JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
22.9.08 10:21

Miruš , jé, tak to js zvědavá, jestli se sny vyplní nebo dr. uvidí holčičku! :P
jj, cvičila, ale těch cviků na balónu tam moc není, čekala js jich víc. Sháním podložku na cvičení, zatím cvičím na dece. Všechny cviky js nedělala, vynechla js myslím na křečové žíly a ještě něco, teď nevím :roll: :)
Tak tě pořád píchá? :? Mě taky dr. říkal, že mě bude píchat na pravé straně, kde mám žluté tělísko a to tak do 3 měsíce těhu, ale mě nepíchalo. No hlavně, že jdeš dneska k dr., jistě to spolu vyřešíte!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.9.08 10:23

Mirko: držím palečky.určitě už se tam to pohlaví objeví :wink:
Jinak já bych na dvd natáčela až tak kolem 26-28tt. to je nejvhodnější obodobí i pro dělání 3D/4D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.9.08 10:24

jj, holky, volala js si do Hradce na 4D utz a dělají ho až od 24tt, prý kvůli množství plodové vody, asi je to v tomhle období nejlíp vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 10:35

SAMMY:moc toho nevyřeším dneska, protože ten ultrazvuk se dělá jinde, než chodím normálně já(k mé gynek.) a je tam i jiný doktor, leda se ho zeptám co to mlže být…

BEFI:tak pak se myslím chodí na UTZ větší až v 30tt.nebo tak nějak, tak to asi potom si nechám na dvd nahrát..jen jsem myslela, že jak jsem byla v tom 13tt.a byly tam holky s většíma bříškama, že byly jako já te´d v 20tt…však uvidím, co mi nabídne… :wink:
Ale s pohlavím nepočítám že budeme vědět, je to lenoch a určit+ bude nějak natočený jinak, že to vidět prostě nepude 8O
A jak je v práci,kde vlastně a včem pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 11:10

Miri, za zeptání dr. na UTZ nic nedáš. Taky tomu rozumí a může Tě uklidnit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.9.08 12:36

** k tomu 3D/4D: **
Trojrozměrné, „plastické“ zobrazení plodu je umožněno speciální ultrazvukovou sondou a zpracováním snímaných sekvencí v reálném čase. GynCentrum nabízí těhotným ženám a jejich partnerům komerční prostorové zobrazení plodu se zaměřením na jeho obličej. Zobrazení může být zachyceno buď ve formě „fotografií" tzv. termoprintů či na CD.
Optimální podmínky pro toto zobrazení jsou: dostatečné množství plodové vody zejména v oblasti hlavičky plodu (vhodné kolem 26.-28. týdne), relativní klid plodu, končetiny mimo obličejovou oblast, přiměřená vrstva podkožního tuku těhotné ženy.

Uvedené zobrazení plodu je zpoplatněno včetně obrazového záznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
22.9.08 13:18

TAk holky se zatím loučím, jdu se pomalu oblíkat a pojedeme(jen ještě čekám,až dorazí manža z práce) tak na mě myslete…a opatrujte se..papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.9.08 14:01

Kde se dneska všechny touláte? Mě je nějak divně, je mi šílený horko, bolí mě hlava a Kuba mě štve, protože se dneska ještě vůbec neozval :( Ještě že jdu zítra na kontrolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.9.08 14:09

Mě se taky zdá,že se všechny flákaj :)
Peti: v práci dobrý,jsem ráda,že jsem šla. V půlu to ale zabalím,jdu ve 3h na nehtíky.
Jo,máš v metříku nějakýho ukňouránka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.9.08 14:15

Ahoj holky!

Ráda bych se mezi vás infiltrovala. Jsem od sousedů z března/dubna 2008, ale moc nám to tam nežije, tak mě spolutěhule Befana pozvala k vám. Tímto zdravím i staré známé Dittu a Juku. Čekám své druhé, mám doma jednoho puboše a půjčujeme si manželova plnoletce z prvního manželství.
Můžu vstoupit? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
22.9.08 14:20

befi takže v práci fajn jo? to je dobře, ono možná u tý práce taky přijdeš na trochu jiný myšlenky ;)

mischni klidně vstup :) ale zrovna dneska to tu taky moc nežije …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 14:29

Já jsem tady taky, jen se snažím něco dělat !ne, že by mi to zrovna šlo :oops: ).

Miri, neboj, budeme na tebe myslet.

Peťul, ty pěkně zlobíš. Zítra všechny neduhy nahlas dr., ať se Tebou něco dělá. Kubíček ale bude v pořádku, uvidíš.

Befi, užij si nehtíků. Já kadeřnici, kosmetičku a cokoliv takového přímo miluju. Vždycky si u toho odpočinu..

Mischni, klidně se přidej, víc hlav, víc ví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.9.08 14:48

Ahojky! tak až teď jsem se sem dostala, ale jsem unavená si si půjdu zdřímnout.
Luci, držím švagrové pacinky aby bylo vše ok.
Mirko:Tak pak dej vědět jak UTZ
Holky tak zatím pááááááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.9.08 14:49

Ještě bych málem zapoměla přivítat Mischu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 16:14

Tak už jsem z práce doma, nakoupila jsem, dám pračku a jsu škrábat brambory na večeři.

Miruš, tak co???
Jsem zvědavá jako opice, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí