Poradna duly
Jana Čurdová
Nakukuji ajdu uklízet…
Mae:to jsem ráda že je vše v pořádku…Jen tak dál ![]()
Ilčí:No já se meju jen vodou.Mě obyč mejdlo nesedělo vůbec a to intim jsem taky zkoušela a taky mi vadilo.(te´d do porodky jsem si ho koupila tak uvidím)Přítel se meje mejdlem..ale to mi nikdy nevadilo a te´d toho moc nenasexujem.Takže tím to asi nebude…jen doufám že po porodu se mě ty mrchy už držet nebudou…
Mae tak to je super, já ti to říkala že klid doma je přímo balzám
tak hezky klídeček a semtam koukni na net ať se neunudíš
vím jaký to je, máš aspoň výhodu že sou svátky a máš manže doma, to já přez léto byla skoro celej den sama.
Tak už sem dala prát, nádobí mám umyto a teď to žehlení a je to.
Holky mě se klube zase 8 je to hrůza, ach jo
jo a zjistila sem že když si dám vitamíni calibrum pro těhulky tak mě začne pálit žáha, poslední 4dny sem to šidila a nebrala a žáha nepálila tak se na to asi vybodnu.
Ilčí:Zoubek nezávidím..Jau.
Já Calibru dobrala na štědrý den.A te´d jsem si koupila Gravital..Už mě nebavilo jí brát ráno a večer.Taky mě jeden čas pálila trochu žáha a te´d ne..Ale nevím zda to bylo tou Calibrou..asi né…
Daisy: no to já to mám tak nějak vypozorovaný že to asi fakt bude z těch vytamínů protože jinak jím všechno stejně i piju a žáha nepálila a teď sem si ho vzala a pořád se mi vrací ach jo. No mě celkově nějak nesedí vitamíny, nikdy sem je pořádně nedokázala brát, buď sem blinkala nebo něco takovýho takže kašlu na to a rači sleduju co kde je v jaký potravině a snažím se to do sebe nacpat v přirozený formě.
Za hoďku se du koupat a šlechtit aˇ=t sem na véči krásna těhulka ![]()
Ilčí:Aha, no tak je neber…Dobrý je že můžeš hafo ovoce a zeleniny.Já mohu jen tuny zelenini..když já bych raději to ovoce
Myslým že přirozený vitamíny jsou lepší.Takže jestli máš dostatek ovoce a zeleniny a vyváženou stravu.Tak by mělo být vše ok,ne?
Užij si véču…Asi R. překecám že by jsme si u Zeláčů dnes taky něco daly. ![]()
Tady se nic neděje!? Tady je mrtvo?Jdu si uvařit krupičku se skořicí,mňám.Už se těším.A večer jdem k těm Zeláčům.tak se opatrujte.papa
ahojky,
já se hlásím z Jizerských hor,ale stejně tady nemám komu ![]()
Cesta byla celkem náročná,přeci jen už mě jízda v autě nedělá moc dobře (břicho tvrdne a tvrdne..),ale přežila jsem
.
K večeři jsem měla vepřové koleno - moc dobrá nezdravá mnamka ![]()
Ale ted mám zase zažívání na draka - je to na plynovou komoru..
![]()
Bef - tak „dobrodošli“ na horách. Je tam sníh? Koleno jsem nes ělala tatuchovi a jeho synovi. Já to moc nemusím, tak jsem si udělala koprovku.Aspoň jsem o sebe dostala trochu mlíka…
A to tvoje zažívání je teda síla.
Abys jim na horách nezkazila ovzduší. ![]()
ilčo - zuby - auauau… aspoň ale budeš vědět, jak to bolí, až polezou prckovi a bude řvát. ![]()
Mae - hurááá, dopíkaš doma. A to píchání oušek hned v porodce skoro závidím.
Daisy - ty budeš zas cestovat?
Abys pak nerodila někde v poli. To jedete jako na silvestrovskou mecheche?
Já jsem zase vylezlá z vany a koukám na „Drž hubu!“ - můj oblíbený. Reno a Depardieu jsou moji miláčkové.
Bára dnes řádila zase tak, že mi nadskakovalo břicho zcela viditelně a chvilkama to i zabolelo. Začíná mít sílu. A já jsem si připadala jako Jonatán, když měl v břiše ty dvě želvy. ![]()
Ahoj těhulinky,
tak ještě jednou dneska,než půjdu do pelíšku…přece jen jsem to trochu vykoumala…mám pc sice metr a půl od postele,ale myš i klávesnici bezdrátovou,tak jde psát v poho..jen si musím vždy pamatovat kdo co psal
![]()
Ale snad tu nebude bývat mrtvo,když se tu budu ukazovat…
Jo,psala jsem si se SAMMY a psala,že je ok,jen mají pokažený PC,že snad tento týden bude opravený a ozve se,že myslela,že VLAĎKA dala vědět…
BEFI:tak si hory užij,a papkej,kašli an všechny okolo..hlavě že ty si ulevíš a to je fajn..za bolesti to nestojí ![]()
MISCHNI:ahojky,jj,dopíkáme doma,chvalabohu a je mi tak mnohem líp,manža sice musí dělat 90% věcí,ale zvládá a to je fajn..navíc prádlo prát a žehlit pomáhá tchýně a ve středu tu budu mít od rána mamku,tak to jde v poho!!!
A bude nadskakovat bříško ještě víc,počkej na ty bouličky…mě taky už Áda spíš dělá boule a nebo cítím jak se tam přetočí…jako vetřelec…nebo kopne do močáku a já se málem počůůůrám… ![]()
DAISY:vidím,že chuť na krupičku tě ještě nepřešla,ty jsi číslo ![]()
ILČI:tak zkus jiné vitamíny,třea Mamavit,ten beru já..ale žáha mě pálí někdy taky hlavně po nějakém jídle kde je koření…ale RENNIE pomáhá.
No nic,jdu chruopat,tak papa,zítra kuknu.
Ahojky!Zdravím po ránu!
Mischni.No rodit se v poli nechystám!No tak snad se nic nestane.Je to poslední cesta.pak už se nikam nehnu.Maximálně na cvětší nákup do Hradce.
Mae:No na krupičku mám chuť pořád
tak si jí dělám aspoˇn 1× za týden.
Dobré ráno z hor
,
tady je nádherně jasno,a z okna koukáme přímo na sjezdovku,tak tady pozoruju lyžníky ![]()
Já si ještě chvíli pohovím po snídani a pak se vyrazíme projít po venku,snad neumrznu ![]()
Mae : to je super,že ti přijede mamka,to se těšíš,co? ![]()
Befi:Užij si Hory.....Akorát lyžovat nemůžeš co?Tak aspoˇn malé procházky.Jé takjy bych jela na hory…
Já teď půjdu do města. Něco pokoupit a pak budu trochu poklízet a něco si ukuchtím, asi těstovinky.
BEFINKO:mamku jsem viděla na Štědrý den,tam sme totiž byli,aby nebyla sama a potom v neděli,no a teď dojede zítra…těším se na ni,je to moje zlatíčko!!!
No a v pondělí mi dojede kamarádka,co mi dělává vlasy a říkala,že už to bude 6týdnů,že mi to udělá klidně doma,takže uvidím jak mi bude,ale cítím se faj,nic nebolí,je to tím,že odpočívám a manža dělá 90% věcí za mě..i když je dneska a zítra v práci,zvládám to,kukám na dvd,čtu a mlsám ![]()
Užij si zimní nááádheru,ale stejně se těším na jaro,jak začnu drandit s kočárkem
![]()
DAISY:tak opatrně,nepřepínej se a pochutnej si na obídku..já dneska mám velmi zdravou papu-vepřový gyros s hranolkama a zeleninovou oblohou
ale je to mňamka.
Ahojte spolutěhulky, omlouvám se, nedočítám, za chvíli nám přijde návštěva, ale musím vám napsat jak jsem dopadla v porodce - jsem z toho děsně vyvalená ![]()
Takže odhad váhy prcka dneska 3,5 kila, rodit budu normálně, pokud nedoroste víc než 4,20 Kg, pokud náhodou jo tak asi císař. No a teď se držte - nejpozději za 10 dní mi porod vyvolají, pokud se nerozhodne jít ven sám, ale prej už se to dole chystá, CS mám 7 a už i otevřená na kousek, ale to sem nějak nepochytila na kolik - bylo to moc informací. Dr řekl že tomu pomůže tak mě prohrábl (nevím jestli Hamilton nebo co, každopádně to nebolelo) a teď krvácošpiním. Takže to vypadá že do 10 dnů fakt porodím a normálně, jsem z toho taková děsně paf a hlavně nervózní že je to tak děsně blízko, ještě jsme letěli koupit teda porodnický vložky a ty úžasný sexy bombarďáky a plíny pro prcka, ani nevím co mi všechno ještě chybí, snad už nic moc, každopádně musím dneska sbalit tašku.
Další kontrolu mám 6.1. pokud do tý doby nepojedem. Jsem z toho celá rozechvělá a nervózní ![]()
Tak teď letím chystat chlebíčky pro návštěvu, juknu na vás večer nebo zítra, doufám že jste všechny ok, fakt jsem nedočítala…
papapa