JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
15.9.08 10:20

Miruš, adresa byla www.filmopolis.cz .

Katy, tak to jsi měla tedy víkend fofr 8O . A gratuluju k dojetí do cíle. No já bych manžovi dala, takhle mě podcenit :lol: .
Na fotky dortíku se taky těším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.9.08 10:23

Bambul: v CA jsou sice levnější,taky jsem tam zkoušela,ale ty v HM mi přijdou prďáčtější,lepší střih i džínovina :)
Katy : koukám,že si přestala měřit…ale seš na konci cyklu,ne? jak to vypadá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 10:38

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček? befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.9.08 10:42

Jo asi to tak bude, já v CA nebyla, tak ani nevím jaké tam jsou. Mám raděj HM, asi budeme mít Bef stejný, sedí mě moc pěkně i když jsou trošku volnější. Tak bych si vyfotila pupík v nich, ale mám zákaz :oops: manžel nechce abych dávala na net fotky a to vůbec žádné, ani když mě tam nebude vidět. Má názor, že na netu je to samej úchylák. No, já to respektuju a nefoním se :( Chtěla bych aby se to na nějakej čas zastavilo, líbí se mě můj pupík teď, je tak akorát za chvilku bude už moc velkej, škoda že to tak utíká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 10:44

Ahoj holky, moc vás zdravím :wink:

já byla ráno na nákupu a jeli jsme popřád babičce k svátku, teď jsme se vrátili. Teda venku je hrozně, leje jako z konve :?

Bef , takže kvůli rekonstrukci té koupelky a kuchyně, já už se lekla, že ses nakonec přeci jen rozhodla přestěhovat, abys měla blízko rodinu :)
Ilco , mám toho v podpisu tak tak, ještě asi 2 písmenka a psalo by to, že je příliš dlouhý :wink: vícekrát js to zkoušela, než js to vychytala 8)
Miruš , já to dvd objednala až v pátek a teď js koukala na net a je ve stavu „Zabalovaná“ :) Jestli si tam chceš zavolat, tady je číslo 373 729 383. :wink:

Ostatní moc zdravím!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2178
15.9.08 10:57

Ahoj holky,

MEDU ja te zastrelim :-) ted jsem skoukla svuj ucet, fakt jsem nic nechtela!!!! Tak pak pisni az dorazi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 10:58

Mirko bohuzel medovnik nevim jak se dela ale na neetu urcite najdes psoustu recepru :wink: a fotecky mi posli :wink: diky katkaty@seznam.cz
Sammy no ja jsem si sama myslela ze to pojedu tak hodku a trictvrte 8O no ale makala jsem :lol:
Bef no jo nemerim ale tuleni taky moc nebylo :oops: :lol: nejak nam to nevychazelo porad v praci tak tomu tento mesic nadeji moc nedavam :wink: MS by mela prijit asizitra nebo ve stredu a asi dorazi :wink:
Bambulo to je skoda ze neuvidime tvuj krasny pupik :(
Medu tak u vas leje jo? no tady je jaks taks :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.9.08 11:04

Bambulo : jo,asi budeme mít stejný,byly takový jediný volnějšího střihu,ostatní měly úzké nohavice,a já tyhle cigaretový kalhoty nemusím,přece jen jsem takovej bokoidní a prdeloidní typ,tak to nemusím zvýrazňovat :lol:

Holky zítra jdu na triple testy,já se tak bojim. Nevíte,kdy budou výsledky? Hned nebo se nákou dobu čeká??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 11:08

Slysilko , to nedělej :lol: :lol: …jj, až dorazí, písnu ti! :wink:
Katy , jj, leje :evil: ještě chodíš na pilates a jezdíš na kole? :wink:
Befi , neboj, dobře to dopadne, uvidíš!! Vždyť i kombinovaný nám vyšel :wink: mě to čeká za týden, ale nevím, kdy jsou výsledky, taky mě to zajímá ..snad zkušenější napíšou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 11:15

ahojky jdu vás pozravit a zeptat se na novinky..
co Dituška? byla na té amnio??? nestíhám vás číst.. jen občas mrknu na poslední stranu!
a co petra? ta je už je taky asi hodně tt co? holky letí to jak blázen!!!! já za dva a půl týdne končím šestý měsíc! uffff…
všem hezký den… i když venku je ošklivě.. já si topím v krbíku a je mi fajn! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 11:16

Mirko dekuji nahodou jsou krasne dortiky :wink:
Befi neboj urcite to bude v poradku :wink:
Medu no nejak ted nebyl cas 8O porad neco, dneska zas jedeme na led s Adamem pac se foti a zitra mam jet na trenink s nim a do zubare a to mam vezt zname na letiste tak se asi rozkrajim 8O tak to bude muset vzit manza za me teda neco :lol: no proste nestiham a ted jsem jeste pekla porad dorty, na kole jsem jela akorat vcera ten zavod a jinak se mezitim jeste ucim 8O v sobotu jak jsme jeli na ten zapas tak jsem se v autobuser ucila dejepis a vykladala jsem manzovi o dobe kamenne :lol: :lol: tak cumel jak puk :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.9.08 11:21

Befi, mají v Praze v HM-těhu i prádlo? Nějaký kalhotky, který by pomáhaly držet břicho? A kojící podprsenky?V Brně prádlo nemají, tak že bychom si udělali výlet do Práglu :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.9.08 11:25

Katy ty dorty jsi dělala ty? Na těch fotkách na rajčeti? Jsou úžasný, jsi šikulka :srdce:
Můj dortový vrchol je ten vychlazený s ovocem ze člehačky, nebo z pudinku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
15.9.08 11:30

Maci , ahojky, teeda, za chvíli už budeš končit šestý měsíc! 8O doufám, že je ti fajn!! Dituš se dlouho neozvala, ale na amnio jít nemsuela, vše jí vyšlo v pořádku :wink:
Katy , no jo, máš honičku! Né aby jsi v tom spěchu úplně zapomněla na tvoření mimča!! :wink:

Jdu si dělat obídek, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 11:37

ahojky jo mám se fajn! je mi dobře.. malý kope! jen mě občas bolí žebra.. jak už je to břicho velký… hlavně v noci když spím… jak to tlačí! ale v pohodě! vydržet se to dá! a bude ještě větší to břicho.. už teď říkám, že jsem jak slon!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí