JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
22.9.08 16:23

Ahoj maminečky :-)

tak Vás všechny zdravím-zasejc po delší době :oops: :oops:

trochu Vás vždycky dočítám, tak přibližně vím, co se tu děje, ale nějak nestíhám reagovat.....chjo-jak vy to děláte :nevim:

v první řadě jsem chtěla mezi námi přivítat Mischni :huban:

Mišáku jsem fakt moc ráda, že ses k nám taky připojila-fakt…coby ještě Snažilka jsem si potajmu přála, abysme sdílely stejnej měsíc......tak měsíc to nebude, ale aspoň stejná diskuze........Jinač nakukovala jsem dneska ke Snažilkám, tak vim, že máš po kontrole.....Neboj UTZ. bude příště-hlavně, že je vše, jak má být-a jsem ráda, že jste to takhle s doktorkou zkonstatovaly-ohledně tý genetiky a AMC-myslim, že to tak bude nejlepší............

Sammy Miško-už je ti lépe???Je hrozný, když člověk musí bejt marodnej pomalu ještě, když ani zima pořádně nezačala-to si ještě užijem…já taky čekám, kdy to na mě skočí(hrozně moc trpim na rýmu a nachlazení) :-( :-(
A zítra tě čeká velkej ultrazvuk, viď????Moc se těším, s čím přijdeš.........
Já to hrozně moc prožívám i za ostatní :oops: :oops: :oops:
Mě to čeká přesně za týden po tobě…taky se těším, ale zase mám samozřejmě jisté obavy, aby bylo vše v pořádku......

Ppeti tys mě minule vyděsila s těma schodama-Kriste Pane :roll:
Ale neboj-Kubíček je dobře chráněněj-plodovkou atd.....Ale mě vyplašenkovi se to kecá, co??? :oops: :lol: Taky bych byla vyděšená.....
A na Kubíčka se dneska nezlob-já tak pozoruju, že halt každej den má asi mimčo jinou náladu…já třeba včera taky skoro celej den nic necítila-až když jsme k večeru jeli od příbuznejch domů-tak jsem cítila, jak se mi tam prďolka našponoval a od tý doby taky nic…za to dneska :roll: :lol:

Befi tak ty už fachčíš ju??? :lol: :lol: :lol: Paráda…Už ty nevolnosti polevujou viď????(ťuk, ťuk, ťuk) gratuluju :wink:

Miruš nemůžu se dočkat s čím přijdeš z UTZ.....Už abys tu byla :lol:

Medu upřímnou soustrast k úmrtí babičky…bohužel, jak se říká, když přichází nový život-nějaký musí odejít…aspoň u nás v rodině to tak je-když jsem byla těhotná s Terezkou-tak mi taky zemřela babička-byla jsem v 5.měsíci, ale na pohřeb jsem nešla.....nechtěla jsem vystavovat miminko stresu........Tebe to myslím čeká zítra-bude to smutný, ale zvládni to co nejlíp, jak můžeš :srdce:

Katuš ty Tvoje výtvory nemaj chybu…si ohromně šikovná-mohla by ses tím živit-škoda, že teda u nás v Čechách se tím člověk moc neuživí.....
Daisy tak zdárně pokračujete s novým bydlením-jak jsem tak četla.....paráda-a jak to dopadlo s tím bojlerem???

Jo jinač řešily jste tu sex :roll: …pro mě je to teď taky utrpení.....my taky tak jednou do týdne, pač jsme víc než dva měsíce neměli sex vůbec…a můj drahoušk pořád fňukal, že jakákoli jiná alternativa pro něj prostě není „ono“ :roll: ............takže teď praktikujem jen opatrně-nééé úplně :oops: :oops: a stejně vždycky cítím, jak mě to dře, i přítel to říká, pač mám takovej strach, že se ani neuvolním :roll:

S tím Markýskem-to je síla, co???Ale řeknu vám holky, že mě začalo bejt docela podezřelý, jak údajnej Markýsek hlásila hematom a komplikace…několikrát mě napadlo-jestli to není nějakej blud, pač mi to připadalo, že to je člověk, kterej na sebe rád strhává pozornost-pač už tady jednou něco podobnýho bylo..............
Ale šok jsem utrpěla ještě větší-než z „Markýska“
Vzpomínáte si-jak předminulej tejden srazil u nás-teda v Jirkově trolejbus ty dvě maminky s kočárkama???Když jsem viděla tu reportáž v televizi a viděla jsem to číslo trolejbusu-tak mi hned bylo jasný, kdo to asi bude…pač můj drahoušek jezdil 18 let na městě-trolejbusem, takže ty řidiče znám skoro všechny.............no když ho ukazovali v tý televizi-tak se sice schovával před kamerou, ale poznala jsem ho hned.........Zrovna nedávno jsme se potkali a on na mě už z dálky hulákal-jéééé vy čekáte zase rodinu a gratuloval mi…No nic-to byl prvotní šok.........Hodně tady lidi u nás všichni řeší-čí to byla vina a tak................
Ale když vyšla zpráva-že ta holčina umřela-tak to jsem fakt brečela-to mě opravdu srazilo na kolena…můžu říct, že toho Láďu(řidiče) od tý doby nenávidím.............Sice hodně lidí říká, že ty holky nedávaly pozor, jenže každej říká něco jinýho-a on to navíc přiznal, že nedával pozor on-takže zřejmě to bylo vzájemný.....................
No a minulý pondělí mi moje mamča volala a říkala mi-kdo ta dotyčná holčina, co zemřela-byla........Takovou dobu byla do telefonu zticha a mně bylo úplně špatně, než to vyslovila.....................
Byla to jedna moje kamarádka z dětství-bydleli u nás přes chodbu-asi 16-let, ona byla o tři roky mladší.....její maminka byla velká kamarádka s mojí a my dvě spolu-oni pořád u nás a my u nich.Pamatuju si, jak jsem po ní dojížděla Sunar, když byla malá a ona zase s naším taťkou dlabala maso, když byla u nás....................no nic-když mi bylo asi 17-tak se odstěhovali a od tý doby jsme se nestýkaly-akorát její mamča občas přišla na návštěvu.....Vloni mi ségra říkala, že je Simča(to je ona) těhotná a někdy asi v květnu jsme se ve městě potkaly-tak jsme klábosily-měla skoro čerstvý miminko-taky Terezku....................
No nic holky-já vím, že Vám to nic neřekne, když je ty lidi neznáte, ale je to prostě šílený…jsou věci, kterým prostě nikdy neuvěříte...............A ty osudy-jak jsou někdy propojený-oni se neznali-já je znám oba-nezávisle na sobě.......................Její maminka prý celou noc klečela u ní a modlila se, aby přežila............bohužel.............
V pátek měla pohřeb. Moje mamča šla-já ve svým stavu jsem si netroufla.............Prý jí pohřbívali ve svatebních šatech-měla se za měsíc vdávat............................Chjo-to se dějou věci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 17:37

Ahojky Dituško.
S tou Simčou mě to tedy mrzí. Ono, když toho člověka znáš, nebo víš, o koho se jedná, je to těžší. Takové věci by se vůbec neměly stávat :( .
A jak Ti je jinak? A už taky neplaš :D . Až na ten začátek bylo miminko celou dobu v pořádku, tak to tak taky půjde dál a UTZ příští týden dopadne na jedničku. Nic jiného se nepřipouští :wink: .
A budeš chtít vědět, co to bude?

A děkuju za optání, už je mi líp. Po ránu sice ještě teče z nosu, ale žádná hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 17:47

TAk jsem tu,holky, testy vyšly dobře,vše je negativní,orgánky jsou taky ok,a je to ADUŠKA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sme s manžou vysmátí jak dva blbečci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 18:01

Jé Miruš, tak to k holčičce gratuluju :D :D .
Jak to tak vypadá, holčičky začínají vyhrávat :wink: .

Tak jsem se dočkala info a jdu se vrhnout na nádobí :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.9.08 18:06

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 25.9.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí / holčička ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO ???.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí mischni (??)-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.9.08 18:10

Miruš , číhám tu na tebe, to je krásná zpráva, ty jsi holčičku chtěla, viď :P tak moc moc gratuluju!!! :-)

mischni , vítám tě u náš, už js tě přidala do seznámku :wink:
Dituš , s tvojí kamarádkou je mi to líto, chjo, pořád se musí něco dít a my nemůžeme být v klidu, viď :( jinak děkuju moc, zítra to musím zvládnout, jelikož tam jde i těhu švagrová a těhu sestřenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 18:41

SAMMY,MEDU:děkuju,já jsem chtěla holku,ale spíš jsem si myslela, že to bude kluk,ani nevím proč,ale jsm ráda…Vše je ok…jen říkal, že hlavička zasahuje velmi hluboko do DA děl.a tímje ultrazvuková přesnost limitovaná..tak nevím!!!
A kdybych se normáně na pohlaví nezeptala, tak nám to snad neřekl 8O 8O

MEDU:jak tam vkládáš to Jarńátka ten nápis, chtěla bych tak napst Adelka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
22.9.08 18:46

Sammy to jsem ráda, že už je to s tou rýmou lepší..je to fakt děsný viď??? Já jí mám vždycky snad tak 2-3 týdny…člověk je jak praštěnej palicí :roll: Jinač co si dělala k véče, když si loupala brambůrky-mě fakt dochází fantazie…mám pocit, že vařím tak 5-6 jídel dokola :roll: :oops:
Jinač se fakt těším s čím zítra přijdeš ty-čuchám, že to bude klučina 8) :wink: A já :roll: -plašan už asi zvostanu.....když jsem byla na tom NT, tak jak jsem měla malinko sníženou tu hladinu toho PAPPu, tak mi říkala doktorka, že je to pro mě nepodstatný-prý akorát-kdyby náhodou byly v nepořádku tripl testy, nebo by byla na UTZ v tom 20.týdnu nějaká menší odchylka(ťuk, ťuk, ťuk) tak jako, že abych věděla, že to má souvislost s tím PAPPem-tak jsem se neptala-co jako myslela tou menší odchylkou :roll: a abych pravdu řekla, tak se mi ani nad tím nechtělo přemýšlet.......Ale říkala-„Kdyby náhodou“, tak se snažím věřit, že bude všechno v pořádku.....ale to víš, že až tam půjdu, že se zase budu klepat jako ratlík…chjo…A samozřejmě bych móóóóóć chtěla vědět, co to bude-obdivuju maminky, který to vydrží až do porodu-fakt :lol:

Miruš gratuluju, gratuluju, gratuluju :srdce:
To si přesně umím představit tu atmosféru u Vás doma 8) jak se na sebe s manžílkem usmíváte…nádhera.....
A ty výsledky-máš na mysli krev????tak to je taky super-prostě super den 8) :wink:

Meduň dokonce i švagrová a sestřenka jdou těhotný???Holčinky přeju Vám fakt pevný nervy, ale bez slz se to bohužel neobejde-to je jasný…no co dodat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 18:55

DITTY:ano,brali mi krev v 17tt.a nevolali,tak jsem byla klidná,protože kdby něco vyšlo blě,tak volávají,no a dneska mi na ultrazvuku řekl, že i screening v druhém semestru je negativní,tak jsem ráda..
Taky jsem se ptala, že mě bolí jakoby vaječník,jestli to může být od nachlazení a řekl, že neví,že podle utz to neposoudí :( tak budu muset počkat na čtvrtek,to jdu k mé doktorce na KO…
Ano,usmíváme se,je to super vědět, co nosíš v brířku a ještě když sme to oba chtěli-holčičku..ale hlavně, že je to ZDRAVÉ!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.9.08 19:15

Ahojky,

vítám Mischni :-)

Miruš gratuluju ke kontrole a k HOLČIČCE :wink:

Dituš - to s tvojí kamarádkou je mi moc líto,je hrozné co se děje :cry:

Zapoměla jsem vám říct že jak sem byla minulý týden u doktora tak mi zjistil v moči nějaké bakterie takže zítra musím donýst moč znova.Říkal že normálně ty bakterie nevadí,ale že v těhotenství můžou způsobit potrat nebo později předčasný porod.Takže pokud se tam ty mrchy zase objeví tak dostanu něco na přeléčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 19:22

KECUDKO:to bude ok…neboj…každá máme asi něco, já taky blou krev a teď ty vaječníky či co,nemlžeme být v klidu,co?! :( Přinejhorším ti dá nějaké tablety na zavádění,a´t se to přeléčí,neměj strach…
JInak děkuju za gratulaci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 19:29

Kačudko, tak to přeju, aby to zítra bylo v pořádku. To je pech, když se něco takového objeví :? .

Dituško, víš že já jsem někdy až naivní optimista, takže mi věř, když říkám, že do konce těhu už Tě nic zlého nepotká :wink: . Ze začátku sis to vybrala až až…

Jo, a k té večeři jsem dělala Petrovi hranolky, proto ty brambory, ale dám Ti recept na naložení na super rychlé maso:

2 vajíčka, 2 lžíce hřčice, 2 lžičky solamylu, 2 lžičky sojové omáčky, 1 lžička soli, 1/2 lžičky kmínu. 1/2 lžičky chilli.
Necháš to přes noc naloženo a pak smažíš jen asi 5 minut z každé strany. Můžeš podávat s chlebem, bramborem, br. kaší, hranolky…
Je to opravdu výborné a rychlé :wink: .

Já už jsem na zítra tak zvědavá, to je děs :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
22.9.08 19:30

Ahoj,
zdravím všechny a gratuluju k zjištěnýn orgánům mezi nožkama, vidím , že holky mají převahu. To je i pro mě dobrej signál, chtěla bych holčičku vlastně i manžel. K těm velkým pupkům já mám docela vystrčenej, ze zadu není skoro poznat, že jsem těhotná a zatím jsem moc nepřibrala mám nahoru 3 kg, ale docela jsem zhubla první měsíce, ale miminko je podle všech vyšetření v pořádku, tak jsem v pohodě, ale moc mě nechutná jíst. Nebudu muset pak hubnout :potlesk: Chutná mě hlavně ovoce jabka švestky a pod. zelenina taky, ono si asi tělo řekne co potřebuje. Jen ujíždím na čokoládě, to se musím opravdu krotit, byla bych jak koule. Máte někdo něco co jíte místo čokolády(chutná mě mléčná), ale aby se z toho nepřibíralo?
Mějte se moc pěkně a přeju jen samé dobré zprávy u kontrol a td.......... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
22.9.08 19:31

To znám, hadí maso tomu říkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.9.08 19:34

Tak díky za vlídné přijetí a bleskové zařazení do tabulky. :) A pokud tam chcete doplnit věk, tak už klidně napiště 38.Od středy to bude aktuální… :oops: 8)

Ditto - no jo, tak jsme skončily zase spolu. A ty seš pořád vyplašená jak králík, jak jsem pochopila. Něco špatně na NT? Neboj, jestli máš příští týden velký UTZ, tak se uklidníš raz dva, protože bude vše ok. :wink:

Mae - gratuluju k Adélce, to musí být super, když už víš…

Jinak koukám, že se tay taky vesele soplí. No, vzhledem k počasí není divu - tak kdo rýmuje, ať je brzo zdráv. Ještě se ve vás moc nevyznám, tak se musím pomalu orientovat…
A mám povolenou od dr. vanu, takže jak mi skončí Přátelé, tak mizím v bublinách - ááách - po třech měsících… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí