Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já mám v troubě buchtu a můžu se v klidu naobědvat. Dneska mám celkem fofr,ve 14h mě vyzvedává taťka a jedu k našim až do neděle,Tomáš dorazí až zítra,páč já chci dneska a zítra s mamkou péct cukroví.tak tam chlapi nemaj co dělat ![]()
Ještě potřebuju nabalíčkovat mikulášský nadílky,a za boch nemůžu najít žádnou ozdobnou stuhu,tak to asi secvaknu sešívačkou ![]()
Jsem si myslela,jak si budu na neschopence vegetovat,a zatím vůbec nic nestíhám,a ani jsem ještě nehrábla na úklid ![]()
Ilčo: seš dobrá,že pečeš sama,já bych se asi nepřinutila,nebýt mamky..
Bef:Ty si ale akční ![]()
My s mamkou budem péct příští týden…Bude tady od úterý večer do pátku.Poklidíme a dovyžehlíme věcičky pro mimi, které vyperu o víkendu.
tak se těším..
Bef užij si to u rodiču ![]()
Jinak kocour už je v plné síle, ještě včera byl přešlý a dnes tu lítá jak vzteklej…jsem ráda.Že už mu je dobře ![]()
Jdu si dát sváču.jablíčko s jogurtíkem a skořicí.....
BEFI:užij si vékendík u mamči a napečte něco móóóc dobrého.Já kromě perníků,rafaelo kuliček a ořechových tyčinek dělat nic nebudu.Od babičky budu mít oříšky(po těch se vždy jen zapráší
)a jinak mám objednané zákusky mini z cukrárny..Manža na sladké moc není,takže to mám jednoduché ![]()
DAISY:ty mlsalko,ty nevíš jak bys ten mls si zpříjemnila,co?
Tak a´t si žehlení a praní věciček užiješ,já si tím libovala,slaďounké věcičky se žehlí s radostí
já už jen oprat deky do kočárku a jednu rychlozavinovačku a jinak už to mám a jsem tomu ráda…
![]()
No a kde se toulají ostatní jako?!
je to jasné,pátek,tak tu zase bude tááák mrtvo,co?! ![]()
Befi tak si to u mamky užij. Mě mamka nabídla že mi pomůže uklidit abych se nenatahovala a sničím netahala tak já na oplátku peču, ale ta dvojitá dávka perníku je hodně už mě bolí nožičky ale já to zvládnu a pak si hodím nošky navrh a budu hezky zdobit ![]()
Ještě že holky mluvíte o tom praní já dala vyprat jednu pračku a úplně sem na ni zapoměla, musím to pověsit.
Jinak já pidi věci budu prát až po vánocích, já mám ještě čas ![]()
Tak já du pokračovat, jo a dneska sem nemusela vařit mám od mamky rumunskej guláš a knedlu tak sem se nabaštila a teď bych spala ![]()
Tak už mám holky konečně upečeno, mám z toho úplně otlačenou ruku z těch vykrajovátek a bolí mě nohy takže se du natáhnout k telce
http://emimino.cz/…ern%EDky.jpg /> tak a ještě nazdobit, se z toho asi p… ![]()
jo a konečně sem pochopila jak mám vložit obrázek do galerky
Tak sem teď holky zjistila že u nás v Ivančicích je obchod se spodním prádlem kde mají kojo podprdu kolem 300,– takže v únoru zavítám tam. Se mi nechce kupovat nějakou drahou když nevím jak se mi prasa nalijou a aby mi seděla. Mají i internetovej obchod http://www.spodni-pradlo-aneta.cz/…nka-materska
mae
promiň za přehození jmen, kdoví na co jsem myslela.
Já jsem dneska dost nepoužitelná, ale udělala jsem dost věcí a teď je to o to horší
Nemůžu chodit, při chůzi do schodů i z jdu jak robot protože mě při každým kroku chytá křeč
A ještě se hádám s chlapem, takže fakt bomba den
no nic, nebudu vám sem zanášet blbou náladu, přijdu až bude líp, papa
Ahoj,
Peti - to je fajn že ti ten sladkej blivajz chutnal
a s chlapem se hádáme každá někdy ne?To bude zase v pohodě.A určitě ti bude brzo líp,lehni si a vyspi se z toho.
Daisy - fajn že už se malá ozvala i to že je kocour už v pohodě
Ilčo - perníčky máš pěkné a jasně,vyhoď kopýtka a odpočívej
Befi - užij sí víkend
Ostatní zdravím,už nevím na co jsem chtěla reagovat.
Přeju pěkný mikulášský večer
koukám že se to nenahrálo posílám znovu. jinak včerejší kontrolu jsem přesunula protože jsme lítali po doktorech s dětma dnes ve školce mikuláš já mám angínu a zánět v oku.....
ILČI:ty jsi šikulenka šikovná,tóóólik perníčků.Určitě pak sem hoď fotku jak budou nazdobené…já si včera koupila ty zdobičky(4barvy)tak se taky pak těším ![]()
A adresa na podbrdy je super,jednu jsem si hnedka objednala,včera jsem si koupila jednu,taky za 380kč a mám 80 C,tak jsem si tu objednala 80D…na pak,kdyby se mi zvětšily,nalily,ale kdyby ne,atk si myslím,že o moc tak veliká zase nebude… ![]()
MALVI:tak to je líto,že jsi marod,tak to koukej vyležet,to není sranda,ale asi to jde těžko s tolika dětma,viď?! ![]()
DAISY:a jak jsi postupovala u toho metříku,nějak si tam nevím rady ![]()
PETI:joj,hádky nesnáším,protože te´d mě vše přijde líto a brečím,nebo zuřím,ale musím klepat,tak poslední dobou sme se nechytli.Ty hlavně odpočívej a vyspi se a žádné stresy!!! ![]()