, nahoře vpravo máš Img, to zmáčkni jednou, bez mezery hned vlož tu adresu fotky a hned zase bez mezery znovu Img. A máš hotovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.9.08 09:27

Krásné nedělní ráno :wink: ,
tak zima čím dál větší… My máme jít odpoledne na koně do Chuchle,ale asi na to prdíme,bych nerada umrzla.
takže budem v poklidu balit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.9.08 09:50

Hezké ránko :wink:

Tak svatba byla včera hezká, nevěstě to moc slušelo a my si to docela užili, vydrželi jsme do 21:30. Jediný, co bylo na prd, bylo focení v parku. Jak byla kosa, tak js asi trošku prochladla od noh :? takže mám malinko rýmu. Jinak mi bylo celý den dobře, kupodivu :)

Miruš , jj, nafotím pak něco, ale asi až v týdnu, teď se nám vrátil pc z reklamace, tak to tu má manžel rozvrtaný a nemám čtečku na kartu. ..tak ať dneska seženeš něco hezkýho na sebe :wink:
Sammy , taky js si to dvd nakonec objednala na netu, ale je škoda, že nejde cvičit, aniž bys to stopla, jak píšeš, to je teda nedomyšlený :? …no ale stejně se teším, až dorazí. Míč už mám připravený :)
Befi , a kampak se chystáte? :wink:
Malvíno , hezký kalhoty sis vybrala! :wink:

Holky, nemám u sebe seznámek, tak bude asi až zítra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.9.08 09:58

Ahoj holky, konecne mam zase notas. Jo zima je desna. Muj manza dneska hraje fotbal tak tam nachvilku pudu ale jen nachvilku aby „nam“ nebylo zima.
tak sem holky malem zase ve ctvrtek skoncila ve spitale ale nastesti sem byla u svyho dr a ten mi nakzal klidovy rezim doma a dal ty samy prasky jak ve spitale, stejne sem mela z toho stejny pocit jak vzdycky (jo abych nezapomela ve stredu sem z mlika zvracela celej dntak ze sem zase zacaa spinit) no a jak me dr uklidnil ze sme vporadku a ze prdola roste celkem hodne az se divil tak sem mela tak obrovskou radost ze sem druhej den uz nespinila a zatim to tak je porad :wink: tak snad to vydrzi.
Du si vas precist cos jak ste se meli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.9.08 10:25

Malvinko promin ze te trochu asi nalomim ohledne tech kalhot, sou moc pekny a taky bych se nebala ale cetla sem ze sou plateny a nevim v kolikatym tydnu si ale vzhledem k tomu ze bude zima tak bych volila asi jinej material, ale toje jen muj nazor, jinak vyber moc scvaluju, ja delala pul roku v tehotenskym a i sem je navrhovala a delala strihy a tenhle strih pokud ti sedne prez stehna tak sedne vsude 100% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.9.08 10:30

Jo a taky holky ta modelka na tech strankach neni tehotna ma jen bricho vycpany :lol: :wink: :wink: to jen takova perlicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.9.08 10:44

ilco vzhledem k tomu , že celou zimu nevystrčím nos z domu ,popř. z auta či práce tak by nevadili ani letní šaty :lol: . Nesnáším zimu tak maximálně přebíhám z auta tam kam je potřeba- ani zimní bundu nevlastním :lol: Jinak tam píšou , že výměna za menší či větší není žádný problém tak uvidím - kdyžtak je odnosí někdo další těhotný v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.9.08 10:46

Holky ale co se mi libi moc sou ty tricka s dlouhym rukavem hlavne kod 677, dal sem se zatim neprokousala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.9.08 10:55

zdravím Ilču : ty seš holka furt jednou nohou v nemocnici,to je děs :roll:
Včera jsme byli na procházce a taky jsem chvíli muset čučet na fotbal u nás na místním hřišti.ale přítel mi koupil točenou limču,tak se dalo přežít :wink:
Medu: dnes jsme poslední den v pražským bytě. Balíme už úplně poslední věci a odpo se stěhujem do Kolína. Musím říct,že je to strašný.budu mít sebou jen základní věci,už vidím,jak hned zítra budu řešit,co jsem zapomněla.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
14.9.08 11:03

Bef, no to je pravda to sem, ja si pridu ze snad kazdej tyden me neco potka, holky mi mame domatakovou kosu to je hruza :?
Bef to stehovani znam, stacilo me se stehovat z jedny strany dediny na druhou a hned to bylo tam to mi chybi a to a to ale to se rychle poda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.9.08 11:03

Mě se ještě líbí šaty kód 225 ,trika neřeším a svetr si jako vždy uzmu v manželově skříni :lol: . ( takovej zelenej rolák ) Jo a budu se modlit abych nepřibrala svých obvyklých 20 kg . To už bych asi neschodila , ještě mám kila po Timce a už začnu zas přibírat. :cry: Taky přestávám kojit - takže doma je řev velkej - zatím vyhrává dcera :D ,ještě s námi spí v posteli předevčírem jsme jí dali postýlku k naší posteli ,tak si tam chvilku hrála no a pak si řekla konec legrace a vybojovala si svoji obvyklou pozici - u nás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.9.08 11:05

Bef můžu jednu hloupou otázku? Co to znamená Foza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie