JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
25.10.08 10:28

Juuu, to jsou obr fotky, pardón 8)

… jinak všem přeju krásnou sobotu!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.10.08 10:51

ahojky,
Medu: óbr fotky neva,hlavně že zas nějakou máš do albíčka :) Mě posledně v tom 20tt dělal taky fotky,ale mimi už se tam nevejde,takže mám spíš detaily hlavu,pak mi třeba vyfotil nohu (to jsem nepochopila,ale doktro se rozplýval,jak je tam krásně vidět :lol: ). Mě už ty fotky v mýmpřípadě nějak neberou,stejně tak kotroly. Přeci jenom ze začátku to bylo všechno jiný,zvláštní,krásný :)
Jinak jsem si ted ve městě u Bati koupila těhu silonky a pak jedny teplý zimnípunčochy (ty byly za 120kč,což je super cena) a maj tam velký výběr barev. Mám koupenou těhu šedou manžestrovou sukni,tak mám konečně zase nějakou změnu v oblečení,ne jen jedny rifle :wink:
A jsem docela ráda,že máme ty holčičky,aspon se budeme dobře doplnovat v oblečkách a vybírat podobné věci :)
Peti: losos,taky můžu :wink: a venku to s hafanem nepřehánějte,je tam zima jak v morně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.10.08 11:12

Dobré dopoledne pupíci.

Medu, fotečky jsou krásné :D .
No, já se taky děsím, aby Sabinka nakonec nebyla Tomášek :lol: . To by chudák byl celý v růžovém :lol: . Ale dr. si byl tak jistý, že mu budu věřit. Říkal, že to jde vidět nádherně :wink: .

Befi, tak ty jsi tak utrácela, jo? :wink: . Můžeš se svými úlovky pochlubit, ať máme taky inspiraci…

Lososa bych si taky dala, mňam. Až jsi mi Peti nahnala chutě. Tak tlačím alespoň chlupaté knedlíky ze včerejška.
Jsem dneska taky sama. Petr jel s rodičema k tetě kácet stromy, tak se vrhnu na žehlení a dám nějakou pračku. Ale pěkně pomalinku. Příští týden mám dovču, tak si práci pěkně mezi lenošením rozdělím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.10.08 11:15

Holky,chtěla jsem se zeptat,zda uvažujete o monitoru dechu? asi je to zbytečnost,ale já pořád nevím..
Našla jsem si na netu kombinaci 2v1 monitor +chůvička,ale je to drahý jako čert..,a taky,moc nevěřím výrobkům,které mají více funkcí najednou…
 http://www.slune-cz.cz/…care-ac-401/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.10.08 11:58

Befi, já mám od samého začátku těhu koupený monitor dechu Nany :
http://www.promi.cz/detail.php?6408 .

Někdo možná řekne, že je to zbytečné, že naši rodiče to taky neměli, ale když teď ty vymoženosti jsou, proč jich nevyužít. A když jsem se poptávala v okolí, známé to 2× zachránilo dceru…
Zato chůvičku neplánuju. Máme 3 pokoj. byt, tak je to pro nás zbytečné. Kdyby jsme měli ale domeček, tak je to něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.10.08 14:00

Sammy: já chůvičku plánuju 100%ně. v bytě sice není potřeba,ale vidím to u švagrovců.jsou na návštěvě u babi a dědy,dítě po obědě spí v ložnici a oni se můžou nerušeně bavit v obýváku s ostatními. stejně tak je to na chatě,a hlavně kdekoliv na dovče.Jezdíme parta,kde je hodně menších dětí a večer když se pak sedí,tak maj všechny holky na stole chůvičku a ratolesti vesele spěj na pokojích :wink:

Holky: jakou jste měly váhu mimenek na UZ ve 20tt? At můžem porovnávat,jakýho kdo má v sobě macka :wink:
My měly 380g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.10.08 16:06

bef ja zatim monitor dechu v úmyslu nemám, ale chůvičku stopro. Jenže teď moc nevím jakou :( Měli jsme vyhlídnutou jednu i s videem Jenže pak jsme šli do obchodu okukovat kočáry a že se zeptáme i na toto, no a prodavačka nám důrazně nedoporučila tu s videem, že jak řikáš - má to víc funkcí a pak je to šizený na úkor těch hlasových :( Zato nám doporučila nějaký jen na hlas, ale digitální, že se sama naladí a nehrozí že ti cokoliv bude rušit signál, ale stály 5-6 tisíc :( A tu co jsme měli vyhlídlou předtím i s videem tak ta byla asi za 3500 :( Jako to jsou fakt podle mě dost přehnaný částky, tak nevím pro kterou se nakonec rozhodnem.

holky co dneska děláte? já nic, teď jsem se vzbudila :oops: je mi divně a tvrdne mi břicho dneska :( a v noci jsem měla šílený křeče zase v nohách a to jsem si ani nezapoměla vzít magnézko, tak nevím jestli nebudu muset zvýšit dávku :( A teď jsem snědla zbytek od oběda, co jsem chtěla nechat manželovi k večeři :oops: No jemu by se to stejně moc nelíbilo a udělala jsem mu místo toho pomazánku, tu si dá radši :wink: Takže jsem ještě dneska ani nic neuklidila, ani nebyla se psem, jen jsem si udělala výzdobu do obýváku a jídelny na stoly. Jsem dneska taková chcíplotinka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.10.08 16:18

tak toto mám v obýváku na stolku

a toto v jídelně

to v tý jídelně jde dost blbě vydět, no ta kostička uprostřed je taky svíčka … nejsou nic moc, ale chvilku svůj účel splní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.10.08 16:43

Petí: moc hezky sis vyhrála,trošku závidím.já jak furt nejsme přestěhovaný,tak nemám letos ani malý dýně na ozdobu :roll:
Koukám,že máte skleněný jídelní stůl,jak jsi s ním spokojená?

Jinak s tím tvrdnutím břicha - mě poslední 2,3dny tvrdne dost často během dne..křeče v lýtkách jsem naštěstí měla zatím v noci jen 2×. Je mi jasný,že se toho už nezbavím,a bude to ještě horší :evil:
Já ted snědla broskvový kompot (zase už mám problémy se zácpou..),dám si rohlík s pomazánkou a valíme fandit na basket :wink: Doufám,že naše Eliška bude sporotovec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
25.10.08 18:29

AHOJKY HOLČÁTKA A MIMÍSCI!!!

Tak vás zdravím ze studeného večera,brrr..
Tak manža byl dneska v práci,tak jsem mezitím uvařila/měli sme kuřecí polévku a bramborák plněný čínou),vyžehlila pár věcí,a uklidila a jak se vrátil a pojedl,jeli sme na návštěvu k mému bráchovi..Holky opět řádily,potvůrky :lol:

MEDULI:tak to je teda prcek,fotečky jsou vždy krásná památka,jen je škoda,že už je to vždy tak blbě vidět,jak je mimi větší…
Jo,taky jsem ráda,že na ten 3D ultrazvuk jdeme,mimísek bude hezky vidět,budu mít nahrávku a ještě mi třeba upřesní holčičku,ale a´t je to co to je,hlavně a´t je to zdravé a vše je v pořádku,no ne?!
Tu podložku do vaničky taky asi kooupím tu molitanovou…uvidím…

PETI?kráásná výzdobka,taková moderní,moc se ti to povedlo a udělala jsi dost,takže no a ,že jsi odpočívala, máš nárok…jo,byla jsi na tom 3D ultarvuku,viď?!Probíhalo to jak a co vše ti dali a kolik jsi platila?!
Jak poznáš tvrdnutí bříška?Já nevím,někdy jsem taky ztuhlá ale nevím zda to není tím,že třeba jsem nebyla dýl na wc…
Taky ti dělá,že cítíš jakoby se prcek obracel?Já to cítímjakoby takové převalování či co 8O :lol: A jinak-váš byteček vypadá pěkně jak můžu soudit podle stolu,že to tam máš tak pěkně upravené…

Jinak taky monitor dechu nebudeme pořizovat,chůvičku ano,protože jsme na baráku a máme zahradu…a pak jak postavíme,tak opět bude domeček,tak se chůvička využije…
Holky, co takhle zase sem hodit fotenky bříšek?Jinak kolik mělo mimi v 20tt nevím,páč mi to nikdo neřekl,ani míru,ale jak jsem kukala do knížky,v 24tt by mělo mít kolem 30cm a 500g…tak nevím?!Ale poptám se na ultrazvuku,ja půjdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
25.10.08 18:36

bef se stolem zatím spokojená jsem :) Jen teda se na něm nedá stolovat bez prostírání, za prvý všechno strašně mlátí na něm a za druhá na ruce je t o šíleně studený. Ale vypadá to dobře a údržba super. Uvidím jak se stůl bude tvářit až do něj kuba začne mlátit příborem :lol: :lol: :lol:

mae já na 3D nebyla … a to tvrdnutí bříška, no nevím jestli to je ono, ale prostě me ačne bolet a je jak kámen celá děloha, přesně cítím kde je - mimochodem už teda mi končí docela kus nad pupkem :) a kuba když sedím mě šťouchá do žeber :lol: a moc děkuji za pochvalu výzdoby i bydlení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
25.10.08 19:14

http://emimino.cz/…0.08_005.jpg

TAK PUPÍK 24+4 tt.

PETI:ale stůl je pěkný,my teda v kuchyni máme kulatý dřevěný(ke kuchyni)a jde ještě rozdělat do oválu..ale ten váš vypadá nóblesně,moderně..jakoumáte kuchyň,blejskni,jsem zvědavá…miluju bydlení a vše kolem něj… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
25.10.08 20:04

Medu ..jéé paráda ..mooc gratuluji k úspěšné kontrole …jen tak dál !!!
já tě totiž sledujííííííííí :wink: :lol:

ostatní moooc zdravím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.10.08 10:26

mae tak jsem jednu fotečku vyhrabala ve staré diskuzi - teď už v jídelně máme i lustr :lol: 

jezi ahoooj, jak se dari? doufam ze cim dal tim lip ;)

holky dnesni noc byla des bes :roll: asi 6× jsem byla vzhuru, nevim jestli me kuba trenuje na nocni kojeni nebo co :( porad me chytaly sileny krece a nesly ani rozchodit, budu muset zacit brat asi toho horciku vic :( a vecer me zas silene bolel zaludek, asi 3 hodiny v kuse a fakt dost silne, no proste samy lepsi :( pocitam ze si behem tech poslednich 3 mesicu jeste uziju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
26.10.08 10:28

jeeee, ja mam na malym metriku ufounka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie