Poradna duly
Jana Čurdová
Bef je to hrozný, ale zase když si sebe představím na jejím místě, zní to asi hrozně ale asi bych chtěla být s maželem a s miminkem, vím že je to pro blízký strašný ale přijít v jedný chvíli o manžela i vysněný miminko mě příde ještě horší.
Taky se snažím takových věcí moc nevšímat, jinak je mi z toho vždycky zle.
Jo a po té 2hodinové procházce sem byla tak mrtvá že sem se vzbudila až teď.
Taky sem holky nevěděla že huggies je víc druhů. Já si v akci koupila 2 balení clasick. A zítra mám v plánu další nákupy
už se těším a Lovelu mám doma taky, ale tekutou, peru ve tchýnině pračce a to je krám kterej prášek pořádně nevymáchá. Jo a tchýně dneaska koupila ve „slevě“ odšťavňovač, no nevím na co jí bude, já tyhle věci moc nemusím. Jo a to mi sama říkala že netuší kam to dá. To sem zvědavá kolik toho bude odšťavňovat a jak mě bude nosit vzorky na ochutnávku, ach jo ![]()
Ilčo:To si mě pobavila. Proč to ta tchýně kupovala když to nemá kam dát ![]()
Daisy, mě povídej proč to kupovala, já vůbec netuším, no prostě je to tchýně ![]()
Holky mě je nějak zase blivno, nějak mi nefunguje zažívání, po žěmlovcesem si dala kolečko vysočiny a pak hrušku a vysočina je už venku, ach jo, já mám hlad a zárověň jemi blbě.
holky díváte se ve středu na novu v 20:00, to je celkem zajímavej seriál mě to celkem baví, příde mi to že to ukazuje různý stránky života, který naštěstí člověk nemusel prožít.
Holky chtěla sem se vás zeptat jestli máte zkušenosti s barvícíma botama? já sem si koupila černý boty u batě a ty mi super začernili býlí ponožky, nevíte co se stím dá dělat? kom toho abych je reklamovala, sou jinak super, chtěla sem vám je ukázat ale na netu je už nemají
Ilčo:Já mám podobný problém s podprsenkou. Mám černou za 700. A úplně mi obarví řůžové tričko až skrz naskrz
(v oblasti podprdy!) a to ta předtím teda nedělala.A u větnamců sem jí opravdu nekupovala. Jinak je pohodlná. No mě na to pomohlo Vanisch oxi action a pak vyprat. A je to ok to tričko, podprda si špiní dál…
Čus,
Sammy - u nás se taky musí přijít na lačno a určitě tě nepusí domú ani když bydlíš za rohem,prostě tam musíš 2 hodiny sedět.Jo a zapíjet to taky nesmíš,ale to by se nemělo nikde,protože pak ten test není spolehlivej.
Befi - to je fakt strašný,takové věci by se opravdu stávat neměly ![]()
Joooo a včera večer jsem poprvé cítila pohyby ![]()
Ahojky
. Jdu se jen pochlubit -přes nedodržení klidu na lůžku od pondělí nekrvácím.
Kontrola je daleko tak jsem napnutá zda ten hematom zmizel
ahojky holky
Malvi tak to je super, no já sice nekrvácela a hematom tam byl, ale on se pak vpohodě vstřebává a mě strašně moc urychlilo vstřebávání to že sem byla v klidu a dobře naladěná, nešlo ani o klid na lůžku ale o vnitřní klid, tak držím pěstičky ať už tam není.
Kacudko tak to je super že už si broučka cítila, já ho semtam cítím taky ale pořád je to jen šimrání, takže si semtam nejsem jistá jestli to byl kopaneček a nebo vzduch ve střevech ![]()
dobré ranko
dneska trochu později, měli jsme v práci problémy s alarmem ![]()
kacudka gratulka k pohybům ![]()
malvi tak to je super, držím palce ať je už uplně pryč ![]()
ostatní moc moc zdravím ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 18.11.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 27.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO ???.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO ????.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Hezké pozdní ránko všem ![]()
Já js právě zadělala na koláčky a za chvíli se chystám na úklid. Taky chci dneska cvičit podle dvd, nutím se teď 2× týdně ![]()
Miruš , tak jak sis ten drbací den včera užila?
Lišty mám nalepené, ale jsou bílé a stěny taky, takže na fotce by toho moc vidět nebylo
Zatím ten pokojíček nebude pokojíčkem, ale manžel tam bude mít původní manželskou postel a já ho tam vyšťouchnu, když bude třeba nastydlej ![]()
Befi , psala jsi o té
ě Leskvik nebo jsi myslela jinou? Tu Leskvik pořizovala švagrová a i postýlku k ní prý vybrala, ..ale je pravda, že trochu rustikální je, pokud ti šlo o to, aby se ti dětský nábytek hodil k ostatnímu vybavení v bytě. Ohledně té bílé komody Hemnes, my jí máme v ložnici a je pevná, čekala js nějakou fórovou a je fakt super! Ty jsi ale asi měla na mysli spíš tu přebalovací skříňku, než komodu, ne? Ta nevím, jaká je, chtělo by to omrknout v krámě
..a jak ta zácpa, jak jsi to vyřešila? dneska dobrý?
Sammy , fujky, to sis včera užila s tím testem na cuktrovku, brrrrr. Js zvědavá, kdy dostaneš chuť třeba na čokoládu
![]()
Vladi , no podle ceny myslím, že to budou ty Classic, ty Premium jsou snad jednou tak drahý
Já ty Classic sehnala za 164,– za balík (za poloviční cenu) a jak js psala, mě přijdou dobrý, stejně je jich velká spotřeba …tak uvidíš ![]()
Kacudko , gratuluju k prvním pohybům!!!
malvi , držím pěsti, ať je hematom pryč!!!
Holky, tam js se s těma pohybama asi unáhlila
od neděle js měla pocit, že je cítím, ale včera ani dnes nic, tak to asi nebylo ono, viďte? ![]()
ahojky holky,jakpak je,u nás poprchá a je uime,fuj-oproti minulým dnům
Jinak jsem posnídala,uklidila a chystám se vařit,dneska udělám pečené kuřecí stehánky s rýží a kuřecí polívku…
MEDULI:Tak včera jsem si podrbala dobře,kámojda (kadeřnice)mi vlasy nechala po bokách jak jsem měla po ramena a vzadu to trochu sestřihla do podkovy,dala fialovo červenou barvu a měděný melír..tak trochu změna..mamka říkala, že jsem šikovná,že není možné,že čekám holku..tak jsem jí řekla, že jsem krásná i když čekám holku
![]()
Pak sme šli s tou kámoškou po obchodech,koupila jsem si spodní prádlo a pak ještě pečivo a šla jsem k mamce,protže měla dojít ta druhá kámojda(donesla mi vaničku na mimíska
) a domů jsem dojela v osm…
Dneska mi volala ráno kámoška druhá,zda s ní nechci jet do Zlína se podívat po dárkách(už) a musela jsem odmítnout,to bych opravdu už trajdala všechny dny v týdnu ![]()
Medu,neboj,je to ono,mě se taky někdy stane,že třeba malé je klidné a kopne třeba ráno a pak někdy k večeru a druhý den zase skoro pořád,asi je to jak kdy..uvidíš,že to bude jen zesilovat a budeš si jistá 100% ![]()
Zítra na tebe budu myslet,jsem zvědavá!!!!!
![]()
MALVI:taky na tebe myslím,a´t to dopadne dobře a šetři se,vím,máš moc dětí,ale zdraví je te´d taky moooc důežité!!!
Jinak všechny moc a moc zdravím…
Meduňko, máš pravdu, jsou to ty clasic za 199,– , ty premium tam mají za 329,– za balík. ![]()
Myslím si, že to byly u tebe pohyby. Je to přesně tak jak Píše Mae. Také jsem ze začátku je cítila jen občas a třeba 1 den ano a pak 2 dny byl klid. ![]()
Jé holky, fakt? To jste mě uklidnily, díky moc! ![]()
Miruš , teda, ty jsi v jednom kole!
Já mám zase poslední dny nějakou lenoru či co, nikam se mi nechce, js nejklidnější, když js sama
dneska js si zrušila plavání pro těhu, to to vedu
Ale v pondělí mi přijede ta kamarádka z Phy s malou Kačenkou a pak se chystám jet k mamce a zase na kafíčko s kamarádkou od nás, tak se trošku rozpohybuju. Tak vlásky máš pěkné, viď? Já nebyla u kadeřnice na ostříhání ani nepamatuju, mám dlouhý vlasy, tak nemusím tak často. A barvu js si nedala tak půl roku a vůbec to není vidět, žádný odrosty, jak to mám tmavý, tak se na to teď v těhu vyprdnu
Díky moc
zítřka se nemůžu dočkat, počítám hodiny do utz
vlastně poprvé mimčo pořádně uvidím, naposledy js utz viděla jen letmo na tom kombinovaném testu a to je někde 2 měsíce dozadu myslím. No a hlavně js zvědavá na pohlaví, jestli mimčo ukáže!! ![]()
Vladi , tak hlavně, ať jsi s plínkama spokojená!
můžu se zeptat, vy jste chtěli chlapečka nebo spíš holčičku? Na kolik si byl dr. chlapečkem jistý? …já bych moc ráda kluka ![]()
Dobré ranko (teda spíš poledne) matky!
Já jsem včera odpadla, ani jsem pc nezapla, když jsem přijela domů. I tatouch se divil, že to teda už musím být mrtvá, když nejdun na emimino…
Nějak mě to město zmohlo a pak jsem trčela půl hodiny v zácpě a skoro v autě usnula…
![]()
Medu - jasněže to byly pohyby. Zezačátku je to takový občasný nejasný, takže klíííd.
A utz si užij a ať se prcek ukáže!!!
malvi - hurá, že nekrvácíš, ale nepřeháněj to s aktivitou,jo? I když při tom počtu dětí to asi moc nejde, co?
Mae - týýý jo, ty žiješ rušným společenským životem.:lol:
Daisy - já si tu krupičku snad udělám taky…i když dnes mám vytaženej špenát a noky.
![]()
Kacudko - gratuluju k prvním pohybům!!!
bef - fuj, to je síla…
ilco - ty myslíš ty Soukromé pasti, že jo? Tak na to zá:,–(ně nekoukám, je mi zle jen z těch ukázek. Třeba tento týden ten otčím, co zneužíval nevlastní dceru…Já vím, že se to děje, ale proboha proč v té tv dávají všude jen samý depresivní pořady? Kamkoli přepnu, tak se střílí, znásilňuje, křičí a tak. Myslím, že nejsem nějak zvlášť útlocitná, ale fakt mi to vadí. Ještěže máme dost bohatou videotéku …
![]()
A s tím tvým žaludkem - to tě teda drží dost dlouho… ![]()