Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko musis mit tu fotku nekde na netu treba tady v galerce a pak jak na ni
kliknes pravym tlacitkem tak das vlastnosti a zkopirujes tu adresu a do odpovedi das a melo by se to zobrazit
![]()
Ahoj holky,
dnes prvotrimestr UZ - vše super a na 1* ! Dokonce … snad … CHLAPEČEK !!!!!!! Manžel nadšený, jí krapet méně, ale to se srovná (musí !)
Ajik - já mám první holčičku po IVF. přesně vím, čím procházíš, drž se, kočko !!!
Cortina - 4kolečková verze je tuším z roku 2006, ale ta kolečka nebla natáčecí, na to bacha! 3kolka se ovládá super, je to jeden z nejprostornějších kočárků na trhu, doporučuju, ale je svinsky těžkej, pokud byste s ním měly manipulovat, tak je to o záda !!!
ahoj Rebeco : moc gratuluju k výsledkům! Ty jo, a chlapeček,to je neuvěřitelný,že už víte pohlaví.. Proč nejseš nadšená z chlapečka?budete mít páreček ![]()
Ahoj Bef , asi se rouhám, ale já chtěla další holčičku, schovávám po K všechno oblečení, teď to budu muset poprodávat na MMB a ani na to nechci pomyslet, už teď vím, že s některými hadříky se rozloučit nedokážu … a tak vůbec … chtěl jsem zase miminko panenku holčičku - no ujetá matka …
Dr má super UZ (takovou mašinu !) a sice říkal, že to nejni 100% , ale už jen z toho , jak se tam brouček mrskal - Klariska byla šíííleně lenošná, ta na UZ max zvedla ručku a někdy ani to ne, a tenhle sebou okamžitě začal vrtět a zakrývat si obličej - no nic moc příjemnýho to pro něj nebylo, tak mu tam aspoň teď posílám oplatečky ![]()
Rebeco: já bych chtěla taky holčičku, ale čím víc se blíží utz tak kůli R. bych chtěla klučíka..No mě je to stejně jedno.Jen aby to bylo zdravý a abych to donosila…
Daisy - jako první jsem si moc přála chlapečka (ani nevím proč) a vyklubala se z toho holka, teď je to přesně naopak …
-ale jak říkáš, jsou důležitější věci v těhotenství … !!!!!
Dobré ráno,
tak dneska jsem první,to se nestává ![]()
Já poslední dobou nad ránem špatně spím,pořád se mi honí něco hlavě (paradoxně nejvíc práce…),někdy si přijdu,že nejsem ještě 100%ně naladěná na miminko
Dobré ranko,
tak jsem poctivě dočetla celý vaše včerejší povídání, ale okamžitě jsem všechno zapoměla
Já v práci vydržela včera asi o hoďku dýl než bylo nutné, tak z toho mám dobrý pocit ![]()
Dnešní noc ovšem byla hrozná, nejdřív se mi zdál sen že krvácím a potrácím, tak mě to vzbudilo, nad ránem mě zase vzbudily křeče do lýtek - no hrůza. Navíc mi nějak přijde, že jsem už aspoň 2-3 dny vůbec Kubu necítila, tak kor po tom snu jsem z toho taková špatná - doufám že se dneska teda ozve ![]()
Tak krásně užívejte den, já jdu zase makat.
jooo ještě jsem si vzpoměla - medu, miruš - máte nádherné deky - a medu ty teda i super levnou
- já mám vyhlídlou taky na netu, ale stojí asi 1500, možná o něco víc, ale já se do ní prostě zamilovala a musím jí mít ![]()
Dobré ráno. Dneska jsem nějak pozadu. No jo, nechtělo se mi vstávat a do páce jsem dorazila pozdě..
Peti, to je ta dečka šíleně drahá
. Já ji mám normálně z kamenného obchodu se značkovým dětským zbožím a stála 750,– .
A jakpak Ti dnes je?
Ty sny Ti vůbec nezávidím.
Holky, taky teď tak často sníte? Mě se zdají sny pomalu každou noc a někdy jsou tak realistické, že nevím co je pravda.
Předevčírem se mi zdálo, že jsem si v práci nahlásila dovolenou. Petr mě už sve skutečnosti budil, jestli nevstávám a já se s ním hádala, že mám dovču. Pak mi došlo, že se mi to zdálo
.
Reb, gratuluju ke KO a klučíkovi. Taky už bych to chtěla vědět. Ještě si 12 dní počkám..
Dobré ráno,
Klaris jsem vypravila s dědou na procházku, manža odfrčel na pracovní pohovor (tak to bylo taky jak vypravovat dítě … ) , já pobíhám po bytě, uklízím a do toho přemýšlím o jménu pro kluka a nějak mě nic nenapadá. Zatím vede Alex, ale to jen u mě, manža se netvářil …
já fakt nevím, na holčičku jsem měla okamžitě LAURA, jestli mě nic nenapadne, tak kluk bude Laurel a basta
!
JJ Reb, se jmény je občas problém.
Já chtěla odjakživa TOmáška, tak toho jsem si vybojovala. S holčičkou jsme se dohadovali dlouho. Nakonec tedy Sabina. Mě holčičí jméno nenapadlo žádné, jen jsem vyřazovala návrhy Petra
.
AHOJKY BERUŠKY, TO BYLA NOC,BÉÉÉ ![]()
VEČER MĚ TAK ZAČALO BOLET V KŘÍŽI,že jsem myslela, že se zblázním, vzala jsem si paralen, manža mazal,ale stejně jsem jen chodila a oddychovala a usnula někdy kolem třetí ráno, teď už v kříži ok,ale zase mám nějak ztuhlé ramena…kámojda, co má dvouměsíčního mi říkala, že ji to začalo taky, že to bolelo jako něco,ale je to tím, že se roztahují svaly…no ale to byl porod
teď se směju,ale trpěla jsem jak něco..
Teď snídám a povalím za kámojdou k nám do města(kde sjem bydlela)bude mi dělat ty vlasy a pak zajdeme na oběd…
REBI:nebud smutná, prcínek tě potřebuje ať je to kluk nabo holčička,je to krááásný mimísek a počkej až se narodí, jak budeš ráda, že je to kluk…
Já teda taky víc tíhnu k holkám, jak je máme v rodině a jsou na mě „odkojené“,ael mám pocit kluka, myslím, že ho budu mít a je to fuk, každé mímo je krásné a hlavně bude naše,no nee?! ![]()
BEFI:ale jsi naladěná na mimčo,jen pracují hormony, jsi jednou naladěná a pak nee…to máme asi všechny tak…těš se na něj… ![]()
DAISY:je zajímavé, že vetšina chlapů chce syna,ale jak pak mají dceru, jsou z ní hotoví ![]()
SAMMY:super sen, co kdybys ho uskutečnila s tou dovčou,nooo?! I já jdu zároveň s tebou na utz tak si pak zdělíme pocity a miminka, joo?Ale moje určo bude otočené nebo to nebude poznat,to je jasné ![]()
Ahojky!
Přeji hezký den..
V 12:50 jdu na KO. A možná už také budu vědět co má to naše mimi mezi nožkami
![]()
No ale dneska jsem měla opravdu divný sen…byla jsem na ko v tom snu a nebylo to v pořádku…Tak se te´d bojím…
Samy: já mám sny snad pořád. na včerejšek se mi zdálo že jsem v porodnici a mimísek ani 3 den neudělal hovínko, tak jsem to říkala sestře a ta jen pokrčila rameny a cosi řekla…No a nenastartovala mi laktace.A měla jsem v tom snu strašně tísnivej pocit z toho že nekojím.....
Převážně se mi zdá o mimi že už ho mám. Asi před 14 dnama se mi zdálo o porodu a byla to holčička. Teď v té porodnici to byl asi kluk…nevím. Ale u toho porodu jsem viděla pipku mimísáka…
Miruš, podle toho, jak to moje dítě zatím na UTZ spolupracuje, tak se asi taky nedozvím, co to bude. Buď si lebedí na turka se skříženýma nožičkama, nebo se tak vrtí, že ho nejde pořádně změřit, natož tak prohlídnout
. Už moje dr. říkala, že takové malé a už to neposlouchá a dělá si co chce
.
Takže už teď na něj večer mluvím, ať na tom UTZ nezlobí a ukáže, co se mu skrývá mezi nožičkama
. No a Péťa má ze mě vždycky ohromnou srandu, jak mě slyší to malé přemlouvat
.
Ale stejně mám pocit, že to bude holčička. Mě je to opravdu srdečně jedno, hlavně, aby to bylo zdravé. To Petr by chtěl taky kluka, i když už 2 kluky má. Jak píše Daisy. Chlapi by vždycky rádi syna, ale pak jsou z holčičky posmolení ![]()