Poradna duly
Jana Čurdová
Daisy , aha, takže už tam není
no á si jí pamatuju ještě když js jako malá jezdila k babičce za Dobrušku, chodily js tam na kakao
… tak ti nevím, kde to koupit, buď teda u nás na Rychtě nebo ještě zjistit, jestli u vás něco takového není …
Befi , taky js to nevěděla, ale psala js tam mail a napsali mi o té možnosti a taky o ceně 3d utz. Ty na něj půjdeš?
SZ mi nepřišla ![]()
Medu : no,já na 3D/4D určitě půjdu,protože mám zdarma v rámci těhotenské karty,kterou jsem si platila na začátku těhu - no,a musím mít něco pro babičky a dědy ![]()
Jen nevím,jaký je rozdíl mezi 3D a 4D??
Tak já mám dneska v koupelně chemickou laboratoř http://www.sirmi.ic.cz/smajl/579.gif
rozhodla jsem se, že na těch poděděných věcičkách pro kubu zkusím odstranit sem tam nějaký ten flíček který se tam vyskytl, tak jsem zvědavá čím to půjde dolů ![]()
A teď jsem byla pěšky v obchodě a koupila sem mimo jiné sůl do myčky a měla sem tu tašku pak pěkně těžkou a teď mě trochu bolí břicho, ale myslím to za chvilku přejde ![]()
Jinak tady je furt hnusně, asi se to dneska už nezlepší
A prej od středy hlásej už uplnej podzim, takže bude ještě hůř ![]()
befana…3D fotka 4D video … Jinak všechny zdravím po krásném víkendu
bef podle toho co jsem četla na netu, tak na 4D vidíš trojrozměrně miminko se i hýbat, zatímco na 3D ho vidíš jen jako na normálním UZ a pak když to dr v nějakym momentě stopne, tak se ti z toho vykreslí trojrozměrná fotka - takže 4D je určitě lepší ![]()
Befi , tak to je bezva, že to máš v ceně
já se upsala, taky tu máme 4D utz ..jo a už js se dovolala na to určení pohlaví a sestra mě objednala až na 27.10.
(k mému dr. jdu 24.10.), takže tam půjdu jen když to můj dr. neuvidí. Jo a taky to zdražili na 250,–, ale to není tak strašný.
Peti , tak ty jsi takovýhle alchimista?
a jakpak ti je, už líp?
Tady začíná svítit sluníčko. Jsem zvědavá, jak bude zítra. Manžel má dnes a zítra školení v Pze, tak se s ním zítra svezu ke kamarádce, která bydlí na okraji Phy, se těším. Má 6ti měsíční Kačenku, děsně roztomilou
prý mě jí nechá jí zabalit do zavinovačky atd., abych si to na ní ozkoušela
taky s sebou beru ten seznámek (výbavičku pro mimčo) připíšu si tam, co mi poradí, ať to mám ze dvou zdrojů ![]()
Medu:užij si zítra výlet
Že nám sem pak přihodíš co ti kamarádka poradila k výbavičce?
Jo a kde je u vás ta Rychta kdyžtak?
Medu:Tak te´d mi volal R. a prý zjistil kde se tady dají sehnat chlebíčky a zákusky. Tak jsem zvědavá.Mňám a teď mám chuť na chlebíček i na zákusek zároveň. ![]()
tak jsem zase tu, ten čtvrtek se mi blíží ( kontrola na 13.tt ), tak jsem taková jak na trní, ať už to je za mnou. Žádně problémy nejsou, tak snad to bude jedině v pořádku, jinak snad zešílím. Jsem utahaná jak pes,dneska jsem toho měla v práci hodně, pomalu se ani nezastavila. Holky jak si tam dám ten metřík jak je miminko staré, nemůžu to opět najít, díky
Ahoj holky, jen v letu, za chvíli čekám paní…
KO OK. Dítě roste jako z vody, čile se protahuje, srdíčko tluče, je to macek a zepředu vypadá jako E.T. Bohužel moc nespolupracovalo, takže foto nemám.
Krve mi vzali jak na transfuzi, výsledky budou buď příští pátek nebo až 3.11. neb se mezitím stěhují s ordinací.A pak už následuje žádanka na velký utz a velké nákupy!!!
mischni gratuluju ke kontrole ![]()
já za chvíli taky zase půjdu, nějak to všechno letí a přiznám se že od tý doby co prcek dost zběsile kope, tak už se tak netěším na kontroly jak dřív …
jo jinak teda flíčky všechny krásně pustili a to už byli zapraný, tak zatím mi nepřijde extra náročný vyprat miminkovskej bordel z oblečení - měla jsem na tom vanish oxi action … tak snad mi to tak dobře půjde dolů i až to budou kubovi blinkanečky apod ![]()
Mischni: Gratuluji ke ko…
Fori: neboj bude to ok.
Peti: A to jsi nejdřív namočila vlavoru s tím vanišem?A pak v pračce, či jak? Já mám taky nějaké oblečky pokecané a zaprané.Díkys
Dobré odpoledne. hlásím se mezi živými. Šípková Růženka je proti mě tedy slaboch
. Ale už je mi o 100% líp
.
Miri, ty mantinely do postýlky vypadají skvěle
.
Mischni, gratuluju ke KO, já pořád hledím, jak to všechno letí
.
Až budete mít fotečky z 3/4D, tak povině vložit
. Já se ještě pořád rozmýšlím, jestli jít, nebo nejít…
Všechny zdravím
daisy jen jsem to dala do umyvadla a tim vanishem posypala a nechala celý odpoledne působit
pak jsem to jen vymáchla v ruce, prát to budu v pračce až příští měsíc s tim zbytkem, teď jsem jen chtěla odstranit ty skvrny ![]()
sammmy fajn že je ti líp, jen pěkně odpočívej ![]()
Peti:díky…
Jo holky co máte mantinely..budete je prát?Nebo ty se neperou? Asi vám připadám jak blázen, ale já nevím ..... ![]()