Poradna duly
Jana Čurdová
Miruš, adresa byla www.filmopolis.cz .
Katy, tak to jsi měla tedy víkend fofr
. A gratuluju k dojetí do cíle. No já bych manžovi dala, takhle mě podcenit
.
Na fotky dortíku se taky těším…
Bambul: v CA jsou sice levnější,taky jsem tam zkoušela,ale ty v HM mi přijdou prďáčtější,lepší střih i džínovina ![]()
Katy : koukám,že si přestala měřit…ale seš na konci cyklu,ne? jak to vypadá? ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček? befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Jo asi to tak bude, já v CA nebyla, tak ani nevím jaké tam jsou. Mám raděj HM, asi budeme mít Bef stejný, sedí mě moc pěkně i když jsou trošku volnější. Tak bych si vyfotila pupík v nich, ale mám zákaz
manžel nechce abych dávala na net fotky a to vůbec žádné, ani když mě tam nebude vidět. Má názor, že na netu je to samej úchylák. No, já to respektuju a nefoním se
Chtěla bych aby se to na nějakej čas zastavilo, líbí se mě můj pupík teď, je tak akorát za chvilku bude už moc velkej, škoda že to tak utíká
Ahoj holky, moc vás zdravím ![]()
já byla ráno na nákupu a jeli jsme popřád babičce k svátku, teď jsme se vrátili. Teda venku je hrozně, leje jako z konve ![]()
Bef , takže kvůli rekonstrukci té koupelky a kuchyně, já už se lekla, že ses nakonec přeci jen rozhodla přestěhovat, abys měla blízko rodinu ![]()
Ilco , mám toho v podpisu tak tak, ještě asi 2 písmenka a psalo by to, že je příliš dlouhý
vícekrát js to zkoušela, než js to vychytala ![]()
Miruš , já to dvd objednala až v pátek a teď js koukala na net a je ve stavu „Zabalovaná“
Jestli si tam chceš zavolat, tady je číslo 373 729 383. ![]()
Ostatní moc zdravím!! ![]()
Ahoj holky,
MEDU ja te zastrelim
ted jsem skoukla svuj ucet, fakt jsem nic nechtela!!!! Tak pak pisni az dorazi ![]()
Mirko bohuzel medovnik nevim jak se dela ale na neetu urcite najdes psoustu recepru
a fotecky mi posli
diky katkaty@seznam.cz
Sammy no ja jsem si sama myslela ze to pojedu tak hodku a trictvrte
no ale makala jsem ![]()
Bef no jo nemerim ale tuleni taky moc nebylo
nejak nam to nevychazelo porad v praci tak tomu tento mesic nadeji moc nedavam
MS by mela prijit asizitra nebo ve stredu a asi dorazi ![]()
Bambulo to je skoda ze neuvidime tvuj krasny pupik ![]()
Medu tak u vas leje jo? no tady je jaks taks ![]()
Bambulo : jo,asi budeme mít stejný,byly takový jediný volnějšího střihu,ostatní měly úzké nohavice,a já tyhle cigaretový kalhoty nemusím,přece jen jsem takovej bokoidní a prdeloidní typ,tak to nemusím zvýrazňovat ![]()
Holky zítra jdu na triple testy,já se tak bojim. Nevíte,kdy budou výsledky? Hned nebo se nákou dobu čeká??
Slysilko , to nedělej
…jj, až dorazí, písnu ti! ![]()
Katy , jj, leje
ještě chodíš na pilates a jezdíš na kole? ![]()
Befi , neboj, dobře to dopadne, uvidíš!! Vždyť i kombinovaný nám vyšel
mě to čeká za týden, ale nevím, kdy jsou výsledky, taky mě to zajímá ..snad zkušenější napíšou ![]()
ahojky jdu vás pozravit a zeptat se na novinky..
co Dituška? byla na té amnio??? nestíhám vás číst.. jen občas mrknu na poslední stranu!
a co petra? ta je už je taky asi hodně tt co? holky letí to jak blázen!!!! já za dva a půl týdne končím šestý měsíc! uffff…
všem hezký den… i když venku je ošklivě.. já si topím v krbíku a je mi fajn! ![]()
Mirko dekuji nahodou jsou krasne dortiky ![]()
Befi neboj urcite to bude v poradku ![]()
Medu no nejak ted nebyl cas
porad neco, dneska zas jedeme na led s Adamem pac se foti a zitra mam jet na trenink s nim a do zubare a to mam vezt zname na letiste tak se asi rozkrajim
tak to bude muset vzit manza za me teda neco
no proste nestiham a ted jsem jeste pekla porad dorty, na kole jsem jela akorat vcera ten zavod a jinak se mezitim jeste ucim
v sobotu jak jsme jeli na ten zapas tak jsem se v autobuser ucila dejepis a vykladala jsem manzovi o dobe kamenne
tak cumel jak puk
![]()
Befi, mají v Praze v HM-těhu i prádlo? Nějaký kalhotky, který by pomáhaly držet břicho? A kojící podprsenky?V Brně prádlo nemají, tak že bychom si udělali výlet do Práglu
![]()
Katy ty dorty jsi dělala ty? Na těch fotkách na rajčeti? Jsou úžasný, jsi šikulka ![]()
Můj dortový vrchol je ten vychlazený s ovocem ze člehačky, nebo z pudinku. ![]()
Maci , ahojky, teeda, za chvíli už budeš končit šestý měsíc!
doufám, že je ti fajn!! Dituš se dlouho neozvala, ale na amnio jít nemsuela, vše jí vyšlo v pořádku ![]()
Katy , no jo, máš honičku! Né aby jsi v tom spěchu úplně zapomněla na tvoření mimča!! ![]()
Jdu si dělat obídek, zatím pa
ahojky jo mám se fajn! je mi dobře.. malý kope! jen mě občas bolí žebra.. jak už je to břicho velký… hlavně v noci když spím… jak to tlačí! ale v pohodě! vydržet se to dá! a bude ještě větší to břicho.. už teď říkám, že jsem jak slon!