JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
15.9.08 11:40

MACI:hoď sem fotku pupíčku,ať se máme na co těšit :lol:
Kolik jsi už přibrala?

MEDU:a co děláš dobrého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 11:42

Maci, to tak letí? 8O . To je hrůza. Ani se nenadějeme a rodíme všechny. Hlavně, že se citíš dobře a nic Tě nezlobí :wink: .

Medu, Befi, na výsledky Triplů se čeká. Já měla výsledky za týden. Ale nebojte se, určitě budou v pořádku.

Jé, jak já teď závidím těm, kteří už topí.
Doma máme centrální kotelnu pro paneláky a Ti topí až když průměrná teplota klesne 3 dny za sebou pod 19 stupňů. To se snad dočkáme zítra, nebo si opravdu kupuju nějaký přímotop. Ráno jsem málem umrzla :twisted:
No a v práci ředitel šetří a prohlásil, že topná sezona začne nejdřív v listopadu. Takže asi všichni nafasujeme vaťáky a důchodky a budeme reprezentovat firmu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 11:43

Bambulo jo to jsem delala ja akorat ten patrovy neni muj je od Mirky svatebni :wink: no trosku bych to mela umet kdyz jsem cukrarka ale dlouho jsem to nedelala az ted jsem vic zacla :wink:
Maci ahoj jak je??
Medu neboj ale aspon na to tak moc nemyslim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.9.08 11:48

Ahojky,

omlouvám se, že jsem dlouho nebyla, dělali jsme kolem baráčku,…

Sammy , tak to pozítří už budete mít taky teplo! My už tu máme zimu 3 den :cry: Ale naštěstí v baráčku je zatím teplo, krásných 22 °C.

Nic jdu si na chvilku lehnout, začíná mi pekně bolet hlava

Dneska je to zralé ne podzimní depku, tak doufám, že máte všichni veselou náladu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.9.08 11:49

Bambulo: myslím,že tam něco bylo,ale já to moc nesledovala.koukala jsem jen v CA,a tam mě to přišlo hrozný..
Já nakupovala v HM na Příkopech,ono v každým HM maj něco jiného. ale třeba na Černým Mostě vůbec těho moda není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 12:16

Miruš , já dělala chlupačky s houbama a od víkendu mám hovězí polívku :wink: co jsi dělala ty? …a jak to dvd, už jsi koukala na stav objednávky? je divný, že ti to ještě nepřišlo …
Sammy , doma zima, v práci zima, to tě lituju! :? já tu mám 23, takže js spokojená. …a díky, taky doufám, že ty testíky vyjdou dobře :wink:
Katy , je pravda, že je lepší se na to moc neupínat … snad vám příští měsíc vyjde víc času na snaženíčko :wink: …a ty dorty máš nádherné!!!
Juko , koukám, že tě bolí hlava, no mě poseldní dobou taky a tojs na to vůbec netrpěla …ty ano nebo to máš z vysokého tlaku jako já, nevíš? tak ať tě to brzy přejde! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
15.9.08 12:19

MEDU:jj,už mi došel mailík, tak snad mi brzo přijde,ať můžu hopsat :wink: Nevíte jak moc má být balon nafouknutý?!
Jinak já mám grilované kuře a dělám si k tomu brambor a manžovi zapékané těstoviny se sýrem a šunkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 12:24

Medu, chlupačky s houbami? Co to je? Zní to dobře…

Miri, ono se těžk popisuje, jak moc nafouknutý má ten balon být. Tak akorát :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 12:52

Miruš , tak to máš dobrotu, i když teda kuřátko teď moc nemusím 8) ..já ho mám nafouknutý poměrně dost, ale nemá se přefukovat. Teď čekám, až změkne, ale zatím se mu nějak nechce :D (v návodu píšou, že to trvá cca 2 dny).
Sammy , myslela js tím chlupaté knedlíky s houbama, neznáš? :wink: my je děláme docela často, je to dobrota!

Holky, tak teď budu střílet já! :D přišel mi balíček od Slysilky s tím fonendoskopem a ona mi tam potvůrka přibalila overálek na mimčo! :P šibalka jedna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.9.08 13:03

Tak koukám,že jsem asi úplně poslední,kdo ještě nemá jedinou věc na miminko :(
no,počkám po výsledcích triplů… ted stejně nemám žádný skladovací prostory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 13:05

Medu, chlupaté knedlíky znám. Měla jsem je v pátek a sobotu k pečenému a zelí. Jen jak na to děláš ty houby? Já hřiby miluju, tak bych to zkusila…

Befi, neboj, nic Ti neuteče a pak nebudeme stíhat, kolik toho budeš mít nakoupeno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 13:07

Mae nooo shodila jsem na začátku… takže teď mám 1 kg nad výchozí váhu! ale jsem objemnější už teď tak jsem ráda!!! měla jsem před těhu 98kg zhubla a teď mám zhruba těch 98 kg.. takže buď ještě nula přírůstek nebo tak kilo! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 13:45

Sammy , myslela js, že je jistě taky děláte :wink: hmm, hříbky, to by bylo :-) já měla jen sušené houbičky, tak js osmažila cibulku, na ní je podusila a zamíchala do těch chlupaček - taková rychlovka. :)
Maci , moje švagrová je podobné váhy jako jsi ty, teď je ve 25tt a má mnohem větší bříško … tak koukej dlabat, ať se má miminko dobře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 13:51

Díky za recept Medu. Já jako takovou rychlovku dělám s konzervou vepřového. Tu jen podusím na cibulce a smíchám s knedlíkama. Je to taky výborné :-) .

Maci, moc Ti to sluší a bříško už máš pěkné :wink: . já si stěžuju už teď, že mě bolí záda, tak nevím, co budu dělat tak za 2-3 měsíce :roll: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 13:55

Sammy , no jo, jen kdyby mi to maso chutnalo :roll: :) …tak jsi ještě nezkoušela cvičit na míči? Věřím, že i na to uvolnění zad to je dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí