Poradna duly
Jana Čurdová
Sammy tak to mi sice máme barák bo babičce ale koupelna je taky 2×2 a ložnice 4×4 takže žádnej zázrak, prostě to tam nějak musím dostat. Lítám po baráku s metrem a měřím a měřím
![]()
Ilčo:pupík pěkný…
Ppeti:však já jsem pěkná koulička mám to i v zadku a stehnech
Prostě kobliha jsem ![]()
Holky já měla dneska pěknej překlep na ledňátkach
přála jsem jim pěkný čaj (místo den)
No to jsem celá já ![]()
Mae jo mě by se taky líbil, jen kdyby když mě někdo potká a já řeknu že sem ve 20tt tak na mě zírají jak na blázna, no tak pak mám z toho depky ![]()
Daisy na co ty myslíš asi si měla po ránu chuť na čaj co. jo a udělal si mi chuť se zákuskama, ach jo no já si dneska udělam na obídek asi brokolici na masle a bude
Ilčo:to neřeš, někdo má nřicho malý, někdo velký…mě se stalo že mi v jeden den řekl jeden člověk to máš na svůj tt dost velký pupek a za půl hoďky jinej čllověk.Tak to máš bříško malinké
Tak to neřeš.však je to fuk hlavně že mimi je v pořádku ![]()
daisy ten tvuj preklep sem cetla a docela me pobavil
bylo to roztomily ![]()
jo holky a pupky nereste, me moje mamka taky rika ze ho mam moc velkej na to kolikatej sem tejden. ale co, vahu se snazim hlidat a kdyz pupek roste tak ho asi nemuzu zamackavat zpatky zejo ![]()
PETI:mamka říkala, že ho máš velký na to v kolikátém jsi?Vždy´t co by chtěla máš ho malinký a pěkný
FAKT!!!
Tak jdu vařit,dneska máme paprikovou máčku s kuřecím masem a knedlík…
Peťo to máš pravdu ale mě taklezou krkem tico si do huby nevidí a řeknou ti to naplno že se diví jak vypadáš, ale kašlu na ně, teda aspoň se snažím
Peti, tak malou za uši určitě věšet nebudu
.
Daisy, taky jsi mě pobavila
.
Ilčo, bříško máš krádsné a mě vůbec nepříjde veliké. Myslím, že jsem na tom o trošku hůř. A jak píše Peťka , nejde zamáčknout zpátky
.
Ilčo:K snídani jedině černej.Nejlépe pigičaj…Zaleju pitlíček a hned ho vyndám (takže je opravdu slabý)
Daisy tak to jo, já sem si dneska dala hodně slaboučký kafčo, hodně mlíka ale už sem je dlouho neměla a teď si dělám brokolicu na másle už se strasně na to těším. mňam mňam.
ahoj holky,
dneska vůbec nestíhám,moc práce,samý porady…
Jinak ty pupíky fakt neřešte,každá jsme originál
,mě zase každej říká,že mám malý,a je mi to líto ![]()
bef aha to mě vůbec nenapadlo že může být malí bříško líto, ale asi to bude díky tomu že na můj pupík poukazuje holka co je o 14dní předemnou a na ní není skoro nic vidět, jenže ona na rozdíl odemě je vysoká a může sportovat. Tak já to už řešit nebudu
dneska mě potěšila kamarádka co ve stejný době jako já měla o 3kg víc a po porodu byla jak lunt, tak mám radost
du se válet k telce. Mám¨na něco děsnou chuť, ach jo.
To asi na ty zákusky co si říkaly ty Daisy, lumpačko ![]()