Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky
tak dneska mám nás zbalený (jedeme po utz na ten prodouzenej víkend) no ještě se musím jít vykupat a nijak se mi nechce, no a v 1 razíme s manžěm k Baťovy, potřebuju boty, pak na ten utz, no sem zvědavá jestli to vydržíme si to nenechat říct a pak mažem do žďáru.
Sammy ani se ti nedivím že si napsala ten email, já taky nesnáším kuřáky a kór bordeláře.
Ilčo, víkend si pořádně užij a odpočiň si. No já bych byla určitě zvědavá na to pohlaví. Pokud to vydržíš, tak tedy klobouk dolů
.
Jinak mě kuřáci nevadí. Taky jsem kouřila. Ale já jim na pracoviště taky nechodím bafat, tak ať tady dají svatý klid oni mě ![]()
Ahojky!
Tak včera jsem šla R. naproti s tím že pojedem hned do Hradce.Jenže mu zbylo pár chlebíčků a zákusků tak jsme to ještě dovezli domu (zablokovali mu telefon a to ho den před tím platil
Tak mi nemoh zavolat)
No nejdřív jsme byly v Ascu, jestli tam nemaj levnější přebal.komodu než tu co máme vyhlídlou.No maj, ale je strašná, tak nic. Pak jsme byly v Hornbachu tam si R vybral k narozeninám bednu na nářadí a já si koupila koš na prádlo (konečně)pak jsme jeli do špáru, nakoupily papů a 4 kg špekáčků. Ta prodavačka mě pobavila Vyvalila oči a řekla 4 kg?
No a šli jsme pak ke kase a tam fronty. Tak jsem čekala u jedný a R se šel podívat zda jinde není menší fronta. Kousek stranou stála taková babka asi 60-65let. A když sem se zařadila do fronty tak se tam začala cpát a říkat tady stojím já tady stojím já A já na ní trochu naštvaným hlasem (ale bavila jsem se) Vždyť jste stála támhle, tak jak můžete stát tady…Já stojím tady, já jen uvolňovala místo těm co chodí…Houby čuměla po věcech..No nic..naštěstí R. přišel a šli jsme jinam, tam bylo lidí míň.
Pak jsme přijeli domu a asi od půl 9 do 11 jsme dělali utopence do dvou 5ti litrových sklenic.No a te´d se flákám dřív jak po dvanácté na nic nehrábnu.odpočívám u PC
Jinak jsem to včera zvládla v poho, břicho nebolelo ale nějak mě to zmohlo myslela jsem že u těch utopenců usnu. ![]()
Befi:já fusak kupovat nebudu, mám ho po sobě..A navíc mám vložnou tašku v kočárku…A budu kupovat závinku od emitexu…
Kačudko:Si myslím že se bavíte…Když jsem taková nešika…Tomu říkám kuchta buchta ![]()
Ahoj matky!
Teda tady je fakt dnes docela vymeteno… ![]()
Včera jsem padla za vlast a dnes se chystám vytřít a ve spolupráci s mými muži uklidit lehce barák, když bude zítrsa tas tchání vizitace…No a jestli budu mít ještě sílu, tak večer se pustím do žehlení. ![]()
Sammy - ty seš teda drsná.
Ale máš recht. Já jsem taky kouřila, ale i tak jsem nesnášela, aby mi někdo hulil pod nos. A ne tak teď!
Ilčo - hezký víkend. A to my jako budeme bez info z utz? ![]()
Daisy - jůůů, utopence můžu.
A takový báby miluju, ale většinou nemám sílu se hádat a pak mě štve, že ZASE vyhrály…
petro - no to je mazec, tebe se ta choroba nějak drží. Zvýšit přísum vit.Cééé. ![]()
Maee - tak úspěšnou ko a ještě úspěšnější průzkum trhu.
Ostatní zdravím!
uff tak jsem zpet z nakupu, dalo mi to nejak zabrat, velkej nakup jidla + nejaky hadriky
ale mam spoustu ulovku pro kubu, v tescu maj vyprodej, takze mam 2ks teplacku dohromady za 110, 5dilnou soupravicku - overal, bodycko s dlouhym, bryndak, cepicka, boticky za 100 Kč. a pak v jinym obchode super teply ponozticky a taky soupravu v ktery asi pojede z porodky, jsou to laclovy kalhoty a tricko s dlouhym - ty kalhoty jsou jak kdyz z teplakoviny a jeste podsity, takze teploucky a prijemny. libi se mi takovyhle vecicky vic nez klasicky dupajdy
a na to dam takovej chlupatej kabatek co uz mam doma dyl a kuba bude frajer
pak vam to vyfotim ![]()
Peti: odkud ty máš postýlku? taky z toho batoleshop,jak si dávala odkaz na povlečení?
Mě se tam jedna postýlka líbí - Hippo v barvě transparetní bílé (je to taková natřená bílá trochu s léty) a je i trochu houpací ![]()
http://www.batoleshop.cz/detail.php?…
takže chluby chlub - moje dnešní úlovky ![]()
tohle asi na cestu z porodky 
super teplý ponožtičky 2 ks za 79 Kč 
tepláčky 2ks za 110 Kč 
soupravička za 100 Kč - nejlepší je ten bryndák, ten nemá chybu

tak sice mi dneska chlap zakázal nakupovat hadýrky pro prcka, no ale řekněte, odolaly by jste jim? já teda ne ![]()
Peti, vůbec se Ti nedivím, že jsi neodolala
. Věcičky jsou úžasné
.
A pokud Ti manža DNES zakázal nakupovat, tak mu to ukaž zítra
![]()
Peti,a za kolik máš tu postýlku? mě se za 3.500,– zdá poměrně dost..asi budu muset slevit ![]()
a máš stahovací bočnici nebo to není potřeba?
bef postýlku mám se stahovací bočnicí a stála asi 5 tisíc. ale tu stahovací bočnici bych klidně oželela, jenže na tý postýlce prostě byla no …
sammmy no už jsem mu to práskla že jsem něco nakoupila ![]()
Petko ,tak to máš ještě dražší ![]()
já tu stahovací bočnici asi brát nebudu,ten polohovatelnej rošt mi přijde dostačující ![]()
Oblečky:ses teda vyřádila ![]()
Já to plánuju na zítra,jdu na kontrolu a velký UZ,tak potom mám slíbené od Toma nákupy,jupí,konečně ![]()
Jo,a vysledovala jsem si v různých obchodech nákup stejného kočárku - a ceny sice stejné,ale různé dárky navíc,v jednom obchodě na kraji Prahy dokonce dárky asi za 4.000,– (lehátko,fusak,letní zavinovačka do auta,kredit na 800kč na další nákup).takže se docela vyplatí prozkoumat nabídky obchodů ![]()
Peti:Věcičky!Móóc krásný.Taky bych neodolala…
Bef:Já myslím že stahovací bočnice je docela praktická, alž budeš mít rošt dolejc tak se nebudeš muset přehybat přez bočnici..tak si to ještě promysly…
já mám postýlku po mě a po ségře…Má nastavitelnej rošt do 3 poloh a stahovací bočnici…
Dneska jsem si natáhla záda mezi 12 a 13.A malá tam v bříšku dělala čurbes
Kopala, různě se přesouvala…tak jsem si vyhrnula tričko a pozorovala.U pupku se mi na jedné straně udělala boulička a trochu se přesunula a pak vykopla…Sem se nasmála.Co tam vyváděla ![]()
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 30.10.---0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 16.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ???..---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ????.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 4.11..---0 dětí / chlapeček Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ??..----1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 17.10.---0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO 30.10..---0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO ????.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ????.---?? dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO 16.10.---0 dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22)--------------TP 29.3.2009---KO 21.10.---0 dětí mischni (38 )----------------TP 30.3.2009---KO 24.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**