JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4239
17.10.08 21:35

Ještě nakukuju :lol: :lol: :lol: než to definitivně zabalím-musím udělat, to co jsem si předsevzala, jináč se mi bude špatně spát :oops: :lol:

Mischni hurááá-přežila :lol: ..jináč s tím vypouštěním-já se tak snažím-ale stejně odejde a já jsem vyšťavená, jak kdybych rubala někde v dole-ona ze mně vždycky vysaje všechnu energii.......a ta postýlka- po jejích dětech-50let stará 8O Ježíííš-to bude ještě ta s tou sítí, ne??? 8O :lol: A pupek je můj-no vypadám spíš na dvojčata, že jo??? :oops: :roll:

Befi gratulka ke kontrole…to sis pokoukala viď???A je to opravdu holčinka-koukám, že sis do podpisu přidala ještě Elišku-taky se mi líbila, ale ze všech stran zamítnuto :roll: A ty máš hořčík v tabletkách???To je lepší, než ten prášek, co psala Daisy…A prosímtě kolik ho bereš???Já mám chuť si o něj radši říct taky :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.10.08 21:39

Holky:jakto že jsou tablety lepší? mě to rozpuštěné ve vodě chutná…Vždy se těším na ráno a na večer až to budu pít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631

BEFI:tak aspoň máš zase větší jistotu a gratulka ke ko,je super,že je vše ok a magnezko si myslím,že bere hodně holek,tak je to ok…

DITTY:hele,neříkej,že je to tvůj pupínek,takový už veliký?Nemáš tam dva mimísky? :lol: ne,fakt,je takový už opravdu nepřehlédnutě těhulkovský…a přitom jsi hubeňoučká!!!

Holky,přeju kráásnou noc,už taky půjdu do pelíšku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805

Taaak…

odpoledne jsem byla na kontrole s hlasivkama a víte co????Ty uzlíky už tam nejsou jupíííííí,normálně zmizely. :roll: Jsem šťastná jak blecha.Mám přijít až po porodu.Ani nevíte jak se mi ulevilo. :D :D :D

Malvi - já bych si mimčo s Downovým syndromem nenechala

Ditto - jj to že budu mít asi kluka mi dnes řekl na UTZ amyslím že na té genetice mi to řeknou už určitě.
To už je fakt tvůj břichan?? :roll: Nemáš to vycpané??? :roll: Jestli je tvůj,tak ho máš bezkonkurenčně největší :lol: :lol: :lol: ,ale asi tě doháním :wink:

Befi - gratulace k úspěšné kontrole a holčičku trošku závidím :oops:

Miruš - pěknej domeček :potlesk:

Ad tchýně - nezávidím,já mám super tchýni,do ničeho nekecá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.10.08 21:43

JO,nakoupila jsem luxusní hadýrky,dnes jsem to ladila do hnědo-růžové a šedo-růžové :lol: zítra vyfotím :)
Ditto: magnesko mám brát 1× ráno a 1× večer. Jinak já bych teda radši rozpustné jak psala Daisy,už ted se děsím polykání těch bílých suchých tablet..brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.10.08 21:45

Holky vy jste se na noc nejak rozepsali?
Kačudko: To je dobře že jsou hlasivky ok!
Jdu se vyspršit a spát!Tak dobrou zítra nahlídnu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.10.08 21:58

bef - gratulka ke KO a potvrzené holčičce. To se ti to ladí oblečky, co? :wink: :lol:

Kacudko - super, že se ti hlasivky rozuzlovaly. Tak pěkně nekřičet, ,ať to tak zůstane.

malvi - tak mě napadlo: S tím Downem je to soukromý průzkum nebo ti něco hrozí? :roll: Doufám, že nee…

Embroš mě dnes zase zevnitř lechtal, bylo to srandovní.
Přeju všem dobrou noc, jdu taky chrnět, mám dost. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
18.10.08 08:02

Je to čistě průzkum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.10.08 08:22

Přeji hezké sobodtní dopoledne......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.10.08 11:14

Holky dneska je tady v dobrušce Burza dětského a dospělého zboží. (Levné oděvy)
Tak jsem neodolala a Jindřišce koupila pár věciček, vlastně 7 za 188KČ. jsou sice neutrální barvy ale pěkné.Odpo nafotím a dám vám se fotečku.
Je to tu dnes až do 17hodin.te´d si ohřívám obídek…Budu mít Pizzu, už na ní mám asi 14 dní chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
18.10.08 13:26

Přeju hezkou sobotu :) a posílám mé včerejší úlovky pro malou Elisabetku :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.10.08 14:29

BeF:moc pěkné…
Taky přikládám úlovky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.10.08 16:48

ahojte těhulajdy :)

ditto 8O 8O 8O hele vyndej z pod trika ten meloun a pak se nám vyfoť znovu jo? :lol: :lol: :lol: ne fakt, super bříško, ale teda byla jsem v šoku když jsem to uviděla :)

magnézko mám taky pilulky, mám brát 2× denně, ale doktorka řekla že kdyby to nestačilo můžu zvyšovat až na 6.

kočár dneska jsme byli obhlídnout a definitivně je vybrán quinny speedi, jen ještě nevim barvu - dám vám sem tři mezi kterýma se rozhoduju a poraďte pls.
http://www.malvik.cz/…mal/4269.jpg /> http://www.malvik.cz/…al/82008.jpg /> http://www.malvik.cz/…al/82009.jpg

oblečky nakoupili jste nááádherně :)

tak a zbytek zas už nevím, dneska je mi dost divně, asi mám extra nízkej tlak, ale zvládla sem posekat akorát půlku zahrady (naštěstí šla sekačka opravit) a mám dost :( ještě jsem zajela na jízdárnu kam jsem chodila, tak jsem si udělala výlet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.10.08 18:03

Pe´to mě se nejvíc líbý ten černomodrej…(nebo spíš Grafitovomodrej) Kočárek moc pěknej.Kamarádka ho má a říká že je to ten nejlepsí kočárek .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.10.08 18:17

Petí favorit je modrej!
zelenou nemusím.. a černá mi přijde v létě dost brutální! protože se asi hodně nahřeje.. jak přitahuje sluníčko!
a pak tam musí mit miminko jak v peci!!!
zdravím všechny jarňátka! doufám, že se daří co nejlépe!
mě berou žebra! ale jinak ok! jen toho mám docela dost! dnes jsem vařila pro 12 lidí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí