Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo,tak konečně na tu Borhyovou nebudu muset koukat,ten její nateklej ksicht mě fakt štval
I když ta po ní - Ochotská (hraje v POjištovně štěstí),to je teda taky umělej ksichtík… akeště blondatej:lol:
No mě se taky Borhyjka moc nelíbí a kór jak přibrala, přišla mi tam jako verlyba, ale já mám co mluvit kdyby ste viděli mě tak si mě spletete s růžičkovou
Taky mám papule, naštěstí se nikde takle nemusím ukazovat ![]()
Myslím si,že neměla soudnost, s tím jak nutně potřebovala být do poslední chvíle v televizi…,může být ráda,že jí nenastaly nějaký komplikace..! Každopádně ji samozřejmě přeju,at je vše v pohodě a malej je zdravej ![]()
Ahoj spolumatky!
Befi - to víš, pracující se adaptují na doma a vánoce na krku…to dá zabrat. Neboj, po novým roce bude líp.
Borhyovou taky nemusím, ani netěhotnou. A jelikož zprávy jsou silně stresující, koukáme na Přátele. Nic nevím - a je mi fajn…
Oni jsou na té Nově všichni takový nějací umělohmotný panáci a barbíny…Ochotská zapadne.
Sammy - Ten gel z dubové kůry zkusím. už jsem o něm slyšela, akorát jsem si na něj nevzpomněla. Díky. Zítra jedu na KO, vyfasuju recepty, protože mi dochází železo i Anopyrin, tak do lékárny stejně půjdu.
V DM jsem koupila na kupony plínky a podložky a jednu protikolikovou lahev( kdo vyzkoušel, říkal, že je stejná jako Avent, akorát podstatně levnější - a já jsem stará " kolenovrtka"
) No a pak jsem si v lékárně koupila do porodnice ty apartní siťovaný kalhotky a vložky. NO, můžu jet…
Ale raději tak tři měsíce počkám.
Ad úly - předkládám náš rodinný recept. Formičku nutno vysypávat moučkovým cukrem a pak neztrácet nervy, když to jde blbě vyklápět. Ale jsou strašně dobrý. Plníme kávovým krémem a lepíme na linecký kolečka.
25 dkg mletých ořechů
20 dkg cukru
1 menší vejce
trochu rumu (ovonět)
Uhňácat tešto a dělat úly.
ilco - ty seš teda dobrá, zašívat botu. A s tím, že si chlap kupuje nový 3 měsíce, tak to důvěrně znám…:roll: ![]()
Všechny zdravím a jdu polívat k „Ordinaci“ cukroví. ![]()
Jo a říkala nám cvičitelka v plavání, že VZP dává nějakou vánoční prémii 1000,– k té tisícovce, co dává těhulím normálně na cvičení, plavání, kurzy a tak, tak toho koukejte rychle využít! Platí do konce roku. Já si asi předplatím předporodní rychlokurz s tatouchem a plavání.
A snad to mají i jiný pojišťovny, tak to prozkoumejte - škoda každé koruny, která jim zůstane, ne?
![]()
Mishi děkuju,
taky vyzkouším ale už má uplácaný i z másla tak uvidím a pak porovnám, ale moc dík ![]()
Já du taky plácat k telce.
teď sme s kamoškou zdrbli jinou kamošku, chudina, no ale o čem se sakriš máme bavit
, příště to bude o mě ![]()
Jo mě kamoška říkala že v DM mají ty síťovaný kalhotky tak tam asi taky zavítám a do lékarny taky zítra du, tak si na ten můj „pořezanej kaďák“ koupím ten gel ![]()
Tak ahojky Kočeny
Tak ještě nakukuju, pc je na chvíli volný .. a taky si hledám info o kočárku, zítra po obědě ho jedeme objednat.
Mischni , jak píše Sammy, tchýně si nemůže vynachválit mast z dubové kůry (má jí teda od léčitele) nebo jsou prý zázračný sedací koupele v odvaru z dubové kůry! …musí to být nepříjemný
tak ať se toho brzy zbavíš!!
Befi , tak sis srazík užila, co?
a neboj, myslím, že až všechny přestaneme píct a shánět dárky, budeme tu víc ![]()
Miruš , tak ty taky po ránu moc valně nespíš … to je otrava, co?
Jinak jmen mám vícero, musím to nějak proškrtat a pak je sem dám, slibuju ![]()
Holky, kolik jste už přibraly?? …já 9kg
ale nepřipadám si nějaká oplácaná, podle mě to mám jen na bříšku ..ale je to dost, no
![]()
tak brou brou ![]()
Medu: já 6kg,ale každým dnem mám břicho větší a větší.naštěstí to mám všechno jen v břichu. Ale i kdybych měla jednou tolik,tak to neřeším,někdo má v sobě třeba víc vody atd.,a nenadělá s tím nic. Důležitý je,aby nám to pak spadlo po tom porodu ![]()
Jo, a přeju štastnou ruku při výběr kočárku ![]()
Jinak přeju taky dobrou noc-hlavně co nejvíc spavou ![]()
Befi , tak to js myslela, že ty jsi přibrala ještě míň, …hned js klidnější
taky mi přijde, že se mi teď bříško zvětšuje nehorázným způsobem ![]()
manža už čeká v ložnici, teda snad … doufám, že o něj nezakopnu na schodech ![]()
tak brou, pa ![]()
Holky teda o váze bych se nejraši ani nebavila ale já mám 12kg takže na mě nemáte.No mě břicho narostlo ze začátku ateď tak nějak stagnuje, za měsíc tak 2-3sm na obvodu. Jinak se mi to tak nějak vlilo do stehen
a tak celkově sem větší boubelka, ale pořád sním o té krásně štíhlé postavě co sem měla loni v létě tak doufám že se dočkám.
Jinak už du taky do hajan tak dobrou, jen mi je líto že vedle mě nebude dneska manža funět
ale zítra už jo ![]()
Jo a na úly sem se vyprdla a udělal kávový zrna sou moc dobrý, úly udělám zítra. jo jestli chcete recept je to nepečený tak dohodím je to rychlovka, dělal sem to u telky, jen sem koza při míchání si vysypala mouku na koberec tak sem musela i vysávat, ale i se zaděláním a vypracováním zrn to trvalo necelou hodinu, teda ještě chybí polít čkokoládou ale to udělám až hromadně i s jinejma kouskama.
Tak dobrou
Ahoj kecalenky jedny ![]()
tak já se dostávám až te´d,aby ste mě nepomluvili,že tady nedrbu s váma
taky mě ale přijde,že sme tu čím dál míň a jak budou míma,tak ještě míň,jak budem okolo nich lítat,ale to by byla škoda ![]()
My se s manžou vrátili v 19h od babičky(83)dala jsem jí věneček na dveře a perníky(asi 10kusů snědla hned
)a pořád jsem od ní slyšela,že mám na sebe dávat pozor a že porod nic není,že za týden budu chtít rodit znovu,že to zapomenu na bolesti(rodila 3×)mám ji hrozně ráda,na to,kolik má let má pamatováka jako něco a o všechny starost…vždy z tama jedu dojmutá ![]()
Zítra frčím odpoledne k mamce,bude tam mít neteřinky moje malé(3 a 5let)ale večer zase pojedu domů,protože manža protestoval,že jako on je doma,tak budu s ním ![]()
MEDU:já přibrala zatím 7,5kg…jde to te´d docela nahoru,ale myslím,že je to tím,že prcek malý nabírá taky…ale jsem spokojená,taky mi přijde,že mi to jde do bříška a sakriš už mě dva dny vždy večer svědí…tak jen mažu a mažu a jsem ráda,že strie nejsou!
Neboj,9kilo taky není moc,jsi hubeňoučká,takže se to ztratí a stejně tak i ty BEFI:6kilo neni taky nic..jak posíláš fotky ukázat,tak máš jen bříško a to je roztomilé ![]()
ILČI:ty pekařinko jedna,jsii fakt šikula…a rovnou z pečení jsi i uklidila,to je fajn
A kalhotky jsem si koupila taky ty síťované,jen jsou zabalené a tak jsem vzala velikost L a přijdou mi hrozně veliké,tak radš vemu ještě Mka…a ještě jsem si tam koupila i jednu kojo podprsenku 80D…je mi malinko větší,ale myslím,že prsa se nalijou..tak až podle toho koupím kvalitné v obchodě…teď mi to přijde zbytečné,když nevím jaké budou po několika dnech porodu…
MISCHNI:taky kukám,že si se dneska vynavila:) ale to je fajn,já sjem ráda,že to tak celkem mám,než oak být nervozní…a to ste se „divily“že jsem okolo 28tt už pořizovala a te´d ste na tom podobně ![]()
K té Borhyové..taky ji moc nemusím,přijde mi taková „pořád se usmívající“až moc a takové lidi nesnáším,přesladké…a zajde kamera a úsměv fuč…je pravda,že asi přibrala dost,protože měla hodně ramena i tvář…ale uvidíte,že za chvíli bude jako špejle…nevím jak to ty herečky-zoěvačky apod.dělají…asi mají hlídání a potí se v posilovnách
a s tou Ochotskou se totálně sekli…to je hrozný výběr…přijde mi jako umělá Barbie…ale to Tv potřebuje…
No,jdu do hajan,tak pěknou noc a papa zítra mamulky
![]()
Dobré páteční ránko,
huráááá tak tu máme konečně pátek.
Nevím proč se tak raduju, i když asi proto, že to je můj poslední pátek v práci.
![]()
Taky u vás napadl sníh? U nás včera večer začalo pršet a když jsem ráno vstávala, tak všude sníh a pořád ještě sněží. Ale cestu autem do práce jsem zmákla v pohodě, tak dobrý. I když mohlo to ještě vydržet až na dobu, kdy budu doma a nebudu muset nikam jezdit… nerada jezdím autem na sněhu, bojim bojim.
Máte všechny krásnou váhu. To já už mám taky nahoře 12kg. Tedy měla jsem na minulé KO, příště to bude víc. Ale budu věřit tomu, že to dolů půjde.
Kacudko, ten x-lander xa mám, jen né tu limitovanou serii. Ale jsme jím dost nadšený. Už se těšíme, až budeme prcka vozit. ![]()
Ilčo jéééé to by jsimohla dát receptík na kávová zrna, že by jsem je vyzkoušela letos. ![]()
Včera jsem vyftila svůj pupík, tak ho semka dám: to jsem já v 28+6tt
Teď kokám, dneska jsem tady první jo?
To se mi ještě nikdy nestalo.
![]()
Dobré ranko
Dneska předposlední den v práci ![]()
vladi teda styď se takle mě předběhnout
a pupík pěknej ![]()
kila tak po dnešním ranním vážení musím konstatovat 10 kg navrch ![]()
tak a teď se přiznám že jsem sice všechno dočetla, ale nic neudržela
Já dneska dělám v práci rozlučku, dokulila jsem 3 sedmičky vínka a objednala teď ráno chlebíčky, ještě koupím nějaký oříšky a chipsy a odpoledne v pracovní době se na to vrhnem ![]()
Dobré ránko, dnes mezi prvními?
.
Máte všechny pěkné váhové přírustky. Já mám nahoře 7 kg, takže zatím spokojenost.
Ilčo, i těch 12 kg je super. Vždyť by jsi klidně mohla mít i víc. Hlavu si z toho nedělej, po porodu to půjde dolů
.
Befi, neboj, určitě se to tady po Vánocích zase rozjede. Je pravda, že teď doháním, co se s prací nestihlo, do toho Vánoce a upřímně si užívám lenošení (ale i to mě za chvíli přestane bavit
).
Mě dnes čeká taky bowling a rozlučka z práce, tak už se těším. ![]()