Poradna duly
Jana Čurdová
mae moc pěkná výzdoba i zavinka ![]()
jo já jsem ještě dneska koupila prací prášek a asi začnu kubovi prát, dokud svítí sluníčko, ať to ůže schnout venku, líp to pak voní. Váhala jsem jakej koupit, ale přijde mi že všechny ty Batole apod prášky budou takový naprd co se prací síly týče, tak jsem nakonec koupila Persil sensitive, tam píšou že je taky dermatologicky testovanej, navíc peru v dešťový vodě, takže se i líp vymáchá než ve vodě z vodovodu, tak to snad bude v pohodě ![]()
Peti: Gratuluji ke ko, dobře že Kubík je ok…Hlavně ten zánět vyléčete pořádně.....
Já teda budu kupovat prací prášek pro miminka. Ještě ale nevím jakej…Buď Lovelu nebo tady v drogerce mají nějakej…tak se uvidí…
Peťul, gratulka ke kontrole. Tak říkáš, že Kubík je stydlín, jo? Jen aby z něj nebyl ďáblík, až vyleze
.
Daisy, já mám tu Lovelu, je dobrá…
Mae, ty jsi šikovná, ta výzdoba je moc hezká. ![]()
A zavinovačka také, já mám tu samou, akorát zelenkavou.
Peti, gratuluji ke kontrole. Dobře, že přišel na ten zánět, pořádně to vyléčíš a bude to v pohodě.
Právě dneska prcek docela intenzivně kope i přes den, tak jsem si vyhrnula svetr a je normálně i vidět, jak se mi to břicho při tom kopanci vyboulí , je to sranda
.
tak sem prave povesila svou prvni pracku pidioblecku
prislo mi to strasne komicky a vesi se to strasne spatne, spotreba kolicku je obrovska
doufam ze to stihne uschnout nez zapadne slunicko, ale myslim ze jo ![]()
Ahojky,tak jsem tu ![]()
PETI:tak už přece pereš?Já už mám od mamky převezené věcičky 2týdny a ještě jsem se do toho nedala…taky jsem koupila Lovelu…a pak to jen vyžehlíš a šupneš do komodky a máš to připravené?
Budeš prát i ostatní jako deky,povlečení atd už teď? Já asi příští týden,nebo v pátek…
SAMMY:zítra budu na tebe myslet na ten test…pak musíš poreferovat,hm?! já si dneska byla pro výsledky krve toho cukru a vyšlo mi 3,7 sestra mi říkala, že to mám v pohodě,že je hranice 5..takže snad bude i ten test OK!
VLADI:je to sranda pozorovat to ťuknutí na kůži,vi´d? Taky se někdx koukám
Ale dneska kopkájen málo,asi je lenoška,vždy když něco pojím nebo lehnu na záda ![]()
DAISY:no pokud Adélce vyroste pindík,tak mám pár věcí na prd,ale zase to nechám buď pro druhé a budu si říkat,že to třeba bude pak holka,nebo když se někomu narodí holčička,mám dárek…takže asi tak,ale snad se doktor nesekl
uvidím,zkusím se zeptat na KO,zda to u mé mudr nejde vidět taky,nebo hold až v 30tt na tom velkém ultrazvuku
![]()
mae no jen tu jednu pracku sem vyprala. jojo pak to vyzehlim a soupnu do skrinky a hotovo
dalsi varku budu prat az zas budu doma a bude svitit slunicko no a kdyz nebude uz svitit, tak az nekdy koncem listopadu.
Holky!
Já budu prát až na začátku prosince, nejdřív si musíme přivézt komodu a věcičky od mamky a pak můžu prát ![]()
Jinak jdu řídit, R. usnul, tak ho musím jít vzbudit, nebo se nikam nedostanem…
Minulý týden jsem neřídila vůbec tak dnes je to náhrada. pak zas v Pátek, to jedem na Polom.Na víkend možná aj prodloužený.Jsem říkala že musím minimálně jedenkrát týdně řídit, abych pak mohla s mimíkem jezdit po doktorech…
Tak se opatrujte, nahlídnu večer nebo zítra.papa
Uf, tak jsem makala na zahrádce, zlikvidovala surfínky z truhlíků, umyla okna do zahrady, upekla perník a mám dost ![]()
Sammy , aha, tak to js špatně pochopila, to já na těhu kalhotech žádný regulovaní nemám
Jinak 3 až 4kg je dobrý, já js nabrala 3kg a to jsi o měsíc těhotnější
Na zítra držím pěsti!
Befi , hoď sem odkaz na tu postýlku a komodu, ať se pokochám ![]()
Miruš , díky za mail, osušky jsou hezký … ještě js tam nepsala, můžu se nejdřív zeptat, na kolik přijde jedna?
Jo a ten kojící polštář - ty ho budeš pořizovat? Já si pořád nejsem jistá, jestli je potřeba
jinak já si teď na spaní podkládám nohu polštářkem, to js zapomněla napsat
Jo a výzdobička bezva a zavinovačka je sladká! A paráda, že ti ta krev vyšla v normě, gratulka!
Peti , tak zánět?
ještě, že ti na to dr. přišla, viď? Mě vyšetřuje jen pohmatem, tak by na to snad ani nepřišel. A jinak gratulka ke kontrole, je bezva, že je kubík v pořádku a hezky roste! ![]()
Daisy , jestli budeš kupovat tu lovelu, tak má být od 24.10. v akci v tetě ![]()
Vladi , je možný, že tě mrňousek takhle kope!
![]()
Jdu na ten perník ![]()
Čauky,
Miruš - nádherná výzdoba ![]()
K tomu prášku na praní - já jsem měla Lovelu a myslím že na mimi je to nejlepší.Nevoní,ale to je dobře protože aspoň nedráždí.Persil sensitive je lepší pro větší dítko řekla bych tak od půl roku,krásně voní a pere líp jak Lovela a to bude potřeba když začneme s příkrmama.Dokud jsou fleky jen od mlíka tak bych brala Lovelu nebo jiný dětský prášek bez vůně.
Toť můj názor a zkušenosti. ![]()
jsem tu na skok…
Medu:děkuji tak já si pro ní pak skáknu do tety…
R dnes aktualizoval stránky, konečně… http://www.falconmeadow.eu/…ky/ramy.html
MEDULI:můžeš se zeptat
jedna mě vyšla na 150kč,protože jsem si objednávala tři a platila jsem 450kč(je to už i s poštovným)ješzě jsem si tam objednávala i barevné prostěradla froté do postýlky(česká výroba)má různé barvy a to vyšlo 120kč,prostě jsem od ní brala dost věcí,protože to má hezké a levné oproti obchodům…tak je to na tobě ![]()
Kojo polštář,myslela jsem,že ho využujuke spaní,že budu obklopena měkkým velkým polštářkem(dobře se ten had drží) a pak i na mimčo ho na to položit…ale stále taky přemýšlím,potom budeme mít léhátko(jak je to houpací) tak bude mimísek v něm,když třeba budu vařit,nebo tak…
Jdu chrnět,tak i vám sladké sníčky ![]()
Dobré ráno,
chci se zeptat těch co trpíte na zácpu - pro co si mám dojít do lékárny? běžná strava,ovoce,kompoty atd.mě vůbec nepomáhaj,a už od soboty jsem nebyla ![]()
Od včera mě tlačí žaludek až pomalu u krku a nějak se to už nedá rozdejchat ![]()
dobré ranko ![]()
bef bohužel neporadím, u mě se to tak nějak vždycky samo rozchodí, ale myslím že v lékárně ti poraděj …
Dobré ránko,
Meduňko, takhle silně kope prcek teprve od včerejška. Jen si počkej a uvidíš, že i tobe bude za pár týdnů bříško nadskakovat. ![]()
V neděli se zajedu podívat na Mělník do EVY, mají slevy na Hugies plenky, balík za 199,–. Tak už nějaké nakoupím, aby jsme pak měli zásobu. A mrknu se tam rovnou na nějaký prášek na praní. ![]()