Poradna duly
Jana Čurdová
sammmy no ja sem porad prehrata, takze mi zima byt nemuze i kdybych mela pupek nahatej - ale budu pres to nosit samozrejme delsi triko nebo svetrik
prece to svoje osklivy pandero nebudu vystrkovat ven zejo ![]()
Peťul, máš krásnej těhu pupík, žádné ošklivé panděro
.
Já ho ukazuju ráda. No jo, pyšná budoucí matka
.
PETI:jaké škaredé panděro!!!TYTYTY,máš krásný pupíček jako všechny těhulky
![]()
SAMMY:jsem si říkala, že by třeba psala z jiného pc,že prostě už nechala umřít dvě děti, tak že teď už zase není tak „zajímavá“,že si ji lidi tak už moc nevšímají…jako u Vannesky…proto to jakoby ukončila a nastoupila Pl.a teď je to bomba,řeší se to, zase neustále…atd.chápeš?!
jen mě to napadlo…
sammmy, mae no kdyby jste mely pupek celej rozrezanej a sesitej tak by jste taky rikali ze mate osklivej ![]()
Peti, jak bylo řečeno, každej těhu pupík je krásnej. Ať už řezanej, nebo ne. Za nemoc nemůžeš ty ani miminko. Tak hrdě vystrč pupík a dej ho na obdiv
.
Miruš, admini si paní Plockovou prověřili.
Peti: ty si ten Litex kupovala přímo v krámě? já si na netu vyhlídla takovou károvanou vestičku,Já si normálně kupuju vel.M,takže myslíš,že mám objednat S?
Ahojky holky mam chvilku sme u brachy ![]()
jak se mate? ja celkem vpohode ![]()
vcera sme byli s manzem nakupovat a koupila sem si taky ryfle v CaA tmave modry s cernym paskem, sem znich nadsena a v HaM tricka ![]()
To tricko od Litexu je moc hezky taky sem se na ne divala, jen me mrzi ze mezi tehu a normal trickama neni zas tak velkej rozdil a oni si tam desne nasazujou.
Tak zatim holky az budu mit cas tak sem soupnu svoji fotku se svym 16tydenim bezem ktery je na muj vkus dost velky kamoska je v 7mesici a smele ji konkuruju ![]()
tak zatim
bef jojo zkousela jsem si to v obchode a fakt mam koupeny M - a to normalne kupuje velikost 40-42 - cili minimalne Lko, maj ty trika vetsi.
foto pupku sem klidne soupnu, ale jeste porad sem nenasla nabijecku na baterky k fotaku
takze zatim fotit nemuzu.
Tak jsem koukala do galerky.
Befi, prcek je tam skvěle vidět a jeopravdu nádherný
.
Malvi, kalhoty vypadají dobře.
Ahoj Ilčo, jak je?
Ahoj Sanny jo de to ale sem dost unavena, staci me kousek nekam jit a sem uplne mrtva a boli me desne nohy.
Ted si du akorat zkracovat ryfle co sem si vcera koupila
Ilčo vydrž. Uteče to jako voda a okolo prcka budeš lítat jako splašená
. Ne že mě by nic nebolelo a nefuněla jako velryby
![]()
jo a holky jak to mate s bundama a nebo s kabatama? celkem se toho desim, protoze sem zatim nic kloudnyho nepotkala a zadnou bundu co sem do ted mela uz nedopnu, vsechno to byly vypasovany sacka a kratky bundicky, ja totis co bylo vetsi nebo volnejsi na mejch sotva 160 vypadalo desne a ted se bojim ze nic nesezenu co by mi nebyly dlouhy rukavby nebo tak nejak