Poradna duly
Jana Čurdová
Forinko ja diky tomu ze sem byla ve spitale a vecina veci mi nechutnala tak sem az od 15tt zacala nabirat a to uz ma nahore asi 5kg a vahy se ted bojim jak cert krize protoze mam pocit ze porad zeru
Ne,ne, mám pupíček
,už jsem přibrala kilo ![]()
A obávám se,že začnu pěkně nabírat,taky furt žeru,ale bohužel furt sladký -dneska třeba milku jogurtovou,ovocné čočky a 2kopečky zmrzliny.. a láduju se kilama hroznového vína.
Befy kilo paneboze, co ja bych za to dala ja uz mam asi 5 mozna 6 kg ale moc se mi nechce na vahu ![]()
No to ja jim skoro vsechno ale mam pocit ze moc, dneska sem mela mlecnou ryzi, rohlik se syrem a sunkou, pak na obidek smazeny kureci jatra bemabory a michanej salat, a pak sem zdlabla pul nohavice kynutyho strudlu s jabkama a ted sem snedla banan a uz bych si zase neco dala ale uz se snazim se krotit.
ale moc to nejde
Čauky,
vítám všechny nově příchozí ![]()
Holky vy jste všechny takové hubeňoučké,já vám tak závidím.Já jsem v minulém těhu přibrala 21 kg a 17 kg mi zůstalo takže vypadám už teď jako velryba.
Ale teď jsem zatím ještě nic nepřibrala(asi proto že mám takové zásoby
).
Hezký večer
Paaaa
Bef máš krásný malušký bříško…se nechci vidět jak budu ve 20tt vypadat já…
A děkuju za pochvalu trička, mám ho moc ráda, je strašně pohodlné..
Dobré ráno,
to zas byla mlha ráno,to je děs,kdo v tom má řídit ![]()
Včera jsem holky usínala s břichem napnutým jak špagát…měla jsem to tvrdnutí 3× a břicho už mám z toho pěkně namoženej pupík..
Dobré ráno, u nás je také pěkná mlha…
Já mám s usínáním poslední dobou docela problémy, dost mě bolí záda na jedné straně když ležím a nemůžu vůbec usnout.
Jinak mám hroznou radost, chtěla jsem si v ikee koupit přebalovák (jen jakoby podstavec na podložku) stojí 700,– a včera sem ho našla na bazaru na 250,– tak mi to udělalo radost.
Tak přeju hezký den…
Dobré ránko všem. Taky hlásím mlhavo.
Ahoj Jezinko, jakpak se vede? Je to lepší?
Vítám Forinku a Niky
a chválím všechny fotečky pupíků a domečku
.
Vy jste toho tedy za ten víkned nakecaly
. Kdo to má pak dočítat?
.
Dneska mizím z práce už v 9. Včera jsem měla výborný nápad dát si na večeř žampiony a celou noc mě z nich tak bolel žaludek, že jsem naspala sotva 3 hodiny. Takže jsem dnes jak mátoha, není mi dobře a mám nízký tlak. Musím to jít dospat. Už jsem volala Petrovi, ať mě vyzvedne
.
Dobré ranko ![]()
Teda člověk si dá jeden víkend pauzu od emimina a vy nakecáte tolik stránek ![]()
vítám všechny nově příchozí
a ostatní zdravím, protože jsem sice všechno dočetla, ale neudržela
![]()
jo a nějak to začíná všechno šíleně letět, vždyť já budu muset asi v listopadu začít prát mimivěcičky, v prosinci budu mít hoňku s vánocema a v lednu už to musim mít nachystaný, no ale listopad je za pár ![]()
Sammy ..jj lepší se to …ale je to bude boj na delší trať
jen odpočívej …
Peta ..ahojky …jak se daří?
jezi ahojky
no nic moc, pořád sem nevyhnala chřipajznu, navíc mi rýma vletěla do ucha, takže jsem na jednu stranu hluchá
co ty doma, už jste udobřený a máte vyřešený to stěhování?
Dobre ranko holky
Tak jsem cetal,ze dnesni noc nebyla nic moc,tak i ja se pridavam…Uz od patku se mi zdaji silene sny o porodu a detech
Dnes jsem se dokonce vzbudila a sahala jsem na postel,jestli neni mokra,–od plodovky,prooze mam divoky sny
a porad se budim ![]()
Koukala jsem na pupicky-moc hezky
taky vlozim svuj,dnesni foceny web.kamerou,takze kvalita silena,ale pupik je
16+2
Peta ..jj ty chřipajzny docela řádí …teď ji má Ondřej ..a moje těhu švagřice, co má 2.11. termín porodu s Natálkou
doma je docela pohoda ..moc se nevidíme ..a taky nic neřeším ..nějak nemám sil
Dobré ránko,
zdravím všechny nové příchozí a přeji pohodově těhotenství.
Tak jsem se dneska ráno objednala na 3D UTZ. Jedeme 08.11. do Ústí nad Labem. Tak jsem zvědavá, jak to tam budeme hledat, Ústí neznám. ![]()
Ale jinak doufám, že prcek bude s námi zítra spolupracovat a ukáže se nám… ![]()