Poradna duly
Jana Čurdová
jezi tak snad bude všechno u vás OK, moc držím palce ![]()
holky vy máte ty pupíky takový malinký, to já jsem mezi váma jak megavorvaň ![]()
Dobré ranko dámy!
hlásím i u nás mlžno a nevlídno a za chvíli se jedem s Embrošem ukázat paní doktorce. Trochu se těším a trochu bojím.
Hlášení podám odpoledne, neb se budu stavovat ještě u kámoška a pak na velký nákup, jelikož po dobu mé nemoci jaksi vázlo zásobování…
![]()
Jezi - zdravím! ![]()
Vlaďko - tak jsem zvědavá, na ten tvůj 3D. Když prcek spolupracuje, tak je to supr.
Niky - taky dobrej pupek. Už je konečně poznat, že jsme těhotný a ne obézní…(teda aspoň já.
)
Sammy - no jo, ty to taky furt přecházíš. Koukej zalíst do pelechu a nevylízat aspoň tři dny!
ppetro - jo, taky se ta choroba táhne bez léků. Ale uši zatím dobrý…
befi - a už ses svěřila mudře s tím tvrdnutím?
kacudko - nezoufej, velryby jsme tu minimálně dvě. ![]()
Ostatní zdravím a pomalu jedu. ![]()
Ahojky!
U nás mlhavo, strašný…Vstávala jsem v půl 10. A jdu za chvilku koupit kočkám granulky(jsou to jen 2 kg) A nám rohlíčky k večeři a snídani)a joghurt.
Mischcni: tak pak písni po ko…držím pacinky ![]()
Medu: jaká je u vás ta cukrárna na námku a do kolika tam maj? prodávaj tam i chlebíčky? A musí se předem obědnat nebo ne? Páč R. má ve středu narozeniny a chce něco koupit do práce......Nebo si máme raději sjet do Rychnova?Díkas
Zatím papa.
AHOJKY HOLKY…
zdravím vás při pondělním ránku,mlhavém,hnusném…blééé ![]()
Tak manža jel do práce vřera na 18h a dělá dneska do 11h..posu´dte,jsou normální tam někoho držet 17hodin?! Asi neee,naštěstí je to fakt nárazové,jinak 98%tně chodí od 6-14h. a ve čtvrtek má dovčůůů,ale to jdu po doktorovi,takže pár hodin bude po dovči ![]()
Holky-kolik stojí ten 3D ultrazvuk?! A pak k tomu foto a nahrávka..nebo to už je jakoby v tom?! PETI:::: ![]()
Já jedu pooobědě k mamce,tam mě vyzvedne kámojda a jdeme ke třetí a pak si zajdeme někam sednout,tak domů dorazím až večer..aspoň se Míša prospí,chudáček ![]()
A co jinak,pupíčci,nezdá se vám,že bříška jsou ráno splasklé a večer právé těhu?! ![]()
A jak PEŤA řekla..jojo,letí to,taky se chystám prát a žehlit výbavičku někdy v listopadu,stejně tak koupit postýlku,přebalovák a vajíčko-sedajdu…pak jsou vánoce,mraky lidí,shon,strkanice…na to už nemám nervy…
SAMMY:asi ti bylo z toho těžko,hlavně si odpočiŃ AŤ JE LÍP…
befi:TO JE PUPÍK?jSI HUBEŇOUREK…ale ty největší pupky asi ještě naskočí,kam bysme to mimi dali?!
a s tím tvrdnutím to řekni,dá ti magnesko,nebo chodíš pravidelně na wc?Já to tak mám když nejdu třeba dva dny…
ještě něco,co jsem si objednala…DAISY?díííky za tip ![]()
Všem,co jdpu na KO držím palečky,dopadne to dobře a uvidíte mimísky ![]()
Ahojky,
Mischni: držím palce k doktorovi a Vladce zítra,at se konečně dozví to pohlaví ![]()
Já jdu k doktorovi v pátek,tak jsem to tvrdnutí zatím neřešila a nikam nevolala,to vydrží..stejně vím,že mi akorát napíše to magnésko.
Mirko: já mám po ránu taky splasklo a večer jsem jak v 7.měsíci ![]()
Mae , já budu mít DVD a k tomu fotčky nějaké. A budu platit 1000,– Kč
.
Mě také bříško několikrát za den tvrdne. Zítra to řeknu dr., co on na to.
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.----0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ??.?.---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ???.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 14.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 17.10.–0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO ????.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? Dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO 16.10.---?? Dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí Nikynka86 (22 )-------------TP 29.3.2009---KO 13.10.---0 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Ahojky všem ![]()
U mě se dnes stavila kamarádka a zase jsme zašy do cukrárny
dala js si horkou čokoládu a medovník. Pak jsme si zašla na nákup a snad se co nejdřív dokopu si uvařit oběd. Tady je dneska taková mlha, že skoro není vidět na krok ![]()
Daisy , to povlečení je hezký, taky se po utz chystám objednat, ale asi celou tu
u v nebesama, nejraději modrou
Ta komoda mi přijde drahá, podle mě by šla sehnat levněji, buďto v Ikea (3.590,–) nebo od truhláře. Ta cukrárna na námku je fajn, ale mají tam jen dortíky, chlebíčky leda v mlíčce na Rychtě. V Dobrundě nic takového není?
Miruš , díky za chválu, se úplně červenám
místnosti máme nahoře 2 dětské pokoje, ložnici, šatnu, wc a koupelnu, dole pracovnu a pak obývák + jídelna+kuchyň dohromady …a wc a prádelnu. Zvenku potom slep předělaný na dílnu, ale jsme řadovka, takže nám chybí garáž. JInak moderně to zařízené nemáme, jak píšeš, naopak, moderní zařízení se mi nelíbí, mám ráda útulno, takže spíš tak napůl rustikální, ale všechno je zatím tak napůl, pořád je co dodělávat. Tak už připravujete pozemek, to je bezva! JInak 3D utz u nás stojí 950,– a bříško mám naopak ráno veliké a večer pak menší
…jo a hezký fotečky!!
Befi , krásnej pupík máš! Je vidět, že jsi neměla spíček, jako např. já
to třvrdnutí je na prd, viď, …však v pátek uvidíš, co na to dr. Hrozno taky můžu, vlastně od začátku těhu ho mám každý den, mňam.
Mischni , díky za pochvalu, no ale kdybys viděla druhou půlku terasy
cihly, míchačka, atd. atd. , takže vím, o čem mluvíš
Tak to jste na tom podobně, jako jsme byli my, taky jsme starý domek zbourali a postavili nový, byla to hrůza, znovu bych do toho asi nešla
Vás teď čeká fasáda … a uvnitř už máte hotovo?
Sammy , to mě mrzí, že tě zlobí žaludek
tak se hezky prospi a načerpej síly!!
Nikynko , jé, taky hezký pupík a taky bez špíčku ![]()
Jezi , ahojky, moc zdravím!!! ![]()
Vlaďko , to je paráda, že ses objednala na 3D utz, jsem zvědavá a tvé dojmy a jestli se mimčo hezky ukáže!
taky bych pak asi šla …
JInak js dnes přemýšlela, že se objednám na příští týden do HK na určení
pohlaví + videozáznam. Stojí to 180,– a aspoň pak budu mít jistotu, že se nesekli, když to budu mít potvrzené i od mého dr., ke kterýmu jdu za 14 dní ![]()
Tak jsem zpět a te´d papkám. Houbovku s těstovinami.....
Mirko: pěkný..Koukám že jsem rozpoutala mánii objednávání mantinelů a povlečení ![]()
Daisy , právě si vařím oběd a vzpomněla js si, že js ti neodepsala ohledně toho čísla
telefonek mám schovaný a můžeme se někdy domluvit. Ve čtvrtek po tom plavání to ale asi nepůjde, minule js se z něj vrátila až ve 13:30 a byla js i docela vyřízená, raději bych někdy dopo ![]()
Ohledně té cukrárny, v Dobrušce na náměstí byla taky mlíčka, pokud si dobře vzpomínám, tam by to možná šlo koupit, ale nevím, jestli tam ještě je ![]()
Medu: to jsem nevěděla,že existuje takováhle možnost zjistit pohlaví.jestli to stojí takhle málo,tak na to určitě jdi ![]()
Jo,došla ti moje SZ?