JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
20.9.08 20:31

Medu : díky moc,aspon už nejsem takový anonym :lol:

Ad sex: : tak já musím přiznat,že my jsme v tom hodně pozadu. Dnes ráno jsme to dělali vůbec poprvé,co jsem těhu. a byla to kombinace strašnýho strachu a líbění.Ale nic mě nebylo,bylo to dobrý.
u nás to bylo zkomplikovaný,že první trimestr jsem to měla od Dr. zakázaný.Minule na kontrole mi říkal,že už můžem,ale at to hlavně nechám na svých pocitech,když budu mít strach nebo nechut,tak hlavně se do ničeho nenutit.No,a kdybych měla cítit bolest,tak se toho ráda vzdám.
Přítel je velmi tolerantní,a zatím existovaly jiný způsoby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
20.9.08 21:52

holky to není píchání.. to je spíš jako tlak.. jako modřinka.. nevím zatím mi břicho netvrdne.. vše snad je ok! mimís s sebou mrská v úterý jedu na UTZ.. tak uvidím! ale každopádně dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.9.08 11:55

Hezkou neděli přeji..

Sammy:Jo mě to taky dře až bolí v pochvě, ale občas mě i potom trochu píchá podbříško.Není to pravidlo..Jinak mi pevně stanovenej den nemáme, je to prstě jeden den v tom týdnu a někdy i to není…
Já to měla na začátku taky zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
21.9.08 16:25

Nesu vam neco ke kaficku :wink: :lol:
Jen mi zbyly bilka tak jsem udelala takove bilkove „kosicky“ :wink:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…P9211324.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.9.08 17:26

Hezké odpoledne,
tak dneska jsme měli pohodičkový den.na obědě u rodičů na odpolední kávě u ségry. Dala jsem si capucino z Nesscafé dolce gusto,a musím říct,že bylo jak v hospodě,fakt super mašinka :)
2dny už mě pobolívá hlava,tak doufám,že po kafi to bude lepší.
Jinak se začínám psychicky připravovat na svoji zítřejší premiéru v práci.snad to zvládnu :wink:

Jo,objednala jsem si první věc,takovou maličkost :wink:
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.9.08 18:06

Ahojky bříška…
BEFI:jej, že se ti chce,já už bych byla líná…

KATY:abys věděla, já jsem dneska dělala margot řezy, tak jsem se taky nadlábla,heč!!! :wink: a zítra budu dělat odpoledne mamce ten medovník…snd se povede… :(

Já se zítra připravuju na velký ultrazvuk, se těším i jsem nervózní zíroveˇn…
Včera jsem byla nachcípaná jako něco,ráno sotva mluvila,ale teď je to lepší(ťukám),ale vaječníky pobolívají pořád,myslíte, že to mlže být z toho, že jsem nachlazená?! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.9.08 18:32

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček? befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí/ holčička? ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO ???.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.9.08 18:41

Ahojky těhulky,

my dnes byli celý den po návštěvách, u babičky v Krkonoších a pak u mamky na obědě a odpoledním kafíčku. Po cestě domů jsme se ještě stavili na pizzu, je hrozný, jak jsme dneska rozežraný :roll: :)

Katy , to vypadá opět krásně, to je něco jako pusinky?
Miruš , moc ti držím na zítra pěstičky!!! To už budeš zítra touhle dobou vědět, co to bude, viď :P … ty vaječníky nevím, proč tě bolí, no však se zeptáš zítra dr., snad to nic nebude!!
Befi , není zač :wink: jinak ty „capáčky“ jsou nádherný, ale takový trošku holčičí, ne? 8)

Ostatní zdravím a přeju hezký zbytek neděle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.9.08 18:50

Medu: jasně,že holčičí :wink:
Mirko: držím palečky a hlavně at už vidíte co chcete :wink:
Myslím,že ty vaječníky souvisí s nachlazením. Mě máma vždycky nadávala: „neseď na tý zemi,nastydnou ti vaječníky…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.9.08 18:56

Befi , teď js si u tv uvědomila, že už víš, že budeš mít holčičku, jsem to ale hlava děravá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.9.08 19:56

Pěkný večer. Vidím, že jsme dnes všichni cestovali po rodině.
My se před chvíli vrátili z pizzerky z rodinného sletu a jsme doslova přežraní, přepití, prostě plní až po vrch :oops: :D .

Befi, botičky jsou rozkošné :wink: .

Kati, ty nám tedy děláš chutě. Kdybych nebyla tak plná, tak bych asi zase slintala :lol: .

Miruš, vaječníky mohou být od nachlazení. Zítra se na to poptej a přeju, ať se Prďole ukáže :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.9.08 20:20

Sammy , no jo, vy jste vlastně taky byli v pizzerce, …já si ještě půlku pizzy přinesla domů, ale už do sebe nenacpu ani kousek, tak snad zítra bude ještě dobrá :)

Jdu mrkat na pojišťovnu, dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.9.08 21:51

Ahojky!
Katy: Mňám dala bych si.....
Mirko: Držím pacinky a pak nás informuj…i o pohlaví, pokud si to necháš říct..... ¨

Jinak na návštěve u R. sestřenky jsem se pošmajchlovala se štěnátkama a přežrala jsem se (no asi jsem si udělala ostudu) Pořád jsem se tam cpala, jeden kousek zákusku, jeden kouse chlebíčku a takhle pořád dokola :oops: No jsem nějaký otesánek asi… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
22.9.08 07:25

Dobré ráno.

Tak jak vidím, skoro všichni jsme se víkendem doslova projedli, co? :lol: .
No já jsem plná ještě teď. Děda slavil narozeniny, takže v pizzerce nechali předem uvařit i vývar s játrovýma knedlíčkama. To jsem snědla 2 talíře a pak si každý objednal buď pizzu, nebo br. placky alá pizza a všechno kolovalo a každý musel ze všeho ochuntnat 8O . Musím říct, že asi ještě dnes nejím :lol: .
A vůbec se mi nechce pracovat :oops: . Ještěže mám zítra volno :D .

Miri, držím palečky na UTZ a jelikož jsme ženské zvědavé, tak nezapomeň podat info, co to vlastně máš v bříšku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.9.08 07:35

Dobré ráno,
tak vás zdravím již od pracovního stolu :wink:
Cesta dobrá,jen mám nohy jak pírko a sotva mě držej na nohou-tak rychle rychle nasnídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí