JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
18.9.08 14:06

Mirko krasny pupik :potlesk:
Daisy kasli na ne spi si jak dlouho muzes :wink:
Tak ja jsem pouklizela celou kuchyn, obyvak a sin a boli me zada :evil: z te mrchy :evil:
Hele a nevim co mam varit 8O hmmm rizoto na to nemam chut nejak nemam chut na nic dneska jak jsem nastvana :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.9.08 14:31

Katy:dej si něco sladkého, zajdi s kamarádkou do cukrošky a dej si třeba pohárek zmrzlinový. :) A udělej si nějakou radost, kup si něco na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.9.08 14:52

Daisy hihi jsi me dostala :lol: no teda do cukrosky bych tady nesla pac ty anglicke blafy nejde jist :lol: a zmrzlinovy pohar asi ani neznaji :lol: ale jo ale nechodime do cukrosky. Tak jsem se rozhodla ze odpoledne udelam povidlove buchty :-) a na obed udelam langose :-) a je to uz mam lepsi naladu pac se tesim na langose hihi at jsme tlusti na tri prsty :lol: :lol: to jsem to vymyslela co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.9.08 15:55

katy langose jsou taky dobry. me silene honi mlsna :) mam chut na tlacenku s cibuli a octem nebo jitrnici se zelim :lol: samy takovy zdravy jidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.9.08 15:58

Vy tedy máte chutě 8O :lol: .
Já si teď dala jogurt a dnes vyjímečně na večeři nevařím. Bude chleba s paštikou a hotovo :! .

A taky jsem tedy vyfotila pupík, tak se veřejně chlubím : 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.9.08 16:00

sammmy ja nevarim vecer nikdy, takze si o tom vsem na co mam chut muzu jen nechat zdat ;) jo a kraaasnej pupik :potlesk: a nevim co ta moje mamka mela teda, nemam ho vetsi nez vy, dokonce si myslim ze o neco mensi jak ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.9.08 16:03

Peťul, já jsem od samého začátku jako balon. Vždyť už někdy v 10 tt jsem vypadala jako ve 4. měsíci :oops: .
A mamča tomu nerozumí :lol: . pupík máš určtiě krásný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.9.08 16:23

Sammy jeee super pupicek :wink: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.9.08 16:51

Sammy hezký pupík :)
mě aky honí mlasná, dala bych si tu jítrnici nebo tlačenku, no nejradějc jelito(To je to krvaví ne?)
No tak si jdu ukuchtit krupičku :lol: A budu si představovat že to je jelito :lol:
A zároveň mám chuť na chleba s paštikou…No tak nevím nevím asi puknu a na konci budu mít 30KG navrch. :lol: Bude ze mě belzebub :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.9.08 18:39

Teda holky,vy máte nádherný pupíky.fakt veliký,krásný těhotenský :)
a hlavně jste už všechno v polovině těhotenství. To to letí…,je to neuvěřitelný.když si vzpomenu,jak jsme čekaly na srdíčko… :wink:

My měli dneska k večeři vinnou klobásu s kaší,moc dobrý :lol:

Katy: máš novej metříček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.9.08 18:44

Ahojky. Já vařila lečo , mám horečku tak polehávám . Jo a sleduji kauzu Vanesska. Jen pročítám a zírám .
Sam máš krásný bříško.
Já díky Bohu ještě žádný nemám. ( neberte to osobně, je jasný , že poprvé-podruhé to prožíváte jinak ,já už se připravuji na to jak se mi bude blbě dýchat ,blbě spát , blbě existovat -prostě nesnáším těhotenství )Naštěstí to je přes zimu ,i když péct tuny cukroví s pupíkem taky není žádná sláva. Být po mém bylo by to asi tak…
1. chci miminko
2. otěhotním
3. cca dva měsíce těhu
4. lehký krátký porod a úžasné miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.9.08 18:55

Jo a do galerie jsem dala Timeu ( v pondělí jí bylo 16 měsíců ) je to fotka z dneška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
18.9.08 22:16

Tak vam zas jdu delat chute povidlove buchty zrovna vytazene z trouby :wink: :lol:
 http://img2.rajce.idnes.cz/…P9181284.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.9.08 23:55

Katy:Pošli mi sem nějakou buchtičku.Mňáááááááááám dala bych si taky.Čím jsou plněný?

Holky jdu do hajan.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.9.08 23:57

katy, neumím číst.Jsou povidlové, mňam, tak a budu v dobruňe tak je taky zkusím, v životě jsem to nedělala, ale miluju je.Babička dělala takové rohlíčky.Mňááááááám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí