Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak teď papkám rybí salát, kulajdu udělám až dýl…Pak se jdu natáhnout, to břicho je dneska nějaký divný ![]()
Bef:Já bych byla pro barvu Etna…Tu jsem chtela když jsem chtěla Nomada. Je podle mě nejhezčí!
Ilčo, píšeš že v náznaku vyrovnáváš skore?Takže čekáte chlapečka?Uhádla jsem?Nenapínej nás ![]()
Daisy , tak vy půjdete na předporodní kurz do Náchoda? No taky bych tam chtěla, s manžou už jsme domluvení, tak to se tam potkáme
ty tam chceš i rodit?
Katy , to je jak scénář k nějakému filmu, uf, jste si užili teda ![]()
Befi , je pravda, že je fajn, když se postýlka hodí k manželské posteli, ale zase jí tam nebudeš mít na věky, tak bych vybrala podle svého vkusu
Tak tahle barvičky, no, těžká volba, sama bych nevěděla, …možná tu Noir, ale nevím … jo a ohledně té postýlky, já mám vybranou k té bílé tuhle
u http://www.mimibazar.cz/foto.php?… …tý fakt neodolám ![]()
Ilčo , takže klučík, podle toho, co píšeš!
chceš to dát do seznámku nebo né, když je to tajný ? ![]()
Medu:kurz je od 14 hodin R. je v práci tak tam jdu sama.Rodit chci v Náchodě ![]()
A ta
a k postýlce jenádherná!
Bef …mam se docela dobře …v st jdu na kontrolu k dr ..pak se uvidí .. škola dobrý ..ale učení bude dost
a jak se daří Tobě …
Medu ..ahojky …
Daisy , nevěděla js, že chceš taky do Náchoda! Myslím, že je to dobrá volba
…a ještě Rychnov chválí, byla tam sestřenka a v prosinci tam půjde rodit znovu.
Jezi , ahojky
tak třeba ti ve středu už dr. povolí snaženíčko, co myslíš? To by bylo bezva … a jestli to bude až za dva měsíce, tak to taky uteče jako voda …tvoje tělo už je jistě znovu nastartovaný a natěšený a půjde to jako po másle
![]()
Jo holky tak ste to uhádly
ale já vám nic neřekla jo ![]()
Medu a do seznámku to nepiš kdyby náhodou zase manža koukal přez rameno, ale jo bude to kluk, dr se nás zeptala tak rychle a tak rázně že si myslím že je to kluk na 100% sme oba šťastní mažná tam málem radostí vykřikl, a já to tak nějak cítila že to bude kluk.
Ale jestli mi zněj udělá stejnýho fanatika do fotbalu jak je on tak se du oběsit a nebo si pořídím ještě holčiky dvojčátka a bude ![]()
Medu ..radši už si nic nemyslím ..jen takjně doufám ..... ![]()
Ilčo …gratulace ke klukovi ![]()
Ahojka,
vy jste toho zase napovídaly. Tak jsem vás tak nějak dočetala, ale moc si toho tedy nepamatuji.
Ditto, pááááni takový veliký pupík už máš, já mám tedy o polovinu menší.
Mischni, moc hezkej máte domeček a barvička se vám povedla. ![]()
Katy, tak to jste měli kliku, že se vám nic nestalo. Je to hrůza mít bouračku v cizině.
Ilčo, gratuluji k chlapákovi. Alespoň nás bude víc.
A co u mě nového?
Včera večer poprvé prcek kopnul i do Pavlika. Hrozně moc se mu to líbilo a byl rád, že už se prcek nestydí před ním.
Tak zepředu už barák vypadá jako u lidí… Ještě časem ten zbytek.
Katy - to jsou teda novinky! Hlavně, že se vám nioc vážnýho nestalo a jste v pořádku doma. A práci snad taky brzy seženete… Držím palce a už žádný jobovky,jo?
Ilčo - gratulace k vyrovnání skore! A mlčím jako hrob.😉
Jezi - držím palce, ať seš od středy zase na startovní čáře!!!!!
Medu - ta postýlka se vším je super. Taky bych neodolala.
medu: tak mě napadlo,vůbec jsem nezaregistrovala,kdy jdeš na velký UTZ,který se má absolvovat kolem 20.týdne. Myslím,že na něm by pohlaví už na 90% řekli,jako nám ostatním.
Co ty a kočárek,už ses rozhodla mezi Nomadem a Casualkem?
Jo,a postýlku z Ikey máš Gulliver nebo Hendsvik?
Ahojky holky, taky přeju krásné sluníčkové odpoledne… ![]()
No ráno byla kosa jako něco,když jsem jela pryč,jen 6st.brrr…ale odpoledne mi bylo zase vedro…
Byla jsem dneska na nehty,tak posílám foto,moc se mi líbí a Natálce se moc povedly…
![]()
A taky mi došel ten mantinel s povlečením z e butiku,jak sme si tady někdo objednávali,pamatujete?Posílám foto,jak to vypadá ve skutečnosti…už taky máte doma,došlo mi to nějak brzo
![]()
Ale je to pokrčené,jak to cestovalo v balíku…
MISCHNI:tak to jsi šikulka,že jsi tak pracovala,určitě se ti okýnka blejskají jako zrcadlo,co?
ale nepřeháněj to s natahováním…
ILČI:taky mě to hned napadlo,že to bude u vás klučík,když převaha byla holek
moc gratuluju a je super,že manža je šťastný jko bleška ![]()
KATY:proboha,jsem si první říkala,kde se pořád touláš,užíváš dovču a pak tohle,hlavně,že je vše ok..a neboj -manža brzo něco sežene,chlapi o mají lehčí..i když vím,jak je to pro vás těžké…
teď je vše naprd,ale brzo se vše obrátí…
MEDU:zase nás rozmlsáváš tak krásnýma věcičkama?Povlečení a nebíska jsou moc krááásné,opravdu,i kdyžta cena ![]()
Všechny ostatní moc zdrřavím,nikdy si nepamatuju všechny,co jste psali ![]()
Jdu hodit pračku a dát se do uklízení…nějakou výzdobu už mám na parapetech,tak mě to těší ![]()
Mischni , no jo, s tou postýlkou to vypadá parádně, snad to bude vypadat dobře i na mojí postýlce
ty už máš všechno na zahrádce hotové? Já byla dneska odpo hodinku a v podřepu teda dlouho nevydržím, uf
![]()
Befi , na velký utz jdu v pátek v 10h, už odpočítávám dny
a taky věřím, že se konečně dozvím, co to bude! S kočárkem ještě nevím, spolíhám na prodejnu, kam se chystáme, mají tam prý všechny značky, tak uvidím, co se mi bude zamlouvat. A postýlku mám Hensvik do ložnice a Gulliver do obýváku, takže obě
Kdy jí budeš objednávat ty? a kdy kočárek? …mě přijde ještě brzy, ale láká mě to
Miruš , nehtíky i mantinel s povlečením chválím!
..jj, ta
a do postýlky je drahá, ale zase je v ní všechno, co budu potřebovat, přemýšlela js jen nad mantinelem a povlečením, jenže když se mi líbí i nebesa, volánek pod matraci, kapsář, zavinovačka, výplň peřinky a polštářku taky nemám a musela bych to kupovat zvlášť, kontrukci na nebesa taky, tak js prostě spočítala, že by to levněji stejně nevyšlo. A taky js vybrala žlutou, aby to užilo i druhé mimčo, tak si udělám radost no
![]()
Holky, znáte tyhle stránky? http://www.babyweb.cz/…yden-21.aspx Já v nich každý týden lovím novinky o mimču ![]()
Medu, to jsou taky pěkné stránečky. Já týdny těhu sleduju od začátku tady : http://petravesela.blog.cz/…/tehotenstvi .
A vybavení do postýlky je krásné. Máš pravdu, že ať to bude cokoliv, využije to i druhé mimi. Vidíš, mě to vůbec nenapadlo. Pokud naše druhé bude chlapeček, bude se kupovat znovu…
Miri, nehty i mantinely jsou krásné. už je mám taky objednané, tak jsem zvědavá, kdy dorazí. Ale objednávala jsem si od tama víc a dle stavu obj. vím, že nějaké zboží ještě nemají skladem…
Ilčo, tak potichounku gratuluju ke klučíkovi. Vidíš to, špatně jsem si přečetla, že vyrovnáváš skore a divila jsem se, jak holky přišly na toho kluka. Jsem to ale tele
.
Jojo holky znám obě stránky, no to já sem zaregistrovaná na, ježiši teď si nejsem přesně jistá www.rodina.cz a tï mi posílají přesně den po dni do emailu co prcek a já děláme nebo cítíme
Čus,
Ilčo - taky se přidávám ke gratulacím k chlapečkovi ![]()
Katy - téééda takovou bouračku nezávidím,muselo to být hrozné.Vím co jste zažili,do nás taky vrazil ožralej chlap ![]()