Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak koukám že samá rozlučka
, no a Peti chlebíčky hned mám na ně chuť.
No to já dosnídám oblíknu se a jedem s bráchem pro stromečky, nakonec kupujem 4, Nám, našim, tchýni a mamčině kolegini ![]()
Holky mě začalo v noci bolet hodně v krku
jeje co vám pomáhalo? si skočím do lékarny asi pro bioparox, co sem tak pochytila od vás co se smí, mám mandlu jak tenisák a bojím se že na ní zachvilku budou i čepy, ach jo. já bývám zdravá a když sem marod tak to stojí zato.
Manža mi posílala nádherný sms jak byl přez noc doma, málem se mi slzičky kouleli, psal mi jak je na nás závislej a jak se mu po nás stýská, i teď sem na měkko ![]()
Jo tak ty kávový zrna:
28dkg hladké mouky, 10dkg práškového cukru, 10dkg mletých ořechů, 2 žloutky, 1 lžíce mleté kávy, 20dkg másla.
Všecko smíchat v těstíčko a žličkou tvarovat zrna a uprostřed udělat rýhu a pak je polít čokoládou, mňamka
ať se daří
Jo a vladi držíme si stejnou váhovou kategorii což je sranda tak pak zaráz budem hubnout a běda ti jestli mě budeš předbíhat
![]()
jinak já už sem váhu tak nějak hodila za hlavu, malinko se hlídám abych se nepřežírala ale jinak na to kašlu. Jo a mám obavy že teď už piju druhej půllitr čaje kam budu chodit na nákupech na wc ![]()
Dobré ráno,
tak já po ranním vyprázdnění hlásím navrh 5,5kg
, oproti váze před těhotenstvím mám plus jen 0,5-1kg,takže 3-měsíční blití nebylo úplně špatný
![]()
Vladi,Peti: užijte si poslední dny v práci a přeju fajn rozlučku! ![]()
Vladi : tvých 12kg mi na fotce vůbec nepřijde,přijde mi že máš úplně normální hezký těhu bříško
,takže ty kila jsou fakt zavádějící a nemá cenu se s nima stresovat ![]()
JInak si začínám připadat dost nezodpovědně,že jsem v 29tt a nemám v podstatě nic koupenýho a zařízenýho krom hadříků
Ale už jsem rozhodnutá,že to nechám až na po vánocích a pak vlítnu do jednoho krámu,a tam dokoupím všechny ty praktický věci,v Ikee postýlku,v lékárně kosmetiku,a v Nextu doufám ve slevách nějakou super kombinézku
a prdím na to.
Nějak mám pocit,že já budu rodit dřív,tak jsem zvědavá ![]()
Dnes jedem večer na hokej do Liberce,tak se těším jak se tam nadlábnu na rautu,aspon nemusím chystat večeři ![]()
Teda Befi ty se máš taky bych jela na hokej, ale tobě de spíš o raut co
no o ten by mi taky šlo víc ![]()
Tak holky ahojky já už valím za nákupama ![]()
AHOJKY mamušky a mimuška
tak hlásím krásně prospanou noc až do 9:30h
a to malá ráno nekopkala,takže jak manža odešel,tak jsem znova usnula…včerajsem mu říkala, ať ráno nemluví,že malá pak dělá rošambo a dneska vyhledal břicho pod peřinou,pohladil a říkal jí,ať spí a normálně fakt nekopala..to snad je blbá náhoda,nebo to bude tatinčák a mě nebude poslouchat ![]()
A nevím zda jsem vám psala, že t´d se mi hlavně na levém boku kus od pupíka objevují tvrdé bouličky,tlačí to a jak to pohladím,tak to uskočí,malá se tam asi zapírá,je to tak rozkošné,když vím,že ji sahám třeba na patičku
![]()
BEFI:po Novém roku,což máš cca za 14dnů se vydáte do obchodu a nakoupíte,nebude tam ani tolik lidí,tak to budete mít fajn na nákupy a budou i slevy podle mě…proto jsem to kupovala už dřív,protože ted se někde mačkat mezi lidma,kteří se cpou-hrůůza
a po Novém roce budu už 35tt tak budu ráda,že to mám vše doma.
Raut si užij ![]()
ILČI:tak něco na tom je,kdyý manža není doma,aspoň vidíš podle smsek jak na vás myslí
a s kilama si nic nedělej a papkej,co,pak zahájíme cvíča..ale myslím,že s mimčama to pljde dolů taky,když budem x krát s něma vzhůru za noc…
Taky dobře nakup!!!
SAMMY:vidím,že sme na tom s kilama stejně,já mám 7,5kg nahoře…ale neradujme se,kdo ví jak to bude za pár týdnů
ale kila je to poslední,co řeším…a taky si to dneska užij!!!
![]()
PETI:ty jo,já snd dneska budu všem přát jen ať se dobře nají
to je dobře,že už jen 2× do práce,je na čase a co bříško-už je to s bolestí lepší?!
A 10kilo je paráda taky,co by jsi chtěla!!!
vždyť ji z nás nejvíc těhu a malý má už přes dvě kila…
VLADI:bříško pěkné,taky mi přijde,že ty kila máš jen v něm,nikde okolo nevidím nic navíc,fakt!!!A krásné bříško…
Tak u vás sněží?TAk tady je zamračené a vypadá to spíš na déšť,tak sjem zvědavá… ![]()
Ilčo, normálně to upeču a pak poleju čokoládkou? A ta káva je obyčejná nebo rozpustná? ![]()
Také jsem se taknějak rozhodla, že váhu řešit nebudu, a kor teď před vánocema. Akorát by jsem z toho měla depku a to nechci, prostě si vánoce vychutnám a pak uvidím, kolik toho bude nahoře. ![]()
A holky, sněží od rána pořád, ještě nepřestalo. Akorát mě mrzí, že nemrzne, tak je to spíš taková břečka.
V Praze taky pořád sněží a je bílo ![]()
Jinak k obědu jsem se dnes odbyla jen párkem a chlebem ![]()
a mý aktuální pupendo,jde už nějak dolů..,doufám,že se nechystá k nějakýmu činu
http://emimino.cz/…rmal_009.JPG
http://emimino.cz/…08%20005.JPG
TAK I JÁ SEM VKLÁDÁM BŘUCHA
32 týden
BEFI:jsi krááásně štíhlounká,po porodu nemáš žádný problém s kilčama.A bříško pěkné,přijde mi,že ne ani dole,ale do špičky ![]()
HOLKY:tak šup sem další domečky!!!! ![]()
Miru: ty vypadáš taky skvěle,na to že seš ode mě o měsíc,máš to břicho taky celkem malý,ne? ![]()
Ted jsem mluvila s kolegou,jeho manželka je v 32týdnu,a už 14dní je v nemocnici,protože se začala z ničeho nic otvírat..
Tak ted leží na kapačkách a může jenom ležet… Ježíš,at mě nic takovýho nepotká!!!
Jé,Miru jsem viděla jen tu fotku s tričkem,ta bez trika je samozřejmě úplně jiná
To už je fakt krásnej balonek ![]()
BEFI:mě přijde,že já mám právě břicho kulaté jakoby do stran,tak mi tak nevynikne
ale vidím jak roste…však ještě mám 8týdnů před sebou,to pak třeba na fotku ani nevlezu
![]()
Ale přibrala jsem docela málo 7,5kila za 32týdnů,ale malá je akorát váhově,tak jsem ráda…
A co ty dneska podnikáš,vidím,že jsme tu jen my dvě
![]()
Jsi Miru přibrala právě strašně malounko,to já budu mít víc,v 32týdnu. Mě se tvoje břicho líbí,je takový akorát ![]()
Já se ted budu poflakovat,a v půl páté odjíždíme do toho Liberce.
BEFI:neboj,ještě 8týdnů,pokud se malá narodí jak má,takže ještě přiberu,mimčo prý teď přibírá tak cca 200g týdně plus ještě něco na mě,tak ať nakonec nemám +15
ale i kdyby to nevadí,hlavně ať je mimčo zdravé a porod ok..už se bojím,začínám se tedy bát…
holky moc pekny briska, az vam vyfotim zas nekdy to moje tak se polekate
mam fakt oooobr.
jinak ted sem se dobre vydesila, zacalo me nehorazne bolet brisko a az dole v pipce. byla to fakt bolestiva bolest (jezis to je vyraz), navic to jakkdyz pichalo a vystrelovalo az k zadku - musela sem to jit rozchodit
jestli to dojde jeste jednou dneska, tak asi zacnu solidne plasit
ale zatim je klid.
PETI:taky bych šílela.Minulý týden mi taky tam píchalo a jakoby naboku,tak jsem se bála..ale pak za den to přešlo.Nepřetěžuj se a odpočívej..přece jen jsi 33tt tak to je jasné,že to není úplně v pohodě..ale radši sio kdyžtak zavolej,kdyby se to opakovalo!!!