Poradna duly
Jana Čurdová
No já to seřezávám ale musí se to jíst opatrně, páč jak je to taková slina tak se to rozpadá…Takže ani návštěvě to nabídnout nemůžu.A R. si to bral do práce, tak mu říkám ať to nikomu neukazuje ![]()
Holky už jste přemýšlely,zda budete do kočárku kupovat fusak či nánožník či obojí dohromady?
Mě to tuhle ukazovala prodavačka a byla jsem z toho celá tumpachová ![]()
Bef tak to vůbec netuším já totiš ještě pořád ani nemám jasno jakej kočárek jestli Roant Marita nebo Bebecar stylo AT a ted mi ještě přibyl v hlavě X-lander. Mám z toho hlavu jak balón a manža mě nijak neradí a mám pocit že se ani nezajímá no má pocit že je brzy, jinak já mám fusak ještě po mě v nejhorším, no a jinak by sme podle situace dokoupili.
Ahojky všem.....
stíhám vás akorát číst jsem od rána do večera v práci, zaměstnankyně dala výpověď tak dělám za ní. Na kontrolu jdu až za měsíc tak nemám ani nové informace.Ale už mám pár věciček -sestřenka mi vracela co jsem jí půjčovala.
Ilco… nevím jestlis nakoukla do rizikového těhu ozvala se PaJi
Jinak všem přeji úspěšný týden ,žádné komplikace naopak jen potěšení z těhotenství
.
Tak sem se Malvi dívala na rizikové těhu, no je to síla sčím se člověk musí potýkat, já doufám, že už sme si svý vybrali a teď už jen samý pozitiva a sociální jistoty
(snažím se to zlehčit)
holky asi mám v břiše fotbalisty po tatínkovi, manža má vedle puštěnou telku a kouká na fotbal a píďalka mi v břiše kope jako kdyby byla v tymu ![]()
Zdravím vespolek po veleúspěšném dni!
Vyřídila jsem všechno, co jsem chtěla, u klientky mám zamluvenou autosedačku a lehátko, pak ještě kolotoč na postýlku a jednu rychlozavinku - chci to brát až po velkým utz. A vše za velmi symbolickou cenu.
Pak jsem dala s mamkou oběd a s holkama brňačkama kafe v babykavárně a nakonec zašla na schůzi ohledně pubošova lyžáku do školy. A mám dost.
A ZCELA ZODPOVĚDNĚ HLÁSÍM POHYBY!!! Dnes už jsem si jistá, že je to ono, už pár dní jsem pochybovala, ale dnes jsem dostala rozkošný čutanec na přechodu. No, dítko je to čilé…:lol:
Daisy - jo, pečení je věda, ale časem to natrénuješ. Pokud nemáš horní - dolní pečení, tak dávej na dno trouby jeden prázdný plech nebo to, co pečeš hoď o patro výš. A peču tak na 150-180C. Mě to zas peče hodně shora, takže alobaluju…
no, myslím, že co se stáří budoucích tatínků týče opět vedu. Tatouch má 46.
A pro peníze jsem si ho fakt nebrala…
![]()
bef - já hodlám koupit ty zavinky do autosedačky od Emitexu( asi letní i zimní) a budu je používat i do kočárku, plus deku. Nánožníku se nebráním, ale myslím, že je to na zimu málo.
jo a ta zavinka na křtiny je supr - a ani není přezdobená. Někdy je to samej kanýr…
AHOJ PUPÍCI ![]()
zdravím a hlásím ,že na kontrole OK…horší byl ráno zubař,au au au,vrtala mi sice jeden zub asi po x letech,ale bolelo a cítím to ještě teď
že se bojím jíst… ![]()
JInak zítra jedem ráno do nemocnice na kontrolu krve,zase mi jí budou brát hafo,tak se netěším,ááách jo
( ale zase jdeme v pauze,kdy řeknou,že máme dojít za xtou dobu…kuknout s manžou na kočárek a postýlku a ten přebalovací pult a vajíčko..obhlídnout,co máme vybrané a poptat se
a někamna obídek,takže nepříjemné spojíme s velmi příjemným a co líp,manža to sám navrhl
) a v pátek ještě na krev na těhu cukrovku,mě snad vycucnou
![]()
Tak reagovat budu až zítra,ani jsem moc nedočítala,jen jsem to proletěla,ale všechny zdtavím moc a moc…a přeju kouzelné sníky
už jdu hajat,mám toho za celý den až po krk
papa
Ahojky,
Befi - nánožník patří k příslušenství kočárku a na zimu je to opravdu málo.Buď musíš mít fusak nebo stačí taková ta vložená taška do kočárku a deka.
Tak můj chlap měl v září 34…
Peti - zavinka na křtiny je super ![]()
Daisy - tvoje pečící pokusy mě fakt pobavily ![]()
Dobré ráno,
koukám,že se tady večer nic moc nedělo,kde se flákáte?? ![]()
Dobré ráno.
Befi, ty chodíš taky tak brzy do práce? Jak se Ti vstává?
Já včera celé odpoledne lítala s babičkou okolo pohřbu jejího přítele, domů dorazila až večer a měla všeho plné kecky
.
Sammy : máme nástup do práce mezi 6 - 8h ranní. já chodím většinou tak na 7h,vstává se mi celkem dobře,protože momentálně to mám do práce jen 15min autem. Z Prahy ale bohužel kolem 40minut ![]()
dobré ranko vy ranní ptáčata
představte si, že ten můj chlap je asi nějakej bacilonosič. Nebyl teď pár dní doma a já byla uplně fit, on dojede, párkrát zakašle a já už zas kašlu jak tuberák a škrábě me v krku
tak jsem z toho lehce znechucená ![]()
a dneska jdem na véču oslavit výročí svatby, už se těším ![]()
Dneska měla jít na kontrolu jenom Mirka,ne? tak kde se všechny flákáte
?
Mě to v práci dnes tedy pěkně začalo…
Příjdu v 6:30 a mamka i s mou zástupkyní seděly a hleděly do zdi. Spikla se technika a ani jedna nezapla svůj počítač. Šel akorát můj, takže veškerá práce byla na mě. IT si přišli až na 8 a PC zprovoznili až teď
.
A pak jsem udělala dusno já, protože po ránu bylo na skladu nakouřeno jako v hospodě, venku na vykládací rampě krabice s vajglama a neuvěřitelný bordel
.
Tak jsem sedla k mailu, adresáti byli všichni, které tady vidím courat a napsala pěkně výhružný mail o prostorách ke kouření ve firmě a od té doby tady nebyla ani noha
![]()