Poradna duly
Jana Čurdová
Hlavně se nerozčiluj Malvi
.
Vložení foto do galerie :
Najeď na fotogalerii, nahoře dej Upload obrázku,jako galerii vyber naše Jarňátka 2009, obrázek si najdi ve svém PC, dej nějaký nadpis - nejlépe své jméno a popis a pak už stačí jen Uploadnout obrýzek a máš hotovo
.
Pokud chceš foto i do diskuze, najdi si v galerii tebou vložený obrázek, klikni na něj pravou, vyber Vlastnosti, zkopíruj URL adresu, a nad okýnkem, kde píšeš diskuzi máš Img. To zmáčkni jednou, bez mezery vlož zkopírovanou URL adresu a znovu bez mezery Img.
Koukám že to není postup pro blbý
tak to abych to rovnou vzdala ![]()
To vůbec nevadí Malví, my si Tě najdeme a nějak přiřadíme
.
Já se pro dnešek loučím. Petr se domáhá taky k pc, tak ho solidárně pustím (když už u toho sedím celý den
).
Takže všem přeji dobrou noc ![]()
Tak jsem tam něco staršího naházela , nové naskenuju a přihodím ![]()
Sam … hezký večer .
Jo mimochodem… do té galerie jsem dnes nakoukla poprvé - vy teda máte pupíky
( myšleno v dobrém samozřejmě)
Tak na mě něco leze, mám rýmu a bolí mě nosohltan,asi jak se mi ta hnusná ráma pouští
tak jdu dát sprchu,paralen a spát,ať je mi ok…ach jo,dojde na blbé počasí a už cosi na mě leze ![]()
Krásnou noc holky,zítra papá
Dobré ráno.
Miri, tak ať tě rýma brzy přejde. Já už snoplím přes týden, tak by to už taky mohlo skončit
.
Malví, fotečky jsou super. Máš krásné děti a Timinka je roztomilá.
Vy máte tedy dům, jako hrad
.
Sammy čekáme šesté dítě musíme mít velkej dům
koupili jsme bývalou školu ![]()
Já vím Malvi, že budete mít 6. dítko. Ale ta velikost je opravdu ohromná
. A co takhle si v tom domě otevřít vlastní školku? To by taky nebylo na škodu.. Přibereš si pár dětí navíc a den budeš trávit i s těma svýma a do toho vydělávat
. Nenapadlo Tě to?
Školky máme ,ale ne ve vlastním domě, bydlíme totiž na vesnici s 50ti obyvateli a věkovým průměrwm 63 let ![]()
Dobré ranko ![]()
tak jsem zase v práci, no ta dovča byla rozhodně lepší
i když včera to cestování bylo náročný, nakonec sem cestu praha - brno absolvovala vleže na zadním sedadle, jak mi bylo zle ![]()
dneska musím bezpodmínečně si koupit kalhoty, mám jedny do kterých se ještě vlezu, ale když se ochladilo tak potřebuju něco na sebe, doteď jsem lítala v sukních a třičtvrťákách ![]()
Malví, to máte tedy mladé obyvatelstvo
. Mě by asi střelilo
.
Peti, Tobě zase bylo tak špatně? To je děs. To už není normální. Hlavně ať se Ti brzy uleví…
dobré ráno,
tak včerejšek byl asi můj nejhorší den
zvracela jsem nepřetržitě až do večera,neudržela ani čaj a měla teplotu.takže to byla evidentně nějaká viroza..
v noci jsem to naštěstí zaspala a ani ted ráno jsem ještě nezvracela,tak snad to bude ok.uvidime,co snídaně.
Ted mám teplotu už jen 37,asi ještě z vyčerpání. Jsem jak lunt,mě to zas zhublo o náký to kilo,snad to bude dobrý. Všichni mě už strašili,že pojedeme do nemocnice a dostanu kapačky ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček? befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí/ holčička? ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**