Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím při neděli a dovoliji si vám přčdstavit svůj břich: ![]()
Pelu - no jo, někdo je nejmladší, někdo nejstarší. Takže mezi náma je skoro 20 let. Haha, tolik ani nemáš… To je dobrý…Tak přeju pohodové těhu.
Befi - nestraš s tím tvrdnutím. To měla kolegyně z práce a ležela jak placka až do porodu…(ale ona byla i trochu hypochondrická. trochu hodně…, což ty nejseš) A máš nějaký to magnézko?
Niky - vítej v kolektivu, taky jsem trochu emigrovala… ![]()
Holky - taky máte problém se stolicí? Já vím, že to je normální, ale jsem z toho na nervy. Já chodila pravidelně v 7.30 denně a teď je to problém. A hlavně mám pak pocit, že se.u kamení nebo je to naopak " velmi rychlé". pardon za takové téma, ale patří to k tomu…
![]()
Ahoj holky¨
uz nekolikaty den se marne snazim sem prihlasit, bracha mi opravil mojr PC ale nejak moc nejede, porad se sekal a pokazdy jindy takze sem nebyla sem schopna vlozit jedinej prispevek.
Mae vcera sem tu byla driv nez ty ale proste nedalo se, dneska mam manzuv notas tak si to ted uzivam. Jo a mae kolik vypijes denne tekutin? ja mela se zacpou problemy ale snazim se vypit minimalne 2litry denne a chodim skoro kazdej den, jinak sem mela asi podobny pocity jako ty. Jo a je mozny ze ta zacpa je taky z magnezia, aspon kamaradka mi to rikal ze kdyz pila magnezku tak mela zacpu.
Jinak zdravym nove prichozi ![]()
a zatim ahoj dneska deme k nasim na obidek moc se tesim
mischi ty mas ale mini brisko, ja mam pupek jak blazen, na svoji vejsku mam prez brisko 104cm (ja merim 160) jo Daizy si fakt malinka ale oproti me omoc ne, no muj manza je taky o vic jak 25cm vetsi tak taky fotit se vedle sebe ve stoje je dost sranda ![]()
Mischni ty čekáš první miminko???Ne už sem koukla do tabulky, že už jednoho čerta doma máš…
Každý to má jinak jak říkáš, já se na miminko cítím a nepřipadá mi to brzy, naopak zastávám názor, že první dítě by žena měla mít do 25let,ale záleží jak se na to cítí samozdřejmě a každý na to má názor jiný.
Také vám ukážu můj pupek…Na to, že začínám 16tt (podle ultrazvuku) je bříško veliké, ale tohle je focené ještě k tomu po obědě ![]()
Holky,chci se zeptat,zda pořád berete těhu vitamíny. Já s nima skončila po prvním trimestru,protože se mi špatně polykaly.ale ted si říkám,jestli to tvrdnutí nemůže být z toho,že ty vitamíny nejím…V těch určitě magnesium je.
Pellu: to je jasný,že každý má jiný názor,hlavně jde o to,jestli se ženská cítí na to,miminko mít,jestli cítí,že má správného partnera atd.,a pak už na věku nezáleží ![]()
Já teda zase zastávám názor vystudovat,nějakou dobu pracovat,cestovat,získat nadhled i životní zkušenosti,vybrat si toho správného chlapa,a pak do toho teprv bouchnout ![]()
Befi: já beru Calibrum mami.Brala jsem jen jednu tabletu denně (doporučené jsou dvě).No a dr se mě na to ptal a já mu řekla že beru jen jednu a on mi řek ať beru ty dvě podle doporučení.No tak je beru, no ale stejně mi přijdou dvě moc.Tak uvidíme co mi řeknou toho 30.10 na kontorle.
**http://img399.imageshack.us/…ec793hy2.gif
ppetra (Petra, 27)----------TP 1.2.2009---KO 21.10.---0 dětí / chlapeček Daisyzbopo (Lenka, 24)----TP 5.2.2009---KO 9.10.----0 dětí / holčička Mae (Mirka, 26)-------------TP 6.2.2009---KO 15.10.---0 dětí / holčička Sammmy (Míša, 24)--------TP 14.2.2009---KO 30.10.---0 dětí/ holčička Ditta77 (Dita, 31)-----------TP 16.2.2009---KO ??.?.---1 dítko/ holčička juka (Katka, 27)------------TP24.2.2009---KO ???.---0 dětí Vlaďka28 (28 )-------------TP27.2.2009---KO 14.10.---0 dětí Rebecca (Radmila, 33)-----TP 1.3.2009----KO ???.---1 dítko / chlapeček befana (Hanka, 30)---------TP 4.3.2009---KO 17.10.–0 dětí / holčička ilca (25)---------------------TP 5.3.2009---KO ????.----0 dětí Meduňka (30)---------------TP 9.3.2009---KO 24.10.---0 dětí ajule (Aja, 29)--------------TP 11.3.2009---KO 15.10.---1 dítko azaleia (????)---------------TP 18.3.2009---KO ???.---?? Dětí Pellullinka (19)-------------TP 22.3.2009---KO 16.10.---?? Dětí kacudka (Katka, 28 )-------TP 23.3.2009---KO17.10.–1 dítko Malvína (32)-----------------TP 25.3.2009---KO 6.11.---5 dětí mischni (38 )-----------------TP 30.3.2009---KO 13.10.---1 dítko In.ka (Jindřiška, 30)--------TP ?????.2009---KO ??.?.---0 dětí
ČEKATELKY A TĚŠITELKY Katkaty ajik**
Pellu - jo, mám patnáctiletýho puboše, takže jsem rodila ve 23 letech. Plánovaně teda. Jsem sama zvědavá, jaký to bude rozdíl, protože ženský, co mají děti takhle dlouho od sebe říkají, že je to úplně jiný. Ne lepší nebo horší - jiný.
Jo - a pupík máš super!
Befi - já jím taky Calibrum mami - 1tbl. denně. Moje dr. zas tvrdí, že to nemám přehánět, protože pak budu mít obra( Puboš měl i bez vitamínů 3,75kg), ale já zas nejsem moc na tu zdravou výživu, tak to tělu kompenzuju aspoň takhle chemicky.
![]()
ilca - no jo, mini pupík na maxitěle. Ono se to ztratí…:lol:
Stejně si připadám jak velryba už teď…S tou váhou, co mám dnes, jsem šla do porodnice s pubošem.
Nějak nám ten základ povyrostl za ty roky… ![]()
Jo a s tou zácpou a pitím. Já dám taky min. 2 litry a nějak to nezabírá…Zato čůrám furt.
Ahoj těhulky ![]()
Koukám, že má většina z vás uklízecí víkend, no taky js se činila a k tomu šila závěsy a polštářky, ještě 3 a končím
Včera jsme byli s manžou na zmrzce a pak jsme vyrazili na šípky na čajík. Dneska js chtěla něco udělat na zahrádce, ale je tu zataženo, tak se mi ven nechce.
Miruš , doufám, že sis užila dnešní oslavu!
s tím focením, interiér fotit nebudu, zatím nemáme všechno hotové, ale přiložím fotku letošních kytiček
S tím wc ti to nezávidím, já chodím pravidelně, snad líp, než před těhu, každý ráno, když vstanu - no jen aby to vydrželo
a jíš hodně zeleniny, ovoce, hodně piješ? …taky js četla, že zabírá lněné semínko - vzít lžíči a zapít vodou

Befi , jak už tu někdo psal, kontryhel se pije jen do ovu a to dva šálky denně nejlíp půl hodinky před jídlem. Působí na narůstání děl. sliznice, ve které se pak líp uhnízdí opl. vajíčko
Jinak vitamíny bych na tvém místě jedla, třeba to opravdu může být tím
já beru taky Calibrum mami. To tvrdnutí bříška musí být nepříjemný
Podle mě by ti na to měl dát něco dr. … říkala jsi mu to nebo jsi u něj od té doby nebyla?
Daisy , takhle veliký mimčo! To teda koukám
neměla kamarádku těhu cukrovku? No to bych já snad nepřežila
Jinak se klidně někdy dopo nebo ráno můžeme domluvit a projít se po městě, když bude slušný počasí
Ohledně těch vitamínů, dvě rozhodně není moc, u Cal. mami je to stejné, jako bys brala jednu tabletu od jiné značky …já si teda jeden den beru jednu a obden dvě tablety,v rámci úspory ![]()
Mischni , teda ty jsi byla pilná! Koukej si už pořádně dáchnout
Vy máte svůj domeček? Kolem domku je vždycky práce, to znám, ale když js při síle, tak mě to i baví
Ty křeče v kyčlích js zatím nepoznala, … ať tě to brzy přejde!!
Sammy , tak pořád stonáš?
Pořádně se vylež, doufám, že ti bude brzy líp!!
Pelu , taky tě u nás vítám!!
už js tě přidala do seznámku, …a ta špatná zkušenost mě mrzí
ale to špatný už sis vybrala a teď bude vše v pořádku, uvidíš ![]()
Niky , taky tě vítám!! Napiš mi pak nějaké údaje do seznámku ![]()
Všechny ostatní zdravím a přeji hezký zbytek neděle ![]()
Medu: hezký baráček i předzahrádka
Taky by se mi takový baráček líbyl ale nějak není pro mě starat se o kytičky…Bych tam místo kytek měla kupu psů
Joa prosímtě, moje další ko je 30.10.dikas
tak až pojedeš do bazenku tak si písnem.Pošlu ti SZ moje tel číslo.
Dneska jsem si vlastně Jindřišce obědnala mantinel a povlečení, tady je odkaz http://www.ebutik.cz/index.php?…
Bylo jich tam strašně moc hezkých.Včera jsem to vybárala snad hodinu.Pak mi pohoh s výběrem Ráďa.Tak se těším až mi to přijde.Jenže mi to přijde do Tábora.Takže to uvidím až na konci listopadu.Přijede mi to i s postýlkou a s věcičkama a s fusakem do kočárku.A asi i s vaničkou(Jelikož máme malý byt tak bych vaničku raději dovezla od mamky až na konci prosince…)
Pak jsem ještě koukala na netu na přebalovací komody, jsou dost mastný
Tak asi vemem tu co jsme vyděli v Hradci (stojí asi 6000.)
Miruš ta tvoje komoda je taky pěkná, tu budeš kupovat kde? Mohla by jsi mi prosím dát odkaz na www.str.? díky.
No a teď už nevím jestli jsem něco ještě chtěla napísat.tak zatím páčko!
Daisy: Ty máš maminku v Táboře???
Já jsem z Tábora…je tady ještě nějaká táboračka?
Pellu: jj mám maminku v Táboře. Mám tam i trvalé bydliště
Co studuješ za školu?
Studuju Obchodní Akademii v Táboře…
Přemýšlíte někdo o spolupráci s dulou?