Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě nakukuju
než to definitivně zabalím-musím udělat, to co jsem si předsevzala, jináč se mi bude špatně spát
![]()
Mischni hurááá-přežila
..jináč s tím vypouštěním-já se tak snažím-ale stejně odejde a já jsem vyšťavená, jak kdybych rubala někde v dole-ona ze mně vždycky vysaje všechnu energii.......a ta postýlka- po jejích dětech-50let stará
Ježíííš-to bude ještě ta s tou sítí, ne???
A pupek je můj-no vypadám spíš na dvojčata, že jo???
![]()
Befi gratulka ke kontrole…to sis pokoukala viď???A je to opravdu holčinka-koukám, že sis do podpisu přidala ještě Elišku-taky se mi líbila, ale ze všech stran zamítnuto
A ty máš hořčík v tabletkách???To je lepší, než ten prášek, co psala Daisy…A prosímtě kolik ho bereš???Já mám chuť si o něj radši říct taky
![]()
Holky:jakto že jsou tablety lepší? mě to rozpuštěné ve vodě chutná…Vždy se těším na ráno a na večer až to budu pít ![]()
BEFI:tak aspoň máš zase větší jistotu a gratulka ke ko,je super,že je vše ok a magnezko si myslím,že bere hodně holek,tak je to ok…
DITTY:hele,neříkej,že je to tvůj pupínek,takový už veliký?Nemáš tam dva mimísky?
ne,fakt,je takový už opravdu nepřehlédnutě těhulkovský…a přitom jsi hubeňoučká!!!
Holky,přeju kráásnou noc,už taky půjdu do pelíšku. ![]()
Taaak…
odpoledne jsem byla na kontrole s hlasivkama a víte co????Ty uzlíky už tam nejsou jupíííííí,normálně zmizely.
Jsem šťastná jak blecha.Mám přijít až po porodu.Ani nevíte jak se mi ulevilo.
![]()
Malvi - já bych si mimčo s Downovým syndromem nenechala
Ditto - jj to že budu mít asi kluka mi dnes řekl na UTZ amyslím že na té genetice mi to řeknou už určitě.
To už je fakt tvůj břichan??
Nemáš to vycpané???
Jestli je tvůj,tak ho máš bezkonkurenčně největší
,ale asi tě doháním ![]()
Befi - gratulace k úspěšné kontrole a holčičku trošku závidím ![]()
Miruš - pěknej domeček ![]()
Ad tchýně - nezávidím,já mám super tchýni,do ničeho nekecá ![]()
JO,nakoupila jsem luxusní hadýrky,dnes jsem to ladila do hnědo-růžové a šedo-růžové
zítra vyfotím ![]()
Ditto: magnesko mám brát 1× ráno a 1× večer. Jinak já bych teda radši rozpustné jak psala Daisy,už ted se děsím polykání těch bílých suchých tablet..brr
Holky vy jste se na noc nejak rozepsali?
Kačudko: To je dobře že jsou hlasivky ok!
Jdu se vyspršit a spát!Tak dobrou zítra nahlídnu.papa
bef - gratulka ke KO a potvrzené holčičce. To se ti to ladí oblečky, co?
![]()
Kacudko - super, že se ti hlasivky rozuzlovaly. Tak pěkně nekřičet, ,ať to tak zůstane.
malvi - tak mě napadlo: S tím Downem je to soukromý průzkum nebo ti něco hrozí?
Doufám, že nee…
Embroš mě dnes zase zevnitř lechtal, bylo to srandovní.
Přeju všem dobrou noc, jdu taky chrnět, mám dost. ![]()
Holky dneska je tady v dobrušce Burza dětského a dospělého zboží. (Levné oděvy)
Tak jsem neodolala a Jindřišce koupila pár věciček, vlastně 7 za 188KČ. jsou sice neutrální barvy ale pěkné.Odpo nafotím a dám vám se fotečku.
Je to tu dnes až do 17hodin.te´d si ohřívám obídek…Budu mít Pizzu, už na ní mám asi 14 dní chuť.
Přeju hezkou sobotu
a posílám mé včerejší úlovky pro malou Elisabetku
ahojte těhulajdy ![]()
ditto
hele vyndej z pod trika ten meloun a pak se nám vyfoť znovu jo?
ne fakt, super bříško, ale teda byla jsem v šoku když jsem to uviděla ![]()
magnézko mám taky pilulky, mám brát 2× denně, ale doktorka řekla že kdyby to nestačilo můžu zvyšovat až na 6.
kočár dneska jsme byli obhlídnout a definitivně je vybrán quinny speedi, jen ještě nevim barvu - dám vám sem tři mezi kterýma se rozhoduju a poraďte pls.
http://www.malvik.cz/…mal/4269.jpg /> http://www.malvik.cz/…al/82008.jpg /> http://www.malvik.cz/…al/82009.jpg
oblečky nakoupili jste nááádherně ![]()
tak a zbytek zas už nevím, dneska je mi dost divně, asi mám extra nízkej tlak, ale zvládla sem posekat akorát půlku zahrady (naštěstí šla sekačka opravit) a mám dost
ještě jsem zajela na jízdárnu kam jsem chodila, tak jsem si udělala výlet ![]()
Pe´to mě se nejvíc líbý ten černomodrej…(nebo spíš Grafitovomodrej) Kočárek moc pěknej.Kamarádka ho má a říká že je to ten nejlepsí kočárek .....
Petí favorit je modrej!
zelenou nemusím.. a černá mi přijde v létě dost brutální! protože se asi hodně nahřeje.. jak přitahuje sluníčko!
a pak tam musí mit miminko jak v peci!!!
zdravím všechny jarňátka! doufám, že se daří co nejlépe!
mě berou žebra! ale jinak ok! jen toho mám docela dost! dnes jsem vařila pro 12 lidí!