Poradna duly
Jana Čurdová
Já vím Kati. Naštěstí jsem v tom nebyla až tak zainteresovaná, ale je mi hrozně líto holek, které s "Markýskem "prožívali vše od A do Z a teď takový podvod. To se dotklo už i mě.
Jsem zvědavá, co to bude mít za dohru…
ahojky,píšu narychlo od táty z práce.
Na ultrazvuku vše v pořádku,a hlavně,vypadá to na HOLČIČKU!!!
![]()
ale dává mi zabrat,dnes jsem již 4× zvracela…
,asi z nervozity a ranního vstávání…
AHOJ HOLKY!!!!
BEFI:tak to moc gratuluju, další holčička..jééé:)
KATY:SAMMY: kde je ta nová diskuze o Markétě, to hledám a nic jsem nenašla…
Víte, bylo mi divné,že po dvou ztrátách ji doktoři nechají pracovat(měla přece dělat instruktorku v cizině na cvičení) a ještě že ji nedoporučili pauzu,ať se tělo vzpamatuje a hned otěhotněla…i po blbém císaři doktoři říkají dva roky počkat a ona by byla těhu hned potřetí?!
Jinak jsem ji samozřejmě osobně neznala a to nikdo z nás…takže nemůžeme soudit..asi měla nějaký komplex,nebo možná jí i dříve mimčo umřelo, tak všechny chtěla „tertat“ strachem…co já vím,každopádně je to HNUS!!! ![]()
Jé Befi, tak to moc gratuluju k holčičce a samozřejmě k dobrému UTZ.
Já se snad toho příštího úterý nedočkám, až se taky konečně dozvíme pohlaví. Tedy doufám. Pokud si to Prtě nebude opět hrát na schovávanou
.
Miri, diskuze je v Dotazech pro Adminy.
SAMMY:jo, už to pročítám…je to jasné, že kecala..prostě to musí být blázen…horší, že nemusíme vědět zda i ještě někdo jiný není ona?! ![]()
Ahojte, nebyla sem tu od pátku, jsme u našich. Ale teď mám chvilku tak vás jdu dočíst ![]()
Miry, další její/jeho identity by admini zjistili podle IP adresy…
Ahoj Peti, no máš tady tedy pěkné Áčko
.
Jak Ti je? Nic Tě nezlobí?
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)-----------TP 1.2.2009---KO 23.9.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 22.9.---0 dětí Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 23.9.---0 dětí Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???.---1 dítko juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO 24.9.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009---KO ???.---1 dítko / chlapeček? befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 30.9.---0 dětí/ holčička? ilca (????)-------------------TP 5.3.2009---KO ???----?? dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 7.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 24.9.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO 19.9.---1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO ??.?.---5 dětí In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Ahoj těhulky,
měla js tu známou, tak se hlásím až teď ![]()
Sammy , tak sis večer dala do nosu, viď …a pivko si někdy taky trošku dám, k obědu ![]()
Juko , tak třeba to máš naopak z nízkého tlaku …jak dneska, je to lepší?
Miruš , tak sis to s holkama hezky užila, to je bezva ![]()
Befi , moc gratuluju ke kontrole a hlavně k holčičce!!!!
ty se máš, já se to dozvím až za 5 týdnů ![]()
Peti , už js si říkala, co je s tebou!! Jakpak ti je, co je nového?? ![]()
uff tak jsem dočetla asi 12 stránek, dalo mi to zabrat, moc si toho nepamatuju, takže jen to co jsem nezapoměla ![]()
vzdálenost rodičů odstěhovala jsem se od našich 350 km daleko, vídáme se tak 1× za 2 měsíce a řekla bych že je to v pohodě. Vím že kdybych chtěla aby mamka po porodu přijela, tak to klidně udělá a bude se mnou, ale bydlíme v baráku s tchýní, takže to nebude nutné, přinejhorším mi pomůže ona, spíš teda počítám s tím, že nám bude vařit, že zbytek zmáknu ![]()
těhu kalhoty máte moc pěkné úlovky, já si ještě furt nic nekoupila ![]()
počasí jsem šťastná jak blecha že je konečně zima, jen jsme k našim jeli dost nalehko. A to dneska ještě jedu s mamkou do Liberce (asi 100 km) a potom autobusem do Prahy, kde mě vyzvedne manžel autem (je tam na školení) a posvištíme domu, takže budu mít dost náročný odpoledne asi.
bef moc gratuluji k asiholčičce ![]()
malvína tobě obrovská gratulace k tomu malému zázraku ![]()
tloušťka mamk mi trochu vynadala, že mám zbytečně velkej pupek na pátej měsíc
ale váhu řekla že mám v poho, mám asi tak 3 kila nahoře - ale musím to začít omezovat.
vaneska to jsem příliš nepochytila, to si jako celou tu story někdo (ta maminka) vymyslela? to he docela hnus a jsem docela ráda, že jsem se té diskuze nijak neúčastnila, přestože jsem si ten příběh přečetla
tak a zbytek už nic nevím ![]()
Peti, tak se koukám na metřík a už máš půlku za sebou
. Toto letí.
Ty se ještě do všech kalhot vlezeš, že jsi zatím nenakupovala?
.
Ahojky,
Marký chodila k nám do diskuse Jak postupovat po potratu, takže jsem s ní všechno prožívaly a povzbuzovaly ji. Je mi z toho na
Pardón, ale je to hnus!
Meduňko , dneska jsem pro změnu zase nevyspalá, takže bude zase den blbec.
Nízký tlak mám pořád, takže maximálně sebou někde švihnu, ale hlava mi nikdy nebolela. Už začínám věřit i na úplněk ![]()
Jak jsem slibila davam fotky mych vikendovych vytvoru ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…/Kulaty4.JPG /> http://img2.rajce.idnes.cz/…/Kulaty5.jpg
A to jsem ja ![]()
http://img3.rajce.idnes.cz/…P9141271.JPG
KATY:já ti říkala, že to sem máš dát až budu po jídle, sakriš
krásnéééé dortíky, fakt že joo!!!!!
A ty jsi taky kočanda!!! ![]()
HOLKY:docela je to brutální to co se tu děje, nemáte takový pocit blbý, že už nemůžete věřit nikomu?! ![]()
no plocková nebo ak se jmenuje … intenzivně hledala veškeré podrobnosti a vše podávala anonymně… Já bych na to neměla ani čas ani chuť. Vy jo? Jinak dnes jsem NEzvracela
.
Sammy budeš rodit v NJ?