JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
8.12.08 15:18

teda jako jste se vsechny na to dneska vybodli na nejaky neteni koukam :roll: ja uz jdu za chvili nastesti domu, je mi tu zas vedro a porad me trapej ty krece - nojo kdyz sem si krava celej vikend nevzala horcik tak co se divim zejo :oops:

Zitra jdu na to premereni a prevazeni prcka tak jsem veeelmi zvedava, pak vam napisu, musim jit nekde dohledat kolik by vlastne mel mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
8.12.08 15:22

dávala to sem před časem ilča, ale abych to nemusela pak zas hledat, tak to sem šoupnu znova jo? třeba se na to víc z vás rádo podívá :wink:

http://www.modrykonik.cz/…_2112526.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.12.08 16:01

JARŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif

// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 16.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 11.12. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 9.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ??. / 1 dítko/ holčička
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček
BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 17.12. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 11.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO 23.12. / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček
MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko

Chlapeček 7× Holčička 9×

http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty 

NÁLEZKYNĚ :dance: Jezinka //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
8.12.08 16:12

Ahojky všem :wink:

Tak js se zase na chvilku urvala od domácích prací a jdu Vás pozdravit :wink:
Dneska js udělala velký nákup - mouky, másla, Hery, cukry atd. atd, no a docela js to sama zvládla, s košíkem až k autu a doma js zajela přímo před vchodový dveře a naházela 5 tašek :roll: do chodby a připadala js si děsně soběstačná :D 8)
Manžel seká dobrotu, i když je mu to doma dlouhý, chudák.
Jinak mám udělaná nějaká těsta na cukroví, upečené vanilkové rohlíčky a dneska dozdobím perníčky, ty mi daly nejvíc práce, uf. Vždycky si říkám, že už je příští rok dělat nebudu, ale pak mi to nedá, no :)
Zítra ráno jedu ke kamarádce ze střední, má tříletou Terezku, tak se na ně těším.

Miruš , s metříkem neporadím, asi máš ten odkaz přeci jen trošku delší, než já :? :wink:
Peti , tak cukřík v normě?! To je fajn!! Já js tam měla volat dneska odpo, ale usnula js u tv, tak tam zavolám až zítra ráno, snad to bude taky dobrý, dneska js do sebe hodila zase dva dortíky, měla js absťák ..a ty Vánoce před náma … :oops: :)

Jinak všechny mooc zdravím, opatrujte pupíky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.12.08 17:18

Ahoj holky tak sme zpět z cvičení bylo to fajn, ale vůbec se mi tam nechtělo a celou dobu sem tam zývala. Jo a na konci když sme měli vstát tak sem byla za lemru, nějak mě děsně začala bolet levá kyčel a já měla co dělat abych se postavila, no hrůza.
Medu perníčky sou hrůza, hlavně to zdobení je děsná otrava a nejhorší je že buď mám polevu moc hustou a nejde vytlačit nebo ji mám moc řídkou a stíká, sakryš mě se letos vůbec nedaří. Ještě na mě čeká jedna pixla na nazdobení, ale dneska už asi an to kašlu a zítra mám ještě v plánu píct mandlový měsíčky, je to recept z časopisu a loni moc chutnal až sem čučela.
když budete chtít tak ho sem přepíšu ale teď asi ne se mi nic nechce, bože bože, co já budu dělat za 2 měsíce asi leností shniju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
8.12.08 17:18

Ahojky ..jen nakukuji jak se máte… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.12.08 18:23

Tak jsem dnes uplácala další 4 druhy cukroví a spubošem mahrubo uklidila zimní zahradu a mám dost…

Zítra večer jdeme na ten 3D utz, tak jsem zvědavá, co bude.Snad bude Bára spolupracovat a hlavně tam nep:,–(neme na tu krávu co minule.

ppetro - dobrá tabulka.Když si to hodím na metr, tak si říkám, že zas tak velký břicho nemám… Musí tam být děsně zkroucená. :lol: A co křeče, povolily po jízdě na židli?

Jezi - jak je? Vše ok doufám. :wink:

ilčo - jo, nejhorší je se vykopat z baráku, co? Pak už to jde.

Medu - holka šikovná. A dobře, že manžel „nezlobí“ - to by bylo na palici. Jen k tomu oc by tě měl pouštět častěji… :P

čiči - mě malá kope taky průběžně celej den. Nejsou to vyloženě pecky, ale kotrmelce si tam dělá furt. Hlavně ji cítím dole vzadu - což moc nechápu, co tam dělá a čím… 8O A doufám, že už je ti líp.

Daisy - jo, to číslování. A ty kupuješ nějak víc té 56? Já mám ppocit, že z toho budou za měsíc venku. Mám jen pár kousků body a overalů. Tepláčky beru až větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.12.08 18:56

aHOJ,

Ilčo - já bych prosila hodit recept na ty měsíčky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.12.08 19:26

Poslední dobou toho fakt moc nenakecáme… :roll: se vždycky těším,jak budu dočítat,a ono není co.. 8O
Medu : teda,tahat mouky atd. :twisted:

Sammy co není v práci,tak na nás taky prdí z vysoka… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.12.08 20:09

Ahoj holky,tak jsem TU :wink:
jaký ste měli den?BEFI:náhodou já dočítala toho hafo a te´d nevím co kdo psal tak jsem někde…
Já se vrátila v 18h.u holičky suoer,mám vlasy do vínova a do toho červený melír,tak mi to zase vyniklo…už jsem to za těch 7týdnů měla vymyté…pak sem s kámoškou zašla na oběd a pak po městě a stavil se pro mě manža a jeli sme do Zlína na dárky ještě dokoupit,ale moc sme toho neobjevili..hlavně s chlapem je těžké chodit po nákupech :lol: :wink: ale zítra jedu na KO,tak pak kuknu sama,i jemu ještě něco musím dokoupit..nemáte rady?Co kupujete vy chlapům?

MISCHNI:šikulenka s cukrovím,určitě to u vás tááák voní :wink: a tchýni neřeš,pokud ji vídíváš málo… :wink:
A na UTZ ti přeju,ať se prcek krásně ukáže,hm?Určitě pak popiš zážitky.

PETI:jak zvykla si na bolesti břicha?Mě te´d poslední dva dny taky nějak bolí a píchá,ale hlavně když tams ebou malá mele,takže asi už má sílu a bolí mě to kopkání…nebo je to bolest?Někdy úplně vyjeknu jak mě tam kopne nebo píchne :( 8O jinak kde jako je foto kočárku a všeho,no no? :lol: :wink:
Tak jsem zvědavá kolik bude mít prcek u tebe,já jdu taky zítra na měření a vážení a podle tabulky by měla mít cca 1800g…tak jsem zvědavá..naposledy měla 980g a to před měsícem a 3dny…

ILČI:bude hůř..já si začínám stěžovat a to jsem v 32tt…nechci vidět třeba za měsíc,ke konci..kyčle mě taky pobolívají,i záda a všechno..ale zatím to jde,jen už nezvládám tak dlouhé trasy…a perníčky..já koupila v takových tubách 4barevných…polevy,kterýma zdobím a zase zašroubuju víčko a můžu zese zdobit a ž budu chtít..je tam v té :,-(ě žlutá,hnědá,červená a zelená…

MEDU:řekni jako manžovi,že mu vzkazuju,ať tě pouští k netu nebo uvidí :x :wink: :lol: a jinak jsi šikovná,jasně že soběstačná,chlapi jsou naprd :lol: a šikovná,určitě hoď pak fotky ozdobených perníčků,máš šikovné ručky,tak ať nabereme opět inspiraci :wink: A zítra si Terezku užij,mám tříletou neteř,tento věk je super :wink:

No nic,jdu do vany a potom k tv,tak zatím papa,bu´d ještě nahlídnu nebo až zítra večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.12.08 20:54

Ahojky!
holky tak jsem dnes neudělala to co jsem chtěla, chybí mi ještě umít nádobí a záchod s vanou..Tak to počká na zítra. Upekla jsem práškovej koláč a při tom mě chytla křeč do pravé kyčle a chytá každou chvilku když stojím, pomalu jsem ani žehlit nemohla. Mám už vyžehlené všechny 56…

Mischni: Nene to se ti zdá, já moc věcí nekupuji, páč to mám zděděný…Koupila jsem jen pár věcí, co budu potřebovat do porodky a když půjdu k dr......To samé budu dělat u 62 a 68. Jinak nic kupovat nemusím, mám toho dost.A bodýčko s dlouhím rukávam v 56 vůbec nemám, tak proto… :wink:

Medu: Teda takový nákup…A to si se stím tahala, sama?Buď opatrná!!! :) Zítra dej vědět jak dopad cukřík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.12.08 21:17

Holky v Ledňátkách to začíná být napínavý…Gavottce odchází hlen.zátka. A dvě holky jsou v nemocnici kůli vysokému tlaku 8O Asi bude v Ledňátkách brzy první miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.12.08 21:52

Holky přeji dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.12.08 08:24

Holky přeji hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.12.08 09:19

Dobré ranko :) Tak jsem zpět z měření a vážení :)

Takže prcek je prostě o ty dva týdny větší, má teď velikost jako v 35. týdnu, takže asi fakt bude venku v půlce ledna, ježiš to je za pár 8O Odhad váhy je 2450 gramů - tlusťoch :lol:

medu s nákupama opatrně, hlavně to nošení těch tašek - i když já to dělám taky :oops:

holky vy jste s tím pečením všechny strašný šikulky, já udělala akorát zázvorový trubičky a ty už jsou sežraný. A jinak začnu péct příští týden. Tento týden dodělám vánoční úklid a taky ještě peru - teď zrovna plínky, už to chci mít všechno když mě tak strašej s tím že je prcek velkej. A před vánocema ještě i zbalím tašku do porodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí