Poradna duly
Jana Čurdová
Mae je to celkem sranda jak se o nás bojí, mám z toho radost, to manža díky skypu ví že sem doma, když ho mám vyplej tak se někde courám ale jinak taky když někam jedu tak mě volá kde sem jak sem dojela a jak mám jet opatrně atd atd. no zlatíčko a naštěstí se naučil aby mě nestresoval tak volá když jede někam daleko abych věděla že vpořádku dorazil, takže tak.
Už mě to celkem samotnou doma neba se těším na toho drobečka ![]()
ILČI:na jednu stranu mě ho bylo líto,ale na druhou mě to těší jak se bojí
![]()
Já už se taky těším,až malá bude semnou…to zase bude volat co děláme
obě dvě ![]()
Ale jak se to blíží(vesměs nějakých cca 7týdnů a 2dny..i když člověk nemůže vědět nikdy,kdy ho to chytne,že?!) tak volá každý den co dělám,asi aby se ubezpečil… ![]()
Jinak já už se chystám,tak se zatím s váma loučím a mějte krásný den,i když venku je nějak pošmourno
![]()
Mischni - ne ne nic mi není,jen jak pořád tahám malýho tak mě bolí břicho a mám celkově divnej pocit.A navíc je mimi prý dost nízko,takže tak.
tak jsem už zas taky tu ![]()
ajik tak držím moc moc palečky ať je teď už všechno v nejlepším pořádku a přijď se nám zas ohlásit ![]()
jinak já teda byla na kontrole, už na poslední u svojí gyndr, 30.12. jdu do porodnice a pokud se s dr domluvíme na císaře tak mi daj už rovnou i termín
jsem z toho malinko vyvalená. CS mám 2-3 takže pohodička. Jen když dr chtěla ultrazvukem zkontrolovat srdíčko, tak ho neviděla, že prej je malej špekounek
Tak jsem ještě musela i na ozvy, aby se přesvědčili že to srdíčko je v pohodě. Nechci špekounka ![]()
Peto: žádný miminko není špekounek
,toho si pak maminka maximálně bohatým jídlem vypiplá
Takže se neboj ![]()
CS máš super,na tvý stadium těhotenství.tak to je fajn ![]()
Tyjo Peťo to je síla jak to letí, no taky sem malinko vyvalená z toho že už du na utz do porodky, ale proč ne že. No teda a ty i dostaneš rovnou termín no to sem zvědavá sčím v úterý přídeš.
Holky já sem si zdřímla a teď sem se probudila a mám na tričku pěkně mokrej flek ale jen na jednom prsu, příde mi to divný ale je pravda že to jedno celkově je větší a takový že cochvila když něco tak cítím je. Sem si myslela že já mlézivo ještě nemám ![]()
No nic du knašim sbalim cukroví a čočku a čenžnu ju za něco jinýho
doufám že lepšího ![]()
tak ahoj holky
Tak dnes peru poslední pračku mimivěciček.Udělala jsem ty kokosové koule…A jdu dělat česnečku.A pak ještě uklidím tu skříň a pro dnešek mám hotovo.Vlastně si ještě připravím těsto na vosí hnízda.
Pe´to:tak to jsem zvědavá s čím přijdeš z té porodnice ![]()
Holky,
nemáte někdo zkušenost s objednáním těhle triček?
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Ahoj holky,tak jsem se vrátila domů v 19h unavená,tak jdu chrupat…dočetla jsem to hnedka,protože opět mrtvo
![]()
BEFI:jj,já mám z tama dvě-jeden nátělník a jedno triko a super,jak materiál,tak jsou fakt pěkné!!!!!Doporučuju!!!
PETI:ty jo,to snad není možné,už by ti řekli termín porodu?No,když je asi malý opravdu velký…neříkali ti kolik má teď,když před týdnem měl cca ty 2,5kg?! Ale jinak je to ok,ne?Říkala jsi jí ty křeče a bolení v bříšku?
Mě teď nastaly problémy se zádama,bolí potvory,ale koupila jsem si v lékárně mast a snad to uleví ![]()
DAISY:tedá,ty jsi ale šikulenka!!!Tolik toho jsi podělala,šetři se trošku,hm?Ale zase pokud je ti dobře jak jsi psala,tak je to OK! ![]()
Jinak jsem dneska koupila v lékárně dvoje porodnické vložky a taky chci zítra dvě košilky s rozepínáním a do konce roku si nachystat tašku,přece jen se to blíží a po Novém roce už bude jen cca 5týdnů do porodu a pokud se malá rozhodne dřív…ať to radši je v cajku!!!
Zítra odpoledne jedu k doktorce si pro ten papír na mateřskou,tak jsem ráda,že to budu mít z krku,a že to rovnou ve čtvrtek veme manža do práce(dělali jsme ve stejné)a je to.
No nic,jdu chrupat,tak papa,kuknu zítra dopoledne.
Holky tak mám udělaná vosí hnízda a tím jsem s cukrovím zkončila.Jenže te´d ta hora nádobí zas, chjo.....
Jo a úklid skříňky přesunut na zítra ![]()
Bef:ty jo ty trička jsou krásný…
Dobrou noc holky!
mae nene, velikost mi teď neříkali, jen se dr o něm vyjádřila jako o špekounkovi no ![]()
nějak nemůžu spát tak tady straším
tašku do porodky pořád nemám sbalenou, nemám nic z těch porodnických věcí, koupím to asi na konci toho prosince až pojedem do porodnice - tam to snad ty lékárny budou mít určitě, nějak se mi nechce kupovat porodnický vložky a bombarďáky tady v místní lékárně, je to tu drbárna
Taky nemám žádnou košilku ani kojo podprdy a ještě nemám pro mimouše plíny. No ale to nějak zvládnu. Mám nějaký divný nálady teď z těch všech informací - velký dítě, už se to blíží a tak ![]()
Přeji hezký den!
Tak jsem zpět z Pracáku, uf.Už tam nemusím..Jupí!Teda až po porodu do 8 prac dnů se musí odevzdat jeden formulář.Ale ten tam může hodit R.
Petí:mě chybí ještě ty síťované kalhotky a jedna košile.(Tu mi dá mamka)
jinak plíny(myslíš látkové nebo jednorázové?) Já ty látkové ještě nemám, jsou už objednané a dorazí do Sezimáku)Doufám že do vánoc, jinak je dostanu až po porodu.
Jinak na mě včera padlo to jako na Bef…jestli to vůbec zvládnu…Říkám si že jo, zvládli to jiní tak proč bych to nezvládla, že?
Dobré ranko dámy!
Jsem ve vánočním frmolu, tak vždycky skočím jen dočíst a nepíšu… Ale zato mám už napečeno, úklid moc neřeším, stromek je na dvoře, dárky zabalený - můžeme začít.
Bára v břiše divočí, dnes ráno zkopala tatínka, jen mi dal ruku na pupek…
Koukám, že některé už se chystají na KO do poirodky a chytají depku. klíííd holky! Tam to šlo, večn to musí. Neříkám,, že za úplně příjemných okolností, ale pak je to paráda.
![]()
A v ledňácích už začali, jo? Nakukla jsem a zítra mají další mimina. páni, ono se to fakt blíží! ![]()
ppetro - co to je za čas na psaní příspěvků?!
![]()
Daisy - hurá, na pracík už nemusíš. A máš klid…
Befi - trika krásný, ale zkušenost nemám.
Koukám, že už pomalu balíte tašky. No, já mám jeden balík vložek a ty apartní síťovaný kalhotky. Asi se kouknu po nějaké košili a taky chci koupit ten gel na hráz - auauau. Minule jsem byla zaštupovaná děsně. ![]()
Já dnes mizím na celý den do města - děsná lítačka a zítra ráno angličtina, pak výjezd za prací a na závěr plavání, takže večer totální mrtvola.
Mějte se krásně a nedeokovat a nerodit!!!
Dobré ranko,
Petro: teda já v noci taky moc nespím,ale ty koukám vedeš ![]()
Jak píšeš o těch porodnickejch vložkách,to jsou nějaký speciální?? Já myslela,že vezmu alwaysky,a je to
V Podolí je taky lékárna a super miminkovský obchůdek,tak tam taky asi vyrazím pro nákup „tohodle zboží“. A nutně potřebuju pěknou noční košilku,co kdyby přišla nějaká přepadovka s nemocnicí…
Mischni: koukám,že si z nás nejakčnější,ale je fakt,že ty si to můžeš nejvíc dovolit,jsi termínově nejmladší ![]()
Jsem zvědavá kdy dorazí Medunka,to zas bude nějaká provokace s luxusními perníčky a cukrovím ![]()
Jo,Dita jde myslím dneska na cévkování,chudinka,má pořád v sobě nějaký ty bakterie,tak jí budou dělat stěry z močového měchýře ![]()