JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
21.10.08 10:05

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 27.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO ???.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO 21.10.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.10.08 10:06

Ahojky bříška,dobré ránko! 8)

Tak dneska jsem se pořádně vyspala, vstávala jsem v devět a to jsem už v deset vytuhla večer,byla jsem nějaká ze včera vyběhaná,moc jsem toho od rána nachodila…dneska jedu taky pryč poobědě,k doktorce pro výsledky krve na cukr a potom na poštu (mám tam balíček,troje osušky s kapuckou) a pak mě manža vyzvedne u mamky,jak pojede z práce,dneska trošku později…

PETI:tak šup sem kalhoty i sebe v nich,sme zvědavé! A držím pěstičky na ko,a sen pěkný:) Mě se taky dneska zdálo,že jsem už měla miminko,holčičku a že jsem ji krmila z láhve mlíčkem :lol: byla sladká,myslím,že teď ty sny začnou a už se jim nevyhnem 8O :wink:

BEFI:tak to mě mrzí,ani si to taky nedovedu představit a nejhorší je,když za to nemůžeš a tak to dopadne,i když jedeš opatrně,na odkazy radši koukat nebudu,dělá mi to zle,jsem citlivé povahyhned bych na to myslela:(

MEDU:vidíš,gratulka k pohybům,ses dočkala :wink: a je to takové lehunké dloubnutí nebo už pořádné žduchanečky?
U mě jsem litovala, že pořád cítímjen dotyky lehunké a teď jí už někdy nadávám,že zlobí,jak moc to cítím…už i jde cítit jak se tam otáčí či co,takové vrnění jakoby otočky :roll: :lol: manža včera asi půl hodiny držel ruku a cítil to a smál se :D

DaISY:tak zase krupička?Jak jsi o ní psala minulý týden,tak jsem si ji taky na večeři dělala,snad po pěti letech,i víc a manža ji chtěl taky :lol: i když já sladké moc nemusím…

SAMMY:jdeš za pár dnů na test cukru,co?Musíš pak referovat jaké to je,a´t taky vím,co mě v pondělí čeká :( blééé.
A kalhoty ti jistě vydrží,nebo kolik jsi už přibrala,hoď bříško na fotu :wink: já zatím přibrala 3kila,ale jde to vše do bříška..tak jsem zvědavá kolik budu mít nakonec,asi je to dědičné,mamka taky moc neměla u mě a bráchy…myslím 9kilo a 11kilo… 8O

Holky,dotázek-jak ležíte v noci?Já na boku levém,i pravém,ale někdy mi přijde,že se malá snad posunula do toho boku kde ležím a kope tam,tak musím na druhý bok..jej,budu oležená ještě za ty tři měsíce…
A kope vám i v noci,když třeba někdy nemůžete spát,nebo se vzbudíte na wc..nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.10.08 10:12

Mae já pořád ležím na různejch bocích až skoro na břichu až se bojím jestli prckovy neubližuju, ale ten náš lenoch moc ještě nekope, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.10.08 10:15

Hezké ránko :wink:

Já si dneska přispala do 9h :oops: to zase v noci nebudu spát :roll: :)

Daisy , dík! a ta krupice …já si zase dělám kaši z rýžových lupínků, někdy krupičku, ale aby to nebylo tak na tloušťku, tak si na ní dávám namleté oříšky a hnědý cukr :D
Peti , jak to tak čtu, tak těch kopanců budu mít plný zuby, až sesílí, co? :lol: Tak ať ti kontrola dobře dopadne, držím pěsti!! :wink:
Sammy , tak piraňka, jo? :lol: … chtěla js se tě zeptat, to tě ty kalhoty neškrtí, když sedíš? Já s tím měla problém a to mám bokovky, tak js těhu kalhoty musela pořídit …
Mischni , tak to už máte na zahrádce skoro hotovo! Já dneska budu pokračovat. No a na konci měsíce plánuju vyjet někam na větvičky na zimní truhlíky, to bude mít manžel radost 8) a s tím hrabáním, u nás se zabavil manžel, ovšem bylo mi divný, že na stromech během dne není skoro žádný list, no pý je oklepal a zbytek by nejraději otrhal 8O někdy má hovězí nápady :lol:
Vlaďko , s tím bříškem jsi musela být vyděšená, dneska už je to dobrý?
Ilco , u nás je krásně, svítí sluníčko! :)
Befi , ty jsi poslední týden symý zápas! :wink: Ohledně té nehody, taky mái z toho naběhla husí kůže, je to hrozný neštěstí! :( :( na ty odkazy nemám, takže js nekoukala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.10.08 10:22

Miruš , koukám, že nejsem jediný spáč dneska :D Díky, no ty moje pohyby jsou zatím jen takové dloubnutí, jak píšeš, ale podle mě je to ono :idea: Tak otočky, jo? :D taky už se těším, až manža dá ruku na bříško a mrňouska ucítí :) Jinak já spím už asi měsíc na boku, nejvíc levém,ale stejně se někdy vzbudím na zádech, což by se prý nemělo. A podrž se, to občasný dloubnutí mám taky jen na levé straně :roll: zrovna js si dneska říkala, jestli to není divný 8O a pozorovala si ráno při natírání bříško, jestli ho nemám nakřivo :D
Tak ať ti dobře dopadnou ty krevní testy!! …jo a můžu tě poprosit o odkaz na ty osušky s kapuckou? taky si je plánuju objedat, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
21.10.08 10:35

Měduňko, tak to je paráda, hrozně moc gratuluji k prvním pohybům, uvidíš, že teď už jen budou sílit. :wink:
Dneska už je to lepší, ale trochu to bříško pořád cítím. Dnes toho moc nepopracuju, dám si oraz a spíš se budu flákat na netu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.10.08 10:52

Vladi , díky :) … to js ráda, že už to máš dnes lepší, pořádně si odpočiň!! :wink:

Já jdu věšet prádlo, připravit oběd a pak na tu zahrádku, kdoví, jestli dnes není poslední den hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.10.08 11:02

Tak já už jsem po obídku :D .

Medu, já už mám těhu rifle, ale ta guma na pásu na břško se mi nějak zkracuje. Jak jsem psala, zbývají 4 dírky na povolení.. Doufám, že je to kalhotami, ne panděrem :lol: .
A Piraňka? :lol: . Jj, já ji tak říkam, protože někdy tak bolestivě dloube, že mi to opravdu připadá, jak kdybych v břiše měla piraňu :lol: .

Miri, já spím na obou bocích i na zádech. Jak se mi zrovna leží pohodlně. A malá taky kope zrovna na tom boku, na kterém ležím. No a v noci mě kolikrát kope tak, že mě to zbudí.
Na ten test na cukrovku jdu zítra, tak poreferuju. A zatím mám nahoře taky 3-4 kila. Podle toho, jestli jsem zrovna najezená. Doufám, že taky moc nepřiberu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.10.08 11:05

ahojky,
Medu: tak vidíš,už taky pohyby máš.ještě si pak budeš říkat,jaká to byla krásná doba,když to jen lehtalo :wink:
Jinak uvažuju o té Ikea postýlce v barvě mořeného dřeva,že k tomu vemu i komodu,a do budoucna i skřín.
Mirko : co máš za hezký osušky s kapuckou?? :wink: taky chci vidět :)
Peti: držím palce na kontrolu,at pinďa neupadne :lol:

jinak na ty odkazy nekoukejte,je to moc smutný vidět 2štastný lidi a holčinu fotící se s narůstajícím bříškem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.10.08 11:29

holky já se zvážila po té naší minidovolené a zhrozila sem se mám nahoře celkově 7kg 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.10.08 11:50

Ahojky!já dnes byla u zubáka, Zoubky jsou v pořádku.....
Befi:to je strašný.Úplně mi teď vypadlo na co jsem chtěla reágovat.....
A to mám dneska řídit.....No nebudu mít černé myšlenky.To by pak člověk nemoh ani vyjít na ulici aby se nebál že ho nějaký magor zajede na chodníku, že.
jdu poklidit a uvařit kulajdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.10.08 12:03

MEDU:email je Trenat@seznam.cz napiš jí a ona ti pošle informace,mě se teda moooc líbí…
http://emimino.cz/…rmal_001.JPG /> Já taky spím na bocích,ale někdy cítím jakoby kopkala jak ležím kousek n břichu,asi se jí to nelíbí…brzo budu muset pořídit kojo polštář a nějak se podložit ním…no nechci vidět spaní až bude břicho mega! 8O :lol:
Tak to očekávej za pár dnů větší kopkání,já měla první taky lehounké a pak z ničeho nic š´touchy,že nebudeš mít pochyby,že to je ono,fakt!!! :lol:

ILČI:neděs se,7kilo zase není tak moc,já se zase divím,že mám pořád jen tak málo,ale myslím,že ke konci to každá nabereme… :roll:

DAISY:tak to je super,já byla minulý týden a vrtala mi jeden zub a měla jsem dost…ještěže jinak to mám ok :) a ještě plicní a cukrovka a snad je to kromě pravidelné kontroly krve a na gyndě všechno… teda joo-porod :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.10.08 12:28

NĚCO Z VÝZDOBKY…

A NĚCO Z DNEŠKA PRO ÁĎU…doufám,že to bude kluk nakonec :lol:

Tak nic,na nějakou dobu se loučím,jedu pryč,tak zatím papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
21.10.08 12:34

Miruš:Výzdoba pěkná a zavinovačka taky.No to by byl gĺ kdyby Adélce narostl pindík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.10.08 12:37

ahojte kuličky :wink:

tak já mám po kontrole, prcek je v pořádku, jestli pindík upadl nevím, protože kuba je děsnej stydlín a prostě to co má mezi nožkama dneska neukázal, tak snad tam pořád drží ;) říká se že ten dr co nám to řekl se neplete :wink: jinak mám CS1 a lehčí zánět, prý pozůstatek po té chřipce, dostala sem nějaký bobule na zavádění :roll: ale jinak je kuba v pořádku, srdíčko pravidelné, roste jak má, jen mi ho dr ani neměří ani neváží, to mě trochu mrzí :? no možná jí příště požádám. jo a dneska sem hlásila na kontrole 5 kilo nahoře, navážila jsem teda asi 4,7 navrch, tak jsem si udělala trochu zásobu pro příště no :lol:

medu daší kontrolu mi prosím písni na 18.11.

spaní spím na bokobřiše pořád :) když víc nalehnu na břicho tak se prcek asi vzteká, protože začne dloubat, ale má smůlu :lol: na záda si lehám v klidu, ale nespím tak, protože to neumím. nedělá mi větší problém ani si lehnout na břicho, on se prcek schová kamsi dozadu a je v poho, ale to dělám jen tak občas ze srandy když ho chci pozlobit, neležím tak dýl jak minutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí