Poradna duly
Jana Čurdová
Čauky,
Daisy - já jsem mantinel po koupení neprala.Vyprala jsem ho až za čas a vevnitř se jakoby trochu zkroutí a zdrcne takže bych určitě neprala.Miminko ti je ocucávat nebude.A nebesa taky ne. ![]()
Mischni - gratulka ke KO. ![]()
Jsem si říkala že se asi zkroutí když to vyperu.Díky za radu
No aspoň si mimi bude už zvykat…nebude mít vše okolo vydezinfikované
Však ono mu to neubléží, že?
Ahojky holky, tak jsem tu ![]()
Odjela jsem v půl jedné a dojela v půl sedmé,stihla dvě kámošky,mamku,domluvit si na 20.10.nehty, na 22.kadeřnici(letí to,bude to 7týdnů co jsem tam byla a to se mi zdá jak kdybych tam byla teď)
Taky jsem si od mamky dovezla oblečky a věci co mám koupené a schovám sit to tady a říkala jsem si,že oblečky už vyperu a vyžehlím a pak jak bude komoda(přebalovák) tak už to dám tam…
Sice se to nezdá,ale šíííleně to letí,pak budou Vánoce a pak budem třeba tak unavené,že nebudem schopné dělat vše naráz…tak radšo postupně,co myslíte?! ![]()
MEĎULI:tak to máte veliký baráček,se tam hledáte,ne?!
ale máte to fakt krásně udržované a podle toho jak jsi posílala kousek obyváku(jak jsi fotila myslím dečku) tak se mi to zdálo takové moderní,pěkné,útulné/moderní jsem myslela to,že tam nemáte třeba staré skříně apod)
Tak to je super,že ti řeknou pohlaví a i videozáznam a jen 250kč..na to bych šla z fleku..ale nevím co nabízí tu u nás…ve středu jdu na KO,tak se doktorky poptám(ona to tam totiž mimo svou ordinaci dělá) velké ultrazvuky apod.takže bude vědět a taky kdyžtak bych se objednala ![]()
SAMMY:to je dobře,že je ti líp,měla by sis odpočinout víc,nebo se ti to bude vracet a zvolnit v práci,co?!
![]()
DAISY:jj,však za to mlžeš ty,že se to tu rozjelo,darebačko…objednání mantinelu a povlečení
ALe říkala jsem si,že tohle objednám,je pěkné a i levné a pak jedno ještě i s nebesama v obchodě,kde budem kupovat postýlku…stejmě nebesa budou cca tak do 8měsíců než se mimi bude zvedat a to by na sebe mohlo strhnout..tak pak nebesa sundám a dám tam jen mantinely…
PETI:tak už per všechno,cooo?
Neláká tě to?! Mě joo:)
jak si to myslela, že jak malý kope,že už se na KO netěšíš?!
MISCHNI:to je dobře,že KO je ok:) Gratulka!!!
Jinak všechny zdravím,jdu spát,tak papa zítra ![]()
Dobré ránko pupíci.
Dnes jsem první
?
S těmi mantinely jste mě tedy pěkně navnadily. Musím si taky něco objednat
.
Miri, já začnu prát v lednu. Teď, co jsem v práci se mi po odpoledni moc nechce, ale když už budu doma, tak bych se asi ukousala nudou. To bude teprve to pravé „hnízdění“
.
Bavili jste se tady o zácpě. Mě trápila od samého začátku, ale pak jsem si nakoupila džusy s vlákninou a musím říct, že od té doby je to mnohem lepší, takže doporučuju ![]()
Dobré ráno,
Mischni : gratuluju ke KO a přeju at jsou výsledky krve v pořádku! ![]()
Mirko: ty chodíš na nehty po 7týdnech? to bych já nedala..já chodím po 4,a už tak mám dlouhý drápy
Já jdu shodou okolností taky příští týden:na nehtíky,vlasy a ještě kosmetiku,to tam zas utratím majlant ![]()
ostatní zdravím ![]()
Dobré ranko dámy!
Tak u nás tradicně zataženo nízkou oblačností…no prostě hnus.Naštěstí jdu dnes odpol. slavit s holkama, tak ač na nealku, trochu se povyrazím.
A mám novinky ohledně Embrošova vybavení. Včera jsem byla u kámošky, které jsem cca před 10.ti lety dala po pubošovi postýlku kombi. Úžasná věc. Dělali to Slováci a je to normální polohovací postýlka, ale má ještě navíc přebalovací pult a postupem času se z ní dá udělat válenda a stolek zvlášt. Mě to tehdy strašně vyhovovalo a teď nemůžu nic takovýho sehnat a když, tak pod 10tis. to nejde. No a ona ji pak dala švagrové a ta se jí teď potřebuje zbavit - takže skončí zase u nás a bude ji mít Embroš!!! Hurááá!! Takže ruším přebalovací komodu a koupím jen nějakou na oblečky a budeme mít naši starou dobrou „kombinačku“!
ad mantinely - na té stránce určitě nakoupím,už mám vyhlídnutou podložku a jiný ptákoviny. S povlečením přemýšlím, že se pustím do šití. Kámoška, co před půlrokem rodila objevila obchod s dětskýma látkama a vypadalo to moc pěkně. A ušitý je to raz dva.
Jo a ty mantinely nejsou svlíkací? já myslela, že je to taky povlak… ![]()
Medu(myslím, žes ty ses ptala) - vevnitř baráku to máme zařízený od začátku v podstatě. My jsme na starý krámy, takže tu a tam něco podědíme nebo lítáme po bazarech a pak „restaurujeme“. Ale venku je to pořád napůl staveniště a už mě to leze krkem…ale jednou… ![]()
Ostatní zdravím!
Dobré ranko
dneska se mi teda nechtělo vstávat a vzbudila jsem se až teď
No jo, poslední spací den sem si musela užít, zítra jdu ráno na kontrolu a ve čtvrtek asi povalím už do práce …
daisy já budu prát i mantinel, mám na něm normálně napsáno že se může dokonce na 60 - navíc je po celé délce prošitej, takže si myslím že se nikde nezdrcne - ale přemýšlela jsem i o tom, že bych z něj udělala nějakej balíček aby to tam tak uplně nelítalo, no asi prostě tu pračku hodně narvu
![]()
mae to víže mě už láká prát, kor když sem teď byla doma a bylo pěkně že by se to dalo věšet venku, ale přijde mi to ještě děsně brzo. Navíc ještě nemám všechno koupený, mám tak půlku
Tak to tam pak nahážu naráz, oni ty pidivěcičky v tý pračce moc místa nezaberou
a s těma kontrolama sem to myslela tak, že předtím jsem na ně čekala jak na smilování, abych věděla že je prcek v pořádku, teď to vím i bez nich, takže bych na ně klidně nemusela chodit
stejně mi dr dělá jen takovej rychloultrazvuk kdy vidím velký kulový. A zrovna včera mi přišlo že to nějak letí, páč tam mám jít zas příští týden …
Ahojky!
včera jsem si psala s kamarádkou.Poslala jsem jí foto mantinelu a povlečení.tak psala že si od tud také obědnávala mantinel.Tak jsem se jí ptala jestli to prala.Tak prý vše!na 40 a i ho žehlila a nic se jí nesrazilo.Takže dobrý.Prý jí to přišlo tak za 14 dní.tak jsem zvědavá. Já volila tu platbu dobírkou.nerada totiž něco platím když to nemám…
Za chvilku jdu koupit ty zákusky a chlebíčky…
tak jsem se zas cvakla - takže ve 24+2 
nějak teď vesele tloustnu, za cvhíli se ani neunesu
a to je to focený ráno, večer ten pupek je asi 2× takovej. Nahoře mám stále cca 4 kila - tak šup šup jak jste na tom ostatní?
AHOJKY MAMINKY!!!
zdravím při ránku,mlhavém,ošklivém
![]()
Tak dneska mám volníčko a tak budu dávat do pořádku ty mimi věci,a´t to tu pouklízím(dovezla jsem si to už od mamky) a mám volný dník…
Zítra zubař a KO,ve čtvrtek doktor,v pátek krev…takže tak
![]()
Dneska mi psal bratránek,že se mu narodila dcerka Andrejka 3.20 a 48cm,s přítelkyní byl u porodu a rodila 6hodin…je celý hotový…no jo,chlapi,co preferují kluky a pak je to holka a můžou se zbláznit ![]()
DAISY:tak to je dobře,taky chci to povlečení a mantinely oprát,tedy vše pro mimčo,jak oblečky,prostěradla,deku,prostě všechno..sice mám vše z Českého obchodu,ale nkdy nevíš,kde se to válelo,nebo kolikrát to někdo měl v ruce,že?! Jsem na to zvědavá,jak to dorazí ![]()
SAMMY:a jak je dneska, už je to lepší?!Tak to ano,jak chodíš do práce,tak je míň času a ještě třeba ne ani nálada pak ještě dělat něco víc…
PETI:Brzo? To se ti zdá,za chvíli bude konec října,pak budou Vánoce a mimi může přijít dřív…taky jsem to chtěla nechat na konec listopadu,ale jsem doma,tak si to už budu pomalu chystat,ne v jeden den,však to trvá…věcičky prát můžu,máme velkou prádelnu,pověsím to tam, v té mlze by to ani neuschlo…a pak to stejně vyžehlené naskládám do sáčků a dám zatím do komody,co mám u postele prázdnou…než bude přebalovák…to pak dám do něj…Krááásný pupek,už je to ten pravý těhu…že ho míváš večer taky větší?I já…a 4kila?Nádhera,taky mám nahoře zatím ty 2-2,5,ale to se nám rozjede ![]()
BEFI:ne,myslela jsem po 7mi týdnech,že jdu k holiči,dávala jsem si před 7mi týdny poprvé v těhu barvu na vlasy a už to mám vyrostlé a i docela vymyté..přitom tahle barva mi vždy držela
a taky to chci nějak upravit,přijde mi,že mi teď vlasy rostou rychle,mám je pod ramena…
MISCHNI:tak to je super,že budeš mít vše v jednom,že nemusíš kupovat přebalovák a ke všemu se ti to líbí
určo pak pošli foto jak to vypadá:)
Peta ..krásný pupíček ..skoro jako já ..jenže ten muj to je 100 % špíček ![]()
jezi no však neboj, ono v tom mym je toho špíčku taky požehnaně
naštěstí na fotkách není všechno tak vidět ![]()
jezi no jestli se pres noc neprestehoval k manzelovi (pupek by na to mel taky) tak tam snad je no
neboj, taky tam budes za cas prcka mit, idealne k ondrovi nejakou princeznicku ne? ![]()