JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
13.10.08 13:33

Daisy , aha, takže už tam není :roll: no á si jí pamatuju ještě když js jako malá jezdila k babičce za Dobrušku, chodily js tam na kakao :) … tak ti nevím, kde to koupit, buď teda u nás na Rychtě nebo ještě zjistit, jestli u vás něco takového není …
Befi , taky js to nevěděla, ale psala js tam mail a napsali mi o té možnosti a taky o ceně 3d utz. Ty na něj půjdeš?
SZ mi nepřišla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.10.08 14:28

Medu : no,já na 3D/4D určitě půjdu,protože mám zdarma v rámci těhotenské karty,kterou jsem si platila na začátku těhu - no,a musím mít něco pro babičky a dědy :wink:
Jen nevím,jaký je rozdíl mezi 3D a 4D??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.10.08 14:33

Tak já mám dneska v koupelně chemickou laboratoř http://www.sirmi.ic.cz/smajl/579.gif

rozhodla jsem se, že na těch poděděných věcičkách pro kubu zkusím odstranit sem tam nějaký ten flíček který se tam vyskytl, tak jsem zvědavá čím to půjde dolů :lol:

A teď jsem byla pěšky v obchodě a koupila sem mimo jiné sůl do myčky a měla sem tu tašku pak pěkně těžkou a teď mě trochu bolí břicho, ale myslím to za chvilku přejde :)

Jinak tady je furt hnusně, asi se to dneska už nezlepší :( A prej od středy hlásej už uplnej podzim, takže bude ještě hůř :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
13.10.08 14:33

befana…3D fotka 4D video … Jinak všechny zdravím po krásném víkendu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.10.08 14:34

bef podle toho co jsem četla na netu, tak na 4D vidíš trojrozměrně miminko se i hýbat, zatímco na 3D ho vidíš jen jako na normálním UZ a pak když to dr v nějakym momentě stopne, tak se ti z toho vykreslí trojrozměrná fotka - takže 4D je určitě lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
13.10.08 14:44

Befi , tak to je bezva, že to máš v ceně :wink: já se upsala, taky tu máme 4D utz ..jo a už js se dovolala na to určení pohlaví a sestra mě objednala až na 27.10. :? (k mému dr. jdu 24.10.), takže tam půjdu jen když to můj dr. neuvidí. Jo a taky to zdražili na 250,–, ale to není tak strašný.
Peti , tak ty jsi takovýhle alchimista? :lol: a jakpak ti je, už líp?

Tady začíná svítit sluníčko. Jsem zvědavá, jak bude zítra. Manžel má dnes a zítra školení v Pze, tak se s ním zítra svezu ke kamarádce, která bydlí na okraji Phy, se těším. Má 6ti měsíční Kačenku, děsně roztomilou :P prý mě jí nechá jí zabalit do zavinovačky atd., abych si to na ní ozkoušela :lol: taky s sebou beru ten seznámek (výbavičku pro mimčo) připíšu si tam, co mi poradí, ať to mám ze dvou zdrojů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.10.08 14:55

Medu:užij si zítra výlet :) Že nám sem pak přihodíš co ti kamarádka poradila k výbavičce? :wink: Jo a kde je u vás ta Rychta kdyžtak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.10.08 15:39

Medu:Tak te´d mi volal R. a prý zjistil kde se tady dají sehnat chlebíčky a zákusky. Tak jsem zvědavá.Mňám a teď mám chuť na chlebíček i na zákusek zároveň. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.10.08 15:39

ahojky

tak jsem zase tu, ten čtvrtek se mi blíží ( kontrola na 13.tt ), tak jsem taková jak na trní, ať už to je za mnou. Žádně problémy nejsou, tak snad to bude jedině v pořádku, jinak snad zešílím. Jsem utahaná jak pes,dneska jsem toho měla v práci hodně, pomalu se ani nezastavila. Holky jak si tam dám ten metřík jak je miminko staré, nemůžu to opět najít, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.10.08 15:59

Ahoj holky, jen v letu, za chvíli čekám paní…

KO OK. Dítě roste jako z vody, čile se protahuje, srdíčko tluče, je to macek a zepředu vypadá jako E.T. Bohužel moc nespolupracovalo, takže foto nemám.
Krve mi vzali jak na transfuzi, výsledky budou buď příští pátek nebo až 3.11. neb se mezitím stěhují s ordinací.A pak už následuje žádanka na velký utz a velké nákupy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.10.08 16:23

mischni gratuluju ke kontrole :)

já za chvíli taky zase půjdu, nějak to všechno letí a přiznám se že od tý doby co prcek dost zběsile kope, tak už se tak netěším na kontroly jak dřív …

jo jinak teda flíčky všechny krásně pustili a to už byli zapraný, tak zatím mi nepřijde extra náročný vyprat miminkovskej bordel z oblečení - měla jsem na tom vanish oxi action … tak snad mi to tak dobře půjde dolů i až to budou kubovi blinkanečky apod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.10.08 17:03

Mischni: Gratuluji ke ko…
Fori: neboj bude to ok.
Peti: A to jsi nejdřív namočila vlavoru s tím vanišem?A pak v pračce, či jak? Já mám taky nějaké oblečky pokecané a zaprané.Díkys

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.10.08 17:19

Dobré odpoledne. hlásím se mezi živými. Šípková Růženka je proti mě tedy slaboch :lol: . Ale už je mi o 100% líp :wink: .

Miri, ty mantinely do postýlky vypadají skvěle :D .

Mischni, gratuluju ke KO, já pořád hledím, jak to všechno letí 8O .

Až budete mít fotečky z 3/4D, tak povině vložit :wink: . Já se ještě pořád rozmýšlím, jestli jít, nebo nejít…

Všechny zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
13.10.08 17:39

daisy jen jsem to dala do umyvadla a tim vanishem posypala a nechala celý odpoledne působit :) pak jsem to jen vymáchla v ruce, prát to budu v pračce až příští měsíc s tim zbytkem, teď jsem jen chtěla odstranit ty skvrny :)

sammmy fajn že je ti líp, jen pěkně odpočívej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.10.08 20:31

Peti:díky…
Jo holky co máte mantinely..budete je prát?Nebo ty se neperou? Asi vám připadám jak blázen, ale já nevím ..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí