JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
20.10.08 10:03

**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif

ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 27.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)----------TP 4.3.2009---KO 6.11.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO ???.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO 21.10.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí

ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.10.08 10:03

Ahojky!Katy už jsem reágovala na tenhle příspěvek ve snažilkách.je to síla, to ti povím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.10.08 10:05

Ahojky medu:Hele kde je u vás těhu móda?Budu brzy potřebovat nové těhu kalhoty…díkas. nebo je lepší v Hradci? A kdyžtak kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.10.08 10:13

Kati, tak to je tedy síla. Hlavně, že se Vám nic vážného nestalo a nakonec jste dobře dorazili tam i zpět. Ale je to mazec. Toho, kdo se napije a pak sedá za volant bych pověsila za kule do průvanu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.10.08 10:15

Hezké ránko :wink:

Holky, děkuju Vám za info o těch pohybech!! :srdce:

Katy , vítám tě po dovče!! :wink: s tou bouračkou mě to teda mrzí, to je pech :? , ale hlavně, že to nedopadlo ještě hůř !!! A moc přeju, aby si manža našel co nejdřív práci …uvidíš, brzy se všechno v dobrý obrátí!!!
Petu , tak js včera zkoušela ten tvůj trik s pupíkem :lol: no a nic :D ale je pravda, že je možná už trošku mám, ale spíš nepoznám, že je to ono, nevím :roll: :)
Befi , Mě se zase líbí bílá postýlka :wink: Já mám bílou ložnici, obě postýlky a vlastně i dveře po celém domku. Jakou jsi nakonec vybrala?
a ještě js zvědavá, jakou barvu Janéčka máš vybranou? :wink:
Mischni , domeček je nádhernej, jako z pohádky, koukám, že máte taky řadovku, teda aspoň z jedné strany …máte takový pohodný typ domečku :) Já js teda zvolila žlutou fasádu a hnědá okna, působí to na mě pozitivně, ale vevnitř mám spíš pastelové barvy …fakt to máte hezký!
Miruš , motýlí ťuknutí necítím vůbec, jen občas mě kousek pod pupíkem jakoby dloubne, možná je to opravdu ono, ale jistá si nejsem. A Fusak je hezoučkej ! :wink:
Sammy , tak to jsi měla celý víkend co dělat, viď. Já měla vždycky ráda něděli bez návštěv, když js v pondělí musela do práce, hezky jsi to zvládla! :wink: Ty Sleep n´Play mám taky jedny, o těch js taky slyšela, že jsou obyč, tak já nevím, říkají o snad o všech, krom těch nejdražších :roll: prostě si to vyzkoušíme a uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.10.08 10:19

Daisy , u nás nic takového není, takže jedině Hradec … nějaké krámky tam určitě jsou po městě (zkus je najít na netu) a ve Futuru bych to zkusila v C&A :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.10.08 10:40

Medu:Díky.
Tak jsem te´d volala do porodnice do Náchoda a objednala jsem se 2.12. na předporodní kurz.Je to jednorázový a stojí to 300kč.A když ten kurz absolvuješ tak pak má i tatínek menší poplatek když jde k porodu.Normálně to je 400KČ a když máš kurz tak 200. Ještě tam je kurz o péči o novorozence.Tak tam někdy taky zavolám a podle ceny se uvidí jestli tam půjdu ale nejspíš jo…Ten asi bude taky jednorázovej…Doufám že se malá nerozhodne přijít na svět koncem listopadu, to by mě šmejklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
20.10.08 10:45

Holky diky :wink:
Ted uz to beru v klidu ale teda ten sok byl hnus, manza ridil Adik spal v zadu a ja v predu nastesti vsichni jsme meli pas , to my mivame nastesti vzdy, byla jeste tma a najednou jak by nas nakopl tryskas a uz jsme se tocili, sejmuli jsme osvetlovaci sloup a aby toho nebylo malo tak na krajnici stal kamion tak jsme narazili jeste do neho. Prvni co bylo tak jestli jsme vsichni zivi, manza vyletel a zacal mu nadavat, vsude plno nasich veci pac jak jsme se tocili tak nam plno veci vyletelo z auta, vezli jsme spoustu veci znamym co si nemuzou vzit do letadla, napr. mikrovlnku :lol: haha ta prezila, atd. laptop mi prinesl nejaky clovek co zastavil pac vypadl na dalnici 8O no proste mazec, sanitka tam byla za chvili i policajti, jenze dalsi sranda vsichni mluvili francouzky hihi takze ani slovo jsme nerozumeli, pak jeden policajt a v nemocnici jeden doktor trochu mluvili anglicky, ale pak v te odtahovce nikdo a to byl mazec, asi hodinu jsme provolala do anglie na pojistovnu a vite co?? pac jsme byli v zahranici tak to spada do cizineckeho oddeleni a to je otevreno od PO do PA a byla sobota rano , no na zabiti, tak jsem jim udelala scenu pres telefon tak mi poradili ze si mame vzit hotel a v pondeli zavolat ze to pak proplati, tak jsem se nasrala a volala sestrene at pro nas prijede, tak bobek jela z nemecka 6 hodin nas vyzvednout nekde v restauraci na dalnici v Belgii :lol: tak jsme byli u ni dve noci a pak nas vezla na Sumavu a tam nas vyzvedl kamos z Trince, Tak jsme cestovali s kupou veci :lol: no proste kdo nevidel neuveri, ted to musime vsechno vyridit zajit jeste k dr aby jsme neco dostali od pojistovny, tak jsem zvedava kolik dostanem pac si musime koupit nove auto, jeste ze mame jeste golfika pac nevim jak bych jezdila do prace. No a jeste budeme behat po pracaku aby manza dostel nejake prachy pac musime platit hypoteku a to z meho platu asi moc nepujde. Ale uz mame neco v planu takze zase jsme se postavuili na nohy i kdyz to bude velka drina nez se z toho dostaneme. Ale hlavni je ze zijeme a nic nam neni to bylo fakt stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.10.08 11:02

Medu: no,mě se bílá barva taky celkem líbí :wink:
akorát mám ted dilema,páč kamarádky designerky mi radily co nejméně zdobnou,aby se nám to hodilo i k manželské posteli…
A já mám samozřejmě vybraný samý vyšperkovaný :lol:
Kočárek - barvy mám pořád velké dilema :roll: ,rozhoduju se mezi Urban,Noir a Etna (Jané)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.10.08 11:27

ahoj holky tak sem vás konečně nějak překousala, no 4dny tu nebýt a já už sem jen přeskakovala,takže polovinu věcí nevím a tu druhou sem zapoměla.
Katy vím jaký to je mít bouračku no síla, hlavě že se vám nic nestalo. Ale znám ten děsnej pocit kdy chvilku sedíš a říkáš si a teď se nic nestalo jedeme dál, než to člověku dojde.
Holky teď už nevím kdo si vybíral kočárek tak z těch barev bych brala ten 3 do modra a co se týče těch postýlek tak já sem spíš pro přirozený dřevo, takže tu druhou.
Jinak holky dovča byla fajn, hlavně to že sme byli spolu s manžem, jinak hotel měl jistý mouchy ale to sme překously, za ty prachy :)
Aspoň sme si řekli že sme ušetřili a teď se rozšoupneme s mimoušem.Jo a taky sme tu dovču pojali jako malinkou oslavičku 20tt utz že bylo všechno v pořádku.
Taky je u vás tak krásně? u nás jo a tak peru oblečení a opoledne si asi zajedu do Ivančic kouknot na nějaký látky a chci ušít prďousovy potah do košu co bude mit na začátku a k tomu i povlečení.
Jinak mám taky další úlovky pro prďousa a tak jak to upravím tak vám to sem šoupnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.10.08 11:45

Kati a už se manžovi rýdeuje nějaká práce? To máš pravdu, že když se se.e, tak se se.e. Tak přeji, ať se brzy na ty nohy postavíte a co nejbezbolestněji.
No a to cestování, ještěže máte po republice tolik známých :lol: .,

Ilčo, hlavně, že jste si s manžou užili a jste odpočatí. A teď vesele na nákupy pro prcka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.10.08 11:52

No vesele do nákupů, no byli sme v neděli nakupovat a já myslela že manže na místě zabiju za ten výraz v obličeji to by mě i dali milost. Ale jinak mi už ráno v 8 psal jak se mu po nás stýská jak si na nás zvykl :lol:
konečne mám pověšenou jednu pračku a teď peru další. a konečně mám klid upravit ty fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.10.08 11:56

Jo a holky už víme co budeme mít, ale mám zakázáno od manže to komukoliv říct, ale hlavně že on řekl dr že to chce vědět, já pak jen přikívla. Jo jinak v náznaku dorovnáváme skóre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.10.08 12:01

No tak Ilčo, sem s tím :wink: . To nám přeci neuděláš, že nás budeš takhle napínat, my to manžovi neřekneme :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.10.08 12:06

Ilčo: takže k vám nepřijde Mikuláš v prosinci,ale v březnu :wink:
gratuluju!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...