Poradna duly
Jana Čurdová
Holky teď sem na skypu mluvila s kamoščiným přítelem a prej dneska kamošku (Peťu) odvezl do porodky že už ji praskla voda, termín měla 30 pak jí ho posunuli na 25 a prej se malímu moc nechce ven tak možná to bude malej ježíšek ![]()
No sem na trní kdy napíše sms ![]()
Befi:já letos dělala prvně salát.A kapr bude taky letos můj první pokus.Taky máme půlku, ale nesehnali jsme chlazenou tak máme mraženou.Tak jsem na to zvědavá ják to dopadne.V nejhorším to jistí pangásius co máme v mražáku ![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif
// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 2.1. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ?? / 1 dítko/ holčička JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 7.1. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 7.1. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO ?? / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 8.1. / 1 dítko / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 9.1. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko
Chlapeček 7× Holčička 9×
http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty
NÁLEZKYNĚ
Jezinka //
Ahojky všem ![]()
Já zase jen rychlovku, nějak nestíhám … dneska ráno js odvezla manžela do nemocnice na kontrolu s tou nohou, tak rtg v pořádku a sádru mu sundají za 14 dní, konečněěěě
já js zatím pořídila udělat nákup no a od včera mě taky nějak trápí tvrdnutí bříška
tak js se nutila doma odpočívat, ale den před Štědrým dnem mi to nedalo a stejně js pořídila sestavit stromek, setřít celé přízemí, vyžehlit, upíct štolu, jsem hrozná, chjo
snad mi zítra bude líp, koupila js si v lékárně magnésko, mám brát jedno večer
Jinak všem díky, uklidnily jste mě s tím jídlem
vy teda jíte čuňárny
až js si z toho dneska dala vyjímečně párek k večeři ![]()
Miruško , jestli budeš nahlížet … myslela js na tebe a doufám, že už tě dnes pustili a je ti líp!!!! Moc ti držím pěsti, ať jste s malou v pořádku!!!
Befi , díky za dnešní rady ohledně tvrdnutí bříška ![]()
Jinak všem přeji krásné a pohodové Vánoce!!!!!!! Opatrujte se!! ![]()
Tak já ještě zvládla vyžehlit a doklidit kuchyn,přítel šel spát „znaven“ po včerejším večírku..Tak mám aspon hotovo ![]()
Ale mám tak špatnou náladu..
- neustále mě za něco buzeruje,bud si hraju na chudinku,nebo je zas špatně,že mu neříkám,že mě bolí břicho…,do toho mě nutí jet na 5dní přes silvestra na hory,a já bych tak ráda bych v klidu doma…a nejvíc alergickej je na mý zažívací problémy,který „ventiluju ven“ (prostě mi to nejde zadržet) a on se vzteká,jaký jsem prase ![]()
Si připadám jak největší debílek a neznaboh.. ![]()
No,snad se z toho vyspím ![]()
Befi to mě mrzí že to tak dneska prožíváš třeba zítra bude líp.
no to já sem jen zvládla dozdobit stromek, nasolit kapara a narvat ho do ledničky, ale jak vstanu tak mě bolí bříško asi si taky vezmu magnésko a strašně mě dneska pálí žáha.
zítra jen an oko sjedu telku a reprobedny od prachu a přejedu žehličkou potah na sedačku a ryfle a bundy ať máme co na sebe a dám se do vaření, doufám že zítra bude bříško lepší.
Tak holky dobrou noc a zítra klídek a pohoda jo ![]()
Ahojky,
Krásné vánoce a bohatého Ježíška přeje Katka a Domča
Preji vam vsem stastne a vesele a hlavne zdrave miminko
http://www.vasevanoce.cz/…lednice2.jpg
Co nejpříjemnější svátky Vám všem přeju. Sedím si v sedačce a čekám na včeři, bolí mě záda a vaří manžel, je dnes tak sladkej, že kdyby pod stromečkem už nic nebylo, tak to stačí. Jestli do zítra nic, tak zítra odpoledne se zkusíme pomazlit, pak už to snad půjde. Pá ![]()
Holky tak dnes odjíždíme.A vrátíme se v neděli.Tak nejpozději v po se ozvu.papa
Ahojte, tak jak jste si užili štědrý večer? U nás to bylo fajn, byla pohodička, jen sem měla v kuse betonový břicho a chvílema bolelo a odpoledne jsem na wc našla uplně červenou krev, tak jsem se zděsila, ale naštěstí jsem po bližším zkoumání přišla na to že je to z konečníku
Tak asi ani tyhle problémy mě v těhu neminou ![]()
Teď jsem sama doma, manžel odjel s tchánovcema do kostela, odpoledne jdem k jeho bráchovi na návštěvu a zítra přijedou naši s mýma sourozencema, takže to máme takové návštěvní
Ale už se na ně na všechny moc těším. Dneska nevařím, budeme mít ještě od včerejška salát já s kaprem a manžel s řízkem - nejí ryby. Teď musím ještě trochu uklidit a připravit našim spaní, ať to pak nehoním zítra na poslední chvíli.
Tak se všechny moc opatrujte a krom bambuly doufám že ještě nerodíte ![]()
papapa a krásný zbytek svátků.
Hezké sváteční odpoledne,
jsem si říkala,že o svátkách na pc nepáchnu,ale nedalo mi to ![]()
Včera to byl pro mě teda docela náročnej den,pořád jsem něco kuchtila v kuchyni,ale večer to bylo moc fajn
Dokonce jsem vydržela až do půl jedný.
Jinak nejvíc dárků dostala ta naše malá cácora,a to se ještě ani nenarodila
![]()
ahoj jarňulky, zdraví Vás Mirča (Mae) a sděluje, že je doma, je jí líp, ale musí ležet, tak nemůže k PC.alwe prý to nějak vykoumá, aby jí manža dal pc k posteli - aby vám mohla psát
V pondělí jede do rizikové poradny. Snad prý si ji tam nenechaj.
papa
Ahojky koukám že jsem se zapoměla podepsat.Ta anonimní, jsem já Daisy.
Slezina s příbuzenstvem dnes dobrá.Akorát mám tuhší bříško.Zítrazas štreka do Tábora, snad bude vše ok.
Včerejší večer super.Jsem se přejedla.A dostala jsem rychlovarnou konvici.To mě R.překvapil, páč jsme si objednali trička a ty dorazí až po novém roce, tak jsem nečekala že by mi něco koupil.
Tak se opatrujte a Mae myslím na tebe!!!!
Pa Daisy
Ahoj spolumatky!
Tak jak jste prožily svátky, co Ježíšek - nezapomněla na vás?
U nás v pohodě, probíhá gaučing při pohádkách s cukrovím, včera jsem teda byla vytažena na procházku. Akorát mi kromě tchýně onemocněla i mamka, takže u nás na štědrý večer nebyla, tak jsme jí všechno vezli ještě odpoledne( dárky, salát, rybu, polívku, cukroví) Chystám se za ní o víkendu, snad už nebude nakažlivá tak moc. Vypadá to na virozu.
Všechny vás zdravím a doufám že je vše ok!