Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko krasny pupik ![]()
Daisy kasli na ne spi si jak dlouho muzes ![]()
Tak ja jsem pouklizela celou kuchyn, obyvak a sin a boli me zada
z te mrchy ![]()
Hele a nevim co mam varit
hmmm rizoto na to nemam chut nejak nemam chut na nic dneska jak jsem nastvana ![]()
Katy:dej si něco sladkého, zajdi s kamarádkou do cukrošky a dej si třeba pohárek zmrzlinový.
A udělej si nějakou radost, kup si něco na sebe…
Daisy hihi jsi me dostala
no teda do cukrosky bych tady nesla pac ty anglicke blafy nejde jist
a zmrzlinovy pohar asi ani neznaji
ale jo ale nechodime do cukrosky. Tak jsem se rozhodla ze odpoledne udelam povidlove buchty
a na obed udelam langose
a je to uz mam lepsi naladu pac se tesim na langose hihi at jsme tlusti na tri prsty
to jsem to vymyslela co? ![]()
katy langose jsou taky dobry. me silene honi mlsna
mam chut na tlacenku s cibuli a octem nebo jitrnici se zelim
samy takovy zdravy jidla ![]()
Vy tedy máte chutě
.
Já si teď dala jogurt a dnes vyjímečně na večeři nevařím. Bude chleba s paštikou a hotovo
.
A taky jsem tedy vyfotila pupík, tak se veřejně chlubím : 
sammmy ja nevarim vecer nikdy, takze si o tom vsem na co mam chut muzu jen nechat zdat
jo a kraaasnej pupik
a nevim co ta moje mamka mela teda, nemam ho vetsi nez vy, dokonce si myslim ze o neco mensi jak ty
Peťul, já jsem od samého začátku jako balon. Vždyť už někdy v 10 tt jsem vypadala jako ve 4. měsíci
.
A mamča tomu nerozumí
. pupík máš určtiě krásný ![]()
Sammy hezký pupík ![]()
mě aky honí mlasná, dala bych si tu jítrnici nebo tlačenku, no nejradějc jelito(To je to krvaví ne?)
No tak si jdu ukuchtit krupičku
A budu si představovat že to je jelito ![]()
A zároveň mám chuť na chleba s paštikou…No tak nevím nevím asi puknu a na konci budu mít 30KG navrch.
Bude ze mě belzebub ![]()
Teda holky,vy máte nádherný pupíky.fakt veliký,krásný těhotenský ![]()
a hlavně jste už všechno v polovině těhotenství. To to letí…,je to neuvěřitelný.když si vzpomenu,jak jsme čekaly na srdíčko… ![]()
My měli dneska k večeři vinnou klobásu s kaší,moc dobrý ![]()
Katy: máš novej metříček ![]()
Ahojky. Já vařila lečo , mám horečku tak polehávám . Jo a sleduji kauzu Vanesska. Jen pročítám a zírám .
Sam máš krásný bříško.
Já díky Bohu ještě žádný nemám. ( neberte to osobně, je jasný , že poprvé-podruhé to prožíváte jinak ,já už se připravuji na to jak se mi bude blbě dýchat ,blbě spát , blbě existovat -prostě nesnáším těhotenství )Naštěstí to je přes zimu ,i když péct tuny cukroví s pupíkem taky není žádná sláva. Být po mém bylo by to asi tak…
1. chci miminko
2. otěhotním
3. cca dva měsíce těhu
4. lehký krátký porod a úžasné miminko ![]()
Jo a do galerie jsem dala Timeu ( v pondělí jí bylo 16 měsíců ) je to fotka z dneška ![]()
Tak vam zas jdu delat chute povidlove buchty zrovna vytazene z trouby
![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…P9181284.JPG
Katy:Pošli mi sem nějakou buchtičku.Mňáááááááááám dala bych si taky.Čím jsou plněný?
Holky jdu do hajan.papa
katy, neumím číst.Jsou povidlové, mňam, tak a budu v dobruňe tak je taky zkusím, v životě jsem to nedělala, ale miluju je.Babička dělala takové rohlíčky.Mňááááááám…