JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
12.12.08 09:14

Ahoj holky,
tak koukám že samá rozlučka :-), no a Peti chlebíčky hned mám na ně chuť.
No to já dosnídám oblíknu se a jedem s bráchem pro stromečky, nakonec kupujem 4, Nám, našim, tchýni a mamčině kolegini :-)
Holky mě začalo v noci bolet hodně v krku :cry: jeje co vám pomáhalo? si skočím do lékarny asi pro bioparox, co sem tak pochytila od vás co se smí, mám mandlu jak tenisák a bojím se že na ní zachvilku budou i čepy, ach jo. já bývám zdravá a když sem marod tak to stojí zato.
Manža mi posílala nádherný sms jak byl přez noc doma, málem se mi slzičky kouleli, psal mi jak je na nás závislej a jak se mu po nás stýská, i teď sem na měkko :oops:

Jo tak ty kávový zrna:
28dkg hladké mouky, 10dkg práškového cukru, 10dkg mletých ořechů, 2 žloutky, 1 lžíce mleté kávy, 20dkg másla.
Všecko smíchat v těstíčko a žličkou tvarovat zrna a uprostřed udělat rýhu a pak je polít čokoládou, mňamka :-) ať se daří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.12.08 09:19

Jo a vladi držíme si stejnou váhovou kategorii což je sranda tak pak zaráz budem hubnout a běda ti jestli mě budeš předbíhat :-) :wink:
jinak já už sem váhu tak nějak hodila za hlavu, malinko se hlídám abych se nepřežírala ale jinak na to kašlu. Jo a mám obavy že teď už piju druhej půllitr čaje kam budu chodit na nákupech na wc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.08 09:31

Dobré ráno,
tak já po ranním vyprázdnění hlásím navrh 5,5kg :lol:, oproti váze před těhotenstvím mám plus jen 0,5-1kg,takže 3-měsíční blití nebylo úplně špatný :lol: :D

Vladi,Peti: užijte si poslední dny v práci a přeju fajn rozlučku! :)
Vladi : tvých 12kg mi na fotce vůbec nepřijde,přijde mi že máš úplně normální hezký těhu bříško :wink: ,takže ty kila jsou fakt zavádějící a nemá cenu se s nima stresovat :)

JInak si začínám připadat dost nezodpovědně,že jsem v 29tt a nemám v podstatě nic koupenýho a zařízenýho krom hadříků :roll: Ale už jsem rozhodnutá,že to nechám až na po vánocích a pak vlítnu do jednoho krámu,a tam dokoupím všechny ty praktický věci,v Ikee postýlku,v lékárně kosmetiku,a v Nextu doufám ve slevách nějakou super kombinézku :wink: a prdím na to.
Nějak mám pocit,že já budu rodit dřív,tak jsem zvědavá :lol:

Dnes jedem večer na hokej do Liberce,tak se těším jak se tam nadlábnu na rautu,aspon nemusím chystat večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.12.08 09:57

Teda Befi ty se máš taky bych jela na hokej, ale tobě de spíš o raut co :-) no o ten by mi taky šlo víc :wink:
Tak holky ahojky já už valím za nákupama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.12.08 10:49

AHOJKY mamušky a mimuška
tak hlásím krásně prospanou noc až do 9:30h :oops: a to malá ráno nekopkala,takže jak manža odešel,tak jsem znova usnula…včerajsem mu říkala, ať ráno nemluví,že malá pak dělá rošambo a dneska vyhledal břicho pod peřinou,pohladil a říkal jí,ať spí a normálně fakt nekopala..to snad je blbá náhoda,nebo to bude tatinčák a mě nebude poslouchat :lol:
A nevím zda jsem vám psala, že t´d se mi hlavně na levém boku kus od pupíka objevují tvrdé bouličky,tlačí to a jak to pohladím,tak to uskočí,malá se tam asi zapírá,je to tak rozkošné,když vím,že ji sahám třeba na patičku :wink: :srdce:

BEFI:po Novém roku,což máš cca za 14dnů se vydáte do obchodu a nakoupíte,nebude tam ani tolik lidí,tak to budete mít fajn na nákupy a budou i slevy podle mě…proto jsem to kupovala už dřív,protože ted se někde mačkat mezi lidma,kteří se cpou-hrůůza :( :? a po Novém roce budu už 35tt tak budu ráda,že to mám vše doma.
Raut si užij :-)

ILČI:tak něco na tom je,kdyý manža není doma,aspoň vidíš podle smsek jak na vás myslí :wink: a s kilama si nic nedělej a papkej,co,pak zahájíme cvíča..ale myslím,že s mimčama to pljde dolů taky,když budem x krát s něma vzhůru za noc…
Taky dobře nakup!!!

SAMMY:vidím,že sme na tom s kilama stejně,já mám 7,5kg nahoře…ale neradujme se,kdo ví jak to bude za pár týdnů :lol: ale kila je to poslední,co řeším…a taky si to dneska užij!!! 8) :wink:

PETI:ty jo,já snd dneska budu všem přát jen ať se dobře nají :lol: to je dobře,že už jen 2× do práce,je na čase a co bříško-už je to s bolestí lepší?!
A 10kilo je paráda taky,co by jsi chtěla!!! 8O vždyť ji z nás nejvíc těhu a malý má už přes dvě kila…

VLADI:bříško pěkné,taky mi přijde,že ty kila máš jen v něm,nikde okolo nevidím nic navíc,fakt!!!A krásné bříško…
Tak u vás sněží?TAk tady je zamračené a vypadá to spíš na déšť,tak sjem zvědavá… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
12.12.08 10:57

Ilčo, normálně to upeču a pak poleju čokoládkou? A ta káva je obyčejná nebo rozpustná? :oops:
Také jsem se taknějak rozhodla, že váhu řešit nebudu, a kor teď před vánocema. Akorát by jsem z toho měla depku a to nechci, prostě si vánoce vychutnám a pak uvidím, kolik toho bude nahoře. :lol:

A holky, sněží od rána pořád, ještě nepřestalo. Akorát mě mrzí, že nemrzne, tak je to spíš taková břečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.08 12:07

V Praze taky pořád sněží a je bílo :wink:
Jinak k obědu jsem se dnes odbyla jen párkem a chlebem :roll:

a mý aktuální pupendo,jde už nějak dolů..,doufám,že se nechystá k nějakýmu činu :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.12.08 12:35

http://emimino.cz/…rmal_009.JPG

http://emimino.cz/…08%20005.JPG

TAK I JÁ SEM VKLÁDÁM BŘUCHA :lol: 32 týden

BEFI:jsi krááásně štíhlounká,po porodu nemáš žádný problém s kilčama.A bříško pěkné,přijde mi,že ne ani dole,ale do špičky :wink:

HOLKY:tak šup sem další domečky!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.08 12:46

Miru: ty vypadáš taky skvěle,na to že seš ode mě o měsíc,máš to břicho taky celkem malý,ne? :)

Ted jsem mluvila s kolegou,jeho manželka je v 32týdnu,a už 14dní je v nemocnici,protože se začala z ničeho nic otvírat.. :roll: Tak ted leží na kapačkách a může jenom ležet… Ježíš,at mě nic takovýho nepotká!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.08 12:47

Jé,Miru jsem viděla jen tu fotku s tričkem,ta bez trika je samozřejmě úplně jiná :wink: To už je fakt krásnej balonek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.12.08 13:00

BEFI:mě přijde,že já mám právě břicho kulaté jakoby do stran,tak mi tak nevynikne :lol: ale vidím jak roste…však ještě mám 8týdnů před sebou,to pak třeba na fotku ani nevlezu :lol: :lol:
Ale přibrala jsem docela málo 7,5kila za 32týdnů,ale malá je akorát váhově,tak jsem ráda…
A co ty dneska podnikáš,vidím,že jsme tu jen my dvě 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.08 13:08

Jsi Miru přibrala právě strašně malounko,to já budu mít víc,v 32týdnu. Mě se tvoje břicho líbí,je takový akorát :wink:

Já se ted budu poflakovat,a v půl páté odjíždíme do toho Liberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.12.08 13:14

BEFI:neboj,ještě 8týdnů,pokud se malá narodí jak má,takže ještě přiberu,mimčo prý teď přibírá tak cca 200g týdně plus ještě něco na mě,tak ať nakonec nemám +15 :lol: ale i kdyby to nevadí,hlavně ať je mimčo zdravé a porod ok..už se bojím,začínám se tedy bát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.12.08 13:45

holky moc pekny briska, az vam vyfotim zas nekdy to moje tak se polekate :) mam fakt oooobr.

jinak ted sem se dobre vydesila, zacalo me nehorazne bolet brisko a az dole v pipce. byla to fakt bolestiva bolest (jezis to je vyraz), navic to jakkdyz pichalo a vystrelovalo az k zadku - musela sem to jit rozchodit 8O jestli to dojde jeste jednou dneska, tak asi zacnu solidne plasit :lol: ale zatim je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
12.12.08 13:59

PETI:taky bych šílela.Minulý týden mi taky tam píchalo a jakoby naboku,tak jsem se bála..ale pak za den to přešlo.Nepřetěžuj se a odpočívej..přece jen jsi 33tt tak to je jasné,že to není úplně v pohodě..ale radši sio kdyžtak zavolej,kdyby se to opakovalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí