Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ráno,
mě nějak e-mimino blbne,každá stránka se mi načítá snad 5minut ![]()
Sammy: vidím to tak na 1,5 - 2měsíce. nejhorší to bude s kuchyní..
Ahoj Malvi. Ani nevíte, jak je mi Vás líto holky. Já za celé těhu zvracela všeho všudy 3× a i to mě odrovnalo. Takže Vás obdivuju, že ty nevolnosti v rámci možností tak zvládáte…
No vzhledem k tomu , že u Timinky jsem zvracela i 30krát denně tak si teď můžu připadat jako v ráji
( teď tak 5krát )
Sammy : úplně od základů ne. jen nová koupelna a kuchyn. a nová podlaha do obýváku. ale i tak to bude mazec…
Malvi : já jsem si taky zvracením prošla,takže moc dobře vím co to je… ![]()
U mě už to ale naštěstí vypadá,že to ustalo,uvidíme co 3.trimestr,to se to většinou vracívá…
Ahoj,
brrrrr zima co? Hned bych brala zpět to teplo, který se nám taky nelíbilo
Jsem si taky koupila jeans v HM, dolcela mě to teď mrzí v CA mají levnější kalhoty, ale ty moje jsou hezčí a sluší mě koupila jsem 40, normálně mám 38
doufám že to bude do konce stačit, jsou mě volnější, ale nepadají
jinak bych musela mít kšandy
Vytáhla jsem i podzimní bundu a sako, bundu ještě zapnu sako nechám rozepnutý. Udidíme co v zimě, asi budu muset koupit nějakou bundu, mám všechno docela na tělo. Jenom dlouhej kabát mám rozšířenej.
A ta četina, vždyť to není zas tak důležitý. Když nejde o život, tak jde o h…
Blinkání
to se holt musí přetrpět, já jsem měla problem v prvním trimestru a teď už pohoda. Přeju vám ji taky
Ahoj holky, jakpak je? TAdy ukrutně,blééé zima a ještě prší
zlaté léto,fakt!!! Ale těšila jsem se na babí léto a asi už nebude ani to ![]()
JITKO:asi jsi nějaká puntičkářka, co? Tady jde o kamarádství, zdělování a vyměňování názorů,ne o češtinu na 1* !!! ![]()
SAMMY:já to dvd dávala na dobírku,ale pořád mi nedošel ani mail,můžu to nějak zkontrolovat,ať nečekám a ono nedorazí nebo naopak si objednám znova-jiné a ono pak dorazí?! ![]()
Miruš, tak si tam zkus zavolat, nebo poslat jim mail. Je divné, že se Ti ještě neozvali..
Babmul, já si loni kupovala zimní bundu na hory a ta je volnější, takže snad nebudu muset pořizovat nic dalšího. Normálně mám ke kolenům dlouhý nepromokavý kabát, ale ten je bohužel úzký. Což mě docela štve, protože v tom je nádherně teploučko
.
Befi, no i tak ty 2 pokoje berete z gruntu, co? Tak přeju, ať to jde pěkně od ruky a doufám, že se pak pochlubíš nějakýma fotkama ![]()
http://emimino.cz/…rmal_003.JPG
TENTO KOČÁREK SE NÁM ZATÍM NEJVÍC LÍBÍ
Dobre ranko
Jak se dari??
Muj vikend byl hodne busy, v sobotu jsem necekane delala dort zname a to rychle rano pac odpoledne jsme jeli na prvni zapas v sezone s Adamem do Londyna a prijeli jsme vecer a to jsem musela jeste dort dozdobit, v nedeli rano jsme vstali o pul 9 a rychle jsem si upekla korpus na dasli dort a pak zavezt ten vcerejsi dort kamosce a rychle na start zavodu
nakonec jsem se rozhodla jet , bylo krasne slunicko svitilo a bylo asi 20 stupnu , takze za pet pul 11 jsem vystartovala, sama, a jela jsem. Manza mel zajet domu zkonreolovat ten korpus protoze jsem ho musela nechat uz ve vypnute tyroube dojit pac nebyl cas. No zavod jsem zvladla a dojela do cile kde nikdo nebyl
skoro, tak volam manzovi kde je a ze pry co je?? ze je doma a dava do pracky a tak tak mu rikam ze jsem myslela ze me bude cekat v cili a on na to ty uz jsi tam?? ja jsem myslel ze pojedes tak dve hodiny
Ja jsem to zvladla za hodinu 20 minut
asi 29 km, ale byla jsem teda mokra az nekde, takze jsem cekala jeste ja na neho
Pak rychle domu osprchovat a uvarit pudink a jeli jsme do vedlejsiho mesta pac jsem koupila pres net formy na dorty tak pro ne. Cestou jsme jeste museli nakoupit jidlo a stavili jsme se do mekace ne obed a pak rychle domu a dodelavalajsem ten dort , kamoska uz psala ve 4 jestli je hotovy,
a to jsme meli [pak jeste navstevu
takze vikend v poklusu
v 10 jsem sla spat vystavena ![]()
Mirko nejak jsem to nestihla dat do pc dam vecer a urcite ukazu
![]()
KATY:Tak jo,musím ale předtím rychle pojíst,ať zase nemám chutě ![]()
Nevíš náhodou jak se dělá medovník? Mamka bude mít 55, tak ybch jí ho chtěla udělat místo typického dortíku…
Ještě tady mám nějaký dortík, co mamka před dvěma lety dělala bráchovi a jeden mé neteřince..chceš poslat? Ale POZOR:není jako tvůj!!!!