JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
5.12.08 12:27

Tak já mám v troubě buchtu a můžu se v klidu naobědvat. Dneska mám celkem fofr,ve 14h mě vyzvedává taťka a jedu k našim až do neděle,Tomáš dorazí až zítra,páč já chci dneska a zítra s mamkou péct cukroví.tak tam chlapi nemaj co dělat :wink:
Ještě potřebuju nabalíčkovat mikulášský nadílky,a za boch nemůžu najít žádnou ozdobnou stuhu,tak to asi secvaknu sešívačkou :lol:
Jsem si myslela,jak si budu na neschopence vegetovat,a zatím vůbec nic nestíhám,a ani jsem ještě nehrábla na úklid :lol:
Ilčo: seš dobrá,že pečeš sama,já bych se asi nepřinutila,nebýt mamky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.12.08 12:37

Bef:Ty si ale akční :lol:
My s mamkou budem péct příští týden…Bude tady od úterý večer do pátku.Poklidíme a dovyžehlíme věcičky pro mimi, které vyperu o víkendu.
tak se těším..
Bef užij si to u rodiču :)

Jinak kocour už je v plné síle, ještě včera byl přešlý a dnes tu lítá jak vzteklej…jsem ráda.Že už mu je dobře :)

Jdu si dát sváču.jablíčko s jogurtíkem a skořicí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
5.12.08 13:22

BEFI:užij si vékendík u mamči a napečte něco móóóc dobrého.Já kromě perníků,rafaelo kuliček a ořechových tyčinek dělat nic nebudu.Od babičky budu mít oříšky(po těch se vždy jen zapráší :oops: )a jinak mám objednané zákusky mini z cukrárny..Manža na sladké moc není,takže to mám jednoduché :lol:
DAISY:ty mlsalko,ty nevíš jak bys ten mls si zpříjemnila,co?
Tak a´t si žehlení a praní věciček užiješ,já si tím libovala,slaďounké věcičky se žehlí s radostí :wink: já už jen oprat deky do kočárku a jednu rychlozavinovačku a jinak už to mám a jsem tomu ráda… :roll: :wink:

No a kde se toulají ostatní jako?! 8O :lol: je to jasné,pátek,tak tu zase bude tááák mrtvo,co?! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.12.08 13:28

Befi tak si to u mamky užij. Mě mamka nabídla že mi pomůže uklidit abych se nenatahovala a sničím netahala tak já na oplátku peču, ale ta dvojitá dávka perníku je hodně už mě bolí nožičky ale já to zvládnu a pak si hodím nošky navrh a budu hezky zdobit :-)
Ještě že holky mluvíte o tom praní já dala vyprat jednu pračku a úplně sem na ni zapoměla, musím to pověsit.
Jinak já pidi věci budu prát až po vánocích, já mám ještě čas :-)
Tak já du pokračovat, jo a dneska sem nemusela vařit mám od mamky rumunskej guláš a knedlu tak sem se nabaštila a teď bych spala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
5.12.08 13:50

ILČI:jak jsi udělala ten malý metřík,nebo ty DAISY?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.12.08 14:07

ahojky dnes mi přišel kočárek ,fotku dávám do galerie .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.12.08 14:42

Mae:na této adrese http://women.evenhealth.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
5.12.08 15:23

Holky stavím se večer.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.12.08 16:00

Tak už mám holky konečně upečeno, mám z toho úplně otlačenou ruku z těch vykrajovátek a bolí mě nohy takže se du natáhnout k telce
http://emimino.cz/…ern%EDky.jpg /> tak a ještě nazdobit, se z toho asi p… :wink:
jo a konečně sem pochopila jak mám vložit obrázek do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.12.08 16:28

Tak sem teď holky zjistila že u nás v Ivančicích je obchod se spodním prádlem kde mají kojo podprdu kolem 300,– takže v únoru zavítám tam. Se mi nechce kupovat nějakou drahou když nevím jak se mi prasa nalijou a aby mi seděla. Mají i internetovej obchod http://www.spodni-pradlo-aneta.cz/…nka-materska

http://www.spodni-pradlo-aneta.cz/…a-materska78

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.12.08 17:25

Holky halóóóó kde ste??? vás snad odnesli čerti nebo co???? 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
5.12.08 17:35

mae :oops: promiň za přehození jmen, kdoví na co jsem myslela.

Já jsem dneska dost nepoužitelná, ale udělala jsem dost věcí a teď je to o to horší :( Nemůžu chodit, při chůzi do schodů i z jdu jak robot protože mě při každým kroku chytá křeč :( A ještě se hádám s chlapem, takže fakt bomba den :evil: no nic, nebudu vám sem zanášet blbou náladu, přijdu až bude líp, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
5.12.08 18:01

Ahoj,

Peti - to je fajn že ti ten sladkej blivajz chutnal :lol: a s chlapem se hádáme každá někdy ne?To bude zase v pohodě.A určitě ti bude brzo líp,lehni si a vyspi se z toho.

Daisy - fajn že už se malá ozvala i to že je kocour už v pohodě

Ilčo - perníčky máš pěkné a jasně,vyhoď kopýtka a odpočívej

Befi - užij sí víkend

Ostatní zdravím,už nevím na co jsem chtěla reagovat.

Přeju pěkný mikulášský večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.12.08 18:10

koukám že se to nenahrálo posílám znovu. jinak včerejší kontrolu jsem přesunula protože jsme lítali po doktorech s dětma dnes ve školce mikuláš já mám angínu a zánět v oku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
5.12.08 19:41

ILČI:ty jsi šikulenka šikovná,tóóólik perníčků.Určitě pak sem hoď fotku jak budou nazdobené…já si včera koupila ty zdobičky(4barvy)tak se taky pak těším :wink:
A adresa na podbrdy je super,jednu jsem si hnedka objednala,včera jsem si koupila jednu,taky za 380kč a mám 80 C,tak jsem si tu objednala 80D…na pak,kdyby se mi zvětšily,nalily,ale kdyby ne,atk si myslím,že o moc tak veliká zase nebude… 8O

MALVI:tak to je líto,že jsi marod,tak to koukej vyležet,to není sranda,ale asi to jde těžko s tolika dětma,viď?! :(

DAISY:a jak jsi postupovala u toho metříku,nějak si tam nevím rady :oops:

PETI:joj,hádky nesnáším,protože te´d mě vše přijde líto a brečím,nebo zuřím,ale musím klepat,tak poslední dobou sme se nechytli.Ty hlavně odpočívej a vyspi se a žádné stresy!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí