Poradna duly
Jana Čurdová
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 27.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO ???.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO 21.10.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Ahojky bříška,dobré ránko! ![]()
Tak dneska jsem se pořádně vyspala, vstávala jsem v devět a to jsem už v deset vytuhla večer,byla jsem nějaká ze včera vyběhaná,moc jsem toho od rána nachodila…dneska jedu taky pryč poobědě,k doktorce pro výsledky krve na cukr a potom na poštu (mám tam balíček,troje osušky s kapuckou) a pak mě manža vyzvedne u mamky,jak pojede z práce,dneska trošku později…
PETI:tak šup sem kalhoty i sebe v nich,sme zvědavé! A držím pěstičky na ko,a sen pěkný:) Mě se taky dneska zdálo,že jsem už měla miminko,holčičku a že jsem ji krmila z láhve mlíčkem
byla sladká,myslím,že teď ty sny začnou a už se jim nevyhnem
![]()
BEFI:tak to mě mrzí,ani si to taky nedovedu představit a nejhorší je,když za to nemůžeš a tak to dopadne,i když jedeš opatrně,na odkazy radši koukat nebudu,dělá mi to zle,jsem citlivé povahyhned bych na to myslela:(
MEDU:vidíš,gratulka k pohybům,ses dočkala
a je to takové lehunké dloubnutí nebo už pořádné žduchanečky?
U mě jsem litovala, že pořád cítímjen dotyky lehunké a teď jí už někdy nadávám,že zlobí,jak moc to cítím…už i jde cítit jak se tam otáčí či co,takové vrnění jakoby otočky
manža včera asi půl hodiny držel ruku a cítil to a smál se ![]()
DaISY:tak zase krupička?Jak jsi o ní psala minulý týden,tak jsem si ji taky na večeři dělala,snad po pěti letech,i víc a manža ji chtěl taky
i když já sladké moc nemusím…
SAMMY:jdeš za pár dnů na test cukru,co?Musíš pak referovat jaké to je,a´t taky vím,co mě v pondělí čeká
blééé.
A kalhoty ti jistě vydrží,nebo kolik jsi už přibrala,hoď bříško na fotu
já zatím přibrala 3kila,ale jde to vše do bříška..tak jsem zvědavá kolik budu mít nakonec,asi je to dědičné,mamka taky moc neměla u mě a bráchy…myslím 9kilo a 11kilo… ![]()
Holky,dotázek-jak ležíte v noci?Já na boku levém,i pravém,ale někdy mi přijde,že se malá snad posunula do toho boku kde ležím a kope tam,tak musím na druhý bok..jej,budu oležená ještě za ty tři měsíce…
A kope vám i v noci,když třeba někdy nemůžete spát,nebo se vzbudíte na wc..nebo tak?
Mae já pořád ležím na různejch bocích až skoro na břichu až se bojím jestli prckovy neubližuju, ale ten náš lenoch moc ještě nekope, tak nevím.
Hezké ránko ![]()
Já si dneska přispala do 9h
to zase v noci nebudu spát
![]()
Daisy , dík! a ta krupice …já si zase dělám kaši z rýžových lupínků, někdy krupičku, ale aby to nebylo tak na tloušťku, tak si na ní dávám namleté oříšky a hnědý cukr ![]()
Peti , jak to tak čtu, tak těch kopanců budu mít plný zuby, až sesílí, co?
Tak ať ti kontrola dobře dopadne, držím pěsti!! ![]()
Sammy , tak piraňka, jo?
… chtěla js se tě zeptat, to tě ty kalhoty neškrtí, když sedíš? Já s tím měla problém a to mám bokovky, tak js těhu kalhoty musela pořídit …
Mischni , tak to už máte na zahrádce skoro hotovo! Já dneska budu pokračovat. No a na konci měsíce plánuju vyjet někam na větvičky na zimní truhlíky, to bude mít manžel radost
a s tím hrabáním, u nás se zabavil manžel, ovšem bylo mi divný, že na stromech během dne není skoro žádný list, no pý je oklepal a zbytek by nejraději otrhal
někdy má hovězí nápady ![]()
Vlaďko , s tím bříškem jsi musela být vyděšená, dneska už je to dobrý?
Ilco , u nás je krásně, svítí sluníčko! ![]()
Befi , ty jsi poslední týden symý zápas!
Ohledně té nehody, taky mái z toho naběhla husí kůže, je to hrozný neštěstí!
na ty odkazy nemám, takže js nekoukala …
Miruš , koukám, že nejsem jediný spáč dneska
Díky, no ty moje pohyby jsou zatím jen takové dloubnutí, jak píšeš, ale podle mě je to ono
Tak otočky, jo?
taky už se těším, až manža dá ruku na bříško a mrňouska ucítí
Jinak já spím už asi měsíc na boku, nejvíc levém,ale stejně se někdy vzbudím na zádech, což by se prý nemělo. A podrž se, to občasný dloubnutí mám taky jen na levé straně
zrovna js si dneska říkala, jestli to není divný
a pozorovala si ráno při natírání bříško, jestli ho nemám nakřivo ![]()
Tak ať ti dobře dopadnou ty krevní testy!! …jo a můžu tě poprosit o odkaz na ty osušky s kapuckou? taky si je plánuju objedat, díky ![]()
Měduňko, tak to je paráda, hrozně moc gratuluji k prvním pohybům, uvidíš, že teď už jen budou sílit. ![]()
Dneska už je to lepší, ale trochu to bříško pořád cítím. Dnes toho moc nepopracuju, dám si oraz a spíš se budu flákat na netu. ![]()
Vladi , díky
… to js ráda, že už to máš dnes lepší, pořádně si odpočiň!! ![]()
Já jdu věšet prádlo, připravit oběd a pak na tu zahrádku, kdoví, jestli dnes není poslední den hezky ![]()
Tak já už jsem po obídku
.
Medu, já už mám těhu rifle, ale ta guma na pásu na břško se mi nějak zkracuje. Jak jsem psala, zbývají 4 dírky na povolení.. Doufám, že je to kalhotami, ne panděrem
.
A Piraňka?
. Jj, já ji tak říkam, protože někdy tak bolestivě dloube, že mi to opravdu připadá, jak kdybych v břiše měla piraňu
.
Miri, já spím na obou bocích i na zádech. Jak se mi zrovna leží pohodlně. A malá taky kope zrovna na tom boku, na kterém ležím. No a v noci mě kolikrát kope tak, že mě to zbudí.
Na ten test na cukrovku jdu zítra, tak poreferuju. A zatím mám nahoře taky 3-4 kila. Podle toho, jestli jsem zrovna najezená. Doufám, že taky moc nepřiberu…
ahojky,
Medu: tak vidíš,už taky pohyby máš.ještě si pak budeš říkat,jaká to byla krásná doba,když to jen lehtalo ![]()
Jinak uvažuju o té Ikea postýlce v barvě mořeného dřeva,že k tomu vemu i komodu,a do budoucna i skřín.
Mirko : co máš za hezký osušky s kapuckou??
taky chci vidět ![]()
Peti: držím palce na kontrolu,at pinďa neupadne ![]()
jinak na ty odkazy nekoukejte,je to moc smutný vidět 2štastný lidi a holčinu fotící se s narůstajícím bříškem ![]()
holky já se zvážila po té naší minidovolené a zhrozila sem se mám nahoře celkově 7kg ![]()
Ahojky!já dnes byla u zubáka, Zoubky jsou v pořádku.....
Befi:to je strašný.Úplně mi teď vypadlo na co jsem chtěla reágovat.....
A to mám dneska řídit.....No nebudu mít černé myšlenky.To by pak člověk nemoh ani vyjít na ulici aby se nebál že ho nějaký magor zajede na chodníku, že.
jdu poklidit a uvařit kulajdu…
MEDU:email je Trenat@seznam.cz napiš jí a ona ti pošle informace,mě se teda moooc líbí…
http://emimino.cz/…rmal_001.JPG /> Já taky spím na bocích,ale někdy cítím jakoby kopkala jak ležím kousek n břichu,asi se jí to nelíbí…brzo budu muset pořídit kojo polštář a nějak se podložit ním…no nechci vidět spaní až bude břicho mega!
![]()
Tak to očekávej za pár dnů větší kopkání,já měla první taky lehounké a pak z ničeho nic š´touchy,že nebudeš mít pochyby,že to je ono,fakt!!! ![]()
ILČI:neděs se,7kilo zase není tak moc,já se zase divím,že mám pořád jen tak málo,ale myslím,že ke konci to každá nabereme… ![]()
DAISY:tak to je super,já byla minulý týden a vrtala mi jeden zub a měla jsem dost…ještěže jinak to mám ok
a ještě plicní a cukrovka a snad je to kromě pravidelné kontroly krve a na gyndě všechno… teda joo-porod
![]()
NĚCO Z VÝZDOBKY…
A NĚCO Z DNEŠKA PRO ÁĎU…doufám,že to bude kluk nakonec ![]()
Tak nic,na nějakou dobu se loučím,jedu pryč,tak zatím papa ![]()
Miruš:Výzdoba pěkná a zavinovačka taky.No to by byl gĺ kdyby Adélce narostl pindík ![]()
ahojte kuličky ![]()
tak já mám po kontrole, prcek je v pořádku, jestli pindík upadl nevím, protože kuba je děsnej stydlín a prostě to co má mezi nožkama dneska neukázal, tak snad tam pořád drží
říká se že ten dr co nám to řekl se neplete
jinak mám CS1 a lehčí zánět, prý pozůstatek po té chřipce, dostala sem nějaký bobule na zavádění
ale jinak je kuba v pořádku, srdíčko pravidelné, roste jak má, jen mi ho dr ani neměří ani neváží, to mě trochu mrzí
no možná jí příště požádám. jo a dneska sem hlásila na kontrole 5 kilo nahoře, navážila jsem teda asi 4,7 navrch, tak jsem si udělala trochu zásobu pro příště no ![]()
medu daší kontrolu mi prosím písni na 18.11.
spaní spím na bokobřiše pořád
když víc nalehnu na břicho tak se prcek asi vzteká, protože začne dloubat, ale má smůlu
na záda si lehám v klidu, ale nespím tak, protože to neumím. nedělá mi větší problém ani si lehnout na břicho, on se prcek schová kamsi dozadu a je v poho, ale to dělám jen tak občas ze srandy když ho chci pozlobit, neležím tak dýl jak minutku.