JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
18.12.08 14:02

Ilčí jojo píchá.A kolikrát to vystřelí až do podbříška.Mynule jsem to dr říkala a nic mi na to neřek a řek mi že je vše Ok.A na kontrolu za 3týdny.
A dneska mám pocit jako bych jí měla namoženou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
18.12.08 14:10

No tak já mám namysli to první, jako že přímo tam. Někdy i několikrát za den a proběhne mi to až do bříška někdy no je to nepříjemný, doufám že se mi čípek neotevírá, no jinak bych asi holt rodila předčasně :lol: tak ahojky :-) a dobrou chuť já už sem po obědě a dárek zabalenej takže už opravdu mizím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
18.12.08 14:12

Daisy tak to sme ráda že nejsem v tom „píchání“ sama ale projistotu mu to řeknu i tak :-) si totiš myslím že se přepínám tak asi bych se měla šetřit ale ono to teď před svátkama nějak nejde :-)

Tak ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.12.08 15:16

Holky tady je zas mrtvo!Chjo a já mám ještě 15 minut čas.Asi tu umřu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.12.08 15:25

uff, jsem pro dnešek KO, teď jsem dodělala výzdobu před vchod do baráku. A asi si nepamatuju všechno co jste psaly.

dituš no že se taky ukážeš ;) doufám že ten cukr budeš mít v pohodě, písni nám pak výsledky, držím palce.

ajik s prsama neporadím, já mám totiž „kozy jak vozy“ i normálně :lol: takže nějaký číslo sem, číslo tam je u mě už dost jedno :lol:

KP holky koukám že vás několik straší císař kvůli neotočenýmu miminku 8O tak držím palce ať to dopadne k vaší spokojenosti - myslím že je předčasný mluvit o neotočení, prcci se můžou otočit až do porodu, v diskuzích i hodně často píšou holky že se jim prcek otočil třeba až 38 tt a tak.

kojo košilky já nevím jestli si vůbec mám nějakou kupovat. Jsem zvyklá spát v tričkách - a rozhodně mi přijde rychlejší tričko vyhrnout, než rozepínat knoflíčky :roll: Tak fakt nevím.

píchání dole tak mě už teď až tak nepíchá, ale co mám pořád tak mě bolí stydká kost - teda předpokládám že je to ona - prostě jak když namožená pipina. spoustakrát kvůli tomu nemůžu ani pořádně jít, bolí mě to vlastně v kuse, jen někdy víc, někdy míň.

tak a zbytek už nevím co jste psaly :( jsem já to ale skleróza. Zítra jdu na poslední den do práce a na vánoční mecheche po práci, ale nebudu tam dlouho, máme na 19 hod večeři, tak předpokládám že nejpozději v 10 večer vypadnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
18.12.08 15:56

TAk tady jsou ty věcičky,co mám od kámošky :wink:

http://emimino.cz/…al_001~9.JPG

http://emimino.cz/…l_002~11.JPG

PETI:tak kojo košilku…já mám právě tu,že je na prsách jakoby do kříže,tak ji taky jakoby jen sundám z ramene :lol: já jinak spím jen v saténových košilkách,nemám ráda tlusté materiály na spaní..ale tahle taky není zase tak tlustá..a doma pak je to už jedno,já jen chtěla mít jednu do porodky na focení a na návštěvy…
A taky mě bolí stydká kost,je to hnus,hlavně když hodně chodím,tak potom…

Tak večer jdeme přát malému,tak mu balím dárek a chci dělat buchtu.
Manžovi jsem oznámila,že když už od pondělí nejdou do práce,že budeme uklízet,že umyje podlahy a takové ty napínací věci..když v úterý jedem pryč,tak ať je to..přece jen středa je brzo tu :lol: se i těšíííím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
18.12.08 17:31

Ahoj všem našim maminkám a miminkům :-)

jenom opět nakukuju-jedem za chvíli na barák-udit maso :-) :-) :-) sice se mi tam nechce-bude tam pěkná kosa, než se zatopí a ohřeje se to tam-fůůůůůůj........ale zas pro tu atmosféru a klid…zapálíme krbíček-to bude paráda......a večer přijedou ještě přítelovo kamarád se svou manželkou-budou tam s námi celej víkendík, tak bude aspoň sranda.........

Jinač hlásím, že cukr v pořádku a podržte se-vycévkovaná moč-úplně čistá 8O :potlesk: to by mě zajímalo, kde ty mrchy jsou…ale to už řešit nebudu-hurááááááááááááááááááááá :dance:

tak já pádím-musíme ještě něco nakoupit-jestli bude co, lidi už vyšilujou, jako kdyby měl přijít hladomor :roll: :nevim: :lol:

Miruš hadříčky nádherný…a ta bundička-k sežrání :wink:

Tak páááááááááá a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
18.12.08 19:31

Ahojky,

dnes jsem byla na kontrole,malej je stále hlavičkou dolů :wink: ,váží 880g a vše je v pořádku.Jen jsem se ptala na ten cukr a měla jsem před vypitím 5,9 a po 6,0 a prý ta první hodnota je vysoká,měla by být do 5,6.
Takže v lednu si jdu vypití blivajzu zopakovat :cry: .
Příští kontrola 8.1 09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.12.08 20:37

Ahojky!
Tak jsem zpět, ale R. půjde na net, tak v rychlosti..
Mae:Hezké věcičky :)
Dituš:Gratuluji k dobrým výsledkům.
Kačudko:Tak aď v lednu ten cukr dopadne ok.
Jo a dnes mi r říkal že jeho kamaráda manželka měla asi těžkej porod a že miminko mělo zlomenou klíční kost…tak sem si vzpoměla že Befi něcoo tady psala. Tak mě napadlo jestli se nejedná o tutéž osobu…Tito bydlí v Milovicích..Tak co Befi?

Pa Daisy

• Citovat
  • Upravit
Mae
1631
19.12.08 08:35

JAKOOOOO!!!!!!!
Kde ste mamušky? 8O čím dál víc to tu zanedbáváte :(
Já měla dneska noční…malá dělala rošambo,tak jsem se pořád otáčela,kde jsem lehla,tam kopla…tím jsem budila manžu,tak dal ruku na břicho a byl klid,mrška malá,vyčůůůraná :lol: :? no a odjel do práce v sedm a opět cvičení,to není možné 8O ke všemu jsem šla na wc a dojdu a chci jít spát dál a pod peřinou pes..mrcha se mi tam narvala a přimáčkla k nohám,tak taky po spánku…prostě mi nastávají asi krušné okamžiky :lol:
Dneska musím uklidit,manža je poslední den v práci,jak dojede,tak mě pak hodí k mamce,tam budu do zítra(stejně jdou dneska z práce posedět)

JOJ,dneska jsem 33týden,to letí jako děs…o víkendu chci chystat tašku do porodky,ať to mám,kdyby něco…(nechci ještě,ale ať to prostě je)
No nic,jdu zkusit ještě chvíli lehnout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.12.08 08:48

Ahoj holky,
taky jen v rychlosti, pak se mudím jít oblíkat a valím na vlak a do Brna.

Dity bezva aspoň si v klidu užiješ svátky.

Kačudko pěkný míry.

Mae věcičky super ale nej je ta bundička. Jo Mae a ještě se dospi, stejně tu nikdo nebude :-)

No to já měla noc celkem klidnou sme usnula jak špalek a krásně sem spala že sem ani neslyšela manžuv budík, jen se mi zdálo jak mi kamoška ukazovala barák a pak sme jim za odměnu voraly zahradu do kopce, no síla :roll: netuším kde se mito v tý hlavě vzalo, no ale asi lepší než nějakej krvavej sen o porodu :wink:

Dneska mám v plánu se stavit za děckama v práci, chvilku posedět a pak dokoupit pár dárečku a šup dom, tak doufám že odpoledne tu už budu, no a pak budu buď balit dárky, nebo uklízet nebo dělat pořádek v papírech, máme je tu vděsným bordelu tak ať se vnich pak vyznáme.
tak ahojky a užite den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.12.08 09:34

Dobré raanko dámy!

Sice mám dočteno, ale stejně nic nevím, tak snad an i nebudu reagovat.
Včera jsem po plavání opět upadla do komatu a ještě předtím mě začaly příšerně bolet zuby. Všechny - takže je to opět k těhu. Báura mě pěkně vysává. Myslela jsem, že polezu po zdi, pak jsem to zaspala a ráno je to lepší, ale ne dobrý…
Dnes peču vánočku a dělám bramborový guláš, protože na víkend jedeme k babičce. Musíme tam navézt cukroví, dárky a všechno na Vánoce, dokonce i v předstihu nazdobit stromeček, protože mamčin brávha, který tam letos bude se svojí ženou (střídají se s mojí mamkou ob rok) je nemožnej a jeho žena kráva. Chudák babička - to bude mít s něma vánoce…
No a mezi tím pracuju, takže ko jsem už teď. Už se fakt těším, až bude pondělí večer a bude na týden klid!!!

Všechny zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.12.08 09:50

JARŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif

// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 2.1. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ?? / 1 dítko/ holčička
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 23.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček
BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO 23.12. / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 8.1. / 1 dítko / chlapeček
MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 9.1. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko

Chlapeček 7× Holčička 9×

http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty 

NÁLEZKYNĚ :dance: Jezinka //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
19.12.08 10:00

Hezké ránko všem :wink:

tak mám zase hodinku na net, to je hrozný, potřebuju si najít i doobjednat takových věcí a manžel tu celý den vysedává a nehne se :evil: :D
Včera js byla u kamarádky na kafíčku a snažím se chodit na procházky, včera js nachodila 40 min. :) Kopanečky od malé už mě pomalu, ale jistě začínají sem tam bolet! Spaní nic moc, ale jinak vše v normě …

Befi , no já budu mít kočárek v půlce ledna, to myslím stačí. Tak držím pěsti, aby ten tvůj byl v té lednové dodávce ..nejde to nějak zjistit? :? A jaká byla besídka v práci?? a jak dopadla kontrola?? :wink:
Peti , taky bych chtěla být co nejvíc v eráru, abych si košile nezničila, ale pro jistotu si dvě své s sebou vezmu. :wink:
Ilco , cukrovíčko máš výstavní!! úplně js na něj dostala chuť, mňam :P
Daisy , tak to budeš mít Vánoce na cestách! Já js ráda, že budem doma, js poslední dobou nějaká lenivá 8) Dituš , bezva, že cukřík i moč dopadly dobře!!!!! :wink:
Vladi , držím ti pěstičky, aby vše dobře dopadlo! Zkus hodně cvičit kočičí hřbety, jinak nevím, co bych poradila :? drž se :wink:
Miruš , hezké věcičky! Taky si na léto představuju, že už malou navlíknu do mini rifliček s tričkem :) jo a pošli prosím odkaz na tu košili, takhle nevíme kde jsi jí objednala, kolik stála a tak :wink:

Všechny ostatní zdravím!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
19.12.08 10:25

MEDU:je to www.johany.eu,ale paní mi psala,že mají už jen modrou a šedou,ale vzala jsem i tu :wink: A kopanečky-počkej tak za týden,dva jak zesílí,já někdy až vyjeknu jak mě to píchne,zabolí..a hlavně teďka se malá protahuje,dělají se mi na břiše boule 8O :D

Jinak jsem už nespala,přesunula jsem se do sprchy a posnídat a jdu něco dělat…venku začalo chumelit,ale spíš i s deštěm a pomalinku to i rovnou taje,tak je to naprd :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí