JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
9.12.08 09:21

Ahoj holky,
sem se musela řechtat jak sem viděla Daisy jak píšeš hezkou noc a pak další příspěvek hezký den :lol:
Teda tak už ledňátka takle jo? no ten tlak to oni umí kapačkama pozdržet třeba do 36 tt aspoň teda semnou takle jedna ležela, ale přišlo mi že ze všeho moc stresovala, takže ten tlak měla i z toho a taky z nadváhy (sme se s holkymym na pokoju totiš bavili jestli je tlustá nebo těhotná, bylo blbý nám blbý se jí ptát, tak sme čekali až začne sama) Jinak teda ta zátka no nevím jak to de pak rychle ale u bratrancový manželky to šlo hodně rychle.
Jo tak vám sem holky přepíšu ten recept.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.12.08 09:27

Dobré ránko,
Peti ,ty bláho,ty už máš tak velký miminko, 2,5kg,to je mazec :lol:
To už může v pohodě ven :wink: A ty chodíš do práce…

Holky já mám poslední dny nějakou depku,že vůbec nevím,jak to s tím miminkem pak zvládnu,že ani nevím jak ho oblíknout (už jsem z těch dupaček,overálků..úplně magor),že mi spadne…,že ho neuslyším vnoci brečet,že se zadusí… :cry: , no hrozný scénáře. Sama o sobě jsem strašně nešikovný stvoření,ruce levý… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
9.12.08 09:31

Ahojky …

Peta ..vau ..tak to už je pořádný mimi:lol:

Bef ..neboj ..chmury pryč …zvládneš …

Michni …zatím OK ..byla vidět jen dutinka velikosti okolo 5 TT ..+ utorgestan + čípky na svědivku + ¨kys. listová a kontrola za 14 dní

ostatní zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.12.08 09:32

bef neblbni, nedepkuj, to zmáknem :) Hele já začínám mít taky dost obavy - a zezačátku sem si přišla jak magor, pořád jsem otravovala jednu kámošku maminu, ať mi poradí jak se na sebe oblíkaj všechny ty vrstvy těch dupaček kabátku bodýček a tak, ještě teď se jí pořád ptám samý kraviny, si o mě musí chudinka myslet že jsem uplně neschopná :oops: Ale to zmáknem, zmákli to větší telata než jsme my :wink: tim se pořád uklidňuju :lol: Jo a obřík teda kuba je, to je fakt, začíná mě to opravdu děsit že za pár týdnů je tu s náma :oops: Ale tento týden už jdu do práce jen v pátek a pak naposled příští pátek, to je jak kdybych tam už ani nechodila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.12.08 09:37

Mandlové hvězdičky
na 40 kousků ( no já jich z toho měla snad 100 :lol: )
3bílky, špetka soli,
250g cukru
450g mletých mandlí
1lžička skořice špetka mletého hřebíčku
1 lžíce rybízové zavařeniny

Bílky šleháme se solí a pomalu přidáváme cukr a šleháme až se sníh třpití. 5 sněhu lžic si dáme stranou.
Smícháme mandle, zavařeninu a koření a přidáme do zbytku sněhu.
Těsto vyválíme na 5mm a vykrajujeme tvary a pokládáme na plech vyložený pečícím papírem.Na plechu tvary potíráme zbylím sněhem a pečeme asi 15min na 160(horkovzdušná 140) sníh nesmí zhnědnout.

Snad vám budou chutnat

a takle nějak by to mělo vypadat
http://emimino.cz/…zdi%E8ky.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.12.08 09:44

Bef neboj, já se taky bojím ale jen malinko, a ber to tak že teď nemáš čím mozek zaměstnat tak myslíš na to jak mimčo oblíct atd. prostě normál, já takle blbla už na začátku, protže sem najednou neměla co doma dělat tak se mě hlavou honilo všechno, teď sem se zaměstnala pečením a miminko, nebo spíš blbý myšlenky šli stranou :-)
dneska váhám jestli mám dozdobit perníky a upíct hvězdičky a žehlit nebo se na vše vyprdnout oblíct se a skočit si za kamaškou do kadeřnictví na pokec a třeba nikoho zrovna nebude mít tak i nechat přistřihnout. Teda já mám dilema :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.12.08 09:45

Ted jsem si četla diskusi Prosinčátek,a normálně mě vhrkly slzy,jak se tam rodí o106 :)
Jsem fakt magor :lol:

Půjdu se asi provětrat ven,v Praze je nádherně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
9.12.08 09:47

Petí ahoj!
noo byla jsem na UTZ v 33+5tt a vážil 2560 gramů!!! říkal dr. že je fakt větší než by měl být! ale na cukrovce jsembyla..
a teď jsem byla na UTZ v porodnici to jsem byla 35+5tt a to říkala paní dr. že už má asi něco přes tři kila!!!! taky jsme velcí!!!!
trošku z toho panikařím! jenže vím, že jsem neotěhotněla dřív! díky grafu BT… jen je prostě větší.. a hlavičku má ještě asi o pár dnu větší a to prej je geneticky po manželovi! chci aby vylezl dřív!
ale nedej zas až na to! protože se můžou seknout + - 500gramů!!! a tohle měření je už dost nepřesné! nejpřesnější je v tom 12tt!!!!! na zvolení termínu porodu!!!
i když my jsme byli už i tam o týden větší!!! a od té doby se to s námi táhne!!!

písla jsem ti to i k nám! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.12.08 09:52

u nás v porodnici je jedna dr co umí vážit fakt dost přesně, je mlaďounká a moc šikovná, dělá vše na 3× a zatím se nijak moc nesekla :-)
Befi já bych šla hned s tebou jen kdybych nebyla tak daleko, mi máme dneska zatím pod mrakem a semtam i mínus 1 stupeň
du strčit věci do pračky a uvidím co budu dál dělat, nic se mi nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.12.08 10:33

kde se všechny flákošíte?

jsem vám ani nenapsala, že nám včera došla chůvička - objednávali jsme i s videem. Vypadá to dobře, buď si můžem zapnout obraz i zvuk kdykoliv dle libosti, nebo to má funkci že se to zvukem samo aktivuje když třeba mimčo začne brečet. Taky tam jdou dálkově miminu pustit 3 různé ukolébavky. Samozřejmě video funguje i po tmě - zatím se nám to zdá všechno fajn :) Máme 2 patrové bydlení + ještě zahradu, tak abych mohla vůbec opustit podkroví když bude prcek spinkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.12.08 10:42

Peťo tak to je bezva a co je to za značku a kolik ste za to dali?
No manžovi dneska došel balík z anglije, je takovej měkej a nesmím ho rozdělávat, tak si říkám že by ježíšek :wink:
jinak teď dozdobuju poslední perníky, peru a pak pudu žehlit, pračku co sem prala v pátek nebo kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.12.08 10:56

ilco značka je topcom, nevim přesnej typ z hlavy, ale myslím je to jediná od nich s videem a stála cca 3500 Kč. žehlení mě čeká taky, ale je to asi 10 praček, se mi to tu nakupilo :( a peru teď poslední pračku mimi věciček - teď zrovna peru vnitřek kočáru a deky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.12.08 11:08

To já si budu muset na kočár počkat až do února, manža mi ho málem nechtěl dovolit ani rozbalit až dojde. No hrůza.
Teď sem holky blbec měla snahu rozšlehat včerejší polevu, no něco se povedlo ale byli tam hrudky tak sem to vyhodila i se sáčkem a musím udělat novou ach jo, už aby byli nazdobený už mě to neba.
Bolí mě bříško ale ne a ne nejde mi to na záchodě ach jo :roll:
asi je to tím že moje psychyka pracuje a na wc du jen tehdy když nikdo není doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.12.08 11:47

Ahoj spolumatky!

bef - tobě teda ty hormony pracujou… :lol: Neboj, to jsou všecko reflexy, to naskočí samo. já se svým pařezoidním spánkem jsem se taky bála, že mě malej nevzbudí. A byla jsem vzhůru, jen se zavrtěl v postýlce. A na zbytek máš emimino,ne? :wink:

petro - takže superchůvička. A ten porod máš teda fakt za pár. Koukej se sbalit… Abys najela příští pátek z práce.Víš, že to máte v rodině. :lol:

ilčo - měkkej balík? A nesmíš rozbalovat? Jůůů, to bych nevydržela. 8)

jezi - takže vše na nejlepší cestě…

Daisy - končíš den, zahajuješ den - a teď seš kde? :lol:

Ostatní zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
9.12.08 11:57

Peti, páni prcek už je tedy kus chlapa. :wink: Jak to tak vypadá, tak tu porodíš první co? :wink:

U mě nic nového. Pořád mě bolí nohy, že nemůžu v noci ani usnout. Pak jsem z toho dost protivná a samozřejmě to odnáší Pavlik. :(
A břicho bolí také pořád stejně, už aby jsem šla příští týden na tu KO a UTZ aby jsem věděla, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí