Poradna duly
Jana Čurdová
Miruš , jé, tak to js zvědavá, jestli se sny vyplní nebo dr. uvidí holčičku! ![]()
jj, cvičila, ale těch cviků na balónu tam moc není, čekala js jich víc. Sháním podložku na cvičení, zatím cvičím na dece. Všechny cviky js nedělala, vynechla js myslím na křečové žíly a ještě něco, teď nevím
![]()
Tak tě pořád píchá?
Mě taky dr. říkal, že mě bude píchat na pravé straně, kde mám žluté tělísko a to tak do 3 měsíce těhu, ale mě nepíchalo. No hlavně, že jdeš dneska k dr., jistě to spolu vyřešíte!!
Mirko: držím palečky.určitě už se tam to pohlaví objeví ![]()
Jinak já bych na dvd natáčela až tak kolem 26-28tt. to je nejvhodnější obodobí i pro dělání 3D/4D ![]()
jj, holky, volala js si do Hradce na 4D utz a dělají ho až od 24tt, prý kvůli množství plodové vody, asi je to v tomhle období nejlíp vidět ![]()
SAMMY:moc toho nevyřeším dneska, protože ten ultrazvuk se dělá jinde, než chodím normálně já(k mé gynek.) a je tam i jiný doktor, leda se ho zeptám co to mlže být…
BEFI:tak pak se myslím chodí na UTZ větší až v 30tt.nebo tak nějak, tak to asi potom si nechám na dvd nahrát..jen jsem myslela, že jak jsem byla v tom 13tt.a byly tam holky s většíma bříškama, že byly jako já te´d v 20tt…však uvidím, co mi nabídne… ![]()
Ale s pohlavím nepočítám že budeme vědět, je to lenoch a určit+ bude nějak natočený jinak, že to vidět prostě nepude ![]()
A jak je v práci,kde vlastně a včem pracuješ?
Miri, za zeptání dr. na UTZ nic nedáš. Taky tomu rozumí a může Tě uklidnit ![]()
** k tomu 3D/4D: **
Trojrozměrné, „plastické“ zobrazení plodu je umožněno speciální ultrazvukovou sondou a zpracováním snímaných sekvencí v reálném čase. GynCentrum nabízí těhotným ženám a jejich partnerům komerční prostorové zobrazení plodu se zaměřením na jeho obličej. Zobrazení může být zachyceno buď ve formě „fotografií" tzv. termoprintů či na CD.
Optimální podmínky pro toto zobrazení jsou: dostatečné množství plodové vody zejména v oblasti hlavičky plodu (vhodné kolem 26.-28. týdne), relativní klid plodu, končetiny mimo obličejovou oblast, přiměřená vrstva podkožního tuku těhotné ženy.
Uvedené zobrazení plodu je zpoplatněno včetně obrazového záznamu.
TAk holky se zatím loučím, jdu se pomalu oblíkat a pojedeme(jen ještě čekám,až dorazí manža z práce) tak na mě myslete…a opatrujte se..papa ![]()
Kde se dneska všechny touláte? Mě je nějak divně, je mi šílený horko, bolí mě hlava a Kuba mě štve, protože se dneska ještě vůbec neozval
Ještě že jdu zítra na kontrolu ![]()
Mě se taky zdá,že se všechny flákaj ![]()
Peti: v práci dobrý,jsem ráda,že jsem šla. V půlu to ale zabalím,jdu ve 3h na nehtíky.
Jo,máš v metříku nějakýho ukňouránka..
Ahoj holky!
Ráda bych se mezi vás infiltrovala. Jsem od sousedů z března/dubna 2008, ale moc nám to tam nežije, tak mě spolutěhule Befana pozvala k vám. Tímto zdravím i staré známé Dittu a Juku. Čekám své druhé, mám doma jednoho puboše a půjčujeme si manželova plnoletce z prvního manželství.
Můžu vstoupit? ![]()
befi takže v práci fajn jo? to je dobře, ono možná u tý práce taky přijdeš na trochu jiný myšlenky ![]()
mischni klidně vstup
ale zrovna dneska to tu taky moc nežije …
Já jsem tady taky, jen se snažím něco dělat !ne, že by mi to zrovna šlo
).
Miri, neboj, budeme na tebe myslet.
Peťul, ty pěkně zlobíš. Zítra všechny neduhy nahlas dr., ať se Tebou něco dělá. Kubíček ale bude v pořádku, uvidíš.
Befi, užij si nehtíků. Já kadeřnici, kosmetičku a cokoliv takového přímo miluju. Vždycky si u toho odpočinu..
Mischni, klidně se přidej, víc hlav, víc ví ![]()
Ahojky! tak až teď jsem se sem dostala, ale jsem unavená si si půjdu zdřímnout.
Luci, držím švagrové pacinky aby bylo vše ok.
Mirko:Tak pak dej vědět jak UTZ
Holky tak zatím pááááááááá
Tak už jsem z práce doma, nakoupila jsem, dám pračku a jsu škrábat brambory na večeři.
Miruš, tak co???
Jsem zvědavá jako opice, co?