JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
29.12.08 12:29

Nakukuji ajdu uklízet…
Mae:to jsem ráda že je vše v pořádku…Jen tak dál :)
Ilčí:No já se meju jen vodou.Mě obyč mejdlo nesedělo vůbec a to intim jsem taky zkoušela a taky mi vadilo.(te´d do porodky jsem si ho koupila tak uvidím)Přítel se meje mejdlem..ale to mi nikdy nevadilo a te´d toho moc nenasexujem.Takže tím to asi nebude…jen doufám že po porodu se mě ty mrchy už držet nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.12.08 12:30

Mae tak to je super, já ti to říkala že klid doma je přímo balzám :wink: tak hezky klídeček a semtam koukni na net ať se neunudíš :wink: vím jaký to je, máš aspoň výhodu že sou svátky a máš manže doma, to já přez léto byla skoro celej den sama.
Tak už sem dala prát, nádobí mám umyto a teď to žehlení a je to.
Holky mě se klube zase 8 je to hrůza, ach jo :roll: jo a zjistila sem že když si dám vitamíni calibrum pro těhulky tak mě začne pálit žáha, poslední 4dny sem to šidila a nebrala a žáha nepálila tak se na to asi vybodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.12.08 12:38

Ilčí:Zoubek nezávidím..Jau.
Já Calibru dobrala na štědrý den.A te´d jsem si koupila Gravital..Už mě nebavilo jí brát ráno a večer.Taky mě jeden čas pálila trochu žáha a te´d ne..Ale nevím zda to bylo tou Calibrou..asi né…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.12.08 14:07

Daisy: no to já to mám tak nějak vypozorovaný že to asi fakt bude z těch vytamínů protože jinak jím všechno stejně i piju a žáha nepálila a teď sem si ho vzala a pořád se mi vrací ach jo. No mě celkově nějak nesedí vitamíny, nikdy sem je pořádně nedokázala brát, buď sem blinkala nebo něco takovýho takže kašlu na to a rači sleduju co kde je v jaký potravině a snažím se to do sebe nacpat v přirozený formě.
Za hoďku se du koupat a šlechtit aˇ=t sem na véči krásna těhulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.12.08 14:18

Ilčí:Aha, no tak je neber…Dobrý je že můžeš hafo ovoce a zeleniny.Já mohu jen tuny zelenini..když já bych raději to ovoce :) Myslým že přirozený vitamíny jsou lepší.Takže jestli máš dostatek ovoce a zeleniny a vyváženou stravu.Tak by mělo být vše ok,ne?
Užij si véču…Asi R. překecám že by jsme si u Zeláčů dnes taky něco daly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.12.08 18:17

8O Tady se nic neděje!? Tady je mrtvo?Jdu si uvařit krupičku se skořicí,mňám.Už se těším.A večer jdem k těm Zeláčům.tak se opatrujte.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.12.08 21:01

ahojky,
já se hlásím z Jizerských hor,ale stejně tady nemám komu :lol:
Cesta byla celkem náročná,přeci jen už mě jízda v autě nedělá moc dobře (břicho tvrdne a tvrdne..),ale přežila jsem :wink: .
K večeři jsem měla vepřové koleno - moc dobrá nezdravá mnamka :lol:
Ale ted mám zase zažívání na draka - je to na plynovou komoru.. :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
29.12.08 21:51

Bef - tak „dobrodošli“ na horách. Je tam sníh? Koleno jsem nes ělala tatuchovi a jeho synovi. Já to moc nemusím, tak jsem si udělala koprovku.Aspoň jsem o sebe dostala trochu mlíka…
A to tvoje zažívání je teda síla. :roll: :wink: Abys jim na horách nezkazila ovzduší. :lol:

ilčo - zuby - auauau… aspoň ale budeš vědět, jak to bolí, až polezou prckovi a bude řvát. :wink:

Mae - hurááá, dopíkaš doma. A to píchání oušek hned v porodce skoro závidím.

Daisy - ty budeš zas cestovat? 8O Abys pak nerodila někde v poli. To jedete jako na silvestrovskou mecheche?

Já jsem zase vylezlá z vany a koukám na „Drž hubu!“ - můj oblíbený. Reno a Depardieu jsou moji miláčkové.
Bára dnes řádila zase tak, že mi nadskakovalo břicho zcela viditelně a chvilkama to i zabolelo. Začíná mít sílu. A já jsem si připadala jako Jonatán, když měl v břiše ty dvě želvy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.12.08 22:02

Ahoj těhulinky,
tak ještě jednou dneska,než půjdu do pelíšku…přece jen jsem to trochu vykoumala…mám pc sice metr a půl od postele,ale myš i klávesnici bezdrátovou,tak jde psát v poho..jen si musím vždy pamatovat kdo co psal :roll: :oops:
Ale snad tu nebude bývat mrtvo,když se tu budu ukazovat…
Jo,psala jsem si se SAMMY a psala,že je ok,jen mají pokažený PC,že snad tento týden bude opravený a ozve se,že myslela,že VLAĎKA dala vědět…
BEFI:tak si hory užij,a papkej,kašli an všechny okolo..hlavě že ty si ulevíš a to je fajn..za bolesti to nestojí :lol:
MISCHNI:ahojky,jj,dopíkáme doma,chvalabohu a je mi tak mnohem líp,manža sice musí dělat 90% věcí,ale zvládá a to je fajn..navíc prádlo prát a žehlit pomáhá tchýně a ve středu tu budu mít od rána mamku,tak to jde v poho!!! :) A bude nadskakovat bříško ještě víc,počkej na ty bouličky…mě taky už Áda spíš dělá boule a nebo cítím jak se tam přetočí…jako vetřelec…nebo kopne do močáku a já se málem počůůůrám… :roll:
DAISY:vidím,že chuť na krupičku tě ještě nepřešla,ty jsi číslo :lol:
ILČI:tak zkus jiné vitamíny,třea Mamavit,ten beru já..ale žáha mě pálí někdy taky hlavně po nějakém jídle kde je koření…ale RENNIE pomáhá.

No nic,jdu chruopat,tak papa,zítra kuknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.12.08 08:27

Ahojky!Zdravím po ránu!
Mischni.No rodit se v poli nechystám!No tak snad se nic nestane.Je to poslední cesta.pak už se nikam nehnu.Maximálně na cvětší nákup do Hradce.
Mae:No na krupičku mám chuť pořád :lol: tak si jí dělám aspoˇn 1× za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.12.08 09:28

Dobré ráno z hor :) ,
tady je nádherně jasno,a z okna koukáme přímo na sjezdovku,tak tady pozoruju lyžníky :)
Já si ještě chvíli pohovím po snídani a pak se vyrazíme projít po venku,snad neumrznu :lol:

Mae : to je super,že ti přijede mamka,to se těšíš,co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.12.08 10:56

Befi:Užij si Hory.....Akorát lyžovat nemůžeš co?Tak aspoˇn malé procházky.Jé takjy bych jela na hory…

Já teď půjdu do města. Něco pokoupit a pak budu trochu poklízet a něco si ukuchtím, asi těstovinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
30.12.08 11:17

BEFINKO:mamku jsem viděla na Štědrý den,tam sme totiž byli,aby nebyla sama a potom v neděli,no a teď dojede zítra…těším se na ni,je to moje zlatíčko!!!
No a v pondělí mi dojede kamarádka,co mi dělává vlasy a říkala,že už to bude 6týdnů,že mi to udělá klidně doma,takže uvidím jak mi bude,ale cítím se faj,nic nebolí,je to tím,že odpočívám a manža dělá 90% věcí za mě..i když je dneska a zítra v práci,zvládám to,kukám na dvd,čtu a mlsám :lol:
Užij si zimní nááádheru,ale stejně se těším na jaro,jak začnu drandit s kočárkem :lol: :wink:

DAISY:tak opatrně,nepřepínej se a pochutnej si na obídku..já dneska mám velmi zdravou papu-vepřový gyros s hranolkama a zeleninovou oblohou :lol: ale je to mňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
30.12.08 13:11

Holky, co je s váma? Tady snad chcíp pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
30.12.08 14:20

Ahojte spolutěhulky, omlouvám se, nedočítám, za chvíli nám přijde návštěva, ale musím vám napsat jak jsem dopadla v porodce - jsem z toho děsně vyvalená 8O

Takže odhad váhy prcka dneska 3,5 kila, rodit budu normálně, pokud nedoroste víc než 4,20 Kg, pokud náhodou jo tak asi císař. No a teď se držte - nejpozději za 10 dní mi porod vyvolají, pokud se nerozhodne jít ven sám, ale prej už se to dole chystá, CS mám 7 a už i otevřená na kousek, ale to sem nějak nepochytila na kolik - bylo to moc informací. Dr řekl že tomu pomůže tak mě prohrábl (nevím jestli Hamilton nebo co, každopádně to nebolelo) a teď krvácošpiním. Takže to vypadá že do 10 dnů fakt porodím a normálně, jsem z toho taková děsně paf a hlavně nervózní že je to tak děsně blízko, ještě jsme letěli koupit teda porodnický vložky a ty úžasný sexy bombarďáky a plíny pro prcka, ani nevím co mi všechno ještě chybí, snad už nic moc, každopádně musím dneska sbalit tašku.

Další kontrolu mám 6.1. pokud do tý doby nepojedem. Jsem z toho celá rozechvělá a nervózní :oops:

Tak teď letím chystat chlebíčky pro návštěvu, juknu na vás večer nebo zítra, doufám že jste všechny ok, fakt jsem nedočítala…

papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital