JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
12.10.08 18:56

Forinko ja diky tomu ze sem byla ve spitale a vecina veci mi nechutnala tak sem az od 15tt zacala nabirat a to uz ma nahore asi 5kg a vahy se ted bojim jak cert krize protoze mam pocit ze porad zeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.10.08 19:04

Ne,ne, mám pupíček :wink: ,už jsem přibrala kilo :lol:
A obávám se,že začnu pěkně nabírat,taky furt žeru,ale bohužel furt sladký -dneska třeba milku jogurtovou,ovocné čočky a 2kopečky zmrzliny.. a láduju se kilama hroznového vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.10.08 19:17

Befy kilo paneboze, co ja bych za to dala ja uz mam asi 5 mozna 6 kg ale moc se mi nechce na vahu :roll:
No to ja jim skoro vsechno ale mam pocit ze moc, dneska sem mela mlecnou ryzi, rohlik se syrem a sunkou, pak na obidek smazeny kureci jatra bemabory a michanej salat, a pak sem zdlabla pul nohavice kynutyho strudlu s jabkama a ted sem snedla banan a uz bych si zase neco dala ale uz se snazim se krotit. :wink: ale moc to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.10.08 20:35

Čauky,

vítám všechny nově příchozí :-)

Holky vy jste všechny takové hubeňoučké,já vám tak závidím.Já jsem v minulém těhu přibrala 21 kg a 17 kg mi zůstalo takže vypadám už teď jako velryba. :oops: :roll: Ale teď jsem zatím ještě nic nepřibrala(asi proto že mám takové zásoby :wink: ).

Hezký večer

Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.10.08 21:27

Bef máš krásný malušký bříško…se nechci vidět jak budu ve 20tt vypadat já…
A děkuju za pochvalu trička, mám ho moc ráda, je strašně pohodlné..

• Citovat
  • Upravit
8647
13.10.08 07:15

Dobré ráno,
to zas byla mlha ráno,to je děs,kdo v tom má řídit :lol:
Včera jsem holky usínala s břichem napnutým jak špagát…měla jsem to tvrdnutí 3× a břicho už mám z toho pěkně namoženej pupík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
13.10.08 08:06

Dobré ráno, u nás je také pěkná mlha…
Já mám s usínáním poslední dobou docela problémy, dost mě bolí záda na jedné straně když ležím a nemůžu vůbec usnout.
Jinak mám hroznou radost, chtěla jsem si v ikee koupit přebalovák (jen jakoby podstavec na podložku) stojí 700,– a včera sem ho našla na bazaru na 250,– tak mi to udělalo radost.

Tak přeju hezký den…

• Citovat
  • Upravit
8853
13.10.08 08:09

Dobré ranko pupíčči … :wink: …nakukuji jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.10.08 08:19

Dobré ránko všem. Taky hlásím mlhavo.

Ahoj Jezinko, jakpak se vede? Je to lepší?

Vítám Forinku a Niky :wink: a chválím všechny fotečky pupíků a domečku :wink: .
Vy jste toho tedy za ten víkned nakecaly 8O :lol: . Kdo to má pak dočítat? :lol: .

Dneska mizím z práce už v 9. Včera jsem měla výborný nápad dát si na večeř žampiony a celou noc mě z nich tak bolel žaludek, že jsem naspala sotva 3 hodiny. Takže jsem dnes jak mátoha, není mi dobře a mám nízký tlak. Musím to jít dospat. Už jsem volala Petrovi, ať mě vyzvedne :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.10.08 08:25

Dobré ranko :)

Teda člověk si dá jeden víkend pauzu od emimina a vy nakecáte tolik stránek :lol:

vítám všechny nově příchozí

a ostatní zdravím, protože jsem sice všechno dočetla, ale neudržela :oops: :lol: :lol: :lol:

jo a nějak to začíná všechno šíleně letět, vždyť já budu muset asi v listopadu začít prát mimivěcičky, v prosinci budu mít hoňku s vánocema a v lednu už to musim mít nachystaný, no ale listopad je za pár 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
13.10.08 08:46

Sammy ..jj lepší se to …ale je to bude boj na delší trať
jen odpočívej …

Peta ..ahojky …jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.10.08 08:52

jezi ahojky :) no nic moc, pořád sem nevyhnala chřipajznu, navíc mi rýma vletěla do ucha, takže jsem na jednu stranu hluchá :lol: :lol: :lol: co ty doma, už jste udobřený a máte vyřešený to stěhování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
13.10.08 09:00

Dobre ranko holky
Tak jsem cetal,ze dnesni noc nebyla nic moc,tak i ja se pridavam…Uz od patku se mi zdaji silene sny o porodu a detech 8O Dnes jsem se dokonce vzbudila a sahala jsem na postel,jestli neni mokra,–od plodovky,prooze mam divoky sny :lol: a porad se budim :)
Koukala jsem na pupicky-moc hezky :) taky vlozim svuj,dnesni foceny web.kamerou,takze kvalita silena,ale pupik je :lol:  16+2

• Citovat
  • Upravit
8853
13.10.08 09:01

Peta ..jj ty chřipajzny docela řádí …teď ji má Ondřej ..a moje těhu švagřice, co má 2.11. termín porodu s Natálkou
doma je docela pohoda ..moc se nevidíme ..a taky nic neřeším ..nějak nemám sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
13.10.08 09:07

Dobré ránko,

zdravím všechny nové příchozí a přeji pohodově těhotenství.

Tak jsem se dneska ráno objednala na 3D UTZ. Jedeme 08.11. do Ústí nad Labem. Tak jsem zvědavá, jak to tam budeme hledat, Ústí neznám. :lol:

Ale jinak doufám, že prcek bude s námi zítra spolupracovat a ukáže se nám… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí