JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
12.10.08 16:29

Pelu ty si hubenoucka a pupik teda mas, to mam radost ze nejsem sama s takovym pupikem, jenze ja mam i ty erbegy :wink: :roll:
Medu (doufam ze se trefim, vzdycky kdyz doctu tak zapomenu ke komu to patri) mate uplne nadhernej baracek sevsim vsudy, zavidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.10.08 16:32

Pellu:Já mám Zemědělku :) Takže sousedi :lol:
Mojí sestře je taky 19 a je to pěkný střevo nedokážu si jí představit že by byla mamča. Ta studuje zdrávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
12.10.08 16:33

Medu
moc krasnej baracek a sladena zahradka s kytickama atd…jako z pohadky-zavidim :wink:

Nejake udaje do tabulky… :)
Tak Tp:29.3. KO:13.10 a Triplle testy 21.10. dekuji vek:22 a deti zadne-zatim :lol: :wink:

Jake mate pocasi holky?U nas je cely vikend krasne,dneska jsme byli na prochazce a neodolala jsem a dala jsem si zmrlinu :lol:

• Citovat
  • Upravit
11484
12.10.08 16:33

Pellu: Co se týče Duly, tak jsem o tom uvažovala.Ale nakonec jsem od toho ustoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.10.08 16:36

Niky:U nás je 10 stupňů a pod mrakem :(
Včera jsme byly v Plusu a koupily jsme si nanukáč.nevěděli jsme jakej.Moc na výběr tam neměli.tak jsme si vzali BioBio. čokoládový i vanilkový.Ten vanilkový je moc dobroučký.Mňáááám.Čekám až přijde R. jel na výlet. A pustíme se zas do nich.Mňám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
12.10.08 16:41

Daisy :lol: to je jako u nas ,taky mame ledove mnamky ,ale s tim rozdilem,ze ja na pritele necekam a pustim se do vseho sama :lol:
chudak-malej :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pellullinka
12.10.08 17:02

Daisy jak se jmenuje sestřenice? Mám tam pár kamarádek tak jen jestli jí třeba neznají…
Já jsem právě našla dulu tady z Tábora, tak k ní chci začít chodit do předporodního kurzu a pak uvidím…
No zemědělka je hned vedle nás…

• Citovat
  • Upravit
11484
12.10.08 17:04

Pellu: Moje sestra se jmenuje Monika Pavlišová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.10.08 17:16

Daisy - tvoje povlečení s medvídkama mě naprosto nadchlo. Hned jsem tu stránku prošmějdila a myslím, že se bude brzy objednávat… :lol:

Jinak u nás je celý den pod mrakem a mě bolí hlava jak střep… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.10.08 17:19

Ilco já bych trochu zvětšení prsou brala, nejsem na tom zase tak špatně, že bych neměla žádný, ale kdyby byly trochu větší tak bych se nezlobila…Jinak bříško roste hrozně rychle, až se sama divím, když sem byla těhotná poprvé tak sem v tom 17tt neměla žádné…

Daisy: To jméno mi nic neříká

• Citovat
  • Upravit
11484
12.10.08 17:23

Mischni:Že jo že je to nyny.Člověk ani neví jaký má vybrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.10.08 17:25

ahoj

ahoj, já vůbec nevím jak se dostat na ty jarňátka, pořád píšu příspěvky, ale nikde je nevidím, jak to mám udělat? Já jdu na kontrolu ve čtvrtek 16/10 po 5-ti týdnech, trochu se bojím, aby vše bylo ok, ale snad jo, dost lidí mě uklidňuje, pomáhá mi to, ale stát se mohlo za tu dobu cokoliv. To budu přesně 13+0, a pak začnem 14.tt, jsem najednu stranu ráda, že se nám vyhnulo vlastně mimoděložní a časný potrat, jen ten zaml.potrat je takovej moje strašidlo, na klas. potrat jsem vlastně ani nepomyslela, ale to zaml.těhu se mi honí hlavou, to jo. Holky taky se bojíte. A co těhu jak zvládáte? Mně je teď fajn, asi opravdu ten druhý trimestr je nejhezčí, už se těším na bříško, trošku bych řekla, že už ho mám ( i když je to možná špíček, ale je mi to jedno ), přibrala jsem 4 kg teď mám 58kg, tak si říkám, že do těch 70kg se chci nakonci vejít, do kalhot se nevejdu už, a hodně mi vadí těsný věci, radši te´d volný. Jinak prsa už nebolí, jsou jen citlivý bradavky a mívám výtok takový bílý, novolnosti už nemám, jo a pořád chodím na malou, ale fakt pořád, taky co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.10.08 17:30

Forinko:tak už tu jsi :lol: Ty se sem chceš k nám přidat, že? tak tě tu vítám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.10.08 17:42
Daisyzbopo píše:
Forinko:tak už tu jsi :lol: Ty se sem chceš k nám přidat, že? tak tě tu vítám :)

jo jo konečně, pořád tomu moc tady nerozumím, než se rozkoukám, chodím i na jiný diskuze a všude to mají jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.10.08 18:03

Fori:No pokud sem budeš chodit, tak brzy porozumíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie