Poradna duly
Jana Čurdová
Obrázku držím palce ..ale určitě bude vše OK !!!!
užij si hory …a též přeji příjemnou oslavu nového roku
Bef ..ale jo jsou
…a ospalost ..ale to je prý po práškách co beru
a jak ty?
Ahoj holky,
nakukuju co je u vás nového…jestli náhodou už některá nespěcháte do porodnice…doufám, že ne…ještě máte čas ![]()
b]Jezi: já brala Duphaston a spací jsem taky byla.já teda ale hlavně blicí…
Tak ti přeju,at si co nejdřív v II.trimestru,to se fakt všechno zklidní ![]()
Ajiku: ahojky,jak se mají dvojčátka? Koukám,že už si 12týden,to to letí
Jsem zvědavá na fotky z UZ,pak nás nech pokochat,my tady dvojčátkový fotky vůbec neznáme ![]()
Bef určitě pak fotky dodám…teď jich sice máme dost..ale buď tam jsou ještě všichni 3 nebo jsou spíš po jednom… Takže v lednu už to snad bude vidět pěkně i dohromady.. Jinak to letí pěkně…už mají přes 4cm…a ten jeden bude asi pěkný raubíř…furt se mele…vůbec se na screeningu nechtěl nechat změřit
, druhého prcka jme zas museli pošťuchovat aby se vůbec pohnul…no to bude dvojka
![]()
Ahojte, tak vás po pár dnech všechny moc zdravím ![]()
mae dobře že jsi doma a zítra moc držím palce na kontrole ![]()
já měla poslední 3 dny náročný, dojeli naši takže jsem měla 8 lidí v baráku, včera měl tchán narozeniny, takže ještě od oběda do pozdního večera jsme byli na mecheche. Mezitím jsme mojí mamku odvezli v noci na pohotovost, kde si jí do druhýho dne nechali na kapačkách kvůli nějakým žaludečním potížím, pak to chytl i brácha, no fakt sranda, ale dostali se z toho. Dneska jsem tu na snídani i oběd měla 15 lidí, takže veselo. Jak všichni odjeli tak jsem padla do postele a chrněla.
Jinak u mě stav pořád asi stejný, panděro tvrdne a bolí, nicméně na porod se nechystá, prcek je pořád děsně nahoře, cejtím ho pod žebrama. Uvidím co mi v úterý v porodce řeknou.
Tak se tu všechny moc opatrujte, omlouvám se že jsem ani nereagovala, ale mám fakt všeho plný kecky.
Bef …já beru utrogestan 2 X denně …
7 jdu na kontrolu ..tak uvidím …
Peta ..drz se !!!!
Ahoj při večeru!
ajik - týýý jo, ty už seš 12tt?
To je mazec, jak to letí. Tak už je snad všechno v pořádku,ne? Je fajn, že prckové se mají k světu, jen tak dál!!!A těším se na fotku.
Ppetro - tomu říkám rodinná návštěva - 15 lidí…
A ta střevní příhoda taky dobrý - prostě veselé vánoce. Ještěže se to tobě vyhnulo.
jezi - ospalý je člověk zezačátku normálně a s Utrošem 2× tolik. Tak pěkně odpočívej, máš nárok.😉
obrazek - taky ti to pěkně postoupilo. Užij si hory a žádný divočení, jo? Jen se kochej…A PFky pěkný - obě.
bef - kdyby pálení žáhy znamenalo vlasatý dítě, tak porodím toho od Adamsů… ![]()
Mae - jen pěkně lež a dopíkej, akorát ten pc by ti měl manžel nějak přizpůsobit, ať seš ve spojení.
To je stejně mazec, tady už se faskt může začít každým dnem rodit.
![]()
Medu - chování závidím, já pojedu chovat měsíčního kluka v úterý. A jak se jí u porodu proboha prorhlo střevo? A s tou snídaní to byla asi odměna za ranní sexík, jinak teda nevím… ![]()
Bambulo - tak zase planej poplach?
Já jsem dnes knečně vyžehlila koš prádla a trochu poliskala koupelnu. Začínám být značně líná a nevýkonná. A zítra mám pracovní den a to se mi teda po tom týdnu válení se vůbec nechce…Ale nenadělám nic. Dokud to jde, musím tu klientelu držet…
To je ten slastný život „podnikatelů“. Mmch, nová nemocenská je fakt super: Prvních 14 dní platí nemocenskou zaměstnavatel( z čehož bude mít jistě každý upřímnou radost) a v praxi to u mě znamená, že budu bez koruny, neboť si sobě sama těžko budu něco vyplácet. Takže zase přišli na to, jak s normálníma lidma vydrbat.
A včera ve zprávách ukazovali, jak se zvedne mateřská…Pbavilo mě, jak tam u prodavačky uváděli plat 20 tis. To by mě zajímalo, kde? Jestli víte, kde berou prodavačky za dvacku, tak dejte vedět .-. nastupuju ihned!!!
![]()
Dobré ráno,ochrapušy,
tak si tu asi budu povídat sama se sebou…
No,aspon mě to po snídani donutí jít žehlit a pomalu balit,jedeme odpoledne na hory až do novýho roku.
Peti: návštěvy už si vypoklonkovala?
Ahojky!Tak hlásím se z Dobrušky… ![]()
přečetla jsem vás, ale zapoměla jsem na co jsem chtěla reágovat ![]()
Mae: Pěkné bříško…A co kontrola?
Medu: tak ty už nemůžeš spinkat jo?To nezávidím, já se te´d cítím lépe jak v 5 měsíci.
Obrázku: PF-ky jsou krásné. A moc vám to s manžou sluší.
Ajíku: Tak sem pak určo hoď fotečku z UZ..
Jezi: A ty nám sem taky hoď toho tvého mimíska…
Pe´to: 15 lidí?
To musel být záhul…Koukám že mamka a brácha neustáli vánoční obžerství…Hlavně že už jim je dobře.
Jo Mischni: nevím kam na ty potvory chodím…Ale asi se jim u mě líbí…Tomu udělám přítrž…Už je to lepší, včera to ještě dost svědilo a v interšpáru jsem zas nemohla chodit, tak uvidím až dnes půjdu nakoupit, jestli se budu plazit…
Bambulo: Koukám že z tebe si miminko taky dělá pěknou srandu, nejdřív chce ven a pak zas ne.A jak si psala z těma fotkama, tak přítel to na mě kolikrát zkoušel a já mu to zatrhla(te´d už to ani nezkouší).Já jsem totiž hrozně stydlivej člověk ![]()
Dneska mě čeká úklid po 4 denní abstinenci.Tak nevím zda dnes ještě nahlídnu.Teď jdu do města.A pak musím poklidit.Večer možná půjdem si sednout, páč přijel kamarád z Belgie, tak asi půjdu taky.
Tak se tu opatrujte.Zítra na, možná i dnes papa ![]()
Mischni ..tak to máš taky dobrý …chjo ..
jasně ..bych spala ..ale Ondřej a učení mě nenechá
..říkala jsem to dr, že bych furt spala ..a on že mi to říkal .a že prý ho vůbec neposlouchám
..tak příště musím být více ve střehu ![]()
Daisy ..vau ..ty jsi pokaždý někde jinde ![]()
foto zatím žádné nemám …
Bef ..užij si hory
ostatní zdravím
Jezi:To bylo jen teď o Vánocích. Teď ještě pojedem na Silvestra asi do Pardubic.A pak už budu jen v Dobrušce.Nerada bych porodila jinde. ![]()
Holky ale teď už opravdu mažu do města…se nějak nemůžu odtrhnout. ![]()
Ahoj holky, tak sem se po delší době zase dostala k PC.
Tak už jen skoro odpočívám, válím se, semtam něco uvařím uklidím a je mi fajn i žáha skoro přestala pálit. Taky sem to o vlasatým mimču a žáze slyšela, to sem teda zvědavá ![]()
Jinak včera sme měli nenávštěvní den ale jeli sme do kina na ty sněženky (čekala sem víc že to bude komedie, ale když se tak zamyslím jaký to bylo, tak to bylo hodně ze života, takže vpodstatě spokojená
) no ale těch lidí co bylo v Olympii, sme něměli skoro kde zaparkovat no hrůza. No a pak sme se po cestě stavili na malý večeři, manža měl masiko jen se zelenivou oblohou a já salát s kouskama masika, no bylo to na přežranej pupík akorát. Sem původně chtěla v kině koupit střední kolu a malej popcorn no nakonec sme kopili velkou colu a střední popcor a v půlce už sme měli snězeno, nechápu jak si přídu jak bezedná popelnice
, normálně bych to nedala. jo a vtom filmu je scénka z nějakýho clubu no prckovy se vůbec nelíbilo jak to dělalo tuc tuc, kopal jak utrženej ze řetězu, au.
No ale večer byl skvělej s manžem sme si krásně pokecali a byli oba spokojení jak si to užili. pak sem u telky usnula a o půlnoci sem nemohla spat ach jo. jinak díky odpočívání mě už nepíchá v pupíku a v rozkroku😉
Dneska mám v olánu něco vyžehlit a dát vyprat 1 pračku a večer deme s našima kamarádama na večeři, se celkem těším, doufám že pudem všichni.
Mae je bezva že si doma, no doma je doma a určo ti na kontrole potěší on domácí klid je úplnej balzám.
Befi užij si hory taky by sme jeli jen kdyby od nás nejbližší hory nebyli 200km
Daisy a čím se umýváš? používáš intim mýdlo? a co manža/přítel (mám v tom malinko guláš kdo je vdanej) čím se umývá, můjmanža si ho drhl mýdlem a to bylo pro mě svinstvo, tak používá moje intim mýdlo a je to lepší a nebo semtam já nepoužívám nic jen vodu a nosím výhradně bavlnu, ale taky se stane a stačí třeba prochladnout, no holt je toho moc co ty mrchy štiplavý přitahuje.
Obrázku pěkný PF ![]()
Áji teda už budeš mít zachvilku první trimestr za sebou, tak jen tak dál, držím pěsti. ![]()
Tak zatím holky já du něco dělat ![]()
Ahoj maminky,
tak se hlásím z domova,hurá,bála jsem se…
Bylo to šílené,bylo tam snad 40těhulek,střídalo se to jak na běžícím pásu..vzala mě asi za 3/4h.na vyšetření,ultrazvuk a vše dobré,naštěstí se to neposunulo,tak mám pokračovat v klidu a za týden jít k mé doktorce..tak jsem tak ráda
a manža snad ještě víc,že mě má doma a ne v nemocnici
jen musím pořád odpočívat a nedělat nic namáhavého,zbytečného…tak snad to bude dobré,nebo aspoň stejné…
Malé sme za odměnu,že ještě chce být v bříšku koupili naušničky,zlaté kytičky s bílým kamínkem…jeli sme okolo,tak sme se stavili,ať pak zbytečně nemusíme jezdit,nebo nemusí nakonec kupovat sám manža…
![]()
U nás se v porodnici pichají den před pouštěním-ouška,tak ať to mám nachystané…
Nedočítala jsem vás jdu poobědvat a chvíli si odpočinout…tak zatím papa…