JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
15.9.08 13:56

MACI:a kolik jsi zhubla?! Já 3kg a pořád jsem nic nepřibrala, sem tam to vyskočí na půl kila plus,ale nehubnu,to jsem ráda:)
Jinak bříško máš pěkné a taky se mi zdá malé,takže papkej :wink: ať se má mimísek v domečku dobře:)

Dneska jdu na sraz se čtyřma holkama ze střední, tak se těším, neviděla jsem je asi 3měsíce :( tak se těším jak pokecáme a nadlábneme se něčeho dobrého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 14:11

Medu, na míči jsem cvičila už v sobotu, ale po jednom cvčení ještě nejde poznat nějaká úleva :? .

Miruš, tak si srazík užij.
Já udělám něco k jídlu a zalezu s čajem do postelel. Nos mám jako alkoholik po 40 letech a taky mě od té rýmy bolí hlava. Za 2 brufeny bych teď dala princeznu a celé království k tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 14:17

Utíkám z práce mílovámi kroky, tak se tady prozatím mějte a snad se ukážu k večeru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 16:43

nene žádné moc velké papkání jsem ráda že si malej bere ode mě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
15.9.08 17:58

Tak jsem právě dojedla večeří. medu, ty jsi mě ale navnadila s těmi chlupáčemi :lol: . Snědla jsem plný talíř až jsem měla mastnou pusu a normálně si k tomu otevřela malou 10 pivo 8O .
Petr měl bramboráky s masem na leču, takže dnes vařím jako velkovývařovna :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
15.9.08 18:46

Ahoj všem… Tak jsme oslavili 13 nejstaršího syna, Druhej dostal poznámku A náš syn na to učitelce řekl .....no co minulej rok jsem jich měl 32 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
15.9.08 18:57

Meduňko , taky jsem nikdy netrpěla bolestí hlavy, migrénu jsem nikdy neměla. Tlak mám spíš nízký. Myslela jsem, že zanedbávám pitný režim, ale teď si to dost hlídám, tak to tím taky nebude. Taky přeji ať tě to co nejrychleji přejde.

Malvíno , jé 13 let, kde ty časy jsou. Všechno nejlepší!

Mae , tak hezkou zábavu a nevyjez je tam :wink:

Macík , máš super bříško!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 21:55

Tak jsem v soku 8O cetli jste to o Markyskovi?? 8O to snad neni ani mozne takovy clovek :( i ja jsem brecela pro Vanessku a ted clovek zjisti ze se nic takoveho nestalo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
15.9.08 22:31

KATKA:nevím, nevím jaký na to mám mít názor, protože ji ospbně neznám,nevím jaká Markéta je, nebo kdo to je, takže nemůžu soudit!!!ALe většina lidí je při ní, že anonym je lež…

Jinak jsem se pěkně nadlábla a taky pokecala,všechny holky se vrhly na mé břicho a mluvily na mimíska, bylo to dojemné :)
A teď jsem si dala vanu a jdu chrupat, už jsem usínala u tv…
Přeju všem krááásnou noc plnou sladkých sníků,i když venku se snad žení všichni čerti,brr :( Na to je ale pelíšek jak dělaný,tak papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 22:36

Mirko no ale uz vse vyslo najevo a proste nekdo se narame bavil 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 06:09

Dobré ráno.
Kati, včera jsem to o Marketě taky sledovala a byla jsem tedy těžce znechucena. Vanessku jsem taky obrečela a nepochopím, jak si někdo může dělat dobře tím, že trápí ostatní…
Navíc k nám do února chodí údajná ségra Markéty, tak napíšu Lesině, ať zjistí IP adresu, jestli náhodou není taky stejná… Ať víme, s kým máme tu čest… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
16.9.08 06:55

dobré ránko..... včera jsem pročítala markýska a jsem v šoku… nechápu ani markýska ani tu p. plockuvou .
Jinak dnes jsem vstala bez zvracení a doufám , že dnes přijdou kalhoty. Mám totiž nějakou nákupní horečku a jestli dnes nepřijdou pojedu nakupovat :lol: . Kde všude se chystáte rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.9.08 08:53

Sammy no je to mazec ja jsem taky pekne naletela :( a Kammi jeji udajna sestra tak to je bohuzel taky ona 8O
Malvino proc nechapes tu Plockovou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.9.08 08:58

Kati, už jsem přelouskla tu novou diskuzi a vím, že Lesi potvrdila, že Kammi je ten samý člověk. Z února jsem ji vymazala.
Naletěly jsme tedy pěkně všechny. Já opravdu nemám slov. Včera jsem to sledovala celé, ale nějak jsem neměla sílu reagovat. Pořád si říkám, proč to někdo udělal. To se sice nedozvíme, ale je to opravdu nechutné. U Vanessky jsem už byla těhu a pěkně jsem se u té diskuze nervila, co všechno se může stát a pořádně to obrečela. Teď si až nadávám, že jsem pěkně blbá, takhle naletět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.9.08 09:05

Sammy nejsi sama :! je nas spoustu, ja jsem taky obrecela Vanessku a dokonce jsem s Markyskem psala par SZ no a ted tohle, jsem z toho ani spat nemohla porad se mi to honilo hlavou :evil: nechapu ze nekdo muze udelat tohle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí