Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný předvánoční čas,
tak jsem zpět z KO. Přestala jsem se otvírat, tak mám radost. A navíc mám o půl kla méně.
Tak se můžu zítra o to více najíst
.
a od 01.01.09 mám napsanou mateřskou. Takže hurááá. Jinak prcek stále hlavičkou nahoře.
Medu, příští KO mám 07.01.2009.
Mae, drž se.
Teď tady asi moc nebudu, protože doma nemáme net. Takž budu nakukovat jen když budu u našich na návštěvě. ![]()
Ani my nemluvte o špatné a nevrlé náladě. Nějak to na mě také poslední dobou padá a jsem protivná. No a kdo to hlavně odnáší?! …samozřejmě Pavlik. Je mi to vždycky líto, ale nemůžu se ovládnout.
Všem vám přeji krásné a pohodové vánoce. Užívejte si ten krásný čas.
PAPA ![]()
Ahojte,
protože zítra už se tu asi neobjevím, tak vám všem přeju krásné prožití Štědrého dne, hlavně hodně klídečku a pohodičky
No a doufám že po svátkách se nám tu pokec zase pořádně rozjede ![]()
jo jinak doufám že je mae v pořádku, včera jsem jí večer psala smsku a neodpověděla mi ![]()
Přeji vám všem příjemné prožití svátků vánočních a do nového roku 2009 jen samá pozitiva ![]()
Mě Mae ráno posílala sms,že ji pouštěj
,tak snad je to ok.
Já mám po ultrazvuku, v 29+6 vážíme 1,5kg,placentu mám nahoře vpředu a plodové vody dostatek,ale hlavičkou jsme stále nahoře..,tudíž žádná změna ![]()
Ahoj holky zlatý
Jdu Vám popřát krásné Vánoce, plné klidu, pohody a porozumění
A jak píše Peťula-hlavně klídeček a pohodička a taky doufám, že se to tu po svátcích rozjede…Já se též připojím
![]()
Miruš je tedy doufám v pořádku a vy ostatní doufám taky..............
Jen tak mimochodem jsem včera byla na UTZ a váhový odhad-2200g
…takže i když mi doktor řekl, že je to úplně v normě na daný týden, tak jsem z toho byla včera docela rozhozená..........zdá se mi to moc.....no nebudu si s tím lámat hlavu............
Tak zatím ![]()
Ahoj holky,
taky přeji všem super pohodičku a vánoční klídeček.
momentálně mám maraton ale to přejde. Teď sem zabalila akutní dárečky co bdud dávat zítra a ty ostatní zabalím až v klidu postupně. Ještě mám v plánu pomoct zahrát si s tchýní na vraha kaprů
a dozdobit stromeček a minimálně vyžehlit potah na sedačku a asi dneska padla.
Daisy kašli na dietu, držíš se celou dobu tak si aspoň salát udělej posvým pochybuju že ho sníš tunu.A jinak se přece držíš, neboj kamoška měla cukrovku a dietu nijak nedržela a malej je vpohodě, užij si svátky a pak se zase vlož do diety s vervou ![]()
Ditty koukni na tabulku teď nevím kolik stránek zpět, mám pocit že 32-33tt si váhově vpohodě, no holt už se to blíží
a mimčo nemůže být žádnej věchýtek a ty váhy sou odhadem takže vklidu ![]()
Já sme si včera s Mae psala několik sms kromě toho že byla chudina vystresovaná situací se mi zdála že to bude vpohodě. Tak Mae držím pěsti ať si svátky užiješ doma s rodinou a v klidu a pak třeba ať de malá ven to už je úplně vpohodě termín ![]()
Tak holky zatím du zase něco udělat, pak si sem zase skočím odpočnout ![]()
TAk salát už leží v chladnu, polívka dovařená( hrachová), jen rozmixuju, stromek ve stojanu( zdobíme zítra). Ještě vyžehlím pár akutních kousků pubošovi s sebou k tátovi a dnes končím.Jsem nějaká mrtvá, híolt to tempo fakt není co bývalo…
![]()
Ditto, Bef - vy už máte teda pěkný macky, ale to je dobře, jen ať prckové pěkně přibírají. Lepší, než nějaký houžvičky podvyživený - aspoň pro začátek. ![]()
Mae - dobře, že jsi domas. Pěkně nohy nahoru a křížem a nic nedělat!!!
Holky sem mrtvola, zabalila sem dárky dala do pračky bundy (byly jak prase
) no a asi napíšu manžovy jestli nemůže hnout kostrou že asi asistenci vraha kapra nezvládnu, celkem sem hotová, dneskam sem byla na KO vše při stejným jen když se nebudu cítit tak mám hned zalehnout, mimču pěkně ťukalo srdíčko. Takže du zalehnout k TV
Ahojky všem,
dnešní kontrola konečně po dlouhé dob dobrá
, CS je v normě, takže už se neotvírám a cukrovku taky nemám
. Lepší dárek jsem si nemohla přát.
Přeji všem krásné a pohodové vánoce. Nejvíc se těším na světýlka v očích naší dcerky až večer uvidí stromeček a pod ním dárky. Tak ať máte podobně krásné zážitky ![]()
Ajule tak na podobný zážitky se těším na rok a pak další roky až bude víc rozumu ještě víc ![]()
Tak už salátek je taky v ledničce, a je výbornej.Překvapilo mě to.
Zato tu te´d mám horu nádobí, to bude zas něco, chjo, ale nechce se mi do toho, ale přeci to nebudu dělat zítra že?Tak se opatrujte a užijte si svátky!!!
Papa D..
Ajule : to je dobře,že se tělo umoudřilo a můžete si v klidu užít vánoce s malou - závidím
. Podobně jako Ilča už se těším na ty příští rok,až se malá bude převalovat po podlaze ![]()
Já právě taky dodělala salát,ale zdaj se mi trochu tvrdší brambory,myslíte,že se to rozleží?? Dala jsem ho na noc na balkon..
Kapra jsem koupila naporcovanou zachlazenou půlku(jím jenom já),ale budu ho dělat poprvý v životě,tak snad to nezkazím..koneckonců je to skoro jak řízek,ne? ![]()
Daisy: nádobí nezávidím,ještě že mám myčku,ta je ted v porovozu v podstatě skoro každý den ![]()
Nevím,jestli budu pc zítra zapínat,takže pro jistotu: ** Vám všem přeju krásného a bohatýho ježíška, naposledy sólo bez dětiček
**
Taky holky nevím jestli budu zítra PC zapínat ale jak se znám a znám manže že ještě jako vždy bude někde lítat tak ho zapnu ![]()
Befy tak já už mám kapra taky v ledničce pěkně naporcovanýho, manža to stih tak to dělali s tchýní, jen se mi moc nelíbí že mi pár kousků nechali na podkovičky, strašně blbbě se to obaluje, asi jim to zatrhnu a zítra to ještě rozdělím. Jinak jestli můžu doporučit je dobrý kapra už dneska nasolit a pokapat citrónem a zítra až obalit a smažit, vůbec pak není cítit rybina ![]()
Salát dělá tchýně tak doufám že se ji povede jak minule, mám obavy že to skazí nějakým experimentem jak letos na hody (nedalo se to jest a já se tak těšila) dyštak se nadlábnu u našich salátu. já jinak moc salát zatím neovládám, nějak se pořád nemůžu trefit do chuti, ale asi je to taky tím že ho moc často nedělám, časem se naučím ![]()
Jo a holky děláte polívku? my jo z rybých hlav a ocasů, je výborná lepší sem nejedla (no to nezní skromě, ale sem na ni zvyklá i manža mi ji moc chválí) snad se i letos podaří. Dělám ji jako vývar pak ji scedím zahustím jíškou z másla a dám trochu najemno nastrouhaný a osmahlý na másle mrkvičky (má to takovou pěkně žlutou barvu a nasládlou chuť) a zjemním smetanou a když je mličí tak nakonec tam nakousky nakrájím mlíčí a dovařím. Loni i švagr se švagrovou chutnali a olizovali se. omlouvám se že to tak chválím ale já ji prostě miluju, ale hlavně na vánoce. Jinak rybí polívky moc nejím, jen tu co uvařím já nabo někdo z rodiny. Jejda já asi slintám
![]()
Befi až teď sem si všimla kolik ta vaše prďolka váží, no krásnej přírůstek, to já sme zvědavá kolik bude vážit ten náš za týden, já du až 30.
Holky já sme se jen tak pro legraci měřila přez břicho a já sem za necelej měsíc narostla o 3cm což teď znamená že mám 111cm síla
sem na to čučela sakriš kolik budu mít v 9 měsící to asi prasknu nebo budu tahat přicho před sebou na trakařu ![]()
Honí mě mlsná a nevím na co. doufám že mi manža příde brzy z hospody, mě tak štve že je snad ve všech možnejch spolcích tady u nás a doam se skoro neohřeje.
Daisy to je super že ti chutná salát i bez cukru, mi u nás majonézu nesladíme jen pokud je moc kyselej lák z okurek a přeženem to jinak jen sůl a zelenina atd a tchýně tam ještě dává na kostičky natvrdo uvařený vajíčko, kousek šunky na mini kostičky a kukuřici, mývala ho moc dobrej tak snad i u toho zůstane ![]()