JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
16.9.08 12:13

Mirko no ja ten pocit mam a to dost a nejhorsi je ze nemuzes verit nikomu teda nemuzete verit ani me :lol: no ale ja jsem skutecna fakt :lol:
Jinak diky za pochvalu :wink: a kocanda jo??hihi tak dik :oops: :lol:
Malvina no ale uz to neni anonym a vubec jsem z toho vseho zmatena 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.9.08 12:18

Kat já vím , že teď už to není anonym, ale celou dobu vystupovala jako anonym… to je nefér, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.9.08 12:23

HOLKY:ta je ráda, že se to tu rozjelo, protože je zase středem pozornosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.9.08 12:33

Malvino je to nefer ale jak jsem cetla jeji duvody tak jsem to pochopila proc :wink: ale to je jedno proste je to mazec 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.9.08 12:34

Juko , no, úplňkem to taky může být, co my víme :) … tak povinně minimálně jedno kafíčko denně :wink: To spaní je na prd, taky moc dobře nespím, ale poslední dva dny to jde …
Katy , kráásný dotíky a bezva závodnice!!! :wink:

Jdu obídkovat, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 12:44

Tak, konečně jsem se zbavila otravného dodavatele :twisted: .

Katy, dortíky jsou přímo k nakousnutí a opravdu jsi v tom sportovním kočanda :wink: .

No a já jsem taky skutečná, někdy až moc :oops: :lol: .
S tou důvěrou to už asi ale bude opravdu horší. Chudáci nováčci budou asi víc podezírání…

Malví, rozhodovala jsem se mezi Porubou a NJ a budu nakonec rodiv v NJ. Sice to mám o kousek dál, než do fakultky, ale prozatímní ohlasy jsou lepší k NJ…
Ty jsi někde odsud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.9.08 12:51

Holky, mám takový choulostivý dotázek :? nepíchne vás někdy v rozkroku? :oops: mě od soboty párkrát za den, chjo, bojím se, jestli js nenastydla na tý svatbě od noh :roll: ale jiný problémy nemám, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.9.08 12:53

Sammy nejsem ale přesto jsem tam rodila před 4 lety Sophinku… Je to tam super ,když pomyneš po klystýru ty záchody v čekárně :lol: .Ale přístup fakt na 1 a nadstandart taky za 1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 13:01

Malví, tak s klistýrem jsem se tedy s chutí zasmála, promiň :oops: :lol: .
Však mě to přejde, až na tom místě budu já :lol: .
Taky si myslím, že je to lepší výběr. V Porubě toho mají moc a jejich přístup je chladný a vše ať proběhne co nejrychleji (bratrancova žena tam rodila před 3 měsíci)…

Medu, je to takové pichlavé jakokdyby cuknutí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.9.08 13:05

Sammy , jj, tak nějak bych to popsala :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.9.08 13:08

:lol: :lol: Počkej vspomeneš na mě až budeš mít porodní bolesti ,klystýr a budeš běhat přes chodbu do čekárny na WC :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 13:20

Medu, občas něco takového taky cítím, ale nevím, od čeho by to mohlo být.
Navíc mě to taky poslední dobou bolí při styku, takže si připadám jako manželka po 20 letech, že mě pořád bolí hlava :oops: :lol: .

Malví, já jsem rozhodnutá jet do porodnice co nejpozději a klistýr si asi udělám doma. Tu situaci si nechci raději ani představit, i když teď se tedy solidně směju :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.9.08 13:30

Sammy , díky moc, trochu se mi ulevilo :wink: mě bolí hlava opravdu, takže ani nemusím lhát :lol: 8)

Jinak js na netu vyčetla, že v těhu se ta hranice hodnoty krevního tlaku posouvá, takže do 135/85 jsou v pořádku! (mimo těhu to je do 120/80). A cholesterol taky stoupá následky těhu, ti, kteří mají normálně hodnotu 3,9 mají v těhu 6,5. To jen pro info, když jsem to tu před týdnem rozebírala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 13:43

Medu, a to Ti cholesterol měřil obvoďák? Já vůbec nevím, jaké mám hodnoty. Ale podle toho, co a jak poslední dobou baštím, tak asi budu klidnější, když se to ani nedozvím :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.9.08 13:53

Sammy , jj, obvoďák, chodím si k němu sama od sebe tak jednou za rok na krev a nechám si ho změřit, prže trpím na vyšší, tak abych měla přehled :oops: 8) No jo, někdy je lepší některé věci nevědět :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí