Poradna duly
Jana Čurdová
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 27.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO ???.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO 21.10.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Ahojky!Katy už jsem reágovala na tenhle příspěvek ve snažilkách.je to síla, to ti povím…
Ahojky medu:Hele kde je u vás těhu móda?Budu brzy potřebovat nové těhu kalhoty…díkas. nebo je lepší v Hradci? A kdyžtak kde?
Kati, tak to je tedy síla. Hlavně, že se Vám nic vážného nestalo a nakonec jste dobře dorazili tam i zpět. Ale je to mazec. Toho, kdo se napije a pak sedá za volant bych pověsila za kule do průvanu ![]()
Hezké ránko ![]()
Holky, děkuju Vám za info o těch pohybech!! ![]()
Katy , vítám tě po dovče!!
s tou bouračkou mě to teda mrzí, to je pech
, ale hlavně, že to nedopadlo ještě hůř !!! A moc přeju, aby si manža našel co nejdřív práci …uvidíš, brzy se všechno v dobrý obrátí!!!
Petu , tak js včera zkoušela ten tvůj trik s pupíkem
no a nic
ale je pravda, že je možná už trošku mám, ale spíš nepoznám, že je to ono, nevím
![]()
Befi , Mě se zase líbí bílá postýlka
Já mám bílou ložnici, obě postýlky a vlastně i dveře po celém domku. Jakou jsi nakonec vybrala?
a ještě js zvědavá, jakou barvu Janéčka máš vybranou? ![]()
Mischni , domeček je nádhernej, jako z pohádky, koukám, že máte taky řadovku, teda aspoň z jedné strany …máte takový pohodný typ domečku
Já js teda zvolila žlutou fasádu a hnědá okna, působí to na mě pozitivně, ale vevnitř mám spíš pastelové barvy …fakt to máte hezký!
Miruš , motýlí ťuknutí necítím vůbec, jen občas mě kousek pod pupíkem jakoby dloubne, možná je to opravdu ono, ale jistá si nejsem. A Fusak je hezoučkej ! ![]()
Sammy , tak to jsi měla celý víkend co dělat, viď. Já měla vždycky ráda něděli bez návštěv, když js v pondělí musela do práce, hezky jsi to zvládla!
Ty Sleep n´Play mám taky jedny, o těch js taky slyšela, že jsou obyč, tak já nevím, říkají o snad o všech, krom těch nejdražších
prostě si to vyzkoušíme a uvidíme ![]()
Daisy , u nás nic takového není, takže jedině Hradec … nějaké krámky tam určitě jsou po městě (zkus je najít na netu) a ve Futuru bych to zkusila v C&A ![]()
Medu:Díky.
Tak jsem te´d volala do porodnice do Náchoda a objednala jsem se 2.12. na předporodní kurz.Je to jednorázový a stojí to 300kč.A když ten kurz absolvuješ tak pak má i tatínek menší poplatek když jde k porodu.Normálně to je 400KČ a když máš kurz tak 200. Ještě tam je kurz o péči o novorozence.Tak tam někdy taky zavolám a podle ceny se uvidí jestli tam půjdu ale nejspíš jo…Ten asi bude taky jednorázovej…Doufám že se malá nerozhodne přijít na svět koncem listopadu, to by mě šmejklo!
Holky diky ![]()
Ted uz to beru v klidu ale teda ten sok byl hnus, manza ridil Adik spal v zadu a ja v predu nastesti vsichni jsme meli pas , to my mivame nastesti vzdy, byla jeste tma a najednou jak by nas nakopl tryskas a uz jsme se tocili, sejmuli jsme osvetlovaci sloup a aby toho nebylo malo tak na krajnici stal kamion tak jsme narazili jeste do neho. Prvni co bylo tak jestli jsme vsichni zivi, manza vyletel a zacal mu nadavat, vsude plno nasich veci pac jak jsme se tocili tak nam plno veci vyletelo z auta, vezli jsme spoustu veci znamym co si nemuzou vzit do letadla, napr. mikrovlnku
haha ta prezila, atd. laptop mi prinesl nejaky clovek co zastavil pac vypadl na dalnici
no proste mazec, sanitka tam byla za chvili i policajti, jenze dalsi sranda vsichni mluvili francouzky hihi takze ani slovo jsme nerozumeli, pak jeden policajt a v nemocnici jeden doktor trochu mluvili anglicky, ale pak v te odtahovce nikdo a to byl mazec, asi hodinu jsme provolala do anglie na pojistovnu a vite co?? pac jsme byli v zahranici tak to spada do cizineckeho oddeleni a to je otevreno od PO do PA a byla sobota rano , no na zabiti, tak jsem jim udelala scenu pres telefon tak mi poradili ze si mame vzit hotel a v pondeli zavolat ze to pak proplati, tak jsem se nasrala a volala sestrene at pro nas prijede, tak bobek jela z nemecka 6 hodin nas vyzvednout nekde v restauraci na dalnici v Belgii
tak jsme byli u ni dve noci a pak nas vezla na Sumavu a tam nas vyzvedl kamos z Trince, Tak jsme cestovali s kupou veci
no proste kdo nevidel neuveri, ted to musime vsechno vyridit zajit jeste k dr aby jsme neco dostali od pojistovny, tak jsem zvedava kolik dostanem pac si musime koupit nove auto, jeste ze mame jeste golfika pac nevim jak bych jezdila do prace. No a jeste budeme behat po pracaku aby manza dostel nejake prachy pac musime platit hypoteku a to z meho platu asi moc nepujde. Ale uz mame neco v planu takze zase jsme se postavuili na nohy i kdyz to bude velka drina nez se z toho dostaneme. Ale hlavni je ze zijeme a nic nam neni to bylo fakt stesti ![]()
Medu: no,mě se bílá barva taky celkem líbí ![]()
akorát mám ted dilema,páč kamarádky designerky mi radily co nejméně zdobnou,aby se nám to hodilo i k manželské posteli…
A já mám samozřejmě vybraný samý vyšperkovaný ![]()
Kočárek - barvy mám pořád velké dilema
,rozhoduju se mezi Urban,Noir a Etna (Jané)
ahoj holky tak sem vás konečně nějak překousala, no 4dny tu nebýt a já už sem jen přeskakovala,takže polovinu věcí nevím a tu druhou sem zapoměla.
Katy vím jaký to je mít bouračku no síla, hlavě že se vám nic nestalo. Ale znám ten děsnej pocit kdy chvilku sedíš a říkáš si a teď se nic nestalo jedeme dál, než to člověku dojde.
Holky teď už nevím kdo si vybíral kočárek tak z těch barev bych brala ten 3 do modra a co se týče těch postýlek tak já sem spíš pro přirozený dřevo, takže tu druhou.
Jinak holky dovča byla fajn, hlavně to že sme byli spolu s manžem, jinak hotel měl jistý mouchy ale to sme překously, za ty prachy ![]()
Aspoň sme si řekli že sme ušetřili a teď se rozšoupneme s mimoušem.Jo a taky sme tu dovču pojali jako malinkou oslavičku 20tt utz že bylo všechno v pořádku.
Taky je u vás tak krásně? u nás jo a tak peru oblečení a opoledne si asi zajedu do Ivančic kouknot na nějaký látky a chci ušít prďousovy potah do košu co bude mit na začátku a k tomu i povlečení.
Jinak mám taky další úlovky pro prďousa a tak jak to upravím tak vám to sem šoupnu ![]()
Kati a už se manžovi rýdeuje nějaká práce? To máš pravdu, že když se se.e, tak se se.e. Tak přeji, ať se brzy na ty nohy postavíte a co nejbezbolestněji.
No a to cestování, ještěže máte po republice tolik známých
.,
Ilčo, hlavně, že jste si s manžou užili a jste odpočatí. A teď vesele na nákupy pro prcka ![]()
No vesele do nákupů, no byli sme v neděli nakupovat a já myslela že manže na místě zabiju za ten výraz v obličeji to by mě i dali milost. Ale jinak mi už ráno v 8 psal jak se mu po nás stýská jak si na nás zvykl ![]()
konečne mám pověšenou jednu pračku a teď peru další. a konečně mám klid upravit ty fotky.
Jo a holky už víme co budeme mít, ale mám zakázáno od manže to komukoliv říct, ale hlavně že on řekl dr že to chce vědět, já pak jen přikívla. Jo jinak v náznaku dorovnáváme skóre ![]()
No tak Ilčo, sem s tím
. To nám přeci neuděláš, že nás budeš takhle napínat, my to manžovi neřekneme
![]()
Ilčo: takže k vám nepřijde Mikuláš v prosinci,ale v březnu ![]()
gratuluju!!!!!