JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
17.9.08 11:49

sammmy no ja sem porad prehrata, takze mi zima byt nemuze i kdybych mela pupek nahatej - ale budu pres to nosit samozrejme delsi triko nebo svetrik :) prece to svoje osklivy pandero nebudu vystrkovat ven zejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.9.08 11:53

Peťul, máš krásnej těhu pupík, žádné ošklivé panděro :! :wink: .
Já ho ukazuju ráda. No jo, pyšná budoucí matka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
17.9.08 11:54

PETI:jaké škaredé panděro!!!TYTYTY,máš krásný pupíček jako všechny těhulky :wink: :lol:

SAMMY:jsem si říkala, že by třeba psala z jiného pc,že prostě už nechala umřít dvě děti, tak že teď už zase není tak „zajímavá“,že si ji lidi tak už moc nevšímají…jako u Vannesky…proto to jakoby ukončila a nastoupila Pl.a teď je to bomba,řeší se to, zase neustále…atd.chápeš?! 8O jen mě to napadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.9.08 11:58

sammmy, mae no kdyby jste mely pupek celej rozrezanej a sesitej tak by jste taky rikali ze mate osklivej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.9.08 12:05

Peti, jak bylo řečeno, každej těhu pupík je krásnej. Ať už řezanej, nebo ne. Za nemoc nemůžeš ty ani miminko. Tak hrdě vystrč pupík a dej ho na obdiv :wink: .

Miruš, admini si paní Plockovou prověřili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.9.08 12:05

Peťi:tričíko je moc pěkné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.9.08 14:33

Peti: ty si ten Litex kupovala přímo v krámě? já si na netu vyhlídla takovou károvanou vestičku,Já si normálně kupuju vel.M,takže myslíš,že mám objednat S?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.9.08 14:43

Ahojky holky mam chvilku sme u brachy :)
jak se mate? ja celkem vpohode :)
vcera sme byli s manzem nakupovat a koupila sem si taky ryfle v CaA tmave modry s cernym paskem, sem znich nadsena a v HaM tricka :)
To tricko od Litexu je moc hezky taky sem se na ne divala, jen me mrzi ze mezi tehu a normal trickama neni zas tak velkej rozdil a oni si tam desne nasazujou.
Tak zatim holky az budu mit cas tak sem soupnu svoji fotku se svym 16tydenim bezem ktery je na muj vkus dost velky kamoska je v 7mesici a smele ji konkuruju :-)
tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
17.9.08 15:06

Co kdyby sme sem každá foukla sebe s pupíčkem?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
17.9.08 15:38

bef jojo zkousela jsem si to v obchode a fakt mam koupeny M - a to normalne kupuje velikost 40-42 - cili minimalne Lko, maj ty trika vetsi.

foto pupku sem klidne soupnu, ale jeste porad sem nenasla nabijecku na baterky k fotaku :roll: takze zatim fotit nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.9.08 16:15

dala jsem tam kalhoty - již dnes nošené :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.9.08 16:41

Tak jsem koukala do galerky.

Befi, prcek je tam skvěle vidět a jeopravdu nádherný :wink: .

Malvi, kalhoty vypadají dobře.

Ahoj Ilčo, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.9.08 16:49

Ahoj Sanny jo de to ale sem dost unavena, staci me kousek nekam jit a sem uplne mrtva a boli me desne nohy.
Ted si du akorat zkracovat ryfle co sem si vcera koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
17.9.08 16:55

Ilčo vydrž. Uteče to jako voda a okolo prcka budeš lítat jako splašená :wink: . Ne že mě by nic nebolelo a nefuněla jako velryby :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.9.08 17:08

jo a holky jak to mate s bundama a nebo s kabatama? celkem se toho desim, protoze sem zatim nic kloudnyho nepotkala a zadnou bundu co sem do ted mela uz nedopnu, vsechno to byly vypasovany sacka a kratky bundicky, ja totis co bylo vetsi nebo volnejsi na mejch sotva 160 vypadalo desne a ted se bojim ze nic nesezenu co by mi nebyly dlouhy rukavby nebo tak nejak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí