JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
12.12.08 17:17

čau vespolek!

Hlásím se po dnešní KO na gyndě. Holka je znova potvrzena, jinak je to pěkná divočina, mám pocit, že vůbec nespí, dr. ji dnes nemohla pomalu přeměřit, co tam dělala za kotrmelce. Jestli jí to zůstane, tak potěš…To budou noci…
V lékárně jsem nechala 36O,–kč(železo, Anopyrin, Magnezko a zázrak na mýho hemeroidka),dala kafe u kámošky ( a zaurgovala přes ni moji slíbenou postýlku), pak nakoupila s šíleným davem v Globusu a na jedničku jela přes celý Brno v zácpě domů.
No, zase to uteklo…a zítra jedem pro stromek.

Všechny zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.12.08 21:34

JAKO JAKO JAKO!!!! TADY je mrtvo,to je hrůůůůůza…
Já si tiskla na pc jmenovky na dárky a dělala další těsto na perníčky(ty první jsem rozdala babičkám a mamce)a kukala na tv…manža šel dneska na pivo,jak si myslel,že pojedu k mamce(ta volala.že malý má angínu,tak jede k nim,že by brácha pak musel jezdit i s ním a to nemůže,páč má horečku)ale nejedu…ale zítra se mi prý bude plně věnovat,zajedem se někam podívat a zajdeme i na večeři,tak se těším :potlesk: :-)

MISCHNI:tak to je super,že všechno je ok a znova potvrzena holčička. :wink: A neboj,já bych podle těch kopanců musela mít 24hodinovou nespavku 8O :lol:

Holky,tak se opatrujte a pěkný páteční večír…jo :oops: bodejď by tu někdo byl,když jste všechny někde na žranici :roll: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.12.08 22:13

Ahojky!
Tak jsme v Táboře. Nemám dočteno, jen jsem v rychlosti prolistovala. Holky máte pěkná bříška. Tak já vám příští týden hodím ten svůj. Jo a dnes sem se měřila přez pupek a pořád mám 96…To je divný, zítra přeměřím.

Opatrujte se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.12.08 09:24

Dobré ráno,
tak já jsem si včerejší večer náramně užila, v Liberci teda byla pravá zima a sypače tam jezdili o106. Hokej vyhráli,byla i bitka,no papáníčko mňamka (sice jsem překombinovala lososa, vepřovou šunku,dorty a popcorn…) :lol:

Dneska mám sraz se 3 spolužačkama z VŠ,už se moc těším :wink:

Jinak Praha hlásí stále zataženo a sněhovo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
13.12.08 10:30

Dobré ranko matky!

Zdrsvím všechny přítomné i nepřítomné. V Brně ráno slunce, teď to vypadá, že bude chumelenice.
Zítra jedeme pro stromek, dnes mažu cukroví . vypadá to na celodeňák ( naštěstí mi přijede pomoct mamka a včera jsem si uvařila( rizoto), tak nebude žádná zdržovačka.

A koho píchá v břiše - prosím ještě nerodit!!! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
13.12.08 17:47

Ahojky!
Koukám že tady je nějak mrtvo…

Jinak shrnu týden s mamkou v Dobrušce…Přijela v úterý, Po příjezdu jsme šli k holiči a nechala jsem se ostříhat.Nato že jsem měla vlasi do půli zad a teď je mám po lopatky ani né a ve předu dost sestříhaný.je to nezvyk ale pohodlný.Druhý den jsme poklízely a mamka mi umyla okna. Ve čtvrtek jsme šly do města a koupila mi věci do porodky(Takže jak jsem se bála že nestihnu nic nakoupit, tak už skoro vše do porodky mám doma)No a večer jsme pekli cukroví (2 druhy- vanilkový rohlíčky a linecký)No a v pátek mi mamka koupila krém proti mrazu a chladu na bejbíka a bepanten a Dudlíky(které mi dá ségra)A ještě plenky do porodky. No až se stydím, co za mě a mimi utratila peněz. A to nám dala s R. ještě 2000 aby jsme si něco koupily k vánocům. Jo a ve čt mi ještě koupila Košily do porodky a kojící podprdu…No mám 80D (moje původní velikost je 70B)A ještě takovou tu lambádu nebo jak se tomu říká…

No a dnes jsme s R. byly ve městě pokoupit dárečky k vánocům a koupila jsem si (malý) kojící polštář a odsávačku hlenů na vysavač. Pak mi přijela kamarádka s přítelem. A večer jdu popřát nejlepší kamarádce k svátku a pak budu koukat na Harryho Hotera.

Tak se opatrujte a užijte víkend a v po papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
13.12.08 22:41

Ahoj holky!!!
Tak jsem správně odtušila,že nebudu muset přeťukávat ze straánky na stránku,že tu bude mrtvo a no fakt jo :lol: :wink:
Ale já taky na net neměla čas…ráno jsem vařila,manža skládal postýlku(chtěla jsem původně jen zda tam něconechybí,v obchodě se splést můžou…tak ať víme a pak sme usoudili,že už ji necháme tak …přece jen jsem v 32tt.)a odpoledne sme jeli na zbytek dárků,můžu se pochluvit,že už máme úúúúplně všem a máme pokoj(všude mraky lidí,to je děs) :roll: a pak sme zajeli na večeři,mňam,jsem si zase pošmákla :-) a dojeli sme domů v osm..takže sme kukli na tv,osprchovali se :oops: a jdem do hajan…
Takže doufám,že i váš víkendík byl ok a v poňdělí se tu zase sejdeme :wink:

DAISY:ta mamča je hóóódná,kdyby nechtěla,tak ti to nekoupí,no ne?! :wink: No,já měla 80B a mám 80D podprsenku,ráno jsem si je zkusila a jsou mi sice trošku větší,ale myslím,že pak budou… 8O
A určo nám zase věcičky blejskni:)tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.12.08 08:50

JARŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif

// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 16.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 2.1. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ??. / 1 dítko/ holčička
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček
BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 17.12. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO 23.12. / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček
MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko

Chlapeček 7× Holčička 9×

http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty 

NÁLEZKYNĚ :dance: Jezinka //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
14.12.08 09:12

Hezké nedělní ránko :wink:

Manžel ještě chrní, tak js na chvíli sedla za pc, jinak je tu pečený vařený :roll:
Tak u nás se žádný snížek ani neukázal a jsem za to ráda! V pátek jsem jela do Hradce objednat kočárek, rozhodla js se pro Casualplay, bude v půlce ledna. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jinak mě zítra taky čeká rozlučka v práci, ráno koupím dortíky a ferneta. Pak nás čeká návštěva u babičky a oběd u mamky, takže se vrátíme až večer, snad tu cestu přežiju, nemůžu si pořád na tu Octávku zvyknout …a k tomu všemu vedle mě sedí ten můj „invalida“ a komentuje :evil: :lol:

Miruš , tak to je bezva, že se strie zatím neukázaly! Taky hodně mažu a zatím dobrý! a pupík máš hezký, akorátní! :wink:
Vladi , to ježdění na sněhu taky nemusím, takže úplně chápu! Tak se ti to v práci krátí, viď! :wink: A ty kilča na tobě vůbec nejsou vidět, máš jen bříško! :wink:
Peti , tak jaká byla rozlučka?? :wink: A jak bříško, už je líp??
Ilco , co tvůj krk, je to lepší?
Befi , jj, kombinézku určitě pořiď, jistě budou po Vánocích slevy … já v pátek prohlížela autosedačku a ono to s tím fusakem není tak jednoduchý, jak píšou. Mimčo musí být v popruhách, takže dám na převoz z porodnice asi kombinézku a deku (pak má autosedačka ještě nánožník). Jo a pupík máš hezký! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
14.12.08 09:36

ahojky .....všechny moc zdravím a přeji krásný advent.
konečně jsme s největší pravděpodobností vybrali jméno!!!
 MIRIAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.12.08 09:39

Dobré ráno,
tak já byla včerejší den taky v trapu,dorazili jsme až po 20h ( Miru : taky jsme byli n večířce - mnam mnam) :wink:
Dneska nás čeká oběd u tchýně,a pak snad volné odpoledne..
Jinak poslední dobou nám dělá starosti soused pod náma,který vytrvale o víkendových nocích a dopolednech provozuje u sebe „diskotéku“.. Evidentně přitáhne vnoci namol nebo jinak zmožen..a pustí to na plnýkoule a chrápe.. No,a my to máme přímo pod ložnicí,takže se nedá spát,jak to duní…Představa,že tady budeme mít do 3měsíců postýlku s miminkem… :roll: A to už na něj přítel jednou volal policajty,a ty jsou na to stejně krátký.. 8O

Medu: gratuluju k výběru kočárku,skvělá volba, a pravděpodobně už i k jménu :wink: Jinak si mě ale dostala s tím fernetem,to jste teda vostrá parta u vás v práci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
14.12.08 10:07

Ahoj holky,přeju nedělní poledne,ty jo,zase už je polovina prosince,to tak letí,nestačím otáčet kalendář a kukat,že v pátek mě čeká 33týden 8O (já se už za 2týdny narodila 8O :? ) jiank hlásím,že tady je zamračené,vítr,ale po sněhu vůbec ani památky..včera to vypadalo,ale nic..a jsem ráda,lepší než břečka na silnicích a chodníkách :roll: ,ale zase Vánoce bez sněhu jsou takové divné,nemají svoje kouzlo :(
Já jdu vařit,péct teda už konečně pro nás perníčky a umýt plovoučky,jinak dneska na to kašlu,nic se mi nechce :oops:

MEDU:sakriš,musíš si nařizovat budíka na hódně brzo,aby jsi tu s náma poklábosila :lol: :wink: než manža zabere fleka u počítače :lol:

BEFI:tak to nevím,jak bych souseda řešila..mám takovou zkušenost,jak jsem bydlela u rodičů…jak rodiče souseda(22)vypadli na víkend,taky tam pořádal mejdany a dost hlučné i v noci..naštěstí mám bráchu policajta :P ale naštěstí klučina vypadl asi před rokem do Anglie,tak je tam už klid…

A POSÍLÁM UKÁZAT JAK TO U NÁS VYPADÁ V LOŽNICI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.12.08 14:35

Mirko: ty už můžeš z fleku rodit,vše je krásně zařízeno! :)

Já trhlouš už zase vybírám dovolenou na příští léto,chtěli bysme na přelomu srpna/září někam vyrazit.Ale asi autem,neb bysme táhli milion věcí :lol:
Ač jsem odpůrce Bibione,tak známí (ai dost prachatí) tam s miminkama byli a byli nadmíru spokojení :wink:
tohle se mi líbí: http://www.nev-dama.cz/…1/popis.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.12.08 16:08

Ahojte, nedočítám, kdyžtak až zítra, jen hlásím že jsem v pořádku :) Zběsile peču cukroví, včera jsem nakoupila drogerku pro prcka, do toho mám doma nemocnýho chlapa, takže mám docela fofry a jsem ráda že jsem. Mějte se fajn a zítra písnu víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
14.12.08 17:41

BEFI:tak 6tý únor se blíží,se nenaděju a je Nový rok a pak kdyby chtěla malá vylézt dřív :wink: radši to o těch pár týdnů budu mít dřív,na utz už se zase objevil termín 4.2.tak kdo ví,kdy to nakonec bude 8O

Jinak sme byli u mamči na návštěvě,stavili sme se v cukrošce,tak jsem koupila 6zákusků a dali sme si do nosu :-) a malá mě kopla tak silně,až jsem vyjekla,spíš to byla jakoby patička tak jakoby silně zatlačila na břišní stěnu 8O :lol: to bude darebačka :wink:
Jinak jdu udělat něco dobručkého na večeři a jdem kukat s manžou na Tv,tak zatím papa vy písatelky('aby ste se nepřetrhly :lol: :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí