JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
22.9.08 08:53

Ahoj holky
Jak se mate??
Mirko drzim palecky na UTZ a pekne hlasit :wink:
Befi krasna fotecka :wink: tak v praci no super aspon ti to bude vic utikat :wink:
Tak koukam ze uz pekne papate a nevolnosti uz ustoupili tak to je moc dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 08:58

Befi, tak si to v práci užij. Je pravda, že tak ten čas šíleně letí :wink: .

Kati, co dnes budeš péct dobrého? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.9.08 09:00

Sammy nic dneska frcim do prace a musim se ucit tak doufam ze tam nebude sef furt cumakovat, pro cele peceni jsem zanedbavala uceni ale ja to dozenu :lol:
A jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.9.08 09:02

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat. Kd ymusí jít vidět srdíčko na UTZ? Švagrová je těhotná a doktor ji vystrašil v pátek, že není vidět srdíčko, dnes musí znovu na kontrolu a pak se to prý bude řešit, tak jsem se chtěla jen zeptat, jestli to některá nevíte. Já už jsem to za těch pár měsíců zapomněla. Předem díky za odpověď,
Lucie - Únor 2008

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.9.08 09:04

Dobré ranko :) Dneska se hlásím později, měli jsme veselé ráno, nějak jsme neměli klíče od kanclu nikdo :lol: :lol: :lol:

Jinak u mě nic nového - ráno jsem se vážila a mám zas trochu míň tak nevím co to má znamenat, ale jsem ráda, nechci být uplná velryba - a noci jsou čimdáltim horší, dneska jsem kvůli křečím vstávala asi 3× :(

Mirko držím palce ať mimčo pořádně ukáže co má mezi nožkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.9.08 09:05

Luciasku myslim ze srdicko by melo jit videt od 6+neco ale kazda to ma trosku jinak. Kolikaty tyden je svagrova?? myslim ze se u nas dost brzy zbytecne strasi 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
22.9.08 09:11

No to nějak se neví,jak je dlouho, teď o tom nechce vůbec mluvit, protože po té páteční prohlídce z toho byla celá špatná, ale cca 7-8 týden. Ani se z ní nedalo vytáhnout, jestli jí Mudr. řekl od kdy by mělo být vidět. Tak snad to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 09:18

Luci, mě bylo vidět srdíčko v cca 6+3tt, ale do kdy nejpozději by mělo být vidět, to netuším. Každopádně držím švagrové palce, ať je vše v pořádku.

Peti, no hlavně, že jste se do práce vůbec dostali ( i když by nebyl na škodu opak, co? :D )
A kde Tě berou křeče?

Kati, jen se pěkně uč. Co Tě dnes čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.9.08 09:31

Hezké pozdní ránko :wink: mě dnes čeká zase úklid, za chvilku jdu na to. Pak plánuju cvičení podle dvd, v pátek už js cvičila a je to fajn, snad se aspoň 3× týdně donutím :)

Peti , a jaké křeče, zase v lýtku? :?
Luciáš , já viděla srdíčko 6+0, ale u někoho to trvá dýl, moc držím švagrové pěsti, ať to dobře dopadne!!

Ostatní zdravím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.9.08 09:40

Luci: mělo bylo vidět tak kolem 7tt.ale ono záleží,jaký má doktor ultrazvuk.
Peti: křeče? tak to bude nedostatek magnesia.doktor ti ho předepíše.
A co pohyby?už jsou pravidelné? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 09:45

Ahojky holky:)

tak se připravuju,v noci se mi o tom dokonce zdálo,že jem byla na ultrazvuku,ale byl tam takový blbý doktor, že mi normálně neřekl NIC,natož pohlaví…tak jsem z tama šla jakoby jsem tam nebyla :evil: až podle fotky jsem poznala, že je to KLUK…podle pindíka, už je to podruhé,co se mi zdálo, že čekáme kluka, tak jsem zvědavá…ale myslím si při mém štěstí, že to bude nějak schované, že to prostě vidět nepůjde a já to nezjistím,ale chceme si to nechat říct..přece jen nechci mít všechny věcičky neutrální :lol:
Jdu na něj 14:20 tak jak se vrátíme(počítám po 17h.) tak určitě napíšu… :wink:

LUCI:srdíčko by mělo jít vidět cca od 6tého týdne,jak jsem se dočetla a jak bylo i u mě…

PETI:zlobíš, váha by neměle klesat, myslím, že zase tak nevadí, že se moc nepřibírá,ale rozhodně by neměla klesat, ty potvůrko, zajdi si k doktorovi,jak s tou nevolností, tak vším co tě trápí…pomlůže ti!!!

MEDUŇKO:úklid…to mi něco říká…včera jsem pekla margot řez a zůstal tam nepořádek,ale to jen hodím do myčky a mám uklizené..dneska nebudu vařit, jen kuřecí vývar a máme řízky s bram.kaší od včera…
Na balonech jsi už cvičila?A cvičila jsi všechny cviky co jsou na tom dvd..nebo jen něco?! Já se taky chcystám,ale až mě přejde to nachlazení a hlavně to píchání ve vaječníkách 8O jsem z toho nesvá…

BEFI:hodně síly v práci,ale určitě to tam půjde a bude fajn, zaměstnáš se, přijdeš i na jiné myšlenky :wink:

SAMMY:co nachlazení,už ok? Zítra se taky těšíš, viď? :wink:

KATY:ahojky, tak učení dneska jo?Ale jen pěkně se radši uč,než aby jsi nám tady dělala chutě na sladké :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 09:49

Miruš, to já hodlám zítra už od dveří volat na dr. ať se kouká mezi nožky :lol: . Možná budu vypadat jako cvok, ale líná huba, holé neštěstí :D .
Tak ať Ti to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 10:05

SAMMY:tak určitě se taky zeptám,když se k tomu nebude mít, určitě nebudu mlčet, když to chceme vědět :lol:
Ach jo,ale pořád mi dělá zle, jak mě píchá na pravé straně,někde jsem četla, že na pravé straně to v těhu bývá,i když jsem doktorce minule říkala, že mě tam pobolívá-říkala-na pravé straně,že?! Dala mi magnesko..ale tohle je spíš teď píchání-bolení…snad to nachlazení :( že nemám sakriš klidu 8O

Necháš si nahrát i dvd? Jak jsem byla v 13tt tam na ultrazvuku(spojené s testama na browna apod.)tak tam byly holky více těhu a nechávali si dvd dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
22.9.08 10:12

Luciasku drzim palecky svagrove :wink:
Sammy no mam tu dejepis ale jak je tu sef tak se nemuzu ucit, dal mi takovou brozurku, ze kdyz nemam co delat ze to muzu prepisovat, at si trenuju psani a anglictinu, hihi no blbec ze pry proc se ucim ve svem jazyku :lol: no vysvetluj mu to :lol: no ale aspon delam neco kdyz nemam co delat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 10:16

Tak to tedy potěš. Já slyším jakékoliv dějiny a ježí se mi chlupy. To mi do hlavy nikdy nešlo.
A máš pravdu, hlavně, že něco děláš, když už není co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital