Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno.
Všem moc děkuju za pochvalu pupíku. Prcek se tam musel pyšnit
.
Jé, Kati, ty buchty vypadají skvěle. Normálně mi to sem až zavonělo
.
Malví, tak co, je to už lepší? Jsi aspoň bez teplot?
To všechno dělá to počasí. Já se té rýmy taky nemůžu zbavit a navíc se k tomu dneska přidal kašel a chraptění
.
Meduňko, jak Ti dnes je? Myslím na tebe kočko, drž se
.
Peti, a ty pomalu na schodech ![]()
Ahojky,dobré ráno,
ano je mi dnes mnohem lépe… dokonce už mě nebolí v krku ,tak teď jen rýma . Ale syn lehnul motá se mu hlava a je mu špatně. Prostě začíná klasické rodinné kolečko.
Dobré ranko
Dneska je páááátek ![]()
Já čekám až se mi nabije mobil a půjdu volat dr kvůli tomu páadu, jsem z toho taková nervózní a přijde mi že prcka necítím nebo že ho cítím málo nebo co já vim co …
Peťul, to si opravdu zavolej, nebo si rovnou k dr. zajdi. Hlavně, ať máš jistotu, že je Kubíček v pořádku.
Mlaví, dívala jsem se na foto, Timinka je krásná ![]()
Dobré ráno,
tak já zas chrupala 11hodin,to jsem na sebe zvědavá v pondělí ![]()
Holky,jaký se vám líbí z tohodle jména?: Anna, Adéla, Barbora, Kateřina, Markéta, Helena, Marie..
Líbí se mi Barborka a Markétka. ![]()
nakukující Vlaďka ze snažilek jaro 2008
bef no já jsem ujetá na Báru ![]()
tak dr sem volala, ale ona tam dneska neni, mluvila sem jen se sestrickou a ta rekla ze kdyby bylo neco spatne ze bych jako prvni zacla krvacet - coz nemam - a ze jestli chci tak si mam sjet na pohotovost - tak to nepojedu, v utery jdu na kontrolu tak to do ty doby vydrzim, stejne kdyby se malymu neco stalo tak uz mu nepomuzou, ale ja doufam ze je ok, ted mi prijde ze jsem ho citila, ale jista si uplne nejsem.
Befi, taky beru Barušku
. Nebo Adélku. Ale vidím, že zatím Bára s přehledem vítězí
.
Peťul, třeba Kubík jen spinká. Já mám od včerejšího večera zatím taky v bříšku klid. Však počkej, až se vzbudí. Bude Ti tam rejdit a určitě bude v pořádku.
Ahojky holky, že se nestydíte jako!!!
KATY:ty hlavně s těma buchtama, protože bych si dala,mňam,až se mi sliny sbíhají ![]()
a vy s těma kopanečkama,vždy si myslím,že je to ono a když to pak chci pozorovat,tak nic,bééé ![]()
SAMMY:hm,to je děs,to počasí,každá sme něco-nachlazená,teploty,rýma,kašel…já už teda jen ta rýma,ale stejně to pořád není ono,necítím se 100%
jak je cítíte ty kopanečky,je to někdy i takové trošinku bolavé kopnutí jakoby?! ![]()
PETI:tak kdyby jsi byla hodně nervozní,tak si radši na tu pohotovost zajeď,dáš 90kč sice,ale tonení nic proti tomu,že uvidíš že je mimi v pořádku a budeš klidá!
BEFI:tak já Adélku,protože Adušku už máme vybranou,ale jinak i Katka a Baruška ![]()
MEDU:drž se ,beruško!!! ![]()
MALVI,DAISY:zdravím vás při pátku!!! ![]()
SNad jsem na nikoho nezapomněla!Co máte holky na dmešek a víkend v plánu?
My dneska musíme jet nakoupit a taky se chci kuknout na křeslo,je takové polo houpací,dáme ho do obyváku,pak třeba i na kojení,ale teď i pro návštěvy..koupili sme totiž novou sedačku,která byla bez křesla,tak tady tohle se k tomu bude hodit..a jinak chci zkusit dělat ten medovník,mamka má narozky, tak jí ho dám,pokud se povede a v neděli ji jedeme rovnou navštívit---vrací se z dovči z Chorvatska…tak tojakž takž náš víkendík…
Miruš, tak já plánuju, že si na víkend zalezu do postele s kýblem horkého čaje a nikdo mě z ní nedostane ani párem volů
. Ať to nachlazení konečně pořádně vyléčím…
Jo, a pokud se prcek trefí přímo do močového měchýře, tak i ten kopaneček pěkně bolí. Jinak ne. Ale i to příjde, až bude mít více síly a bude kopat do žeber
![]()
SAMMY:právě mě se teď jak jsem nachlazená stane, že jakoby napravo dole mě jakoby to požďouchne a trošičku to bolí..nevím zda nachlazením, že třeba mám nachlazené vaječníky, močák nebo nevím,ale udělalo mi to už tak 5×…tak to asi mimi nebude:) bolívá tě někdy ještě podbřišek,nobo už se cítíš naprosto ok po téhle stránce?Přece sme si jen těhu nejblíž,tak se ptám tebe:)
Ahoj holky
Jak se mate??Koukam vsechny nemocne no teda co to delate?? tak pekne lecit ![]()
Kati, jak jsem psala, tenhle víkend je jen můj a postele a léčíme se
.
Miri, teď mám od bolesti břicha poslední týden úplně klid. Ono to opravdu u Tebe může souviset s nachlazením, ale taky nemusí. Každé tělo reaguje na stejnou věc jinak. Mě to kopání opravdu nebolí. Tedy mimo toho močáku. Ale to zase není bolest jako taková, spíš je to hodně nepříjemné
.
Vidíš to, já mluvím o kopancích a prcek se zrovna vzbudil a začíná rejdit ![]()
Ahojte,
Befi - jsem po Katku pač to sem já
jinak se mi líbí Adélka a Barunka.
Pokud budeme mít holčičku tak to bude Karolínka(tu máme vybranou už od prvního dítěte).Klučičí se mi líbí Tobiáš,Patrik,Alex,Sebastián,Kristián,Tadeáš a David.Zatím vede Alex(teda aspoň u mě).
Mám za sebou kontrolu,všechno je v pořádku.Prcek má skoro 14 cm.Mám i fotečku.Jsem ráda že je vše OK,když musím pořád tahat toho našeho 10 kilovýho špunta. ![]()
Zatím paaaa
Sammy - máš krááááásnej pupíček,už se taky těším.Já mám jen takovej velkej špek. ![]()
Katy - mňam mňam povidlové buchtičky ![]()