Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a Peťo:Zavinovačka je luxusní, myslím že na křtiny jak vyšitá ![]()
Daisy a co máš za troubu? jestli máš normální a máš tam možnost pečení horní spodní atd. tak si zkus pohrát stím, buďto to nech píct z obou stran nebo jen chvilku ze spoda a jinak z vruchu a no prostě je to o vyzkoušení trouby. To já mám debilní krám po tchýni je „horkovzdušná“ všechno mi vysuší a napaluje mi věci z jedné strany no na h… zlatá obyčejná Mora ![]()
Jo a Daisy že gratuluju tomu tvýmu k narozkám, taky máš doma „postaršího pána“
tomu mýmu bude 33 v dubnu. ![]()
No tahle tady Ilčo byla.je to mora.ze zhora musím dávat alobal aby se mi to nespálilo…A příště ze spoda to nechám jen chvilku…A uvidí se. A co ty stupně 150 nemám tam dát víc?Já totiž buchty v životě nepekla.Te´d to bylo podruhá…Zlaté vaření.To ty začátky byly v pohodě.Ale to pečení je teda u mě katastrofa…No chuťově dobrý ale spálený ![]()
Ilčo: Díky vyřídím.JJ mám, ale kolikrát mi nepřijde že mu je tolik…Občas řádí zastydlá puberta
Jinak já bych nemohla mít mladšího nebo stejně starého chlapa…To spíš klí´do ještě staršího než je R…Asi jsem divná ale nějak mě ty mladí kluci nesedí.
tak jsem zas u vás i s obídkem, dneska sem kubovi uvařila mexické fazole, ať se kluk učí jíst chilli
![]()
zavinka díky teda za schválení, jsem ráda že se vám líbí, já taky moc nejsem na tyhle načančaný věci, ale uznávám, že na křtiny to asi musí být. Jo a ten frak - to jsem se fakt zasmála ![]()
daisy tyjo tak já buchty peču většinou na 180 někdy i víc a nepřipalujou se mi. zkus je dát na pečící papír, na tom se mi nepodařilo spálit ještě nic. a koukám máš doma kořena stejně starýho jak já, ten můj bude mít 33 v prosinci, ale zastydlou pubertou taky občas trpí
teda a ty vydržíš tak dlouho chrnět? já šla dneska spát asi v 9 (zas chodím pravda brzo večer no), ale v půl jedný sem se vzbudila a byla sem prostě vyspaná
jinak pravidelně se v noci aspoň 2× budím a ráno kolem sedmý nejpozději vstávám i když nemusim ![]()
Tak vidím, že máme všechny doma starouše
. Petr měl v létě 35, ale jak píšete, zamrzlá puberta se objevuje stále
.
Daisy, já mám normální plyn. troubu Moru a dole ji mám vystlanou alobalem a peče už v pohodě.
Já jsem asi jediná,kdo má doma mlaďouse, o 3roky mladšího ![]()
Je to ted moderní,tak jdu s dobou
![]()
Holky děkuji za rady ohledně pečení buchet ![]()
Peti:Já včera šla spát asi ve 12 a nějak jsem nemohla usnout......tak asi i proto jsem spala tak dlouho.A v noci jsem se probouzela.Nějak nemám už tvrdý spánek jako dřív…
Bef:Kamarádka chodí s klukem o 4 a půl roku mladším…
No a R.spolužačka chodí s mím kamarádem co je stejně starej jako já.Takže ona je o 9 let starší (to je mazec) Ale když jim to vyhovuje tak proč ne.taky čekaj v únoru miminko…
Daisy nevím jaký máš těsto ale vzhledem k tomu že je to na plech tak asi bych to trochu víc vosolila (tak na tech 180-200) a máš ji předehřátou cím dýl pečeš tím víc se buchta vysušuje. Jinak bábovku taky peču kolem 180 a skoro hodinu a dobrej trik kdyz si nevíš rady jestli je to upečený tak vem špejli a píchni do toho pokud je těsto nalepený peč dál. jinak já vždycky začínám na víc a pak teplotu stahuju.
Jo a ti chlapy mám pocit že ať je jim kolik jim je tak sou to malí kluci a proto sem asi taky na starší aspoň na první pohled se chovaj jak chlapy.
Ste mě holky navnadili s pečením asi upeču muffyny.
Jo a dobry recepty sou tady http://www.mamincinyrecepty.cz/
Jojo mám předehřátou troubu.cca 30 minut. A špejlí sem do toho píchala, ale byla pořád nalepená tak jsem to dala na 200 a pak asi za 5 minut píchnu a pořád trochu nalepený. Tak to tam nechávám ještě pět minut a nejednou cítím jak se to připaluje, to vindám a píchnu a už se to nelepilo…Jinak jak dlouho to tam necháváte? A bábovku? Tu mám v merku asi příště.....Nebo budu dělat koláč s pudinkem a zakysanou smetanou. No já chtěla dělat rohlíčky s povidlama, ale skazily se mi kvysnice a to měli trvanlivost do 15.10. Nějak mi vyschly…Tak snad se to nějak naučím aby se mi to nepřipalovala. Minule to bylo jen trochu přichicený, dalo se to jíst a i mi to přichicený chutnalo ale teď to je ůplně černý!!!!To jsem ale kuchařka
![]()
Díky za rady
Daisy, mě se taky občas povede zespod buchty černota. Až to budeš krájet na talíř, tak to zespodu seřízni a nikdo nepozná, že byla černá. ![]()
Vladi:To jsem taky chtěla udělat, ale minele byla hrozněvysoká (mám totiž malej pekáč) Tak jsem to te´d dělala z poloviční dávky a pro změnu je zas dost nízká.A když to seříznu tak je to taková slina ![]()
hezký…slina
. Hmmm tak to neporadím, tak jen asi až to budete jíst, tak žičkou jen seškrábávat ten dobrý nepřipálený vršek.