JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8853
31.12.08 13:50

VŠEM VÁM PŘEJI DO NOVÉHO ROKU 2009 JEN SAMÁ POZITIVA :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
31.12.08 14:15

Ahojte kočky :) Tak u nás celkem veselo, podprdu jsem nesehnala, obchody byly zavřený a do Brna se mi nechtělo, tak buď to stihnu příští týden nebo holt v porodce budu mít nějakou nekojící no. Ještě jsem dokoupila bepanthen a musím najít rodnej a oddací list a mám snad téměř všechno nachystáno. Ale pro změnu aby jsme se nenudili tak mi odešla hlen. zátka nebo její část :roll:

bef to s tím otočením malý mě mrzí, ale fakt nezoufej, třeba to ještě bude, oni to prďolky zvládaj i když tam už je málo místa. Hele a měnila bych s tebou - já byla psychicky připravená na císaře a teď se musím během týdne uplně přeorientovat. Ale na jednu stranu jsem i ráda. Jo a břicho mi tvrdne asi tak 2 měsíce, tak v tom nejsi sama, ale můžu říct že mě to nijak extra nebolí.

medu je to děs vykopat chlapa od pc co? já teď taky mám co dělat se sem dostat :lol:

jeee, teď mi švagr dovezl druhou postýlku - do obýváku - je malinká, skoro jak kolíbka, vypadá sympaticky :) A ještě jsem dneska doprala zbytky věciček, hlavně potah na vajíčko ať to má voňavoučký - a už jsem i nachystala manželovi věci na prcka pro cestu z porodnice a ukázala mu kde to má nachystaný - snad nic nepoplete :) Nevíte jestli může manžel normálně k porodu, když neabsolvoval žádný ten předporodní kurz? Já totiž taky ne, jak jsem furt myslela že to bude ten císař. Tak teď nevím jestli to jako funguje tak že prostě zaplatíme poplatek a může se tam ochomejtat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
31.12.08 15:41

Peto nevím jak v bohunicích ale u nás je to jedno jestli ste byli na kurzu nebo ne prostě vyplázneš 200,– a je to a normálně kamoš byl i u císaře a to byla kamoška v úpplný anestezii. peťo a jak to jao je, jako jak si poznala tu zátku? já totiš jak mám normálně výtok tak mám obavy že to nepoznám.

Befi vklidu ještě máme čas, já taky doufám že se ještě otočí ale zatím to tak nevidím, pořád ho cítím jak kope dole pod pupíkem :(
Jojo manža je pořád někde v trapu a tak na hodinu mi sem dotáhl 4 kamarády, naštěstí jen na chvilku a zase snima odešel do hospody, prvně se tvářil že nikam nepude ale mě bylo blbý před kamošema mu něco zakazovat a vpodstatě mi to bylo jedno hlavně když se mi vrátí jen malinko napitej a vrátí se do 4 hodin, tak budu spokojená, protože budeme sami doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
31.12.08 16:33

Tak já mám naštěstí chlapa technikou a pc nepoznamenaným..,takže mám notas skoro pro sebe.u nás je to naopak,furt slyším kecy,jakej jsem závislák na pc…A když jsem si ho zabalila na hory,to bylo teprv řečí.. :lol:

Peto : taky mě zajímá jak odejde hlenová zátka. Já mám taky Ilčo výtok,takže si myslím,že taky prd poznám. Já bych měla občas brát ty čípky,ale nesnáším to,v tomhle jsem děsnej pacient.. :oops:

Ted jsem nahlížela nenápadně do hotelový restaurace,už jsou tam nádherně nachystaný stoly,jsem zvědavá na rautíček :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
31.12.08 16:52

Ahojky ženský,

veselého silvestra a všechno nej do Nového roku přeje
Katka+Marek+Dominiček
:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.12.08 17:20

Holky posilam vam pf do Noveho roku, hlavne rychle porody a hodna miminka :wink:
 http://image073.mylivepage.com/…8/PF2009.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
31.12.08 17:26

I já vám přeju pevný a šťastný krok do roku 2009 a hlavně zdraví,pohodu a štěstíčko a zdravé miminka!!!!! 

http://img01.ecards.cz/…90_131_A.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
31.12.08 17:38

HOLKY VŠECIČKO NEJ DO NOVÉHO ROKU

http://galerie.rammania.com/…%C3%AD-3.jpg

ILČA A MÍŠA A BROUČEK ZATÍM V BŘÍŠKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
31.12.08 17:55

HOLKY:jak tam vkládáte takové obrázky a smajlíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.12.08 18:03

Mirko musis na obrazek na netu kliknout pravym tlacitkem a dej vlastnosti a zkopiruj adresu a dej do podpisu mezi  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
31.12.08 18:06

jako jakýkoliv obrázek co najdu na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.12.08 18:07

Mirko jojo vetsinou jo, ale nektere jsou chranene tak to nejde , ale zkus to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
31.12.08 18:11

Děkuju moc,jsi hodná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
31.12.08 18:26