JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
22.10.08 17:22

Bef je to hrozný, ale zase když si sebe představím na jejím místě, zní to asi hrozně ale asi bych chtěla být s maželem a s miminkem, vím že je to pro blízký strašný ale přijít v jedný chvíli o manžela i vysněný miminko mě příde ještě horší.
Taky se snažím takových věcí moc nevšímat, jinak je mi z toho vždycky zle.
Jo a po té 2hodinové procházce sem byla tak mrtvá že sem se vzbudila až teď.
Taky sem holky nevěděla že huggies je víc druhů. Já si v akci koupila 2 balení clasick. A zítra mám v plánu další nákupy :-) už se těším a Lovelu mám doma taky, ale tekutou, peru ve tchýnině pračce a to je krám kterej prášek pořádně nevymáchá. Jo a tchýně dneaska koupila ve „slevě“ odšťavňovač, no nevím na co jí bude, já tyhle věci moc nemusím. Jo a to mi sama říkala že netuší kam to dá. To sem zvědavá kolik toho bude odšťavňovat a jak mě bude nosit vzorky na ochutnávku, ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.10.08 17:47

Ilčo:To si mě pobavila. Proč to ta tchýně kupovala když to nemá kam dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.10.08 18:32

Daisy, mě povídej proč to kupovala, já vůbec netuším, no prostě je to tchýně :roll:
Holky mě je nějak zase blivno, nějak mi nefunguje zažívání, po žěmlovcesem si dala kolečko vysočiny a pak hrušku a vysočina je už venku, ach jo, já mám hlad a zárověň jemi blbě.
holky díváte se ve středu na novu v 20:00, to je celkem zajímavej seriál mě to celkem baví, příde mi to že to ukazuje různý stránky života, který naštěstí člověk nemusel prožít.
Holky chtěla sem se vás zeptat jestli máte zkušenosti s barvícíma botama? já sem si koupila černý boty u batě a ty mi super začernili býlí ponožky, nevíte co se stím dá dělat? kom toho abych je reklamovala, sou jinak super, chtěla sem vám je ukázat ale na netu je už nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
22.10.08 18:45

Ilčo:Já mám podobný problém s podprsenkou. Mám černou za 700. A úplně mi obarví řůžové tričko až skrz naskrz :evil: (v oblasti podprdy!) a to ta předtím teda nedělala.A u větnamců sem jí opravdu nekupovala. Jinak je pohodlná. No mě na to pomohlo Vanisch oxi action a pak vyprat. A je to ok to tričko, podprda si špiní dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
22.10.08 19:07

Čus,

Sammy - u nás se taky musí přijít na lačno a určitě tě nepusí domú ani když bydlíš za rohem,prostě tam musíš 2 hodiny sedět.Jo a zapíjet to taky nesmíš,ale to by se nemělo nikde,protože pak ten test není spolehlivej.

Befi - to je fakt strašný,takové věci by se opravdu stávat neměly :cry:

Joooo a včera večer jsem poprvé cítila pohyby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
23.10.08 06:34

Ahojky :D . Jdu se jen pochlubit -přes nedodržení klidu na lůžku od pondělí nekrvácím. :D Kontrola je daleko tak jsem napnutá zda ten hematom zmizel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.10.08 08:31

ahojky holky
Malvi tak to je super, no já sice nekrvácela a hematom tam byl, ale on se pak vpohodě vstřebává a mě strašně moc urychlilo vstřebávání to že sem byla v klidu a dobře naladěná, nešlo ani o klid na lůžku ale o vnitřní klid, tak držím pěstičky ať už tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.10.08 08:33

Kacudko tak to je super že už si broučka cítila, já ho semtam cítím taky ale pořád je to jen šimrání, takže si semtam nejsem jistá jestli to byl kopaneček a nebo vzduch ve střevech :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
23.10.08 09:20

dobré ranko :) dneska trochu později, měli jsme v práci problémy s alarmem :roll:

kacudka gratulka k pohybům :)

malvi tak to je super, držím palce ať je už uplně pryč :)

ostatní moc moc zdravím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
23.10.08 09:52

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 18.11.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 27.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO ???.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO ????.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
23.10.08 10:06

Hezké pozdní ránko všem :wink:

Já js právě zadělala na koláčky a za chvíli se chystám na úklid. Taky chci dneska cvičit podle dvd, nutím se teď 2× týdně 8)

Miruš , tak jak sis ten drbací den včera užila? :wink: Lišty mám nalepené, ale jsou bílé a stěny taky, takže na fotce by toho moc vidět nebylo :) Zatím ten pokojíček nebude pokojíčkem, ale manžel tam bude mít původní manželskou postel a já ho tam vyšťouchnu, když bude třeba nastydlej 8)
Befi , psala jsi o té :,-(ě Leskvik nebo jsi myslela jinou? Tu Leskvik pořizovala švagrová a i postýlku k ní prý vybrala, ..ale je pravda, že trochu rustikální je, pokud ti šlo o to, aby se ti dětský nábytek hodil k ostatnímu vybavení v bytě. Ohledně té bílé komody Hemnes, my jí máme v ložnici a je pevná, čekala js nějakou fórovou a je fakt super! Ty jsi ale asi měla na mysli spíš tu přebalovací skříňku, než komodu, ne? Ta nevím, jaká je, chtělo by to omrknout v krámě :wink: ..a jak ta zácpa, jak jsi to vyřešila? dneska dobrý?
Sammy , fujky, to sis včera užila s tím testem na cuktrovku, brrrrr. Js zvědavá, kdy dostaneš chuť třeba na čokoládu :lol: :wink:
Vladi , no podle ceny myslím, že to budou ty Classic, ty Premium jsou snad jednou tak drahý :? Já ty Classic sehnala za 164,– za balík (za poloviční cenu) a jak js psala, mě přijdou dobrý, stejně je jich velká spotřeba …tak uvidíš :wink:
Kacudko , gratuluju k prvním pohybům!!!
malvi , držím pěsti, ať je hematom pryč!!!

Holky, tam js se s těma pohybama asi unáhlila :roll: od neděle js měla pocit, že je cítím, ale včera ani dnes nic, tak to asi nebylo ono, viďte? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
23.10.08 10:33

ahojky holky,jakpak je,u nás poprchá a je uime,fuj-oproti minulým dnům :( Jinak jsem posnídala,uklidila a chystám se vařit,dneska udělám pečené kuřecí stehánky s rýží a kuřecí polívku…

MEDULI:Tak včera jsem si podrbala dobře,kámojda (kadeřnice)mi vlasy nechala po bokách jak jsem měla po ramena a vzadu to trochu sestřihla do podkovy,dala fialovo červenou barvu a měděný melír..tak trochu změna..mamka říkala, že jsem šikovná,že není možné,že čekám holku..tak jsem jí řekla, že jsem krásná i když čekám holku :lol: :lol:
Pak sme šli s tou kámoškou po obchodech,koupila jsem si spodní prádlo a pak ještě pečivo a šla jsem k mamce,protže měla dojít ta druhá kámojda(donesla mi vaničku na mimíska :wink: ) a domů jsem dojela v osm…
Dneska mi volala ráno kámoška druhá,zda s ní nechci jet do Zlína se podívat po dárkách(už) a musela jsem odmítnout,to bych opravdu už trajdala všechny dny v týdnu 8O
Medu,neboj,je to ono,mě se taky někdy stane,že třeba malé je klidné a kopne třeba ráno a pak někdy k večeru a druhý den zase skoro pořád,asi je to jak kdy..uvidíš,že to bude jen zesilovat a budeš si jistá 100% :wink:
Zítra na tebe budu myslet,jsem zvědavá!!!!! :wink: :wink:

MALVI:taky na tebe myslím,a´t to dopadne dobře a šetři se,vím,máš moc dětí,ale zdraví je te´d taky moooc důežité!!!

Jinak všechny moc a moc zdravím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
23.10.08 10:38

Meduňko, máš pravdu, jsou to ty clasic za 199,– , ty premium tam mají za 329,– za balík. :wink:
Myslím si, že to byly u tebe pohyby. Je to přesně tak jak Píše Mae. Také jsem ze začátku je cítila jen občas a třeba 1 den ano a pak 2 dny byl klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
23.10.08 11:01

Jé holky, fakt? To jste mě uklidnily, díky moc! :wink:

Miruš , teda, ty jsi v jednom kole! :) Já mám zase poslední dny nějakou lenoru či co, nikam se mi nechce, js nejklidnější, když js sama :oops: dneska js si zrušila plavání pro těhu, to to vedu :) Ale v pondělí mi přijede ta kamarádka z Phy s malou Kačenkou a pak se chystám jet k mamce a zase na kafíčko s kamarádkou od nás, tak se trošku rozpohybuju. Tak vlásky máš pěkné, viď? Já nebyla u kadeřnice na ostříhání ani nepamatuju, mám dlouhý vlasy, tak nemusím tak často. A barvu js si nedala tak půl roku a vůbec to není vidět, žádný odrosty, jak to mám tmavý, tak se na to teď v těhu vyprdnu :) Díky moc :srdce: zítřka se nemůžu dočkat, počítám hodiny do utz :D vlastně poprvé mimčo pořádně uvidím, naposledy js utz viděla jen letmo na tom kombinovaném testu a to je někde 2 měsíce dozadu myslím. No a hlavně js zvědavá na pohlaví, jestli mimčo ukáže!! :P
Vladi , tak hlavně, ať jsi s plínkama spokojená! :wink: můžu se zeptat, vy jste chtěli chlapečka nebo spíš holčičku? Na kolik si byl dr. chlapečkem jistý? …já bych moc ráda kluka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.10.08 11:32

Dobré ranko (teda spíš poledne) matky!

Já jsem včera odpadla, ani jsem pc nezapla, když jsem přijela domů. I tatouch se divil, že to teda už musím být mrtvá, když nejdun na emimino… :lol: Nějak mě to město zmohlo a pak jsem trčela půl hodiny v zácpě a skoro v autě usnula… :oops: :lol:

Medu - jasněže to byly pohyby. Zezačátku je to takový občasný nejasný, takže klíííd. :wink: A utz si užij a ať se prcek ukáže!!!

malvi - hurá, že nekrvácíš, ale nepřeháněj to s aktivitou,jo? I když při tom počtu dětí to asi moc nejde, co?

Mae - týýý jo, ty žiješ rušným společenským životem.:lol:

Daisy - já si tu krupičku snad udělám taky…i když dnes mám vytaženej špenát a noky. :lol: 8)

Kacudko - gratuluju k prvním pohybům!!!

bef - fuj, to je síla…

ilco - ty myslíš ty Soukromé pasti, že jo? Tak na to zá:,–(ně nekoukám, je mi zle jen z těch ukázek. Třeba tento týden ten otčím, co zneužíval nevlastní dceru…Já vím, že se to děje, ale proboha proč v té tv dávají všude jen samý depresivní pořady? Kamkoli přepnu, tak se střílí, znásilňuje, křičí a tak. Myslím, že nejsem nějak zvlášť útlocitná, ale fakt mi to vadí. Ještěže máme dost bohatou videotéku … :roll: :?
A s tím tvým žaludkem - to tě teda drží dost dlouho… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital