JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
24.10.08 13:39

Mae já tomu rozumím prd ale jestli sem to správně pochopila, tak by snad ta mateřská měla být 70% z platu, nebo se pletu? a mě to tak vpodtatě vyšlo, já si vpodstatě polepším oproti nemocenské ta je teď snad nějakejch 60%. Já nemám nic s číslama společnýho ale aspoň to co sem semtam pochytila. tak asi tak a snad prj co mi říkala kamoška tak sen na tu rodičovskou 3 letou (nebo kterou chceš) musíš nahlásit teď nevím jestli do 22 týdnů dítěte nebo do 22 týdnů od začátku mateřské. A pak dostáváš třeba těch 7600,– jo a holky kolik je porodný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.10.08 13:42

Miri, odpověděla jsem Ti na mail, ať tady nerozebírám tvou finanční situaci :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.10.08 13:43

Ilčo, nevím, jestli od Nového roku zase něco nemění, ale porodné by letos mělo být myslím 13 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.10.08 13:43

ILČI:taky jsem z toho jelen,tak uvidím…:)
Mě se zdá,že 13000kč je porodné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.10.08 13:51

SAMMY:děkuju,ještě jsem ti odpověděla…jsem z toho jelen..vy říkáte,že vám to vychází míň a mě víc…na výpaltní pásce mám hrubou mzdu a ještě superhlrubou mzdu..fakt je v tom guláš..no uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.10.08 13:53

Miri, poslala jsem Ti ještě jednoho mailíka. Špatně bude určitě PPN..
Superhrubá mzda se týká zaměstnavatele. Tu my bohužel nevidíme :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
24.10.08 13:56

Jo holky a teď sem sjížděla stránky kde se holky bavili o tom boldrovy 4 (kočárek) a byli tam kladný ohlasy, i to houpaní je prej dobrý, no mě šlo hlavně oto aby to aspoň trochu houpalo, včera sem totiš jela s kamoščiným X-landrem a chudák Davča mi tak přišel dost vyklepanej, až mi ho bylo líto, takže tak, ještě mi zbývá ho vidětv reálu a je „vymalováno“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
24.10.08 14:20

Mirko: denní vyměřovací základ - to PPM je určitě za den,ne za hodinu,na pásce bys měla mít jak na nemocenskou,tak na dovolenou.
Taky ten průměr je zpětně za poslední 3měsíce,takže se někomu může ještě změnit,ale tobě ne, když už si více jak 3měsíce na neschopence.
peti: teda jestli ta tabulka vychází dobře,tak mě mile překvapila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.10.08 14:24

BEFI:právě,že já tam mám PPN na hodinu ne kolik to dělá na den,proto jsem nevěděla,víš?! A stejně je to nějaké divné,mají dodrbné ty páky či co,člověk by se v tom nevzynal…

ILČI:nejlepší je si kočárek shlídnout sama a zkusit vozit,i když zase jak tam bude ležet mimčo,tak to bude jezdit zase jinak než prázdný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
24.10.08 14:42

bef to i mě a manžel když viděl tu částku tak řikal že bych mohla být na mateřský už celej zbytek života :lol: :lol: :lol: a dobře asi počítá, přepočítávala jsem to ručně podle těch jejich divnejch pravidel a vyšlo mi to o nějakých pár desítek korun stejně …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.10.08 14:57

Tak já už mizím domů pupíci.
Meduňka nás tedy pěkně napíná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.10.08 15:21

SAMMY:jj,MEDUNKA asi šla oslavovat toho vysněného klučíka nebo lítá po obchodech aby měla barvičku na mimíska :wink: No tak,MEDUUUUUU :lol:

Já hodila druhou pračku mimi věciček,je to tak srandovní,jak je to mini… :lol:
No,jdu vzbudit manžu,pojí a pojedeme na nákup,a´t máme co papkat o víkendíku,tak taky chci mrknout ještě na nějaké bodýčko bílé barvy,abych měla pod barevné dupajdy co dávat…ať nejsme jak od cirkusu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.10.08 15:37

Kdyby jste chtěly vědět, kdo kazí ty statistiky, tak jsou to takový jako JÁ… :twisted: :twisted: :twisted:
Aby náhodou nebyla nudas, tak mám ty zatracený triply pozitivní! Zvýšený riziko na Downa.Už jsem se byla objednat na genetickou konzultaci a velkej utz - vše 12.11. Chtěli mi dát rovnou i termín na amnio, ale ukecala jsem to, že až jak dopadne utz. Dělá to tady Dr. Vlašín - prý veliká kapacita, tak na něj sázím.
Sice NT vyšel negativní a o triplech víme svý, ale stejně je to pocit na hov..no, když vám řeknou, že možná…No, musím tomu prckovi věřit, mmch dnes se mele jak zjednanej, třeba mi chce naznačit: mámo neblbni, já jsem ok… a nějak to vysvětlit tatouchovi, neb z toho bude jurodivej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.10.08 15:41

MISCHNI:neboj,protože teď jsem se bavila s holkou zo mé rodiny,má měsíčního Danečka a říkal, co prožila za celé těhotenství strachu,že to bylo hrozné…strašili jí blbou krví,pak těhu cukrovkou,potom taky downem,musela na amnio(má 35)potom zase že malé má srdeční vadu a něco se ledvinama a víš co?Malý se narodil o týden dřív a oba jsou úúúpně zdraví..a ke všemu ty testy vychází hodněkrát blbě,sama doktorka mi to říkala,ať nestresuju,kdyby mi to vyšlo blbě(dělí totiž i to Prediko-utz a screeningy)naštěstí to teda vyšlo ok..ale znám plno holek,co jim to vyšlo blbě a pak ok..tak neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
24.10.08 15:57

mischni :( to me moc mrzi, vim presne jak se citis, taky sem mela triply pozitivni :( Vlasin je fakt dobrej, byla jsem taky u nej po tech triplech na UZ a opravdu si vyhral, snad pul hodiny prohlizel vsechno co se dalo. i kdyz nevim jestli se da down vyloucit podle ultrazvuku :( ale hlavne triply jsou testy na hovno, vychazej proste uplne divne, vubec se jim neda verit, tak se tim snaz trapit co nejmin, prcek bude urcite zdravej !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí