Poradna duly
Jana Čurdová
MACI:hoď sem fotku pupíčku,ať se máme na co těšit ![]()
Kolik jsi už přibrala?
MEDU:a co děláš dobrého?
Maci, to tak letí?
. To je hrůza. Ani se nenadějeme a rodíme všechny. Hlavně, že se citíš dobře a nic Tě nezlobí
.
Medu, Befi, na výsledky Triplů se čeká. Já měla výsledky za týden. Ale nebojte se, určitě budou v pořádku.
Jé, jak já teď závidím těm, kteří už topí.
Doma máme centrální kotelnu pro paneláky a Ti topí až když průměrná teplota klesne 3 dny za sebou pod 19 stupňů. To se snad dočkáme zítra, nebo si opravdu kupuju nějaký přímotop. Ráno jsem málem umrzla ![]()
No a v práci ředitel šetří a prohlásil, že topná sezona začne nejdřív v listopadu. Takže asi všichni nafasujeme vaťáky a důchodky a budeme reprezentovat firmu
.
Bambulo jo to jsem delala ja akorat ten patrovy neni muj je od Mirky svatebni
no trosku bych to mela umet kdyz jsem cukrarka ale dlouho jsem to nedelala az ted jsem vic zacla ![]()
Maci ahoj jak je??
Medu neboj ale aspon na to tak moc nemyslim ![]()
Ahojky,
omlouvám se, že jsem dlouho nebyla, dělali jsme kolem baráčku,…
Sammy , tak to pozítří už budete mít taky teplo! My už tu máme zimu 3 den
Ale naštěstí v baráčku je zatím teplo, krásných 22 °C.
Nic jdu si na chvilku lehnout, začíná mi pekně bolet hlava
Dneska je to zralé ne podzimní depku, tak doufám, že máte všichni veselou náladu ![]()
Bambulo: myslím,že tam něco bylo,ale já to moc nesledovala.koukala jsem jen v CA,a tam mě to přišlo hrozný..
Já nakupovala v HM na Příkopech,ono v každým HM maj něco jiného. ale třeba na Černým Mostě vůbec těho moda není…
Miruš , já dělala chlupačky s houbama a od víkendu mám hovězí polívku
co jsi dělala ty? …a jak to dvd, už jsi koukala na stav objednávky? je divný, že ti to ještě nepřišlo …
Sammy , doma zima, v práci zima, to tě lituju!
já tu mám 23, takže js spokojená. …a díky, taky doufám, že ty testíky vyjdou dobře ![]()
Katy , je pravda, že je lepší se na to moc neupínat … snad vám příští měsíc vyjde víc času na snaženíčko
…a ty dorty máš nádherné!!!
Juko , koukám, že tě bolí hlava, no mě poseldní dobou taky a tojs na to vůbec netrpěla …ty ano nebo to máš z vysokého tlaku jako já, nevíš? tak ať tě to brzy přejde! ![]()
MEDU:jj,už mi došel mailík, tak snad mi brzo přijde,ať můžu hopsat
Nevíte jak moc má být balon nafouknutý?!
Jinak já mám grilované kuře a dělám si k tomu brambor a manžovi zapékané těstoviny se sýrem a šunkou…
Medu, chlupačky s houbami? Co to je? Zní to dobře…
Miri, ono se těžk popisuje, jak moc nafouknutý má ten balon být. Tak akorát
![]()
Miruš , tak to máš dobrotu, i když teda kuřátko teď moc nemusím
..já ho mám nafouknutý poměrně dost, ale nemá se přefukovat. Teď čekám, až změkne, ale zatím se mu nějak nechce
(v návodu píšou, že to trvá cca 2 dny).
Sammy , myslela js tím chlupaté knedlíky s houbama, neznáš?
my je děláme docela často, je to dobrota!
Holky, tak teď budu střílet já!
přišel mi balíček od Slysilky s tím fonendoskopem a ona mi tam potvůrka přibalila overálek na mimčo!
šibalka jedna ![]()
Tak koukám,že jsem asi úplně poslední,kdo ještě nemá jedinou věc na miminko ![]()
no,počkám po výsledcích triplů… ted stejně nemám žádný skladovací prostory..
Medu, chlupaté knedlíky znám. Měla jsem je v pátek a sobotu k pečenému a zelí. Jen jak na to děláš ty houby? Já hřiby miluju, tak bych to zkusila…
Befi, neboj, nic Ti neuteče a pak nebudeme stíhat, kolik toho budeš mít nakoupeno ![]()
Mae nooo shodila jsem na začátku… takže teď mám 1 kg nad výchozí váhu! ale jsem objemnější už teď tak jsem ráda!!! měla jsem před těhu 98kg zhubla a teď mám zhruba těch 98 kg.. takže buď ještě nula přírůstek nebo tak kilo! 
Sammy , myslela js, že je jistě taky děláte
hmm, hříbky, to by bylo
já měla jen sušené houbičky, tak js osmažila cibulku, na ní je podusila a zamíchala do těch chlupaček - taková rychlovka. ![]()
Maci , moje švagrová je podobné váhy jako jsi ty, teď je ve 25tt a má mnohem větší bříško … tak koukej dlabat, ať se má miminko dobře ![]()
Díky za recept Medu. Já jako takovou rychlovku dělám s konzervou vepřového. Tu jen podusím na cibulce a smíchám s knedlíkama. Je to taky výborné
.
Maci, moc Ti to sluší a bříško už máš pěkné
. já si stěžuju už teď, že mě bolí záda, tak nevím, co budu dělat tak za 2-3 měsíce
.
Sammy , no jo, jen kdyby mi to maso chutnalo
…tak jsi ještě nezkoušela cvičit na míči? Věřím, že i na to uvolnění zad to je dobré…