Poradna duly
Jana Čurdová
Prostě neuznali za vhodné mě informovat ( chodila jsem v Benešově v nemocnici a teď jsem si našla doktora v Jihlavě - na UTZ jsem byla celých 50 minut ,opravdu pečlivě vše prohlédl a vysvětlil). Nevím co by bylo kdybych na tu kontrolu nešla- což je u mě běžné
Ještě je riziko že se špatně chytně placenta,na místě kde bylo to dvojče a špatně by fungovala,ale zatím to vypadá v pořádku je na opačné straně tak uvidím kam poroste- znamenalo by to předčasný porod
Ahojky těhulky, tak já js dorazila z oslavy, js nacpaná k prasknutí a donesla js si pidi věcičky od tchýně! Jsou krásný, je pravda, že js po nikom nic nedědila, tak se budou hodit
ale pak si chci nakupovat hlavně podle svýho, to je jasný ![]()
Peti , …tak žvejka říkáš, to mě nenapadlo, když bude nejhůř, tak to vyzkouším
…jinak s tou jizvou mě to mrzí
ale hlavně, že to pro tebe není nebezpečný!!!
Befi , úplně tě chápu, moje mamka má občas taky takový řeči, možná to tak ani nemyslí, ale člověka to zamrzí. Jinak já mám rodiče 45km a ségru 70km, přestěhovala js se za manželem, kvůli jeho práci a sama js proto dojížděla 40km denně. Ale na hlídání tu mám tchýni, kdybych chtěla.
Sammy , koukám, máme stejné chutě, mňamky. Já měla dnes u rodičů to samé ![]()
Malvíno , no toje neuvěřitelný, co píšeš!
Tak moc gratuluju, to je krásná zpráva a hlavně držím pěsti, aby vše pokračovalo bez problémů!! Napiš mi prosím info do seznámku, ať tě tam můžu znovu zařadit ![]()
Všechny ostatní moc zdravím!
Medu : tak koukám,že sis to užila,to je dobře ![]()
a jsem ráda,že nejsem jediná,co má rodiče dál. u mě to v nejhorším tchýně taky jistí,já mám dokoce dvě
Jedna slabší,ale druhá je výborná. ale máma je máma.
Ted jsem si udělala super nezdravý topinky na oleji ![]()
Ahojky!
Málvéno.To je super, že tam mimiňák jeden zůstal. Hlavně aby se udržel.Držím pacinky.Mám za tebe radost…
Samy: právě že v So nevím kde to vytisknem.No při nejhoršim to napíšu růčo. Do 26.9. jen jsem se těšila že už to odešlu a ono, nic, no. Tak jsem z toho byla malinko naježená…No.Ale už je to dobrý.
Jo a R. ten cholesterol spadl na 5,2 (měl v květnu 7,3) Takže paráda. prý to byl ten zlej, no a toho hodného má málo, takže ten zas musí nabrat…Takže má naordinované riby a saláty z olivovím olejem…Mňám už se těším ![]()
Holky tak já se loučím a možná až budu v so tak nahlídnu, záleží jestli tam půjde net.papa
Tak tedy pět dětí -2 kluci ,3 holky nyní 12 plus 2 . Je mi 32. Jména mám zatím napsané Bernard,Vavřinec,Alex ,Tobiáš a Winona,Glorie, Valerie. TP 25.3.2009 . V průkazce CRL 58 ,NT 1,3.
Projasnění šíje dnes v pořádku. Nevím co jste si ještě psali.....
Befi , to je jasný, že tchýně mamku nenahradí
…jj, taky js dnes nejedla zrovna nejzdravěji, hovězí nudličky a takovým pálivým sosu a bramboráčky k obědu ![]()
Daisy , přiznám se, že tvému R. závidím ten cholesterol, já dnes volala na výsledky té krve a cholesterol mám 7,1, děsný
na jaře js měla 5,9 a to js zdaleka nejedla tak zdravě, jako poslední 3 měsíce ![]()
Užij si výlet!
Malvíno , díky, to stačí, hned zítra tě tam přidám, teď nestíhám ![]()
Holky, zítra jedu ráno na tu svatbu, snad neumrznem a já to ustojím, pro jistotu si jdu udělat sváču do kabelky
papa, mějste se hezky a já snad nakouknu večer ![]()
Ahojky,
Medu - ja jen jsem te chtela informovat, ze balicek jsem poslala az dnes
tak snad uz v pondeli bude u tebe! Dej mi pak vedet ju?
Dobrou noc!
AHOJKY, TAK JEŠTĚ KUKÁM, NEŽ VYPNU PC A PŮJDEM CHRUPKAT…
MEDU:jej,pidi věcičky, určo sem něco dej,ať se pokocháme ![]()
Svatbu sei užij, určo ti bude ok, neboj… ![]()
MALVI:oj, pět dětí a šesté na cestě, to tě hóóódně obdivuju, jak zvládáš?!
![]()
BEFI:jednou za čas to neuškodí, já si taky dneska dělala brambory na plíšku s mlíkem,ale je zase pravda, že půlku mi ujedl Michal
a to jsem se ho ptala, jestli chce taky udělat, samozřejmě řekl, že nee a pak mi půlku snědl
ale to nevadí,aspoň mi nebude v noci zle a nebudu si vyčítat, že jsem jedla ták nezdravě ![]()
TAk dobrou a krásné snění ![]()
Krásné sobotní ráno,
venku svítí sluníčko,ale zima teda ukrutná! radši být dneska pořád doma ![]()
Snad nám Medunka na té svatbě neumrzne.. ![]()
Jo,zaregistrovala jsem se na rodině.cz. Budou mi posílat týdenní info o těhotenství.tak jsem zvědavá ![]()
http://www.rodina.cz/…s/detail.asp?…
Pěkné odpoledne.
Venku je tedy zima! My tady máme jen 12 stupňů. Ráno jsem jen vyletěla pro cibuli a myslela jsem, že umrznu http://www.celysvet.cz/…le/s3052.gif. Brr.
Doufám, že se Meduňka na tu svatbu pořádně oblíkla.
Miruš, DVD se cvičením včera dorazilo, takže se na to dneska kouknu a dám vědět.
AHOJKY,jj je zima,brrr ![]()
SAMMY:jj, napiš pak jaké to je,hm?já to objednávala jak jsi posílala ten odkaz a ještě mi nedošel ani mail, že to pošlou
tak nevím ![]()
Na oslavu včerejší kontroly jsem si na www.tehotne.cz objednala kalhoty kód 410 ![]()
MALVI:nebudeš mít strach, že ti nesednou? když si je nezkusíš osobně?
Myslím ,že to bude v pohodě. Máš tam velikosti a míry patřící k těm velikostem. Nebaví mě běhat po obchodech . Vlastně nikdy nic nezkouším v obchodě. A navíc kolik bys musela oběhat obchodů abys našla tolik těhotenských oblečků co najdeš na netu? ![]()
Tak jsem teď zkoukla Miruš to DVD. Cviky jsou tam pěkné ,ale trochu mě zklamalo, že je berou strašně rychle a třeba jen na jednu stranu a řeknou, „cvičení zopakujte 8ד. Takže nezbývá, než se ty cviky naučit nazpamět, nebo si DVD stopovat. Možná je to moje rozmazlenost, protože normálně jsem cvičila Pilates a tam s tebou cvičí celou dobu..
Ale jinak je to opravdu fajn. Vysvětlí dýchání k porodu, tlačení, plavání…Takže opravdu to k něčemu je…